ArrangeIT Webbasert system for å håndtere påmelding og fakturering ved ulike typer arrangementer.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Ny ordlyd på rapportene i avdelingen og nye rutiner for registrering av skyteaktiviteter For nye brukere: Du må først være registrert med en e-postadresse.
Advertisements

Reisefot På Gir oversikt og sikrer deres rutiner.
Slik bruker du vår nettbutikk!
Trykk på mus eller tastatur for neste bilde…
Hvordan bruke Lions medlemsregister?
Personlig pålogging – samme Bruker og Passord som på internett
Antalis-HQ BRUKERVEILEDNING FOR BESTILLINGER. Antalis, Europas ledende distributør av papir, emballasjeløsninger og dekor & display produkter, presenterer.
Hvordan etablere nettbutikk med GoOnline Commerce
GoOnline publisering Hvordan komme i gang med GoOnline. Denne presentasjonen tar deg steg for steg gjennom oppsett av nettsted med bruk av GoOnline Proffesional.
Opprett avansert nyhetsbrev Oppgave: Opprette et nyhetsbrev med flere underliggende sider. Underliggende sider vil vises med tittel, ingress og ingressbilde.
BraWeb Bestilling.
EVurdering Et webbasert system for elektronisk vurdering av søknader om forskningsmidler Kort presentasjon av elektronisk system for vurdering av forskningssøknader.
1 Brukerveiledning for løpssøknad på internett. 2 Hvem skal søke via elektronisk løpssøknadsskjema ? Alle o-grupper som skal arrangere kretsløp, skal.
Hvordan melde seg på skyteaktiviteter 1.For å kunne melde deg på skyteaktiviteter må du være godkjent av avdelingen som aktiv skytter. Før dette må du.
Larvik Og Omegn MS Foreningen sin PC opplæring høsten 2005 Dette undervisningsmaterielle er laget av Ole Andreas Hvatum oktober 2005.
Brukerveiledning Basware
Online Påmelding via ”Klubben Online” Dette er en påmeldingsløsning som kun kan brukes av administratorer av ”Klubben Online” som skal melde på utøvere.
BraWeb Bestilling. Bravida tilbyr nå BraWeb Bestilling.Dette er et web-basert system for arbeidsbestilling. Systemet er interaktivt og dynamisk, og gir.
SiO-Læringsmiljøs Regnskapskurs for store foreninger 1 Regnskapsprogrammet -Praktisk arbeid.
eFakturaportal Brukerveiledning Logg på eFaktura B2B Tilgang til eFaktura-løsningen finner du på
Nettskjema v 3.0 (”BETA” )
Kontakter i Gmail •De første e-postadresser som elevene skal bruke på kurset, bør legges inn i kontaktlisten i Gmail før kurset starter. •Da slipper eleven.
eFakturaportal Brukerveiledning Logg på eFaktura B2B Tilgang til eFaktura-løsningen finner du på
Veiviser for utfylling av elektronisk innkjøpsanmodning
: Elektronisk post Hva er elektronisk post
Unio Min side Oppdatering av e-post og mobil
Opplæring: Hvite Sider Søk i og bruk av Hvite Sider DatoVersjonForfatterGodkjent avEndringer utført André S. MathiesenTore Jo NilsenOpprettet.
System for administrasjon av aktivitet og kompetanse.
Nytt kursadministrasjonsverktøy. Internettsidene for potensiell deltager.
Komme i gang med BIBSYS På bibliotekets hjemmeside bruker vi denne linken til BIBSYS.
Opprette håndballskole NB:I tillegg se komentarer fra “Billetter” ppt.
Basware Purchase Management
ESøknad - Et webbasert system for elektronisk innlevering av søknader om forskningsmidler Kort presentasjon av systemet beregnet på prosjektledere/forskere.
BasWare PM bestillingssystem - selvstudiemateriell:
Pålogging i portal 1/4 Påloggingsbildet hentes fra
1 Registrere deg med brukerkonto (engangsjobb) Skal du få tilgang til kurs, må du først etablere en brukerkonto. Klikk på ”Registrer deg”
Online Påmelding via Dette er en påmeldingsløsning som kan brukes av enkeltpersoner som skal melde seg på renn.
1 BasWare PM bestillingssystem - selvstudiemateriell: 1.Opprette anmodning/bestilling (denne presentasjon) 2.Godkjenne bestilling (egen presentasjon) 3.Utføre.
Otra Web-Shop - Quick Guide
Hvordan opprette en aktivitet, sende mail om den til medlemmer, og ta ut deltakerliste PMI Norway Chapter Veiledning utarbeidet av Irene Tanke Versjon.
KlubbWeb admin Nyheter Informasjonskanal  Siste nytt fra laget  Viktig info ang. for eksempel endring i treningstider med mer.
1 Veiledning for bestilling av lisenser fra Crayon (Hovedsakelig Adobe og Microsoft programvare) UiBs elektroniske bestillingssystem – BaswarePM Oppdatert.
Til foreldre/foresatte for jenter/gutter i alderen 6-12 år Konsum Gruppen Norge AS og Gresvik IF arrangerer for tredje år fotballskole for barn i alderen.
Registrering av testresultater fra mobiltelefon
Registrering av testresultater Trinnene i prosessen Logg deg inn på Admin-sidene Opprett en ny test Legg til testresultater Registrer.
Liv- og pensjonstjenesten demo Liv- og pensjonstjenesten Gå til Klikk på ”Logg inn” Logg inn med BankID utstedt.
Forprosjekt – nytt skoleadministrativt system Vedlegg 6 – Prosessbeskrivelse Aktivitetsskolen.
ESøknad - Et webbasert system for elektronisk innlevering av søknader om forskningsmidler Kort presentasjon av systemet beregnet på prosjektledere/forskere.
Rutine: Godkjenning av dokumenter i ephorte To metoder for godkjenning: 1.Send til godkjenning til 1 person – enkel godkjenning 2. Send til godkjenning.
Veileder i Extranet for brukere, kontaktpersoner og resultatrapportører Extranet - en felles plass for målinger av forbedringsarbeid i pasientsikkerhetskampanjen.
FUNKSJONSBESKRIVELSE En detaljert forklaring for kunden hvordan en funksjon er tiltenkt å virke Viktig for å sette forventningsstyring, begrensninger og.
Otra Web-Shop - Quick Guide
Lær å opprette den elektroniske ID-en MinID
ESøknad - Et webbasert system for elektronisk innlevering av søknader om forskningsmidler Kort presentasjon av systemet beregnet på prosjektledere/forskere.
Webinar - Prosjektarbeid og samhandling
Oppdatert web-løsning Kongsberg o-lag
ESøknad - Et webbasert system for elektronisk innlevering av søknader om forskningsmidler Kort presentasjon av systemet beregnet på prosjektledere/forskere.
Kurs i økonomirutiner i JF
HØSTMØTE - GARDERMOEN 2017 «Påmelding og resultatservice»
ESøknad - Et webbasert system for elektronisk innlevering av søknader om forskningsmidler Kort presentasjon av systemet beregnet på prosjektledere/forskere.
Opplæring SAP Portalen
ØKONOMIFORUM 12. DESEMBER 2017
Prekvalifiseringskurs for Installatører
Gå til – Klikk på «lag konto».
ESøknad - Et webbasert system for elektronisk innlevering av søknader om forskningsmidler Kort presentasjon av systemet beregnet på prosjektledere/forskere.
Utgiftsrefusjoner Høgskolen i Østfold
Brukermanual Min Idrett
Utskrift av presentasjonen:

