Finne og gå til et chatterom Bruk søk i Lync til å finne rom som du har tilgang til. 1.I hovedvinduet i Lync klikker du kategorien Chatterom. 2.I søkeboksen.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Blogg En blogg kan sammenlignes med en nettbasert dagbok. Her kan du publisere tekst, bilder, videoer. Leserne kan kommentere det du har skrevet i din.
Advertisements

Ny ordlyd på rapportene i avdelingen og nye rutiner for registrering av skyteaktiviteter For nye brukere: Du må først være registrert med en e-postadresse.
HVA ER ?.
Klikk Aktiver redigering i meldingsfeltet,
Datakurs i heimesida Skei hotell 15.mai  Søk opp på internett  Last ned Google Chrome – gratis  Gå inn via Google Chrome når du skal inn på pensjonistforbundet.
Hvordan lager du en konto (blir en Facebookbruker) ?
Hvordan bruke Lions medlemsregister?
YouTube Amerikansk nettside Gratis Video og musikk
Larvik Og Omegn MS Foreningen sin PC opplæring høsten 2005
Bygg web på Opplæring Presentasjon Idium AS Bygg web på Opplæring.
Antalis-HQ BRUKERVEILEDNING FOR BESTILLINGER. Antalis, Europas ledende distributør av papir, emballasjeløsninger og dekor & display produkter, presenterer.
Hvordan etablere nettbutikk med GoOnline Commerce
GoOnline publisering Hvordan komme i gang med GoOnline. Denne presentasjonen tar deg steg for steg gjennom oppsett av nettsted med bruk av GoOnline Proffesional.
Opprett avansert nyhetsbrev Oppgave: Opprette et nyhetsbrev med flere underliggende sider. Underliggende sider vil vises med tittel, ingress og ingressbilde.
BraWeb Bestilling.
Brukerveiledning for gruppeledere
Tilpasset fremvisning i PowerPoint
SkrivBIB - et verktøy for forskere, studenter og bibliotekarer.
Kontoinnstillinger Slik kommer du til «Kontoinnstillinger»:
EVurdering Et webbasert system for elektronisk vurdering av søknader om forskningsmidler Kort presentasjon av elektronisk system for vurdering av forskningssøknader.
Kontoinnstillinger Slik kommer du til «Kontoinnstillinger»:
Hvordan lager du en konto?
Slik kommer du til «Personverninnstillinger»: Logg inn på Facebook.
eDialog24 Operator Nyheter og endringer i versjon Sentinel eDialog24 AS Ingvald Ystgaards vei 3A 7047 Trondheim Telefon: Faks:
Bruke Gmail 3a Gmail er et e-postprogram.
Oppdatere innstillinger for profil og personvern Trykk deretter F5, eller klikk Lysbildefremvisning > Fra begynnelsen for å starte kurset. Klikk Aktiver.
1. Dette portrettet er originalbildet som vi skal se hvordan vi kan forbedre ved å gå tettere på motivet, gjøre bildet skarpere og lysere. Deretter skal.
Intranett: Hvordan komme i gang
Larvik Og Omegn MS Foreningen sin PC opplæring høsten 2005 Dette undervisningsmaterielle er laget av Ole Andreas Hvatum oktober 2005.
Lage e-post med bilde som vedlegg
Brukerveiledning til NHOs PowerPoint-mal
Slik kommer du til «Personverninnstillinger»: Logg inn på Facebook.
Klikk Aktiver redigering i meldingsfeltet,
Microsoft® Lync™ 2010 Opplæring for tale og video
Microsoft® Lync™ 2010 Attendant-opplæring
BraWeb Bestilling. Bravida tilbyr nå BraWeb Bestilling.Dette er et web-basert system for arbeidsbestilling. Systemet er interaktivt og dynamisk, og gir.
Microsoft ® Lync ™ 2010 Delegate-opplæring. Mål I denne opplæringen lærer du hvordan du kan: •Konfigurere representanttilgang med Outlook •Konfigurere.
Kontrollere telefonsvareren 1.Klikk kategorien Telefon. Du vil se meldingene og informasjon om den som har ringt. 2.Hold markøren over en talemelding,
Visma Enterprise introduksjonspresentasjon Hvordan bruke ny meny i Visma Enterprise HELHETLIG LØSNING FOR NORSKE VIRKSOMHETER Moderne og effektiv tjenesteproduksjon.
Microsoft ® Lync ™ 2010 Opplæring for direktemeldinger og tilgjengelighet.
Klikk Aktiver redigering i meldingsfeltet.
Søknad om utstyrsmidler for grupper. Finn ”verktøykassa til gruppa Klikk på ”søknad om midler” Du får opp bilde for innlegging av brukernavn og passord.
Gerica på ny plattform Oppdatert
Epost vha Outlook Grunnleggende om epost / Outlook-Exchange
Arena Helse – Prosjekt St.Olav PC hjelp. 2 Starte Microsoft Outlook første gang Når du starter Outlook første gang får du opp et skjermbilde som vist.
