Hurtigreferanse for © 2013 Microsoft Corporation. Med enerett. Startskjermen i Lync Startskjermen i Lync inneholder fliser i huben til venstre, som du.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Blogg En blogg kan sammenlignes med en nettbasert dagbok. Her kan du publisere tekst, bilder, videoer. Leserne kan kommentere det du har skrevet i din.
Advertisements

Nedlasting av apper på Apple
Slik bruker du vår nettbutikk!
Dette er en PowerPoint-presentasjon
Hvordan lager du en konto (blir en Facebookbruker) ?
Hvordan bruke Lions medlemsregister?
YouTube Amerikansk nettside Gratis Video og musikk
Internett for nybegynnere
Bygg web på Opplæring Presentasjon Idium AS Bygg web på Opplæring.
Hvordan bruke en videokanon
Ebus Management Center En liten bruksanvisning for de enkleste funksjonene.
Antalis-HQ BRUKERVEILEDNING FOR BESTILLINGER. Antalis, Europas ledende distributør av papir, emballasjeløsninger og dekor & display produkter, presenterer.
 Oversiktlig  Samler informasjon – alt på ett brett  Brukervennlig  Integrerbart  Enklere å være medarbeider  Bedre å være kunde Det blir enklere.
GoOnline publisering Hvordan komme i gang med GoOnline. Denne presentasjonen tar deg steg for steg gjennom oppsett av nettsted med bruk av GoOnline Proffesional.
BraWeb Bestilling.
Brukerveiledning for gruppeledere
Lage og sende MMS 1b Lage MMS MMS er en type melding på mobiltelefon.
Tilpasset fremvisning i PowerPoint
Kontoinnstillinger Slik kommer du til «Kontoinnstillinger»:
Kontoinnstillinger Slik kommer du til «Kontoinnstillinger»:
Microsoft® Lync™ 2010 Web App-opplæring
Hvordan lager du en konto?
Slik kommer du til «Personverninnstillinger»: Logg inn på Facebook.
Kreativ bruk av tankekart
Trådløs telefon 7921G (side 1 av 2)‏ Normalvisning Hvilestilling Normalvisning: •Telefonnummer til den som er logget på vises •Valget Fører til Tjenester/Menyvalg.
eDialog24 Operator Nyheter og endringer i versjon Sentinel eDialog24 AS Ingvald Ystgaards vei 3A 7047 Trondheim Telefon: Faks:
Oppdatere innstillinger for profil og personvern Trykk deretter F5, eller klikk Lysbildefremvisning > Fra begynnelsen for å starte kurset. Klikk Aktiver.
Intranett: Hvordan komme i gang
Lage e-post med bilde som vedlegg
Slik kommer du til «Personverninnstillinger»: Logg inn på Facebook.
Følge innhold Trykk deretter F5, eller klikk Lysbildefremvisning > Fra begynnelsen for å starte kurset. Klikk Aktiver redigering i meldingsfeltet. Hvis.
Klikk Aktiver redigering i meldingsfeltet,
Microsoft® Lync™ 2010 Opplæring for tale og video
Microsoft® Lync™ 2010 Attendant-opplæring
KSYS-KURS MØTEPLASSEN 2013
Versjon 16 Nye klienter. Fra 10 til 4 ALEPH modulsammenslåing.
Microsoft ® Lync ™ 2010 Delegate-opplæring. Mål I denne opplæringen lærer du hvordan du kan: •Konfigurere representanttilgang med Outlook •Konfigurere.
Kontrollere telefonsvareren 1.Klikk kategorien Telefon. Du vil se meldingene og informasjon om den som har ringt. 2.Hold markøren over en talemelding,
Visma Enterprise introduksjonspresentasjon Hvordan bruke ny meny i Visma Enterprise HELHETLIG LØSNING FOR NORSKE VIRKSOMHETER Moderne og effektiv tjenesteproduksjon.
Microsoft ® Lync ™ 2010 Opplæring for direktemeldinger og tilgjengelighet.
Microsoft® Lync™ 2010 Konferanse- og samarbeids opplæring
Klikk Aktiver redigering i meldingsfeltet.
Surfing sosiale medier - kjendiser Om du lurer på om sosiale medier er noe for deg kan du titte på en del av inneholdet før du bestemmer deg. Vi skal se.
