Finnvollen Innherred turlags skitur til Dåapma, DELTAKERE:

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Den vesle gutten og julenissetoget
Advertisements

Fader Thomas - -Og de gode hjelperne. Det vil si St. Paul skole. Dere hjelper fader Thomas med nødsarbeid i India.
• År 1998 • Kjell Arne Holen og Pelle diskuterte baneprosjektet på jobb, vi må få tak i en gravemaskin, han var jo i familie med en entreprenør. Det skulle.
I.

På jakt ætti fjellpostan i tur-orienteringa
Riktig eller galt? Eller nesten riktig?. Det var elskere som skiltes seg med den største vanskeligheten. (2 feil) Jentene fikk ingen eller veldig litt.
Litt mer om PRIMTALL.
PROSJEKTET OM KOKO OG FLYPLASSEN SOLSTRÅLEN
Kristine forklarer hvordan dagen vil se ut
Fellestur te Hyllfjellet 27. juni 2010
En reise med Hurtigruten Mai-seminaret 8. mai – 5. juni 2001.
Laget av Embret Lund 1BAA. Hovedlærer når vi lærte det praktiske av ‘’gamle metoder’’ og var flink i det han viste oss. Det syntes også godt at han hadde.
Verdens 7 underverk.
UT PÅ TUR I RAMMEPLANEN FOR BARNEHAGER HETER DET AT NATUREN SKAL GI ROM FOR ET MANGEFOLD AV OPPLEVELSER TIL ALLE ÅRSTIDER OG I ALL SLAGS VÆR, OG AT DET.
Frikirkestevne p å Steinkjer Kristi Himmelfartsdag 2.juni 2011.
På besøk hos endene på Nidarø «titt tei – er det noen der?» Nystua, aug 12.
Fransiscas unger Katten ble borte fra nyfødte unger. Men Jim tok vare på dem og en hektisk tvilling tid begynte. De var to stykker. Begge hankatter. Vi.
Det er 6. November. Etter mye regn i det siste, har det klarnet opp i løpet av natten. Klokka er 9 – temperaturen er + 5, og banen er frostfri. Jeg er.
Dio 15 juleavslutning, Ås, søndag 13.desember 2009 En kald flott vinterdag møtte nærmere 20 stk 2-beinte og enda flere hunder opp på : Smilende og godt.
FLYTÅRN Vi fikk ei stor eske inn på avdelinga, som Rainer foreslo
Styret har bestått av: Leder: Geir Maldal Nestleder: Gry Wiik Sekretær: Simon Pedersen Kasserer: Espen Andersen Medlem: Alexander Skoland Medlem: Inger.
Krabbe sesongen høsten 2011 Havbris jr
Altevatn rundt - nesten
I dette shoppingcenteret hadde kvinner en unik mulighet til å velge seg ut en passende make blant forskjellige menn.....
Kapittel 28 Norgeskartet
Seilturen En sommerfortelling…...
Leieprisstatistikk for Oslo Markedsleie og gjengsleie for hybler og leiligheter i Oslo 3. kvartal 2009 Leieprisstatistikk for Oslo Utarbeidet av.
Vi var på et kurs i Sverige i hele klassen vår i uke 3, det var Mora videregående skole. Skolen var stor med mange elever, SVERIGE.
Foreldresamarbeid Kan vi gjøre det enda bedre ?
Rehabilitering innen psykisk helsevern Midt-Norge Brukerkonferansen november 2013 Laila H. Langerud.
"Ting er ikke altid slik, de synes å være."
Vi dro til Sverige med store forhåpninger – ikke bare forhåpninger om det å få kunnskap om det vi skulle gjøre på skolen, men også det å få være litt.
Ordentlig Julekort.
Torsdag 30.april – mandag 4.mai 1998
Sandefjord Sprint Open Torsdag 30. august 2012 Kart og løyper Løypeleggers kommentarer Løypeleggers kommentarer til observasjoner gjort under løpet.
Til Noas ark.
Lorax. Det var en gang et vakkert sted med fargerike planter og lekne dyr. Lorax passet på dette stedet og snakket for trærne, dyrene og andre som ikke.
Månedsbrev Smørblomst
O PPGAVE 20 Side Å KJENNE ( SEG ) IGJEN 1. Tror du de vil kjenne meg igjen etter at jeg har farget håret? 2. Han hadde gått seg vill. Han kjente.
Hai ! Hai !.
Tenn alle lysene! Julemesse, Misjonssalen Sandnes 29. november 2013 Asbjørn Kvalbein 1.
De 100 mest brukte ordene i bøker i klasse..
Hjertelig velkommen! Til pasienter på sykehjemmet og i hjemmetjenesten, deres pårørende, støttespillere, ansatte og venner! Lunner omsorgssenter
EROBRINGER Vikingene erobret store deler av Norden og litt ned mot de Britiske øyer og Frankriket.
Av Åge Særnmo MALERKURS I MORA. KURSHOLDERE OG LÆRERNE FRA TRYVIS Kursholdere: Örjan Nilsson Hans Wikström Per Inge Peterson Lærere fra Tryvis: Einar.
Leieprisstatistikk for Oslo Markedsleie og Gjengsleie for hybler og leiligheter i Oslo 2. kvartal 2009 Leieprisstatistikk for Oslo Utarbeidet av.
Om det som truer fellesskapet Greiner på det gode treet.
Her kommer vi opp til naustene ved Mourki
100 lure ord å lære.
100 høyfrekvente ord Trykk F5 for å starte, deretter klikker du på ønsket hastighet 2 sekunder 1 sekund Blink Randi Orten og Thomas Melby, Stenbråten skole.
Tusen takk Tusen takk for de 7500 kr som vi fikk for å starte vårt prosjekt med X-box på Midtløkken Bo og servicesenter i Tønsberg. Vårt prosjekts mål.
EN STOR, FIN SEI VI MÅTTE BRUKE HÅVEN, SÅ IKKE FISKEN SLET AV SNØRET. UNGENE FULGTE NØYE MED NÅR HANNA BLØGGET FISKEN.
FJØSHAUGEN BARNEHAGE UTSIKTEN
Oppgave 12 side 117 – 121 i arbeidsboken
SPØRREUNDERSØKELSE JENTER BAKGRUNN FOR UNDERSØKELSEN: ØNSKE Å INNVOLVERE FORELDRE MULIGHET FOR AT TRENERE KAN FÅ MER SYSTEMATISK TILBAKEMELDING.
Og.
Kapittel 2 oppgave c Preteritum eller perfektum?
Trivselsundersøkelse 2014 Brukerundersøkelse høst 2014 (utdrag) Skoler som ble kontaktet Alle 882 trivselsskolene som var aktive høsten Besvart av.
I gutta’s leilighet ble det også kortspill utover kvelden.
1Mobility Oslo - Presentation 01 Klar-ferdig-gå. 2Mobility Oslo - Presentation Vinneren ble avgjort med beste tekstforslag: Hva er det beste med.
ONSDAG  1.økt fra  Vi var i klasserommet og sang sanger med bevegelse og rytmer. Konsentrerte oss veldig om puls-slag. Pulsen i.
Carina Fjelldal-Soelberg
Felles Blåbukk Da er den første måneden i 2015 ferdig alt. Vi har opplevd mye moro med barna deres, kong vinter kom på besøk, hvilket gjorde at vi fikk.
Oppdatering fra Ålesund. Her skal dere få et innblikk i hva vi har gjort med midlene vi har mottatt fra av dere.
Hva gjorde du… …i går? For eksempel: I går fikk jeg besøk.
Februar Hadde oss ein fin tur til Svandalen… Tore Andre sto på slalom for fyrste gong…. Det ga meirsmak… Satsar på snøføre i vinter…
Reinsing av vatn på Leikanger. Om oss. Me er fire elevar i 10a på Leikanger Ungdomsskule. Gruppa består av Halvard, Amalie, Hans Christer og Astrid. Me.
Mai på Pytten Da har vi alt kommet til mai- måned, og vi legger bak oss en tid med mye aktiviteter i barnehagen. Vi har feiret påske i barnehagen, med.
Søndag på ski Ååååååå åååååååå.
Utskrift av presentasjonen:

