Ane Hansdatter Kismul (23) og Martin Dalin (22) er henholdsvis leder og daglig leder i Natur og Ungdom.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Skriv om slik at setningene betyr omtrent det samme
Advertisements

Markedsføring, rekruttering og lojalitet
I.
Hvordan det er å studere og bo I Brussel!
Studier i Tyskland.
GoOnline publisering Hvordan komme i gang med GoOnline. Denne presentasjonen tar deg steg for steg gjennom oppsett av nettsted med bruk av GoOnline Proffesional.
…..…. Youth For Understanding Elevutveksling år Youth For Understanding - siden 1951 Infomøte.
Erfaringer fra internasjonal utveksling
Sted, land Arrangement og dato Du reiser aldri alene Skal fortelle…
Studentutveksling ved UiA Info til studentambassadørene.
Lån og stipend til utdanning i utlandet
Universität St. Gallen -Studieveiledning
Et bekymringsløst liv – er det mulig? Matteus 6,23-34
ANSA Association of Norwegian Students Abroad Organisasjonen for norske studenter i utlandet u Nesten 9000 medlemmer i 64 land u Informasjon om studier.
EN KORT PRESENTASJON OM UNGDOMMER, LÆRLINGER OG
Test av skjermer på fergene Horten - Moss
Velkommen til ledersamling i Akershus Røde Kors 23. september 2009
Innføring i Tønsberg, 27. januar Ola Nordmanns Europa.
Erasmus + Aktiv Ungdom. Hva er Erasmus+? • Et nytt program for perioden • Bygger på erfaringer fra LLP, Aktiv Ungdom og andre internasjonale.
Student Exchange Programme
FORTSETT SETNINGENE. 1. Hun har et hus For fire måneder siden
Oslo kommune – Helse- og velferdsetatenprosjektnummer /2010 Brukerundersøkelse i hjemmetjenesten 2010 Grafikkrapport - hjemmesykepleie Bydel Vestre.
Heriot-Watt University
Studietilbudet til Høgskolen i Østfold
Rotary Foundation Klubbforedrag. The Rotary Foundation er Rotarys hjelpeorganisasjon.
Velkommen til Aktivitetsskolen Rosenholm 2013
Kor tid kan søknaden registrerast?  Dersom du søkjer for våren 2013 så kan du søkje så snart det let seg gjere.  Du som skal søkje.
FREMMEDSPRÅKSEKSJONEN
UNIVERSITETET FOR MILJØ- OG BIOVITENSKAP Hvordan reise på utveksling fra UMB? 1.
- på lag med deg for din helse R e h a b i l i t e r i n g s k l i n i k k e n - på lag med deg for din helse R e h a b i l i t e r i n g s k l i n i k.
Kapittel 4 oppgave i Sett inn preposisjoner eller adverb som passer.
Kapittel 4 oppgave h Bind setningene riktig sammen og med logisk innhold.
Innføring i Bergen, 18. oktober Ola Nordmanns Europa.
1 UNG i Europa EUs program for ikke-formell læring Hva kan Dere bruke UNG i Europa til?
De 100 mest brukte ordene i bøker i klasse..
Sokrates Sokrates (EUs utdanningsprogram)
<Sted>, <Anledning>
,. Om meg selv Stilling/verv: Arbeidsoppgaver: Utdanning/bakgrunn:
