Regler Konkurranseperiode 25.september-22.oktober Alle øvingsdager med minst 10 minutter teller Samspill teller som øvingsdag Individuelle timer teller.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
PERSONLIG. SOSIAL. FORRETNING. Sosiale forretningsmodeller er fremtiden.
Advertisements

Bestemmelser om barneidrett og Idrettens barnerettigheter
Bergen Golfklubb Juniortrening Utfordringer • Lav rekruttering av juniorer som ønsker å spille mye golf, spille turneringer, trene golf hele året.
Erstatter i sin helhet skriv 1 (tidligere publisert på nettet)
Møte for bedriftskontaktene 6. september • Teknologistatus • Ambassadørnettverk • Høstkampanje • Bergens Tidende Agenda.
Leieprisstatistikk for Oslo Markedsleie og gjengsleie for hybler og leiligheter i Oslo 3. kvartal 2009 Leieprisstatistikk for Oslo Utarbeidet av.
Sekretariatskurs.
1 Langrenn Arrangørseminar september 2004 •Viktige regler •Nye regler •Cup-regler.
Enkel forklaring av hvordan bygge nettverk i euroSMART!
1 Hvem har plyndret Tanzania for gull, og hvor er det gjemt?
2. Planter. Del 1 (1–4). Nivå 2. Side 19–24
Bakgrunn:  Planer om samarbeid mellom, krets, skole og Bø Skiskytterlag i  I fylkestinget i desember 2010 ble dette tilbudet endelig vedtatt.
1 Hvem har plyndret Tanzania for gull, og hvor er det gjemt?
”Kom i form med GL Noble Denton ! ”
Evaluering av B for bibliotek Thon hotel, Halden 25. september 2013.
Team-J Team-J – Tilbud og krav ”Gult - De lekne””Rødt - De ivrige” TilbudTilbud Trening 1-2 ganger pr. uke Muligheter for å prioritere andre.
Informasjonsmøte for 10. trinn 10. mars 2009 kl:18.30 – 19.30
Systemforvaltning Faglærere: Bjørn Klefstad og Knut Arne Strand
Foreldremøte 26.september 2012
Flatåsen skole Foreldremøte 19.september Stryringsdokumenter  Opplæringsloven  Kunnskapsløftet  Virksomhetsplan  Årsplaner  Periodeplaner 
Individuell vurdering
Inntaket 2010 – 2011 – nytt og nyttig ?. Hvilke emner skal vi gjennomgå ? 1.Hva betyr endringen i vurderingsforskriften fra for inntaket til.
Største idrettsarrangementet i Norge i 2010 Følgende land deltar: Tyskland, Frankrike, Storbritania, Spania, Russland, Italia, Hellas, Polen, Hviterussland,
Næringspolitisk Forum …dette sa vi 12. januar 2004.
Borre ungdomsskole
VURDERINNGER AV PPTs UTFORDRINGER OG FORVENTNINGER TIL VIRKSOMHETEN.
Figur 1 Behov. Figur 2 Behov Figur 3 Prioritering/ressursinnsats.
Mini- og småbasket arrangement Nora Hindar
Mikro, mini- og småbasket cup
Kap. 5: Regnskap Skrive ned inntekter og utgifter.
Samdata 2012 Somatikk.
Nye jaktprøveregler-løshund -Gjeldende fra høsten Opplæring våren Dommere som skal dømme MÅ ha gjennomført kurs. -Kurs bør holdes i 2014 og.
FORELDREMØTE STALSBERG SKOLE
Velkommen til foreldremøte i 1.klasse 17.september 2014
Spesialtrening 2014/2015 Oppstart torsdag 16. oktober
Variabel, Bokstavuttrykk
NSSF & OLYMPIATOPPEN T reningsløftet NSSF Jenteprosjekt
En gjennomgang av Opplegget Frister Informasjonskilder
Brukermedvirkning i norske kommuner hovedfunn
Regler Konkurranseperiode 29.januar-12.mars Alle øvingsdager med minst 10 minutter teller Samspill teller som øvingsdag Individuelle timer teller som øvingsdag.
KICK OFF 2010 Trondalen 8/4. Fair Play – Hva er det? …respekt for motstandere, dommere og alle andre i fotballfamilien …og hva gjør vi for å etterleve.
BARNEFOTBALLKVELDEN BARNEFOTBALLKVELDEN Norges Fotballforbund | Barnefotballkvelden - NFFs nysatsing for 2010 Barnefotballkvelden.
M&L2 Kap. 8 Distribusjonsstrategier Oslo, januar 2010.
Hvordan er det tenkt her? = = = 78 a) b) c) Teknikk: Legg sammen tiere og enere hver for seg.
OM FRAVÆR OG KARAKTERER NYE REGLER. MØTEPLIKT Du har møteplikt på skolen hver dag og hver time i alle fag. Du skal delta aktivt i opplæringa og bidra.
SPONSORPROGRAM Hovedelementer Jevnlige treffpunkter for sponsorene Sponsorligaer i curling og Fotball ”Blå bok” – nettverksoversikt Frokostmøter med.
Pizzalotteri Egge Gutter 16. Gjennomføring av Pizzalotteri …. Trenger ikke å søke Lotteritilsynet pga omfang. Hefte er nummerert fra 001 – 100 Trykke.
KNOTTEN Velkommen til Knotten Lørdag 6. september 2014
Team TENNISSKOLEN NESØYA IL TENNIS.
NYTTÅRSTreff Fyllingen Bowling Club inviterer til: Januar 2016
Sandsli Open Fyllingen Bowling Club inviterer til: November 2016
OADM Innføring i offentlig administrasjon og ledelse
Bragdmerker og æresmedlemsskap i Vang Fotballag
KULTURBEGIVENHETER I SNARØYA
I år blir det halloween fest for barn og unge på Lyefjell
10. klasse! Det kjekkeste året .
Dersom det er mulig bør du:
Grunnstoffer.
KULTURBEGIVENHETER I FURU
Sandsli Open Fyllingen Bowling Club inviterer til: Desember 2017
KULTURBEGIVENHETER I SNARØYA
NYTTÅRSTreff Fyllingen Bowling Club inviterer til: Januar 2016
Oppgave om gruppedynamikk
Ved inngangen til fastetiden er det en påminnelse om at vi er Kristus sine armer og hender.
Workshop: Aktivitetsløype Lederkonferansen
Læringsverkstedet Åmot
Nøstodden barnehage Foreldre informasjon
ScoringsKlubben 2018.
Skole/hjem samarbeid.
Friluftlivskonfirmant
Utskrift av presentasjonen:

