Berg-gjengen Detasjementet Kjøkkengruppa Lovsangsteam Misjonsgruppa PR-gruppa Web-gruppa Sekretariatet Tur og Weekend Åpenbaringen www.laget.net.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Vi har kjøpt en liten hytte på fjellet, og lurte på om du ville ta med deg familien eller noen venner og komme en tur i julen for en liten julegløgg med.
Advertisements

För demokrati i Norrköping
Den vesle gutten og julenissetoget
Vi har kjøpt en liten hytte på fjellet, og lurte på om du ville ta med deg familien eller noen venner og komme en tur i påsken for en liten påskepils med.
Fra tegning til fortelling
EN LITEN JULE HILSEN FRA LAR-NETT NORGE
Kanskje Gud vil at vi skal treffe noen mennesker som er feil for oss før vi treffer den ”rette”, så vi er bevisst på hvor takknemlig vi skal.
HVORFOR VELGER ELEVEN Å DELTA NÅ?
Music: Nightengale Serenade
Livsfilosofi for moden alder
Den Glade Internasjonale Vennskaps Uke.
Elever som ressurs i kulturarbeidet på Kolnes skole
Ei dramatisering Mathias– fritt etter Johan Herman Wessel
Leir-genial trosopplæring
Den digitale hverdag Diskusjonsspørsmål
Lilandspeiderne Informasjon.
ER DU EN PERSON SOM… Kan tenke nye tanker? Kan gjøre noe du ikke har gjort før? Kan du gjøre noe som ikke er typisk deg? Ser du for deg at du om ett år.
HVA ER FOLKEHØGSKOLE?
Året var 1987, i en liten by med navn Sussex, ble et lite hus totalt til intetgjort. Alt ble kastet ut, inkludert en liten brun bamse... Den ble liggende.
Altevatn rundt - nesten
“Think it over...” Klikk på musen og se sidene. I dag har vi høyere bygninger og bredere veier, men kortere lunte og skylapper.
Ord til ettertanke (Klikk for å gå videre).
Vintreets hemmelighet Livet i vennskap og kjærlighet Joh 15,12-17
AKB-Pårørende en ressurs
Smittende tro Det kommende året vil vi fokusere på: Hvordan…
Aktivitetsskolen Rosenholm Infohefte 2013
Den store ID-quizen Hvem er du? - Ta testen nå!.
NATUR, KOMPETANSE OG EN STADIG SØKEN. Ungdomsprosjektet.
Den Norske Landhandel Presentasjon gruppe 14 Hans Martin Pettersen
GODT HUMØR • Bevegelse og fysisk aktivitet gjør   deg glad og gir mer energi • Å være aktiv sammen med venner gir   trygghet og fellesskap • Nysgjerrighet.
«Det er ikke bare Java-koden som skal i produksjon» André Heie Vik.
Torsdag 14. juni 2012.
23. MAI GRATULERER MED DAGEN, ULF!.
Oppgave 4, side 106 – 107 Ubestemt artikkel foran substantivet.
Tenn alle lysene! Julemesse, Misjonssalen Sandnes 29. november 2013 Asbjørn Kvalbein 1.
Oppgave 44 Preposisjoner og uttrykk.
NÅ SKAL VI LÆRE OM LIKNINGER.
Konfirmant Velkommen til et spennende år som konfirmant i Sola menighet!
Regnskogen Vær De frodige skogene i sør-vest er avhengige av høye temperaturer hele året og mye nedbør. Regnskoger i tempererte soner trives mellom Stillehavet.
RAMADAN.
Et møte med Gud og andre troende
ROGNAN BARNEHAGE GRØNN GUL BLÅ RØD ROSA.
De 222 mest brukte ordene i det norske språket..
Evaluering av sesongen 2009/2010 Holeværingen langrenn For styret: Ida Rosenvinge, mai 2010.
Weblogg-Forum web-system. (PHP/MySQL) Hovedprosjektoppgave 46E (Egendefinert oppgave) Skoleåret 2003/2004 – AiTEL, HiST Student: Magnus Kopstad Veileder:
Oppdatering fra Ålesund. Her skal dere få et innblikk i hva vi har gjort med midlene vi har mottatt fra av dere.
Litt informasjon: I 2009 vil det bli arrangert 7 seniorsykkelturer. Det sosiale aspektet og opplevelsene på turene er noe av det viktigste. Du trenger.
Livsstilsending - uke 5 -
Uke nov.- 20.nov. Ord å forklare: Tro Vi utforsker bibelen. Hørt i 2.klasse: Arkene er jo like tynne som servietter…
Festivalvettreglene Som arrangør ønsker vi at festivalen skal gi deg en fin opplevelse. Vi skal gjøre vårt for å skape en god og trygg ramme rundt musikken.
Hva er lykke og hva det som gjør oss lykkelig?. Hvordan oppstår lykke? Forskere har funnet ut at vi er selv med på å skape lykke I forskning er ikke lykke.
Februarnytt for Titt i hålå 2017
Juninytt HURRA!! Månedens jubilanter: Thomas blir 27 år 12.juni
Lag dere en rolig og stemningsfull adventstid!
Februarnytt Buorre beaivi = god dag
Novembernytt Denne måneden skal vi måle nedbør!
Agenda Del 1 - Felles G11- G13 Sportsplan Fart Årets sesong G11 – G13
Fevik En tur til Fevik.
Hva har vi gjort i September?
De flinke elevene.
Gang.
Kapittel 5 oppgave a Sett inn ubestemt artikkel der det er nødvendig.
KOLLMYR SKOLE NETTAVIS Desember 2013.
Selvbilde Start med å forklare begrepet selvbilde. Les gjerne opp fra teksten i kursmateriellet om hva den amerikanske psykologen Wigfield fant ut i studie.
Kapittel 2- Tid og tall I dette kapittelet skal du lære
DESEMBER November Desember
En gang skal det bli min tur
Lek og moro skal vi ha, det gjør barn og voksne glad!
Denne presentasjonen er ment for barn 9-12 år
BARNEHAGEÅRET 2019/2020  SEPTEMBER HUSK: MERKEDAGER:
Utskrift av presentasjonen:

