Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Kunst og Håndverk 9-Trinn Skoleåret 2015-2016. PRODUKT DESIGN.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Kunst og Håndverk 9-Trinn Skoleåret 2015-2016. PRODUKT DESIGN."— Utskrift av presentasjonen:

1 Kunst og Håndverk 9-Trinn Skoleåret 2015-2016

2 PRODUKT DESIGN

3 Folkekunst og kunsthåndverk Illustrasjon til Snorres saga om Magnussønnene (1899).

4 Oppgaven: Spikke en tvåre/tvare eller tresleiv. 1.Vi bearbeider emner: lærer hvordan trevirke har retning og kvister, og hvordan å planlegge bruken: «Finne emner». 2.Vi bearbeider emnene med forskjellig redskaper: Sag, øks og kniv, stemjern, filer og sandpapir. 3.Vi lærer kniv-vett: Hvordan å bruke kniv sikkert. 4.Vi gjør produktet ferdig. Det vil bli karakterer på ferdig produkt. Innleveringsdato kommer.

5 Mål Læreplan i kunst og håndverk: KV1-01 -Designe produkter ut fra kravspesifikasjon for form og funksjon. --Lage funksjonelle bruksgjenstander og vurdere kvaliteten på eget håndverk. Overordnede mål for timene: Få erfaring av å designe egne gjenstander. Lære om forskjellig redskaper og kniv-vett. Lære litt om trevirke og emner. Få erfaring fra å jobbe direkte i forskjellige materialer med forskjellig verktøy. Produkt Design

6 Kjennetegn på måloppnåelse: Utvikle gode tekniske ferdigheter med leiren slik at produktet blir bra formmessig. Utvikle et produkt som utfyller en kravspesifikasjon for bruk. Arbeide med flid slik at produktet får brukervennlighet og er funksjonalitet. Gjøre produktet ferdig. Levere i tide.

7 KompetansenivåHøyMiddelsGrunnleggende Ferdig produkt:Meget gode ferdigheter med godt håndverk. Produktet er klar til å brukes. Flere gode ferdigheter. Produktet viser teknikk og er godt gjort. Produktet kan brukes. Har ferdigheter. Produktet er uferdig og kan ikke brukes. Hådverks tekniske kvaliteter på produkt. Produktet er spikket med flid og finesse, pusset og formet. Viser avansert beherskelse av redskaper. Produktet er godt spikket, pusset og formet. Viser god beherskelse av redskaper. Produktet er spikket. Viser bruk av forskjellige redskap. Ferdig produkt: Formspråk Avansert form. Produktet er nøyaktig laget og har brukervennlig og funksjonelt design. God form. Produktet har et funksjonelt design. Har form. Har design. Produktet har en funksjon. Vurderingskriterier for oppgaven: Tvåra/tvara eller sleiv. Navn: Klasse: Gruppe: Karakter: Kommentar fra lærer: JaNeiKommentar: Er produktet levert til riktig tid? Er produktet ferdig? Kommentar på EGENVURDERINGEN:


Laste ned ppt "Kunst og Håndverk 9-Trinn Skoleåret 2015-2016. PRODUKT DESIGN."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google