Ap Arbeiderpartiet mener at vi skal fortsette oljeboringen på en konsekvent måte, de vil ta i bruk ressursene vi har. De mener oljepengene skal gå til.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Trygg økonomisk styring. Bilder: VG/Na24 Krevende tider i våre naboland - Over 25 millioner mennesker i Europa er uten jobb.
Advertisements

De politiske partiene i Norge
HVORFOR VELGER ELEVEN Å DELTA NÅ?
4 Bruk øynene riktig.
RAFT Prosjekt hørsel Leif Foss, NAV Lerkendal Marianne Simensen, NAV Sør-Trøndelag.
Hvordan intervjue en forsker?
Tillit og fellesskap SVs vårkampanje Tid for tillit.
Senterpartiet Vi tar hele Norge i bruk.
Rehabilitering innen psykisk helsevern Midt-Norge Brukerkonferansen november 2013 Laila H. Langerud.
Bondens gull •Et historisk CO2 nivå på 240ppm er økt til 390ppm. •Det brukes 84,7 millioner fat olje om dagen i verden, og 1 million fat bioetanol/diesel.
Kortversjonen av foredraget Borger HMS-standarden i petroleumsvirksomheten for en bærekraftig utvikling? Nei, men den hjelper.
1 Utstillingsvindu for kvinner i lokalpolitikken Trøndelag Hva gjør partiene? Anne Jorid Gullbrekken og Inger Marie Bakken Miniseminar Oslo
Å flytte sykehuset hjem - Avansert hjemmesykehus for barn
Om å skrive om litterære tekster
25 kommuner tar grep om egen utbygging Trude Andresen Fagsjef KS EffektiviseringsNettverkene.
Utført av: Jeppe Flensted HiST Vår 2009
Lorax. Det var en gang et vakkert sted med fargerike planter og lekne dyr. Lorax passet på dette stedet og snakket for trærne, dyrene og andre som ikke.
ONSDAG  1.økt fra  Vi var i klasserommet og sang sanger med bevegelse og rytmer. Konsentrerte oss veldig om puls-slag. Pulsen i.
En beskrivelse av IKT i skolen Sett fra en lærers ståsted
Klart språk og brukerinvolvering Frokostseminar DIFI Oslo 11. juni 2014.
Kapittel 4 oppgave j Skriv om slik at setningene betyr omtrent det samme.
Kapittel 4 oppgave i Sett inn preposisjoner eller adverb som passer.
- Vi mener det haster med å sikre strømforsyningen til Bergen.  Statsminister Jens Stoltenberg til ABC Nyheter 10 august 2010.
De usynlige Hva vet vi om situasjonen i Oslo i dag? Noen inntrykk fra Kirkens Bymisjons virksomheter Sturla J. Stålsett Generalsekretær.
Inspirasjon, nytt, veien videre Olav Thorsen Praksiskoordinator Stavanger Universitetssykehus.
RUS OG UNGDOM Jobbet på av: Sarem,Sander,Joakim,Johannes,
SVs politikk for forskning og høyere utdanning Kyrre Lekve Sogn og Fjordane SV, november 2010.
Informasjon til skolens ansatte om skoleprogrammet VIP
Valgkampen RØDGRØNT 2009 Blå byer blir røde Oslo 31. mars 2009.
ELEFANTKLUBBEN (De eldste barna)
