Avd for klinisk kjemi Regionsykehuset i Trondheim

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Ny ordlyd på rapportene i avdelingen og nye rutiner for registrering av skyteaktiviteter For nye brukere: Du må først være registrert med en e-postadresse.
Advertisements

Ebus Management Center En liten bruksanvisning for de enkleste funksjonene.
“UNDER THE KNIFE” Et planleggingssystem for operasjonsavdelingen Fylkessykehuset i Molde Prototype for planlegging, logistikk, og kostnads estimering.
Uni Eiendom FDV Status for produktet og «veien videre» Rune Synnevåg Utviklingssjef.
Fremgangsmåte for å oppdatere brikkenavn og antall i T-DOC for operasjonsavdelingene Trondheim, 8. juni 2010.
Opplevd kvalitet og målt kvalitet: Brukerundersøkelser: Målgruppe: - brukere av hjemmetjenesten (18 indikatorer) - beboere på inst. (24.
Produktopplæring CRM MBS 10 Merete L. Nylund. Agenda  Kontaktperson.  Nytt rapportvindu.  Endringer i dokumentmodulen.  User Satisfaction.  Timeregistrering.
Teknisk brukerstøtte system For Noroff Instituttet Avdeling Bergen Oppgave 49E av Gisle Johannessen, HiST V2007.
1 Valg av system •Hadde et elektronisk ”hjemmelaget system” med en del begrensninger. •Overbevise ledelse om behov for nytt system. •Opprettet en prosjektgruppe.
Av Beate Magerholm, Drammen kommune
Terje Hjerpbakk Oppgave 2 Vår ING. Problemstilling  Designe en database og lage et program som gjør det mulig å lage fleksible spesifikasjoner/rapporter.
Stoffkartotek-veileder
Prosjekt nr 38E Database for registrering av radioaktive stoffer brukt ved Nukleærmedisinsk Seksjon, St. Olavs Hospital.
Anbefalt modell for administrasjonsenheten i nye Harstad kommune
Studietilbudet til Høgskolen i Østfold
v/advokat Nina Ramstad Aatlo, KS Advokatene
Kort om oppgavestiller Sintef Energiforskning AS, avdeling for kraftproduksjon og marked. Driver med oppdragsforskning i det nasjonale og internasjonale.
Prosjekt oppgave 15E OPPDRAGSREGISTER OG RISIKOANALYSE MED TILTAKSPLAN
Utført av: Jeppe Flensted HiST Vår 2009
Tittel: ”INTRANETT i SCANDIACONSULT” 4 Hilde Reitan, 2HKD Hovedprosjekt studieåret 1999/2000 Oppgavestiller: Trondheim.
Lag og foreninger Dynamisk nettløsning og kalendermodul for foreninger i Steinkjer Kommune, utviklet med PHP og MySQL. Hovedprosjekt HiST våren av.
Reidar Wisløff 3DSU Hovedprosjekt 16E
Hovedprosjekt 2005 Nettbutikk og administrasjonsside for nettbutikk ved bruk av PHP og MySQL Gruppe 33 E AiTEL HiST.
Nye websider for Sørli skole
Registrering av kjemikalier i Kromatografigruppa, Fürst Medisinsk laboratorium. Database laget med bruk av teknologiene PHP, MySQL og Apache Prosjektoppgave.
Utredning om digital tilstand i høyere utdanning – om forhold knyttet til bruk av IKT i undervisningssammenheng.
Studentliv - Regnskapskurs for små foreninger - Modul 2
Støtte Ved mobilisering.
Bruk av Datavarehuset i økonomirapporteringen
Elin Brenna, bioingeniør Blodbanken i Oslo
Dynamiske hyllesignaturer
Fra papir til skjerm Erfaringer og tanker fra innføring av
Kvalitative og kvantitative metoder
SharePoint Server 2007 Office Communications Server 2007 Exchange Server 2007 Windows Server 2003 Office 2007 Hovedprosjekt 17E Installasjon, konfigurasjon.
Nordlandssykehuset. Avdeling for voksenhabilitering.
Samarbeid mellom sykehus og kommune med fokus på brukeren Kurt Kleppe Josefsen Vestre Viken.
Det integrerte universitetssykehuset i Trondheim
KOMPETANSE FOR INNOVASJON En universitetspilot ved UMB Forskningsdirektør Odd Jarle Skjelhaugen.
Brukerinformasjon på Internett Hovedoppgave for Erlend Grut Hilstad, 2HKI.
Noen kommentarer til Kostrat evalueringen EVA-8 Hurdalsjøen 5-6 september 2002 Hans Torvatn, SINTEF Teknologiledelse.
Pluginmodul for medlemsbehandling KomkartWeb Oppgave 17 Halvor Sæther Berge.
RETNINGSLINJER FOR PRESENTASJONEN Denne presentasjonen er tenkt brukt for å rekruttere nye medlemmer Hensikten med å lage en standardisert rekrutteringspresentasjon.
Bioingeniøryrket.
Hovedprosjekt for Rune Øvrebø Fonetisk Lyttetestprogram. Utviklet I Visual Basic Etter Oppdrag Fra Wim Van Dommelen Ved Lingvistisk Institutt, NTNU.
Prosjekt 20E – Våren 2002 ved HiST Geir R. Limås, søndag, 29. mars 2015 Implementering av ny elevdatabase i MS Access 2000 / Implementation of a new MS.
Presentasjon av prosjekt Oppgavestiller: NTNU (Magnar Hole) Oppgave: Opprette lokal brukerdatabase med (PHP & MySQL) Studenter: Christian Dillner Veileder:
Informasjonssystem for tannlege Kloster-Jensen
Programmering i Java 3D Hovedprosjekt 16 studieåret 2005/2006 Av Jarl Magnar Jakobsen 3DDT HiST-AITeL.
ASP-basert Helpdesk for Veterinærinstituttet ASP-based Helpdesk-system for Norvegian Veterinary Institute.
UTARBEIDET AV INGER-LISE STOKKE
Presentasjon av hovedprosjekt 31E Microsoft Deployment Tools 2010.
Utvikling av et web-basert bestillingssystem for bøker og en tilhørende database for uthenting av statistikk. I tillegg et nytt CSS-basert design for bibliotekets.
Presentasjon av prosjektet 5E Utarbeidet av Selvananthy Sureshkumar (ViD student)
Presentasjon av. Hovedprosjekt for: Stian Watn, 3ddt & Vegard Ebbestad, 3ddt.
Windows 2000 nettverk med Active Directory Arbeidssted: IBM, Trondheim Oppgavestiller: Roy Ingebrigtsen Veileder: Jostein Lund Oppgave 48E: Gro Eikeland,
Bruk av IKT i ulike beslutningsprosesser og arbeidsoppgaver i offentlig sektor (II) - Spesielt om representasjon av rettsregler i datamaskinprogrammer.
Hovedprosjekt 55E - BrowseFTP / Studenter: / Vidar Sæterbø / Oppgavestiller: / Vidar Sæterbø / Veileder: / Helge Hafting.
Innrapportering via mobil enhet Hovedprosjekt 2004.
Online butikk for navneskilt og stempler
Database og Webtjeneste for NEKLAB Prosjektoppgave våren 2007 KITH AS.
KOMPETANSE FOR INNOVASJON En universitetspilot ved UMB
Brukerveiledning for Agenter i Doffin
Nytt Intranett Trøndelag Fylkeskommune
Analyse Susan Matland.
Mitt prosjekt Utvikling av nettstedet til
SMS for innkalling av blodgivere
Koordinerende enhet (KE) i UNN
Utskrift av presentasjonen:

Avd for klinisk kjemi Regionsykehuset i Trondheim Kompetansedatabasen Avd for klinisk kjemi Regionsykehuset i Trondheim

Oppgavestiller Avdeling for klinisk kjemi, Regionsykehuset i Trondheim er et medisinsk laboratorium som utfører mellom 8- og 12.000 analyser pr dag. Analytikerne er for det meste offentlige godkjente bioingeniører. Avdelingen er inndelt i 6 enheter Mottakssenteret Generell kjemi Spesiell Kjemi Hematologi FOU Nukleærmedisin

Behovet Avdeling for klinisk kjemi har ca 100 bioingeniører som utfører avanserte analyser ved avdelingen. Dette krever intern opplæring, godkjenning og regelmessig utførelse for å holde ved like denne kompetansen. Hvis man i en peride er borte fra en oppgave, krever det ny oppdatering og godkjenning. Denne prosessen krever mye papirarbeid og tilhørende permer med oversikter over kompetanse til den enkelte bioingeniør. Ved å benytte en database som kan inneholde all informasjon om den enkeltes opplæring ved enhetene, vil dette lette papirarbeidet rundt opplæring og gi en lettere tilgang til oversikter over ansatte og deres kompetanse.

Hvorfor dette valget Utvikler er fast ansatt ved avdelingen og er i ferd med å avslutte VID utdanning gjennom Nettverksuniversitetet. Det var naturlig å finne en oppgave som kunne gjennomføres ved arbeidsplassen. Det har lenge vært behov for en kompetansedatabase og det er givende å kunne utvikle noe som i ettertid blir brukt i det daglige arbeidet ved laboratoriet.

Prosessen Jeg innhentet først ønsker og krav fra brukerne, så på avdelingens rutiner og behov og brukte dette i en forstudierapport. Kravspesifikasjonen er laget ut fra forstudierapporten og det er gjort små endringer etter hvert som databasen ble utviklet. Selve databasen ble utviklet i MS-Access 2000 og det er lagt betydelig vekt på brukervennlighet i denne prosessen. Databasen ble testet opp mot kravspesifikasjon og brukervennlighet av utvikler og to av de som skal bruke databasen. En enkel brukerveiledning samt personlig opplæring ble gitt til alle brukere av kompetansedatabasen. Sluttrapport og innlevering til skolen.

Produktet Oppgavestiller har fått en database som gir oversikt over enheter og ansattes enhetstillhørighet de forskjellige opplæringene ved avdelingene og hvilken enhet disse tilhører ansatte og deres opplæring ved avdelingen. pluss en god del valgmuligheter innenfor de enkelte oversikter