Gerica på ny plattform Oppdatert
Arena Helse – Prosjekt St.Olav PC hjelp. 2 Starte Microsoft Outlook første gang Når du starter Outlook første gang får du opp et skjermbilde som vist.
Fasttelefon (1/2) Beskrivelse 1 Håndsettlampe Lyser ved anrop, eller ved ny talemelding 2 Telefonskjerm Viser følgende: tid og dato pålogget telefonnummer.
Tittel på presentasjonenSide Portal for leder En leder vil finne sine oppgaver fordelt på 2 mappekort Mappekortet Leder selvbetjening tilsvarer.
Hvordan lager du en konto?
Bruk av iPad. Bruk av berøringsskjerm Det anbefales å bruke fingrene eller en digital penn, IKKE bruk skarpe gjenstander da det kan ødelegge skjermen.
Microsoft ® Lync ™ 2010 Opplæring for responsgruppeprogram.
Hvordan kan foreldre bruke de vangligste funksjonene i Itslearning.com
Velkommen til WorkShop Trio Enterprise Attendant for sentralbord
Funksjoner og Innstillinger i
Hurtigreferanse for video Starte en videosamtale 1.Hold markøren over kontaktens bilde, og klikk kameraknappen. 2.Det vises en popup-melding på kontaktens.
Finne og gå til et chatterom Bruk søk i Lync til å finne rom som du har tilgang til. 1.I hovedvinduet i Lync klikker du kategorien Chatterom. 2.I søkeboksen.
Hurtigreferanse for Lync 2013 KONFIDENSIELT. Distribusjon bare til partnere i henhold til avtalen om taushetsplikt. Microsoft gir ingen uttrykte eller.
KONFIDENSIELT. Distribusjon bare til partnere i henhold til avtalen om taushetsplikt. Microsoft gir ingen uttrykte eller underforståtte garantier. © 2012.
Reservasjonen er fullført
Lync-møter Bli med i Lync-møte Planlegge et Lync-møte
© 2012 Microsoft Corporation. Med enerett. Legge til en kontakt Din kontaktliste forenkler kommunikasjonen, og du ser tilstedeværelses- og kontaktinformasjon.
Hurtigreferanse for Lync 2013 for Office 365 © 2012 Microsoft Corporation. Med enerett. Med Lync kan du begynne å samarbeide uten å måtte planlegge et.
Hurtigreferanse for © 2012 Microsoft Corporation. Med enerett. Lync Web App Bli med i et Lync-møte med PC-lyd Hvis du ikke har Lync 2013, kan du bli med.
Starte en videosamtale Pek på bildet til en kontakt i kontaktlisten, og klikk kameraikonet. Det vises en melding med forespørsel om å godta anropet på.
Vibeke IT-seksjonen LU - LUVIT brukere våren PUS Luvit undervisning våren 2002 Hvordan lære opp studentene i LUVIT?
Vibeke IT-seksjonen LU - LUVIT brukere våren PUS Luvit undervisning våren 2001 Hvordan lære opp studentene i LUVIT?
Komme i gang med Windows Store-appen Lync Lync 2013.
KONFIDENSIELT. Distribusjon bare til partnere i henhold til avtalen om taushetsplikt. Microsoft gir ingen uttrykte eller underforståtte garantier. © 2012.
Windows 7 - Oppgraderingskurs
Lions hjemmeside Slik legger du som hjemmeside- redaktør ut en enkel artikkel Medlemsregistret.