Merete Aagesen Silje Oksavik Guro Maaø Nilssen Ketil Lønnum
*BEST Coaching Strategi – Organisasjonsutvikling – Executive Search - Coaching 1.
Innhold Innhold Side 1.
Er uglen smart? Vi har forsket litt og her er svarene.
Mappe 1 Gruppe 2. ”Barn kan tidlig vise at de bryr seg om hverandre, løser konflikter og tar andres perspektiv. ”(R06, s.28) Å ta barns perspektiv vil.
Brukerundersøkelse for Etat for byggesak og private planer
HIV/AIDS Merk: Flere svar kan være riktige - En quiz om hiv og aids
Prosjektsamarbeid eDialog24 og Telehuset. Telenor Telehuset AS 100% eid av Telenor i eget AS Mer enn 10 års erfaring i markedet Markedsleder på SMB og.
Sentio Research Norge EØS Representativ undersøkelse 1000 respondenter Tatt opp oktober 2012 Oppdragsgivere:
De 222 mest brukte ordene i det norske språket..
ONSDAG  1.økt fra  Vi var i klasserommet og sang sanger med bevegelse og rytmer. Konsentrerte oss veldig om puls-slag. Pulsen i.
Dokumentasjonsdag Torsdag 17.mars :00 – 15:00 Oppsummering fra gruppearbeid.
Sørum kommune Prosjekt økt lærertetthet over 4 år
Kapittel 5 oppgave j Skriv om slik at setningene betyr omtrent det samme.
Værmelding – og noen fakta om Norge
Problemløsning.
S TILLER TØFFERE KRAV TIL SKOLEELEVENE Side
Fattigdommen ingen ser
Våler - Kommunesammenslåing. Om undersøkelsen Undersøkelsen er gjennomført på telefon. Det er intervjuet 2200 personer i Glåmdalsregionen: 300 personer.
Arbeidstid – hvor utfordres Norsk Sykepleierforbund i 2011 Kan det gå på forsvarligheten løs?
Drammen 30. september 2016 Bjørg Th. Landmark Velferdsteknologiens plass i helsetjenesten Hvilke refleksjoner gjør du deg i forhold til ordet velferdsteknologi?
FN- Forente nasjoner Bilder og tekst hentet fra
Holdninger til helseforsikring
Elevrådet presenterer spørsmål om læring
Pasient- og brukerombudet i Buskerud
Nord-Odal kommune - Kommunesammenslåing.
FN- Forente nasjoner Bilder og tekst hentet fra
Samfunnsfag 9.trinn, Beatrice Bjørnbakken
Frem.
Spørsmål om læring i klasse på […] skole
FNs bærekraftsmål FNs bærekraftsmål skal sikre at hele verden tar vare på miljøet samtidig som at alle mennesker kan ha muligheter for et godt liv.
Sør-Odal - Kommunesammenslåing.
Undersøkelse blant synshemmede For Norges Blindeforbund
Plan for økten - Hva er Dembra? - Hva er «den ideelle skole»»?
Hvorfor ytringsfrihet?
KrFs energi- og miljøpolitikk
Kapittel 4 oppgave e. Sett inn riktig form av adjektivene.
Hvorfor ytringsfrihet?
Psykisk helse ”..en tilstand av velbefinnende, hvor den enkelte kan få bruke sine evner, kan håndtere utfordringer i hverdagen, kan arbeide godt og klarer.
Inkluderende bruk av digitale hjelpemidler.
Utskrift av presentasjonen:

Ap Arbeiderpartiet mener at vi skal fortsette oljeboringen på en konsekvent måte, de vil ta i bruk ressursene vi har. De mener oljepengene skal gå til et felles formål som alle kan få nytte av. De vil at oljepengene skal bli brukt til å få et bedre land med bedre ressurser. I tillegg vil de ha flere fornybare energikilder som kan gi bedre klima og større muligheter. De mener at som verdens rikeste land skal vi bruke ressursene vi har. Høyre Høyre mener vi skal vente med oljeutvinning og vil ikke gjøre noe før alle parter er spurt. De mener det skal være dyrt å forurense og at folket skal komme først.

Sv Sv er sterkt imot oljeutredning i Lofoten Vesterålen og Senja. De mener at lokalbefolkningen i nordland vil få 3,5 prosent av arbeidsplassene og 100 prosent av risikoen. Sv vil heller satse på fiskeri, reiseliv, fornybar energi og miljøteknologi. Sv vil stoppe all utvinning av olje og tidspressede arbeidsplasser og vil i stedet for lage mer miljøvennlige tiltak med flere arbeidsplasser. Frp Fremskrittspartiet er for oljeutvinning, men mener at vi skal satse på bedre teknologiske hjelpemidler til å få frem oljen. De er for olje i nord fordi de mener det kan hindre fraflytting, gi mer penger, gjøre nord i Norge mer kjent i verden. De sier olje kan holde for de neste fire generasjonene og at vi derfor skal satse på dette for de neste generasjonene. Til slutt mener de at man tjener mest på oljen og derfor skal satse på den nå imens den er verdt en del.

Hva synes de forskjellige partiene om private sykehus? Arbeiderpartiet: AP er mot private sykehus, fordi de vil ha bedre offentlige sykehus Høyre: Høyre er for private sykehus, fordi de vil at folk kan ha et alternativ hvor de skal gå. De vil også kutte helsekøene. Frp: er for private og offentlige sykehus, fordi de vil forminske helse køene. Sv: sv sier nei til privatsykehus og ja til gratis helse. Det de mener med det er at de vil sikre de offentlige sykehusene som gir rask og god behandling til alle som trenger det.

Hva synes dere om fastlegeordningen vi har i dag, hva vil dere gjøre med den? AP: Vi synes at det burde bli en bedre fastlege ordning fordi da får kan man få kortere ventetid for time, raskerer svar på telefon, at man kan bestille time på nett og få bedre forebyggene tiltak og at fastlegen kan komme på hjemme besøk. Høyre: De vil fortsatt ha fast lege, men de vil at flere åpner for å drive fulstendige foretak. FRP: vi synes den er bra, men vi vil ha kortere helsekøer. Sv: vi mener at vi ikke trenger en bedre lege ordning, at det er bra som det er.

Ap: ap vil fortsette utbyggningen, og nå målet sitt og gi støtte til flere(12000) plasser. Frp: Vi vil gi en juridisk rett til sykehjemsplass så snart den medisinske situasjonen tilsier det, samtidig vil vi gi et langt bedre tilbud til dem som ønsker å bo hjemme lengst mulig. Høyre: vil at det skal bli flere sykehjem og omsorgsboliger også om de må sammarbeide med de private. Sv: vi vil innføre en minstedekning for tilgjengelige leger til beboerne ved norske sykehjem

Ap: vi mener at de som trenger pleie i hjemmet skal få hjemmesykpleiere. Høyre: vi ha private bedrifter som har hjemmesykepleiere. Frp: vil at alle som trenger hjemme pleiere, skal få det. Sv: Sv mener det samme som Ap og frp.

6 Karakterer i barneskolen

Ap Sier nei til karakterer i barneskolen og mener det vil ta vekk motivasjonen. AP mener heller at Norge burde styrke grunnopplæringen Frp Sier ja. Mener at Norge burde ha orden og oppførselskarakter i 3. klasse og ha karakterer i alle fag i 5. klasse. Mener det vil ta vekk dårlig oppførsel og gi bedre disiplin.

Krf Sier nei. Mener det tar oppmerksomheten vekk fra den faglige utviklingen Høyre Sier ja og vil gi karakterer i norsk og matte i 5. klasse og gi engelsk i 6. eller 7. klasse. De mener at det vil gjøre overgangen til ungdomskolen lettere.

Venstre Sier nei og mener det vil få elevene til å lære mindre, og at lærerne blir tatt vekk fra deres opprinnelige oppgaver. Sp Sier nei og mener at elever ikke fokuserer på hva man bør gjøre bedre hvis karakterer blir satt i barneskolen. Sv Sier nei og mener at karakterer gir veldig lite informasjon. Mener barn lærer bedre når de får konkrete tilbakemeldinger og får vite hva som er bra og hva de må trene mer på.