Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Kompetansemål Mål for opplæringen er at elevene skal kunne - bruke ulike materialer og redskaper i arbeid med bilder ut fra egne interesser - samtale.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Kompetansemål Mål for opplæringen er at elevene skal kunne - bruke ulike materialer og redskaper i arbeid med bilder ut fra egne interesser - samtale."— Utskrift av presentasjonen:

1 Kompetansemål Mål for opplæringen er at elevene skal kunne - bruke ulike materialer og redskaper i arbeid med bilder ut fra egne interesser - samtale om opplevelse av hvordan kunstnere til forskjellige tider og i ulike kulturer har uttrykt seg gjennom foto, film og video, og bruke dette som utgangspunkt for eget arbeid - sammenlikne og vurdere ulike retninger og tradisjoner innenfor to- og tredimensjonal kunst Introduksjon Du vil lære om ulike måter å betrakte kunst på. Du vil få se en rekke bilder, og du vil lære om kunstnere og stilretninger Ta notater underveis, og sett dem i permen

2 10. klasse Ruseløkka skole SAMTIDSKUNST

3 Arbeid med selvvalgt produkt
Hva er du opptatt av? Velg deg et tema. La deg inspirere av samtidskunsten i Akantus og ellers rundt deg. Eksperimenter deg fram til hva slags produkt du vil lage. Stil og teknikk velger du selv. Husk å begrunne alle valg underveis (i permen). Vi vil vurdere produktet i lys av hva du forteller i kunst- og håndverkspermen.

4 Arbeid med selvvalgt produkt
I vurderingen kommer vi til å legge vekt på den innsikt du viser i: - komposisjon/bruk av virkemidler - kunsthistorisk bakgrunn - hvordan du har arbeidet med idéutviklingen - sammenhengen mellom idé og ferdig produkt - ferdigheter i bruk av materialer og teknikker - kreativitet - føring av kunst- og håndverksperm


Laste ned ppt "Kompetansemål Mål for opplæringen er at elevene skal kunne - bruke ulike materialer og redskaper i arbeid med bilder ut fra egne interesser - samtale."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google