Nytt fra FJORDAREVYEN 13.november 2013 Hammerfest Kommune vil for 2014 gi 50% reduksjon i eiendomsskatten til alle innbyggerne som går på Fjordarevyen.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Informasjon om trygghetsalarmer
Advertisements

Få nyheter fra Legemiddelverket som RSS-strøm Du kan hente inn en RSS-strøm (feed) på forskjellige måter, både i e-postprogrammer og i ulike nettlesere.
Om å plage en rød fisk..
Nedlasting av apper på Apple
Visma Contracting/SuperOffice kontakt/kunde og prosjekt/anlegg integrasjon Denne presentasjonen vil vise noen skjermdumper og kort info om hvordan integrasjonen.
Velkommen til en sjekk av alkoholvanene dine!
I.
Ebus Management Center En liten bruksanvisning for de enkleste funksjonene.
Bruke blits Vi trenger blits når det er for lite lys. Med blits inne: Når du tar bilder inne, er det ofte lurt å bruke blits. Når det er mørkt i rommet,
Brukerveiledning for gruppeledere
Lage og sende MMS 1b Lage MMS MMS er en type melding på mobiltelefon.
Visma Contracting/SuperOffice kontakt/kunde og prosjekt/anlegg integrasjon Denne presentasjonen vil vise noen skjermdumper og kort info om hvordan integrasjonen.
Statistikk på 50 5 minutter
Hvordan lager du en konto?
Skrevet av Elias Januar 2007 Klikk deg frem . -Bang, sa det da beskyttelsesskjoldet sprakk i to og for i hver sin retning ut i verdensrommet. -Så ble.
Bruke Gmail 3a Gmail er et e-postprogram.
Lage e-post med bilde som vedlegg
Kjærligheten landet i julen
Opprette arrangement for billettsalg med soner nb – i forbindelse med 2.0 ser vi på integrering med EHIS!!!
KAFFEKURS Tips til behandling av e-post Mars, 2014 Mars 2014.
MERKELIG ! Her er en liten matematisk øvelse som helt sikkert
Dokument med bilde, formatere i Word
Kontakter i Gmail •De første e-postadresser som elevene skal bruke på kurset, bør legges inn i kontaktlisten i Gmail før kurset starter. •Da slipper eleven.
Sende e-postmelding videre
Etiske modeller - hva er det?
Kapittel 21 Transportsystemet i Oslo
Arkivere e-post i mapper E-post som dreier seg om det samme, kan samles ett sted. Det kan være praktisk. Du kan gjøre det ved å lage mapper. Så kan du.
Surfing sosiale medier - kjendiser Om du lurer på om sosiale medier er noe for deg kan du titte på en del av inneholdet før du bestemmer deg. Vi skal se.
Ta bilder med mobiltelefon
Elefant i små porsjoner Hvordan angripe økonomiplan og budsjett.
Skøytedag 2013 Slåtthaugen. Ersilia og Per, poserer.
Søknad om utstyrsmidler for grupper. Finn ”verktøykassa til gruppa Klikk på ”søknad om midler” Du får opp bilde for innlegging av brukernavn og passord.
Gerica på ny plattform Oppdatert
Pensjon.
9-Jul-14 1 Velkommen til bostøttesamling!. 9. jul Vi er nesten 50 deltagere, og representerer: 13 store kommuner KS KBL Husbanken.
Gå til ditt dokument som ligger under arbeid (dokumentet har da status R for reservert) og klikk på fanen Rettigheter. Velg deretter Ny rettighet.
Enkel kryptering Mål: Kode et dokument slik at det blir uleselig for de som ikke har kodenøkkelen.
Releasedokumentasjon versjon 6.1 – Vedlegg –Begrenset tilgang til brukere uten sertifikat Hvis følgende innstillinger er satt for leverandøren:
Økonomi Informasjon som grunnlag for uravstemning juni 2014 Kap 4b
Fra individuell kunnskap til kollektiv kvalitet
Presentasjon av ROS PP Trykk pil for neste bilde.
Ulike kalendervisninger I denne kalenderen ser vi en månedsvisning. Da har man en oversikt over hele måneden. Dette er Nokia Her er det en blå ramme.
Lage og sende SMS 1a Lage SMS
Gjennomgang av nye muligheter
Bibits kundesenter 1. november 2007 Øystein Reiersen.
De 100 mest brukte ordene i bøker i klasse..
Opprette håndballskole NB:I tillegg se komentarer fra “Billetter” ppt.
Rådgiversamling Vigo og Vilblino. Nytt design og funksjonalitet, tilpasset ny forskrift. Ikke bruk for gammel versjon av nettleser. Skolemodulen.
Hvordan kan foreldre bruke de vangligste funksjonene i Itslearning.com
100 lure ord å lære.
100 høyfrekvente ord Trykk F5 for å starte, deretter klikker du på ønsket hastighet 2 sekunder 1 sekund Blink Randi Orten og Thomas Melby, Stenbråten skole.
Og.
BasWare PM bestillingssystem - selvstudiemateriell:
Her vises et eksempel på bruk av LAB utkurv og LAB innkurv. Gir samlet oversikt over planlagte rekvisisjoner (LAB utkurv) og alle svar til en enhet/sengepost.
Her er noen skjermbilder fra PowerPoint kurs holdt for leger
Trivselsundersøkelse 2014 Brukerundersøkelse høst 2014 (utdrag) Skoler som ble kontaktet Alle 882 trivselsskolene som var aktive høsten Besvart av.
Carina Fjelldal-Soelberg
Økonomi- og innkjøpsforum
Digitalt prosjektrom og samarbeidsteknologi Muligheter for meningsskaping og relevans i et «kombinert klasserom» Jorunn Thortveit og Hans Erik Bugge IGIS.
«Sammen om læring» - Finstad skoles visjon
1 BasWare PM bestillingssystem - selvstudiemateriell: 1.Opprette anmodning/bestilling (denne presentasjon) 2.Godkjenne bestilling (egen presentasjon) 3.Utføre.
Tidsressurspotten Skoleåret
​Spam 4. trinn ​Kommunikasjon Interaktiv presentasjon - spam.
VELKOMMEN TIL MADLAMARK SF
Den røde regndressen Likestilling i barnehagen. Sandefjord
Utløsing av pasientsignal og hasteanrop
Oppdrag Bie-bot Forslag til forarbeid
Kjetil Hestad, ordfører Tysnes kommune 25. november 2013
For å opprette en spleis til TV-aksjonen går du inn på
Utskrift av presentasjonen:

Nytt fra FJORDAREVYEN 13.november 2013 Hammerfest Kommune vil for 2014 gi 50% reduksjon i eiendomsskatten til alle innbyggerne som går på Fjordarevyen. Forslaget er lagt frem som motvekt til å bygge ny turn og fotballhall. Her må det handling til, sa kommunens miljøvernrådgiver da han så båtvraket I fjæra i Rypefjord, …. og hentet en kopp kaffe… (til) …. En god latter forlenger forestillingen… Han Ole Martin Rønning er enig med noen…? Trykk på den røde knappen hvis du vil vite mere …!

Billett til FJORDAREVYEN på !!!!!