Regler Konkurranseperiode 25.september-22.oktober Alle øvingsdager med minst 10 minutter teller Samspill teller som øvingsdag Individuelle timer teller som øvingsdag Seminardag teller som øvingsdag Dato for øving noteres ved siden av pilen, nedenfra og oppover, og bekreftes av foreldre eller instruktør Øveskjema leveres inn til korpsleder rett før døråpning for høstkonserten 23.oktober Alle kan oppnå en øvepremie Trekninger blant de som når bronse, sølv, og gull nivåer Alle som når et høyere nivå er med på trekning på lavere nivå Hoved -navn: Gull Du er med på trekning av det største gavekortet og Sølv Du er med på trekning av det mellomste gavekortet og Bronse Du er med på trekning av gavekort Øvepremie Liten premie til alle som kommer til dette nivået Øvedato med signatur fra en voksen

Regler Konkurranseperiode 25.september-22.oktober Alle øvingsdager med minst 10 minutter teller Samspill teller som øvingsdag Individuelle timer teller som øvingsdag Seminardag teller som øvingsdag Dato for øving noteres ved siden av pilen, nedenfra og oppover, og bekreftes av foreldre eller instruktør Øveskjema leveres høstkonserten 23.oktober Alle kan oppnå en øvepremie Trekninger blant de som når bronse, sølv, og gull nivåer Alle som når et høyere nivå er med på trekning på lavere nivå Junior – navn: Gull Du er med på trekning av det største gavekortet og Sølv Du er med på trekning av det mellomste gavekortet og Bronse Du er med på trekning av gavekort Øvepremie Liten premie til alle som kommer til dette nivået Øvedato med signatur fra en voksen

Regler Konkurranseperiode 25.september-22.oktober Alle øvingsdager med minst 10 minutter teller Samspill teller som øvingsdag Individuelle timer teller som øvingsdag Seminardag teller som øvingsdag Dato for øving noteres ved siden av pilen, nedenfra og oppover, og bekreftes av foreldre eller instruktør Øveskjema leveres inn til korpsleder rett før døråpning for høstkonserten 23.oktober Alle kan oppnå en øvepremie Trekninger blant de som når bronse, sølv, og gull nivåer Alle som når et høyere nivå er med på trekning på lavere nivå Aspirant – navn: Gull Du er med på trekning av det største gavekortet og Sølv Du er med på trekning av det mellomste gavekortet og Bronse Du er med på trekning av gavekort Øvepremie Liten premie til alle som kommer til dette nivået Øvedato med signatur fra en voksen