Kort brukerveiledning Arkiv plug-in Februar 2015

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Reisefot På Gir oversikt og sikrer deres rutiner.
Advertisements

Slik bruker du vår nettbutikk!
Datakurs i heimesida Skei hotell 15.mai  Søk opp på internett  Last ned Google Chrome – gratis  Gå inn via Google Chrome når du skal inn på pensjonistforbundet.
Hvordan bruke Lions medlemsregister?
Personlig pålogging – samme Bruker og Passord som på internett
Bygg web på Opplæring Presentasjon Idium AS Bygg web på Opplæring.
Ebus Management Center En liten bruksanvisning for de enkleste funksjonene.
Medlemsnettet Foreløpig må dere taste inn hele adressen. Direkte link kommer snart.
Antalis-HQ BRUKERVEILEDNING FOR BESTILLINGER. Antalis, Europas ledende distributør av papir, emballasjeløsninger og dekor & display produkter, presenterer.
BraWeb Bestilling.
Brukerveiledning for gruppeledere
Kontoinnstillinger Slik kommer du til «Kontoinnstillinger»:
1 Brukerveiledning for løpssøknad på internett. 2 Hvem skal søke via elektronisk løpssøknadsskjema ? Alle o-grupper som skal arrangere kretsløp, skal.
Kontoinnstillinger Slik kommer du til «Kontoinnstillinger»:
SiO-Læringsmiljøs Regnskapskurs for store foreninger 1 Regnskapsprogrammet - En presentasjon.
Trådløs telefon 7921G (side 1 av 2)‏ Normalvisning Hvilestilling Normalvisning: •Telefonnummer til den som er logget på vises •Valget Fører til Tjenester/Menyvalg.
Brukermanual for NROFs lokalavdelinger©
Larvik Og Omegn MS Foreningen sin PC opplæring høsten 2005 Dette undervisningsmaterielle er laget av Ole Andreas Hvatum oktober 2005.
TIBE EDIT brukerveiledning Etter gjennomgang av denne presentasjonen skal du være i stand til å opprette nye sider, sette.
Manual for bruk av Storylineverktøykassa Laget av Åse Skiftun.
BraWeb Bestilling. Bravida tilbyr nå BraWeb Bestilling.Dette er et web-basert system for arbeidsbestilling. Systemet er interaktivt og dynamisk, og gir.
Dokument med bilde, formatere i Word
eFakturaportal Brukerveiledning Logg på eFaktura B2B Tilgang til eFaktura-løsningen finner du på
Kontakter i Gmail •De første e-postadresser som elevene skal bruke på kurset, bør legges inn i kontaktlisten i Gmail før kurset starter. •Da slipper eleven.
eFakturaportal Brukerveiledning Logg på eFaktura B2B Tilgang til eFaktura-løsningen finner du på
Idrett valg av programfag til Vg3. • • Du får tilsendt brukernavn og passord på epost • Det er viktig at du forandrer passordet og at du husker hva du.
: Elektronisk post Hva er elektronisk post
IcabMobile Ingvar Lygren.
Musikk valg av programfag til Vg2. Du får tilsendt brukernavn og passord på epost Det er viktig at du forandrer passordet og at du husker hva du endret.
Musikk valg av programfag til Vg3. Du får tilsendt brukernavn og passord på epost Det er viktig at du forandrer passordet og at du husker hva du endret.
Hvordan oppstår problemer i ePhorte?
Opprett et nytt dokument. I mottakerfeltet skriver du navnet på kontaktpersonen brevet er adressert til. Dersom kontaktpersonen i virksomheten ikke er.
Noen nyheter i Public360 etter ny Servicepack – SP5.
Høgskolen i Oslo Nettbasert samarbeidslæring i 2.studieår Felles forfatterskap på nettet ved hjelp av Task 2.0 En kort innføring laget av Sissel Eeg-Larsen.
Epost vha Outlook Grunnleggende om epost / Outlook-Exchange
Gå inn på denne internettadressen:
Opplæring: Hvite Sider Søk i og bruk av Hvite Sider DatoVersjonForfatterGodkjent avEndringer utført André S. MathiesenTore Jo NilsenOpprettet.
Wikipedia Wikipedia er leksikon på Internett. Wikipedia blir utgitt av den ideelle organisasjonen Wikimedia Foundation. Wikipedia har over 18 millioner.
Andre funksjoner. Her kommer en beskrivelse av søkefunksjoner, knapper og annen funksjonalitet. 2.
Hva bør brukerne få på nett – Ole P. Pedersen 26. mai 2004 Kommunale nettsider – hva bør brukerne få på nettet?...og hvorfor har utviklingen av kommunale.
eSøknad - Et webbasert system for elektronisk innlevering av søknader om forskningsmidler. Kort presentasjon av endinger i forbindelse med søknad.
Funksjoner og Innstillinger i
Rutine: Godkjenning av dokumenter i ePhorte
BasWare PM bestillingssystem - selvstudiemateriell:
Informasjon til brukere av Sikret sone i P360
Høgskolen i Oslo Nettbasert samarbeidslæring Deltid studieår Felles forfatterskap på nettet ved hjelp av Task 2.0 En kort innføring laget av Sissel.
Online løpssøknad via ”Klubben Online” For O-sesongen 2006 skal alle orienteringsgrupper søke om sine arrangementer via elektronisk søknadsskjema i ”Klubben.
1 BasWare PM bestillingssystem - selvstudiemateriell: 1.Opprette anmodning/bestilling (denne presentasjon) 2.Godkjenne bestilling (egen presentasjon) 3.Utføre.
KUNST & HÅNDVERKSBLOGG
Kvalitetssystemet EQS Introduksjon for tilsette Av kvalitetsrådgiverne I fagavdelinga 2014.
Klubbjournalister Haslum IL, Håndball. Hva kan du gjøre? Artikkler Du kan lage og publisere artikler på de områder du har tilgang til. Artiklene vil komme.
Registrering av testresultater fra mobiltelefon
Bruk av Bokmerker i journalen For oppfølging av en gruppe pasienter Bokmerker er personlige, de sees kun av deg Kan knyttes til dokument, eks pol.notat,
E-postE-post Sekretærkonferansen 28. april 2010 Odd Erik Asphaug, Fagforbundets Faggruppe IKT.
Rutine: Godkjenning av dokumenter i ephorte To metoder for godkjenning: 1.Send til godkjenning til 1 person – enkel godkjenning 2. Send til godkjenning.
Veileder i Extranet for brukere, kontaktpersoner og resultatrapportører Extranet - en felles plass for målinger av forbedringsarbeid i pasientsikkerhetskampanjen.
Hvordan skrive delegert vedtak Sentralarkivet og Politisk sekretariat Kurs for saksbehandlere Dette gjelder vedtak på: ansettelser elevpermisjoner.
Å bruke VOFO Oslo-bloggen Ingvar B.. Hvorfor blogg? En blogg er først og fremst et sosialt medium. Innleggene er gjerne lengre og mer forseggjorte.
1 Forutsetninger for denne rutinen: Du har skrevet et dokument, utgående (U) eller notat (X) eller (N). Et annet dokument skal knyttes til journalposten.
Datakortet – Modul 3 Word 2003, Kap Modul 3.
Medlemsregister mm - en liten innføring
Kurs for saksbehandlere
Kurs for saksbehandlere
eSG – Send innrapportering elektronisk
Systemmeldinger Systemmelding er informasjon til brukeren om at endring har skjedd. Krever ingen aktiv handling, men det anbefales å merke av som lest.
Office 356 kurs For både nybegynnere og erfarne. Håper alle finner noe å lære/bli inspirert av. Er beregnet for PC, ikke Mac. Et innføringskurs, dere kan.
Kort brukerveiledning Oktober 2016
Brukerveiledning for timeregistrering med Betalmeg
Brukerveiledning for timeregistrering med DFØ-appen
Forside/oversikt Fag / tema Naturfag Trinn 4.trinn
Utskrift av presentasjonen:

