Nucliomega Nucleomega er en naturlig kilde for viktige næringsstoffer, som man vanligvis får i seg ved å spise fisk. Produktet er rikt på DNA og DNA -sammensetninger,

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Foredrag eldrerådskonferanse 5/9 2011
Advertisements

Erik B. Nes Handelshøyskolen BI 1 Du planlegger å kjøpe en ullgenser i en rabattbutikk her på stedet. Alle faktorer tatt i betraktning; hvordan vil du.
•MXI, Xocai, sunne sjokoladeprodukter •Eier og grunnlegger. Diabetes 2, før og etter sjokoladen…. •Bivirkning: komme i balanse.
Husleie nivå  Husleien opp med ca 100% på 10 år.  Inntektene har hatt en lavere utvikling.  Det begynner å bli ”normalt” med over 40% bo.
Hva er Oppvarming? Treningslære Jim-Cato Johnsen 06/07
Vår tids paradoks Klikk for neste side .
“Think it over...” Klikk på musen og se sidene. I dag har vi høyere bygninger og bredere veier, men kortere lunte og skylapper.
Helse og sykdomsbegrepet
Ord til ettertanke (Klikk for å gå videre).
Uten mat og drikke.
“Joie de Vivre”* JVi 2014 LANSERINGSPLAN * Få smaken på livet.
EN KORT PRESENTASJON OM UNGDOMMER, LÆRLINGER OG
Legemidler, naturlegemidler og helsekost
FISKESPRELL Gøy for barnehagen, godt for barna Del 2 Barn og kosthold
Kosthold og ernæring ved revmatisme
Fit tilbyr en annerledes, og smartere, tilnærming til endring av kroppsfasong. Med Fit handler det ikke om tallene på vekten, eller om telling av kalorier..
Tiril Gaare Mikkelsen Klinisk ernæringsfysiolog
44 Hector om skikk og bruk I Norge
Enkel forklaring av hvordan bygge nettverk i euroSMART!
REKLAME.
Fremtidens matproduksjon
ALTERNATIV MEDISIN.
Kapittel 21 Transportsystemet i Oslo
Klinisk erfaring ved bruk av kosttilskudd
3. ERNÆRING OG HELSE sunt kosthold og aktiv livsstil
Fett og helse Det er ikke ett fett.
Innføring i behovet for ernæring i et fysiologisk perspektiv
Hva er omega-3-fettsyrer – og trenger vi dem?
Medlems-utvikling angår oss alle!
Medlemskap og mangfold
Kursopplegg for KlubbenOnline Kursmateriellet er laget av Runar Sveen, Akershus IK November 2000.
Kom, bli med på en annerledes dugnad!. Skedsmo Fotball er med på Norges raskeste idrettsdugnad! Bli med du også – be om et uforpliktende forsikringstilbud.
Utført av: Jeppe Flensted HiST Vår 2009
3 Jeg og mitt.
Sentrale markedselementer
Fordøyelsessystemet Næringsstoffene i maten er store molekyler.
– næringsstoffene omsettes i kroppen Fordøyelsen
Karbohydrater Består av grunnstoffene C, H og O
Post 4, sykehuset Levanger
Tro & Tilhøre Gode vaner for å pleie forholdet til Jesus.
Fysisk aktivitet i institusjonen
EN KORT PRESENTASJON OM UNGDOMMER, LÆRLINGER OG
FISK Hvorfor utrykket: Frisk som en fisk?
Pre- og probiotika Randi Vassbotn.
Fremtidens matproduksjon
Kosthold og ernæring ved revmatisme
Kort om | skinn. Skinn er et levende materiale og hver hud har sine merker og karakter. Strukturen kan variere. Det er vanlig at man trykker et nytt mønster,
Braut produkter.
Bokollektivet Målgruppe:
Fysisk aktivitet.
RETNINGSLINJER FOR PRESENTASJONEN Denne presentasjonen er tenkt brukt for å rekruttere nye medlemmer Hensikten med å lage en standardisert rekrutteringspresentasjon.
Presentasjon Tema 2: Kosthold og helse Forholdet mellon mat og helse og hvordan komme i form Cristina Andrea Lydia.
Grunnleggende ernæring
Idrettsrådets ansvar og rolle
Bruk av alkohol og medikamenter blant eldre (60+) i Norge.
Oslostudentenes Idrettsklubb Langtidsplan Vedtatt første gang årsmøtet 8.mars 2007.
Visit Trondheim (Trondheim Aktivum) Tilreisende –Turister –Forretningsreisende –Weekend-shoppere Idrettsklubber CITY CARD.
MER KRAFT FRA KJØTTINDUSTRIEN 35 % av Nortura’s biomassen 3% av omsetning Norilia er 100% eid datterselskap av Nortura.
Idrettsernæring. Agenda ● Kort om karbohydrater, fett, proteiner, vitaminer og mineraler. ● Måltidsvaner ● Hva spiser vi før trening? ● Hva spiser vi.
Lykkeforskning Av Knut, Petter og Erik
G-MAX FREDRIKSTAD KRÅKERØY IL SIN NYE KLUBBUTIKK
«Min idrett»
Oppgaver Næringsstoffer
Sjømat - FELLESBETEGNELSE PÅ MAT SOM KOMMER FRA SJØEN ELLER FRA FERSKVANN SOM ELVER OG INNSJØER.
Sjømat - FELLESBETEGNELSE PÅ MAT SOM KOMMER FRA SJØEN ELLER FRA FERSKVANN SOM ELVER OG INNSJØER.
En undersøkelse blant norske studenter Juni 2018
Kapittel 1 oppgave a) Sett inn substantivene i riktig form
Nyhet fra Berit Nordstrand Anbefalt døgndose: 5 ml (1 ts)
Utskrift av presentasjonen:

