Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Ergoterapeutstudenter har et fagforbund OG en INTERESSEORGANISASJON  Presentasjon laget av: Ann-Heidi Adriansen, kull 07. Ergoterapeututdanningen ved.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Ergoterapeutstudenter har et fagforbund OG en INTERESSEORGANISASJON  Presentasjon laget av: Ann-Heidi Adriansen, kull 07. Ergoterapeututdanningen ved."— Utskrift av presentasjonen:

1 Ergoterapeutstudenter har et fagforbund OG en INTERESSEORGANISASJON  Presentasjon laget av: Ann-Heidi Adriansen, kull 07. Ergoterapeututdanningen ved Universitetet i Tromsø

2 Hva er ERGON  En landsdekkende interesseorganisasjon for ergoterapeutstudentene.  Lokallag i Tromsø, Trondheim, Bergen, Rogaland og Oslo.  Medlemskap i ERGON betyr automatisk medlemskap i NETF og omvendt.  ERGONs hovedmål er at ergoterapistudiet skal utdanne trygge og faglig sterke ergoterapeuter. Vi arbeider for å bedre studiekvalitet, bedre praksis og nordisk studentsamarbeid.

3 Samarbeid mellom ERGON og NETF  Under studietiden er du medlem av ERGON og NETF. Etter fullført studie kan du fortsette som NETF medlem.  NETF: Fagforbundet for norske ergoterapeuter. Jobber for medlemmene sine på ulike måter som lønnsforhandlinger, fagpolitiske og tariffpolitiske spørsmål, bidrar til forskning og utgir fagbladet Ergoterapeuten.

4 Medlem av ERGON  Du har mulighet til å påvirke din egen studenthverdag og studiet ditt.  Hvis du velger å engasjere deg vil du i tillegg få en rik organisasjonserfaring som kommer til nytte senere i arbeidslivet.  Gjennom ERGONs arbeid vil du altså få kunnskap om utdanningsspørsmål og faglige spørsmål knyttet til ditt studie.

5 Organisering av ERGON lokalt og sentralt  LOKALT: Hver ergoterapeututdanning skal danne seg sitt ERGON lokallag. Hvert lokallag har et valgt styre med representanter fra de ulike årskullene. Styret ivaretar medlemmenes interesser og arrangerer kurs/temakvelder/ seminar som er aktuelle for studentene. De arrangere også sosiale arrangementer på tvers av kullene.  SENTRALT: Består av to representanter fra de fem lokallagene. På landsmøte i begynnelsen av februar utarbeides det en handlingsplan landsstyret skal jobbe etter. Landsstyret er overordnet lokallagene og har som mål å bedre studiekvaliteten samt skape bedre samarbeid og kommunikasjon i organisasjonen og utdanningene imellom. Ofte arbeider lokallaget med saker ERGON sentralt har satt i gang.

6 Hvorfor bli medlem i lokallag styret?  Det er et veldig godt forum for å lære mer om ergoterapifaget og få innsikt i organisasjonsarbeid.  Du blir en del av en organisasjon hvor du blir sett/hørt og hvor du har medbestemmelsesrett.  Vi får tilbud om å dra på fagkongresser, både i Norge og utenlands.  Den beste måten å påvirke din utdanning på!  Du blir kjent på tvers av kullene  tjohooo.. Det er gøy og sosialt!  Ressurspersoner til faglige spørsmål (oppgaver, eksamen, teori, praksis) er lett tilgjengelig for deg.  Kan søke om økonomisk støtte til praksis og prosjekter.  FÅ TING GJØR SEG BEDRE PÅ CV’EN!!!!

7 Hvordan kontakte oss?  ERGON er der for studentene, så dersom det er saker dere vil at ERGON skal ta opp i landsstyret eller på utdanninga er det bare å ta kontakt med oss, enten på mail eller via en representant for ERGON på deres skole.  Kontakt info finnes på fronter, og oversikt over styret og kontaktmuligheter finner du på netf sin hjemmeside. (netf.no, organisasjonen, ergon, ergons nettsider, lokallag, tromsø)

8 Invitasjon: bli med å danne nytt styre   I morgen: Fredag, 8 januar 2010, kl 12:15, rom 8.125/adl2? Da ønske vi å danne et nytt styre, og håper at noen av dere vil være sammen med oss. Uansett, det vil bli pizzalunsj for alle som stikker innom å viser interesse for ERGON  SPØRSMÅL? - TAKK FOR OSS!


Laste ned ppt "Ergoterapeutstudenter har et fagforbund OG en INTERESSEORGANISASJON  Presentasjon laget av: Ann-Heidi Adriansen, kull 07. Ergoterapeututdanningen ved."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google