Finnvollen Innherred turlags skitur til Dåapma, 07.04.2013 DELTAKERE: Storslettheia DELTAKERE: Mona Asp Astrid Aune Solfrid Skevik (guide) Brit Thorsen Unni Thorsen June Ingvaldsen Gro Hoffmann Ronny Vaagen Svein Rennemo Lars Gyllan Odd Halseth Arve Svendsen Kjellrunn Skjerve (turleder) Finnvollen

P 644m.o.h.

P -9 grader, solskinn og vindstille. En stopp på odden ved Langdalsbukta, og kaffekok på Finnvollen.

God marsjfart innover til Litlvatnet God marsjfart innover til Litlvatnet. Ei tett snøskur litt opp i lia, men den ga seg fort, heldigvis.

Fjellheim - der ingen skulle tru at nokon kunne bu, men det kom røyk fra pipa…

Finnvollen - her var ingen heime for å ta i mot skituristene

Dåapma er et samisk navn. Publisert i NA av Jostein Aardal, 21.09.2012 Dåapma er et samisk navn. Norsk stadnamnleksikon nevner som ei usikker tyding at navnet kan komme av Dåamma, samisk for Thomas, kanskje en bruker i Finnvollen? Jeg har sett tydinga `flatvori fjell`. Utdrag av artikkel i Årsskriftet til Beitstaden Historielag 2001 Tilrettelagt av Jan Haraldsen. 2007. …og vi som skulle skli på låvebrua

Finnvollen På tur fra Finnvollen og opp langs Finnskruelva

Det kom ei real snøskur når vi begynte klivinga. Venta på løye…

Vi når toppen av Dåapma i solskinn. Passerer reingjerdet og nærmer oss toppen. Ser det kommer mer snø fra nord…

Jenter på toppen – topp jenter. Legg merke til de flotte omgivelsene også –vart du blendet?

Som vanlig ble det ikke noe heft på toppen.

Fikk fjerna litt klabb, så bars det ned mot ”alpinbakken”

Måtte bare stoppe for å beskue det dekorative reingjerdet... (mot sør)

Hadde man vært i ”knallform” skulle man ha gått opp en gang til...

Den morsomme unnakjøringa er tilbakelagt. Nå var det tid for mat. Sola gjorde nysnøen kram og skia attglatt. 15km slakt nedover via Finnvollen, og videre bortover til Langvassheimen i øst.

I Vestre Oksheias nordside var det nok litt rasfare? @rve takker turleder og deltakere for en fin tur!