Nucliomega Nucleomega er en naturlig kilde for viktige næringsstoffer, som man vanligvis får i seg ved å spise fisk. Produktet er rikt på DNA og DNA -sammensetninger, Omega-3 fettsyrene EPA og DHA, naturlig Q10, proteiner/aminosyrer og essensielle mineraler og vitaminer. Produktet er 100 % naturlig marint materiale uten noen tilsetninger, konservering eller farge. Nucleomega er utviklet og produsert i Norge. Nucleotider: - Styrker immunsystemet - Øker opptaksevnen - Positiv virkning på mage og tarmfloraen - Fordelaktig effekt på lever- og kolesterolnivå - Kan påvirke stoffskiftet for fett i hjernebarken og dermed påvirke læreevnen Radix Radix dioscorea er et standardisert ekstrakt fra roten av Dioscorea Villosa også kalt Yamsrot. Roten på denne planten inneholder virkestoffet diosgenin. Forskere mener at Diosgenin kan hjelpe til å stimulere produksjonen av blant annet DHEA og Progesteron. Progesteron er viktig for normal fortplantningsevne og har betydning for sterk og normal benbygning. Yamsrot har lang tradisjon som et naturlig middel for blant annet å lindre PMS symptomer og dempe overgangsplager hos kvinner. Harald Vøllestad, reflexolog, har benyttet produkter fra Shine i over 6 år, og kan trygt anbefale disse produktene som daglig tilskudd, til bruk opp mot idrett, Trening og annen form for aktivitet. Produktene fra Shine har en meget god virkning, og inneholder de beste råstoffer for å få til et godt preparat. I sin tid som Reflexolog har Harald behandlet idrettsutøvere, vanlige mannen og kvinnen i gata, og eldre mennesker, og hatt meget gode resultater. Fotballspilleren Erik Pedersen er en kjent profil som i tillegg til behandling også ble frisk ved å bruke Shine sine produkter. Kristoffer Hæstad er en annen fotballspiller som med behandling av Harald raskere kom tilbake på banen. Harald er din klubbs kontaktperson, og den som hjelper dere i gang med å skaffe inntekter gjennom Shine systemet. Mer info finner dere på eller om produkter på

Penger å tjene Et enkelt regnestykke ! Organiser en forpliktende dugnad der hvert medlem i klubben eller aktive i laget signerer 1 eller flere avtaler, til sin egen familie, eller nabo, tante og onkel, Dette vil da gi som vist følgende inntekt. Greier hver av disse å handle for mer enn 300,- pr. mnd. vil inntektene bli som under, greier laget kun 50 avtaler, Blir det allikevel ,- i året, minimum. Familier bruker på slike produkt Shine kan tilby godt over 400,- pr. mnd. derfor er det kun fordeler å velge denne løsningen. Og etableringen her er på kun 95,-, i tillegg får det nye medlemmet et valgfritt hud / hårpleie produkt til 0,- 50 avt x 100,- = 5 000,- pr. mnd. = ,- pr. år. 100 avt x 100,- = ,- pr. mnd. = ,- pr. år. 200 avt x 100,- = ,- pr. mnd. = ,- pr. år. 300 avt x 100,- = ,- pr. mnd. = ,- pr. år. Her er noen produkter med meget gode resultater, i tillegg kjøpes dette i dag i helsekost, parfymeri og koster mye mer. Fra Shine kan familien få alt, omega 3, dusjsåpe, body lotion, jojoba oil, og bioburn (gjør en kjempe muskeljobb)