Nytt i organisasjonen. Økonomi: Hvordan kom vi oss hit? 2011 – Store forandringer i organisasjonen – Høyt utgiftsnivå – Lite økonomistyring 2012 – Landsmøte.
Agenda Råd om/prosedyre for utenlandsopphold sett fra PuP (Bjørn Andersen) Råd om/prosedyre for utenlandsopphold sett fra instituttene Råd om/prosedyre.
Kurs Aktiv Ungdoms kursaktiviteter TCA Kurs arrangert av Aktiv Ungdom/ Bufdir Kurs arrangert av kollegaer i nettverket av nasjonale kontorer Fordele.
Støttemuligheter og internasjonalt samarbeid Sturla Bjerkaker Voksenopplæringsforbundet
Hvor finnes informasjon?
Oslo kommune – Helse- og velferdsetatenprosjektnummer /2010 Brukerundersøkelse i hjemmetjenesten 2010 Grafikkrapport - praktisk bistand Leverandør.
Japan: Studier og arbeid
Hvor kan vi søke midler? Hvordan sette opp en søknad?
100 lure ord å lære.
ENDELIG ER DET DIN TUR!.
Idrettsårbok 2013 Byråd for kultur, næring, idrett og kirke Helge Stormoen Tirsdag 30. september.
Norsk sangerforum. En presentasjon av NSF, litt om hvem vi er, hva vi står for og våre viktigste arbeidsområder Redigert april 2012.
Lyst til å prøve noe nytt, noe annerledes? En skole uten eksamen eller karakter Mer enn 300 fag å velge i Internatliv Utstyr tilgjengelig døgnet rundt.
UTVEKSLING og DELSTUDIER Info til studentambassadører, 10. november 2014.
Dagligbankundersøkelsen 2014
NORDPLUS NABO. Hva er Nordplus Nabo Et program som skal stimulere til oppbygging av langsiktig og forpliktende nettverkssamarbeid mellom Norden og Baltikum.
ENDELIG ER DET DIN TUR!. Nødvendige verktøy Linker herfra til universitetenes egne hjemmesider Fronter –
Internasjonalt Servicekontor for Hedmark og Oppland.
Innvandring og migrasjon - Nøkkeltall -
Dagligbankundersøkelsen Fakta Dagligbankundersøkelsen intervju Befolkning 15 år + TNS Gallup Forfatter Bente Pettersen Roar Thorvaldsen.
1 Nasjonale målsettinger ved bosetting og integrering av flyktninger Tromsø 11. mars 2004 Statssekretær Cathrin Bretzeg.
Kapittel 43 Emilio forteller om tradisjoner
Informasjonsmøte om utveksling Tema Hva, hvorfor, hvem, hvordan Søkning og uttak til utveksling Godkjenning av fag og eksamener Stipend/lån.
Internasjonalisering i grunnopplæringen Stig Helge Pedersen.
NÅ ER DET DIN TUR!. 2 Alle gradsstudenter ved UiA kan ta deler av studiet i utlandet. Tidligst utreise: 2. studieår Avhengig av studieprogram, kan ett.
«Let`s dream together»
Student Exchange to Japan
Midtøsten-studier med arabisk Utenlandsoppholdet våren 2018 ARA2010
VELKOMMEN TIL INFORMASJONSMØTE OM UTVEKSLING
Nett og kommunikasjon Flere studenter på utveksling
1.
Adresser i Det sentrale folkeregister
Utskrift av presentasjonen:

Ane Hansdatter Kismul (23) og Martin Dalin (22) er henholdsvis leder og daglig leder i Natur og Ungdom.

Støtte til organisasjoner og prosjekter - Vi mottok : 1,7 millioner i nasjonal driftstøtte 1,7 millioner i nasjonal driftstøtte kr i internasjonal driftstøtte i kr i internasjonal driftstøtte i I tillegg fikk vi prosjektstøtte på til sammen 1,15 millioner fra Demokratimidlene i LNU, Miljøverndepartementet, Barentssekretariatet og Utenriksdepartementet. I tillegg fikk vi prosjektstøtte på til sammen 1,15 millioner fra Demokratimidlene i LNU, Miljøverndepartementet, Barentssekretariatet og Utenriksdepartementet.

Line Høstmælingen (27) jobber i dag som markedskoordinator i vinfabrikken Freixenet i Spania.

På ferie hver helg -Aetat gir deg dagpenger i opp til tre måneder mens du søker jobb i utlandet. -Aetat gir deg dagpenger i opp til tre måneder mens du søker jobb i utlandet. - Man må forvente å få dårlig betalte jobber og dermed dårligere levestandard enn i Norge, men du får mye ut av oppholdet som helhet, sier Line - Man må forvente å få dårlig betalte jobber og dermed dårligere levestandard enn i Norge, men du får mye ut av oppholdet som helhet, sier Line Men hver helg er hun på stranda. –Jeg er på ferie på en måte, sier hun. Men hver helg er hun på stranda. –Jeg er på ferie på en måte, sier hun.

Gudrun Østby er 26 år og studerte statsvitenskap i Granada, som ligger sør i Andalusia i Spania.

Studér i utlandet og få betalt for det - Jeg fikk et stipend på kr av Statens lånekasse for å lære språket, og Erasmus-stipend på kroner for to semestre. I tillegg fikk jeg kr fra Lise og Arnfinn Hejes legat - Jeg fikk et stipend på kr av Statens lånekasse for å lære språket, og Erasmus-stipend på kroner for to semestre. I tillegg fikk jeg kr fra Lise og Arnfinn Hejes legat Dette året fikk jeg anledning til å reise både til Marokko, Brussel og masse rundt i Spania. Dette året fikk jeg anledning til å reise både til Marokko, Brussel og masse rundt i Spania.

Hva vil ungdom? Jeg har lyst på et utenlandskopphold: ” Jeg vil lære et nytt språk” ” Kan jeg finne jobbe i utlandet” ” Jeg vil studere i utlandet i ett år” ” Jeg vil lære om en ny kultur” ” Vi vil arrangere en festival, hvor finner vi støtte?” Hvordan få dette til?

Aldri enten eller… Unge er ikke nødt til å velge mellom enten studere eller jobbe i utlandet. Flere andre muligheter: Au Pair Utveksling Volontør Språkkurs Sommerskoler Sommerleir m.m

Database over støtteordninger nordiske og europeiske Eneste mulighet for å finne fram til nordiske og europeiske støtte- og stipend ordninger 27 land legger inn sine støtteordninger Info om barne- og ungdomsorganisasjoner

Informasjon om jobb i utlandet Eurodesk kan henvise deg til riktig nettsted for å få søke jobb i utlandet. Eurodesk kan henvise deg til riktig nettsted for å få søke jobb i utlandet. Har oversikt over jobbsøkerdatabaser over hele Europa Har oversikt over jobbsøkerdatabaser over hele Europa Vi forteller deg om alternative måter å jobbe i utlandet på, som for eksempel frivillig arbeid. Vi forteller deg om alternative måter å jobbe i utlandet på, som for eksempel frivillig arbeid.

Informasjon om studier i utlandet Eurodesk har oversikt over nyttige internettsider for å søke informasjon om studier i Europa. Eurodesk har oversikt over nyttige internettsider for å søke informasjon om studier i Europa. Eurodesk har også en oversikt over fond, legater og andre støttemuligheter for ungdom. Eurodesk har også en oversikt over fond, legater og andre støttemuligheter for ungdom. Informasjon om utvekslingsmuligheter, sommerskoler, språkskoler osv. Informasjon om utvekslingsmuligheter, sommerskoler, språkskoler osv.

Om Eurodesk Eurodesk er et informasjonsnettverk rettet mot unge fra år, og finnes i 27 europeiske land. KUN Eurodesk tilbyr komplett informasjon om all type mobilitetsspørsmål i Europa! Eurodesk er TOTAL leverandør av Europa- informasjon, enste sted for å få info om alt Nyheter, praktisk info og detaljspørsmål

Online hjelp Eurodesk har nærmere 500 lokalkontakter over hele Europa som står klare til å svare på spørsmål fra deg. Tilby online hjelp på Instant hjelp, URL push, skjema, dokumenter m.v.

Kontakt oss Web: Web: Tel: Tel: Barne- ungdoms og familieforvaltningen (BUFA) Postboks 8113 Dep, 0032 Oslo