Berg-gjengen Detasjementet Kjøkkengruppa Lovsangsteam Misjonsgruppa PR-gruppa Web-gruppa Sekretariatet Tur og Weekend Åpenbaringen

Berg-gjengen Detasjementet Kjøkkengruppa Lovsangsteam Misjonsgruppa PR-gruppa Web-gruppa Sekretariatet Tur og Weekend Åpenbaringen Oppussing og annet dugnadsarbeid Hver mandag 1800, avslutter med felles middag rundt 2100

Berg-gjengen Detasjementet Kjøkkengruppa Lovsangsteam Misjonsgruppa PR-gruppa Web-gruppa Sekretariatet Tur og Weekend Åpenbaringen Planlegger og leder fredagsmøtene. Glad i å stå foran folk, eller vil bli det? et

Berg-gjengen Detasjementet Kjøkkengruppa Lovsangsteam Misjonsgruppa PR-gruppa Web-gruppa Sekretariatet Tur og Weekend Åpenbaringen Ordner ett og annet spisende til hvert fredagsmøte. Jenter liker gutter som kan bake ;)

Berg-gjengen Detasjementet Kjøkkengruppa Lovsangsteam Misjonsgruppa PR-gruppa Web-gruppa Sekretariatet Tur og Weekend Åpenbaringen Sørger for sang og musikk! Vet du opp-ned på en gitar, hiv deg med!

Berg-gjengen Detasjementet Kjøkkengruppa Lovsangsteam Misjonsgruppa PR-gruppa Web-gruppa Sekretariatet Tur og Weekend Åpenbaringen Pådriver for utadrettet arbeid, og holder kontakten med våre venner i Russland. Et hjerte som banker for å spre evangeliet?

Berg-gjengen Detasjementet Kjøkkengruppa Lovsangsteam Misjonsgruppa PR-gruppa Web-gruppa Sekretariatet Tur og Weekend Åpenbaringen Informerer folk og fe på studiestedene om Laget og fredagsmøtene. Hvorfor skal vi finne på mye moro, om ingen vet om det?

Berg-gjengen Detasjementet Kjøkkengruppa Lovsangsteam Misjonsgruppa PR-gruppa Web-gruppa Sekretariatet Tur og Weekend Åpenbaringen Jobber med å gjøre en helt fantastisk nettside, enda litt bedre! Litt glad i html, sql, jsp, java, perl, css og php? Lyst til å lære?

Berg-gjengen Detasjementet Kjøkkengruppa Lovsangsteam Misjonsgruppa PR-gruppa Web-gruppa Sekretariatet Tur og Weekend Åpenbaringen I et stort lag, kommer en ikke unna litt papirarbeid. Du verden hvor artig en kjedelige oppgave kan bli, når en gjør det sammen med noen! t

Berg-gjengen Detasjementet Kjøkkengruppa Lovsangsteam Misjonsgruppa PR-gruppa Web-gruppa Sekretariatet Tur og Weekend Åpenbaringen Arrangerer turer og weekender, så late studenter kommer seg ut i skog og mark ;) For deg er glad i friluftsliv, og ønsker dele gleden med flere!

Berg-gjengen Detasjementet Kjøkkengruppa Lovsangsteam Misjonsgruppa PR-gruppa Web-gruppa Sekretariatet Tur og Weekend Åpenbaringen Drifter kaféen vår i andre etasje etter fredagsmøtene. Kan du ikke lage kaffe, er det noe du absolutt må lære om du vil gjøre det godt i livet...

et