Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Bakgrunn:  Planer om samarbeid mellom, krets, skole og Bø Skiskytterlag i 2010.  I fylkestinget i desember 2010 ble dette tilbudet endelig vedtatt.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Bakgrunn:  Planer om samarbeid mellom, krets, skole og Bø Skiskytterlag i 2010.  I fylkestinget i desember 2010 ble dette tilbudet endelig vedtatt."— Utskrift av presentasjonen:

1

2

3 Bakgrunn:  Planer om samarbeid mellom, krets, skole og Bø Skiskytterlag i 2010.  I fylkestinget i desember 2010 ble dette tilbudet endelig vedtatt med et bidrag på kr. 300.000 hvert år.

4 Hva er det spesielle ?  Dette toppidrettstilbudet er det eneste i Telemark som er søkbart for elever både i A- og B- området.  Tilbudet er for alle som ønsker å satse seriøst i langrenn og skiskyting og kombinere dette med vgs.

5 Bø vgs.  Skolen har laget en modell som gjør at man kan ta toppidrett skiskyting/langrenn/utholdenhet uavhengig om man går på idrettsfag eller studiespesialisering.  Dette er viktig fordi elevene da kan velge individuelle løsninger f. eks. langrenn/skiskyting + maks realfagskompetanse.  Vi kan tilby de elevene som satser aller hardest en 4-årig modell.

6 Team Statkraft Telemark  Skolens lærere er også trenere i teamet, som tar seg av oppfølging på treningssamlinger og konkurranser.  Bø vgs har intensjonsavtale med Norges Skiskytterforbund og er et regionalt «skiskyttergymnas».

7 Fasiliteter  Bø vgs har meget gode anleggsforhold. Nytt skiskytteranlegg m/rulleskiløyper bygges nå i Bø.  Grønkjer Skisenter innenfor nærområdet (snøsikkert) skiskytteranlegg. I tillegg bruker vi Gautefall Biathlon til enkelte samlinger.

8  Skolen bygger nå stor ny flerbrukshall med flott styrkerom  Bø vgs. samarbeider med HIT, avdeling Bø, som har masternivå i idrett og testlaberatorium.

9 Team Statkraft  Det legges opp til 30 samlingsdøgn i løpet av året, inkludert en snøsamling, i år dro vi til Sjusjøen i 8 dager. Det er også tett oppfølgning på renn.  I sesongen 2011/2012 tok skolen og teamet 1 gull, 2 sølv og 3 bronser i NM, samt en 3. plass sammenlagt i Norgescupen for juniorer.

10

11 Team Statkraft Telemark

12 Glade skoleelever


Laste ned ppt "Bakgrunn:  Planer om samarbeid mellom, krets, skole og Bø Skiskytterlag i 2010.  I fylkestinget i desember 2010 ble dette tilbudet endelig vedtatt."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google