Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

- på lag med deg for din helse R e h a b i l i t e r i n g s k l i n i k k e n - på lag med deg for din helse R e h a b i l i t e r i n g s k l i n i k.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "- på lag med deg for din helse R e h a b i l i t e r i n g s k l i n i k k e n - på lag med deg for din helse R e h a b i l i t e r i n g s k l i n i k."— Utskrift av presentasjonen:

1 - på lag med deg for din helse R e h a b i l i t e r i n g s k l i n i k k e n - på lag med deg for din helse R e h a b i l i t e r i n g s k l i n i k k e n ReHabuka 2012 22.-26 oktober

2 - på lag med deg for din helse R e h a b i l i t e r i n g s k l i n i k k e n - på lag med deg for din helse R e h a b i l i t e r i n g s k l i n i k k e n Samarbeidspartnere om ReHabuka Det er de regionale koordinerende enhetene for habilitering og rehabilitering i hver helseregion som sammen med Helsedirektoratet er initiativtakere og pådrivere for ReHabiliteringsuka, og de samarbeider om det nasjonale programmet. ReHabiliteringsuka arrangeres i samarbeid mellom helsetjenestene nasjonalt, regionalt og lokalt, brukerorganisasjoner, fylkesmennene og andre samarbeidspartnere.

3 - på lag med deg for din helse R e h a b i l i t e r i n g s k l i n i k k e n - på lag med deg for din helse R e h a b i l i t e r i n g s k l i n i k k e n Årets tema «Habilitering og rehabilitering til de som trenger det»

4 - på lag med deg for din helse R e h a b i l i t e r i n g s k l i n i k k e n - på lag med deg for din helse R e h a b i l i t e r i n g s k l i n i k k e n Aktuelle aktiviteter og tiltak Helsedirektoratet oppfordrer til aktiviteter og tiltak i ReHabiliteringsuka som kan bidra til å "løfte" feltet i tråd med målene i Nasjonal helse- og omsorgsplan. Relevante tiltak kan være informasjons- og kompetansetiltak, miniseminarer og møteplasser. Målgruppene kan være både brukere/pasienter og samarbeidspartnere i tjenestene.

5 - på lag med deg for din helse R e h a b i l i t e r i n g s k l i n i k k e n - på lag med deg for din helse R e h a b i l i t e r i n g s k l i n i k k e n Søk om midler: For å stimulere til markeringer og aktiviteter i kommunene har Helsedirektoratet utlyst kr. 500.000 som kommunene kan søke midler fra til aktiviteter i ReHabiliteringsuka Søknadsfrist: 20.juni 2012 http://www.helsedirektoratet.no/tilskudd/Sider/re habiliteringsuka-2012-tilskudd-til-aktiviteter-i- kommunene.aspx

6 - på lag med deg for din helse R e h a b i l i t e r i n g s k l i n i k k e n - på lag med deg for din helse R e h a b i l i t e r i n g s k l i n i k k e n Samarbeid mellom HF og kommuner Etter forespørsel fra kommuner vil KE i HNT gjerne samarbeide om arrangement i ReHabuka - Jfr tidligere samarbeid mellom KE i HNT og Levanger og Verdal.


Laste ned ppt "- på lag med deg for din helse R e h a b i l i t e r i n g s k l i n i k k e n - på lag med deg for din helse R e h a b i l i t e r i n g s k l i n i k."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google