ArrangeIT Webbasert system for å håndtere påmelding og fakturering ved ulike typer arrangementer

ArrangeIT Webbasert Sett opp pris på arrangementet og øvrige tilbud Automatisk utsending av faktura Kontroller betaling Skriv ut deltakerlister Send påminnelser Spectare AS

ArrangeIT – logg inn Den som administrerer arrangementet logger inn med eget brukernavn/passord Spectare AS

ArrangeIT – velg arrangement Systemet kan håndtere flere arrangementer samtidig Her opprettes også nye arrangementer Spectare AS

ArrangeIT - oppsett Registrer informasjon om arrangementet, slik som datoer, deltakeravgift, påmeldingsfrist m.v. Registrer informasjon om betalingsmottaker ’Link til påmelding’ er nettadressen som oppgis til de som skal melde seg på Klikk ’Andre Tilbud’ for å registrere for eksempel overnatting og bespisning Klikk egne felter for å kunne motta annen info, f.eks ankomsttidspunkt eller reisemåte Spectare AS

ArrangeIT – andre tilbud Her kan du registrere andre tilbud som skal kunne bestilles ved påmelding. Alle priser i systemet settes opp eks. mva Ved påmelding vises prisen inkl. mva. Ved fakturering vil mva være spesifisert. Spectare AS

ArrangeIT – egne felter Du kan legge inn egendefinerte felter i påmeldingsskjemaet. Dette kan være enten tekstfelt, envalgsfelt (radioknapper), flervalgsfelt (checkbokser) eller nedtrekkslister For alle typer unntatt tekstfelt angir du alternativer adskilt med semikolon. Spectare AS

ArrangeIT - påmelding Etter at arrangementet er satt opp er det klart for påmelding via en webside Deltakeren fyller ut skjemaet, og krysser av for evt. andre tilbud som ønskes Spectare AS

ArrangeIT – send påmelding Deltakeren får se sin påmelding og kan endre eller avbryte denne før endelig påmelding sendes inn. Spectare AS

ArrangeIT - bekreftelse Den som melder seg på får en bekreftelse på at påmeldingen er registrert, og om at informasjon om betaling (faktura) vil bli tilsendt pr. mail Spectare AS

ArrangeIT - faktura Eksempel på faktura som sendes ut pr. mail umiddelbart etter påmelding. Fakturaen sendes som et vedlegg til mailen i pdf-format. Ved oppsett av arrangementet kan man velge at betalingsinfo ikke skal sendes ut. Spectare AS

ArrangeIT - påmeldinger Etter hvert som påmeldingene registreres, kan man se dem i systemet. Det er også muligheter for å se (og endre) alle detaljene for en påmelding ved å klikke på navnet. Man kan generere en pdf-fil klar for utskrift på navnelapper. Det finnes en egen liste for utskrift (med flere detaljer enn de som vises her) og en liste for å benytte for eksempel for flette navnene inn i et dokument. Spectare AS

ArrangeIT - bestillinger Siden viser en oversikt over hvilke andre tilbud som er bestilt ved påmelding. Oversikten kan sorteres ved å klikke i kolonneoverskriftene Det er mulig å ta ut lister som er sortert pr. deltaker eller pr. tilbud. Spectare AS

ArrangeIT - betalinger Siden gir en enkel oversikt over hvem som har betalt avgiften. For å registrere en betaling (eller flere) må man manuelt markere i feltet ’Betalt’ og klikke Oppdater Også her finnes en egen liste med noe mer detaljer Spectare AS

ArrangeIT - påminnelser Gir mulighet for å sende ut påminnelser pr. email til de påmeldte. Kan velge enkeltpersoner, eller man kan velge å sende ut til alle påmeldte, evt. til de som ikke har betalt Spectare AS

ArrangeIT Interessert? Ta kontakt med oss! Epost: kjell-dagfinn@spectare.no Tlf: 77 83 70 77 Spectare AS