Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Nye nettsider for VS-alpin En liten introduksjon.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Nye nettsider for VS-alpin En liten introduksjon."— Utskrift av presentasjonen:

1 Nye nettsider for VS-alpin En liten introduksjon

2 Ny hjemmeside På hjemmesiden møter du nyheter fra klubben og en mulighet til å finne det du trenger i menyen til venstre. De antagelig viktigste funksjonene er nyheter som har medlemmene i klubben og andre som følger med oss som målgruppe – og beskjeder som er meldinger fra trenere, tillitsvalgte eller andre til enten hele klubben eller en bestemt gruppe. Aktivitetskalenderen inneholder mye mer enn bare hendelser i vår klubb, men ved å velge den i menyen kan du velge bare det som er aktuelt for klubben eller din gruppe. Les videre.. eller gå til http://tinyurl.com/vs-alpin

3 Menyelementer Velg nyheter ut fra temaene som er aktuelle for deg eller din gruppe. Nyheter som gjelder alle kommer opp på forsiden – men nyheter om for eksempel renn må du hente frem selv.

4 Menyelementer.. Les alle beskjeder til de forskjellige gruppene eller temaene – de samme beskjedene finner du også om du går inn på renn eller skiskolen. Beskjeder til hele klubben ligger også på forsiden – som påminnelsen om å betale treningsavgiften..

5 Menyelementer… Finne din gruppe… • Velg f.eks skiskolen og så blant • Beskjeder • Skiskolenytt • Om skiskolen På den måten får du det som angår deg – eller du kan velge alle nyheter eller alle beskjeder i menyen

6 Kalender Velg aktivitetskalender og se på alle aktiviteter i regi av klubber i Skiforbundet (fellesaktiviteter), velg aktiviteter for alle medlemmer i klubben – eller for bare din gruppe – skiskolen på mandager for eksempel.

7 Styre og stell Oversikt over tillitsvalgte og medlemmer i gruppene finner du under organisasjonsinfo For å se gruppemedlemmene må du ha passord – det sendes ut på mail. Hvis du ikke vil at andre klubbmedlemmer skal finne deg må du si fra til klubben.


Laste ned ppt "Nye nettsider for VS-alpin En liten introduksjon."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google