Kort brukerveiledning Arkiv plug-in Februar 2015 ESA 8 Kort brukerveiledning Arkiv plug-in Februar 2015

Arkiv plug-in Funksjon for å lagre dokumenter fra outlook og andre microsoft-office programmer. Du må logge deg inn på nytt, selv om du har ESA web oppe, har du nettopp plugget vil slipper du å logge deg inn på nytt.

Arkiv plug-in Velg om e-posten skal registeres I eksisterende sak I eksisterende journalpost (som vedlegg) Arkivarer kan velge I ny sak

Arkiv plugg inn I eksisterende sak Du kan skrive inn saksnummer og trykke Eller søk Fyll ut opplysninger i fanene Journal Gradering Avs./Mott Ikke trykk Arkiver før du har lest hele veiledningen!

Arkiv plug-in Journal og gradering Tittel er foreslått fra emnefeltet i eposten. Endres for å gjøre den forståelig og søkbar. Fjern sv:/vs: og andre forkortelser som skyldes videresending og svar på e-post.

Arkiv plug-in Avsender og mottaker Husk at person ofte representerer virksomhet. Er det for eksempel fylkesmannen som er avsender skal fylkesmannen registreres som det med evt. epostavsender som kontaktperson. Du kan slette flere adressater ved å merke dem. Du kan legge til ny/e adressat/er, både eksterne og interne OBS! Feilmelding om øverste linje her er tom, marker den slik at den blir blå og trykk endre.

Arkiv plug-in Arkiver Du trenger ikke lenger hake av for e-post hode – det er allerede gjort. Fjern dokument som ikke skal lagres (alltid fjern image som er signatur/logo i epost) Bytt vedlegg med meldingstekst dersom vedlegg er hoveddokument

Arkiv plug-in I eksisterende journalpost Vedlegg i journalpost. Journalposten kan ikke være ekspedert eller journalført. Velg hvilke/t dokument som skal legges med som vedlegg. Arkiver

Arkiv plug-in Arkiver Når all informasjon er lagt inn kan du trykke Arkiver. Kvitteringsmelding og eposten blir merket med grønt flagg i Outlook.

Arkivere I flere av office programmene (outlook, word, power point, excel) vil du finne en ESA fane på menylinja. Fra denne arkiverer du dokumenter til ESA. Arkiver: Når du har opprettet et dokument fra ESA og skal lagre det. Arkiver nytt i arkivet: Brukes når du har opprettet et dokument som du vil lagre i ESA. Gjøres via Arkiv plug-in.