Hvordan skrive ut og hente utskrifter med kortløsning
Utskrift av presentasjonen:

Hurtigreferanse for © 2013 Microsoft Corporation. Med enerett. Startskjermen i Lync Startskjermen i Lync inneholder fliser i huben til venstre, som du kan bruke til å få tilgang til møter, kontakter, samtaler og talemeldinger på en enkel måte. Klikk flisen til en funksjon for å bruke den. Startskjermen inneholder en søkeknapp for å finne personer og viser Lync- kontaktene sortert i favoritter og andre grupper i tillegg til statusinformasjon. Ringe et eksternt telefonnummer Bare tilgjengelig hvis kontoen din er konfigurert slik at den støtter anrop til og fra standard telefonnumre. Denne funksjonen er ikke tilgjengelig for Office 365- brukere. 1.På startskjermen sveiper du fra bunnen og trykker Numerisk tastatur. 2.Bruk det numeriske tastaturet til å angi telefonnummeret du vil ringe, og trykk deretter Ring. Lync-appen i Windows Store Kommandoer i Access-appen Sveip inn fra toppen eller bunnen av funksjonsvinduet som vises etter at du trykker en flis. Kommandoene nederst er alternativene som er tilgjengelige for funksjonen. Linjen øverst inkluderer Lync-ikonet og fliser for nylige og pågående samtaler. Bruk Lync-ikonet for å gå til startskjermen. Sjekke talemeldinger i Lync Bare tilgjengelig hvis funksjonen er aktivert for deg. Denne funksjonen er ikke tilgjengelig for Office 365-brukere. Talemelding-flisen viser antallet talemeldinger du ikke har lyttet til enda. Trykk flisen, og trykk deretter talemeldigen du vil lytte til. Vise samtalelogg Hvis du var borte fra datamaskinen da en kontakt sendte deg en direktemelding eller ringte, viser Logg-flisen i huben antallet meldinger og anrop du gikk glipp av. Trykk flisen for å vise anropene du gikk glipp av. Feste Lync- vinduet Sveip fra toppen av skjermen mot høyre eller venstre. En mindre utgave av Lync-vinduet festes på siden du velger, og resten av skjermen blir tilgjengelig for andre apper. Med denne funksjonen blir det enklere å holde oversikt over møter og samtaler, samt kontakte personer, mens du arbeider med noe annet. Trykk bildet ditt for å redigere statusmeldingen, og trykk Enter når du er ferdig. Kommandoer i Access-appen Sidestilt vindu Hver meldingsflis inneholder en avspillingsknapp, hastighetsknapp, meldingslengden, når meldingen ble lagt igjen og hvem som la igjen meldingen.

Forbedre direktemeldingssamtalen Hvis du starter en direktemeldingssamtale med en enkelt kontakt, kan du legge til flere kontakter ved behov. 1.Trykk Deltakere i samtalevinduet, og trykk deretter Inviter flere personer, 2.Trykk navnet på kontakten du vil invitere. 3.Trykk kontaktens bilde i søkeresultatene, og trykk deretter plusstegnet for å legge til kontakten i direktemeldingssamtalen. Bli med i Lync-møter Den første ruten på startskjermen viser det neste Lync-møtet ditt. Trykk Bli med i Lync-møte for å bli med i et møte. Hvis det ikke er det møtet du vil bli med i eller hvis du ringer inn, trykker du Møter-flisen i stedet, så blir du med i møtet fra Møter-skjermbildet. Legge til en kontakt Legg til kontakter fra Lync-appen i Windows Store, og plasser dem i en av standardgruppene eller i nye grupper. Endringene blir automatisk synkronisert med listen over Lync-kontakter på alle enhetene dine. Søke etter og sende en direktemelding til en Lync- kontakt 1.Trykk søkeknappen på startskjermbildet. 2.Trykk i søketekstboksen, og skriv inn navnet på kontakten. 3.Trykk kontaktens bilde i søkeresultatene, og trykk Direktemelding-ikonet. 4.Trykk i meldingsboksen, skriv inn en melding, og trykk ENTER. Ringe en kontakt i Lync Trykk bildet for en kontakt, og trykk deretter telefonikonet. Trykk valget for typen anrop ─ Lync eller et telefonnummer, hvis et telefonnummer er tilgjengelig. (Ikke alle kontoer er konfigurert til å støtte samtaler til vanlige telefoner.) 1.Trykk søkeknappen på startskjermebildet. 2.Trykk i søkeboksen, og skriv inn navnet på kontakten. 3.Trykk kontaktens bilde i søkeresultatene, og trykk deretter knappen med tre prikker. 4.Velg enten Legg til i favoritter eller Legg til i gruppe. Koble til møtelyden fra Lync eller telefonen. Finne Hjelp i Lync Fra et skjermbilde i Lync sveiper du fra høyre kant av skjermen, trykker Innstillinger og trykker deretter Hjelp. TIPS Hvis det er 15 minutter til et planlagt møte, skifter Bli med-flisen til Møt nå slik at du kan starte et møte med det samme. 4.Hvis du vil legge til lyd eller video i samtalen, velger du Ring eller Video > Start min video.