Tittel på presentasjonenSide Portal for leder En leder vil finne sine oppgaver fordelt på 2 mappekort Mappekortet Leder selvbetjening tilsvarer.
Hvordan lager du en konto?
Blogging med Google Blogger
ELEKTRONISK HENVISNING Hjertelyd hos barn Hjertelyd.
Microsoft ® Lync ™ 2010 Opplæring for responsgruppeprogram.
Mandag 8. November Powerpoint..
Hvordan kan foreldre bruke de vangligste funksjonene i Itslearning.com
Bli kjent med IKT. © Eduke as Basisferdigheter 1. Lese 2. Skrive 3. Regne 4. Muntlig fremstilling 5. IKT.
Hurtigreferanse for video Starte en videosamtale 1.Hold markøren over kontaktens bilde, og klikk kameraknappen. 2.Det vises en popup-melding på kontaktens.
Hurtigreferanse for Lync 2013 KONFIDENSIELT. Distribusjon bare til partnere i henhold til avtalen om taushetsplikt. Microsoft gir ingen uttrykte eller.
KONFIDENSIELT. Distribusjon bare til partnere i henhold til avtalen om taushetsplikt. Microsoft gir ingen uttrykte eller underforståtte garantier. © 2012.
Reservasjonen er fullført
Hurtigreferanse for © 2013 Microsoft Corporation. Med enerett. Startskjermen i Lync Startskjermen i Lync inneholder fliser i huben til venstre, som du.
Lync-møter Bli med i Lync-møte Planlegge et Lync-møte
© 2012 Microsoft Corporation. Med enerett. Legge til en kontakt Din kontaktliste forenkler kommunikasjonen, og du ser tilstedeværelses- og kontaktinformasjon.
Hurtigreferanse for Lync 2013 for Office 365 © 2012 Microsoft Corporation. Med enerett. Med Lync kan du begynne å samarbeide uten å måtte planlegge et.
Hurtigreferanse for © 2012 Microsoft Corporation. Med enerett. Lync Web App Bli med i et Lync-møte med PC-lyd Hvis du ikke har Lync 2013, kan du bli med.
Starte en videosamtale Pek på bildet til en kontakt i kontaktlisten, og klikk kameraikonet. Det vises en melding med forespørsel om å godta anropet på.
Vibeke IT-seksjonen LU - LUVIT brukere våren PUS Luvit undervisning våren 2002 Hvordan lære opp studentene i LUVIT?
Vibeke IT-seksjonen LU - LUVIT brukere våren PUS Luvit undervisning våren 2001 Hvordan lære opp studentene i LUVIT?
Komme i gang med Windows Store-appen Lync Lync 2013.
KONFIDENSIELT. Distribusjon bare til partnere i henhold til avtalen om taushetsplikt. Microsoft gir ingen uttrykte eller underforståtte garantier. © 2012.
Klubbjournalister Haslum IL, Håndball. Hva kan du gjøre? Artikkler Du kan lage og publisere artikler på de områder du har tilgang til. Artiklene vil komme.
GODT NYTT ÅR ! Hilsen Styret i NEKF TIL
Utskrift av presentasjonen:

Finne og gå til et chatterom Bruk søk i Lync til å finne rom som du har tilgang til. 1.I hovedvinduet i Lync klikker du kategorien Chatterom. 2.I søkeboksen skriver du inn romnavn eller søkeord. Relevante rom vises i søkeresultatene. 3.Gå til chatterommet ved å peke på chatterom ikonet og deretter klikke Åpne. Hurtigreferanse for Lync 2013 Vedvarende chat KONFIDENSIELT. Distribusjon bare til partnere i henhold til avtalen om taushetsplikt. Microsoft gir ingen uttrykte eller underforståtte garantier. © 2012 Microsoft. Med enerett. I et chatterom blir meldinger om et bestemt emne delt med andre chatteromdeltakere i sanntid og lagret over tid. Hvis du har tillatelse, kan du med Lync 2013 opprette chatterom, delta i chatteromsamtaler, vise og søke i chatteromlogger og overvåke diskusjoner i rommene som interesserer deg, uten at du må forlate hovedvinduet i Lync. Personverninnstillinger for chatterom Alle chatterom har en personverninnstilling som avgjør hvem som kan delta i det:  Åpne rom – Alle kan finne (via søk), lese, skrive (publisere til) og følge. Medlemskap kreves ikke (godtas ikke).  Lukkede rom – Ikke-medlemmer kan finne lukkede rom (via søk) og se medlemslisten, men bare medlemmer kan følge, lese eller publisere i disse rommene. Dette er standard personverninnstilling.  Hemmelige rom – Ikke-medlemmer kan ikke finne hemmelige rom, finne ut hvem som har medlemskap i dem, følge, lese eller publisere til dem. Pek på chatteromikonet, og klikk deretter Åpne. Opprette emnefeeder for å spore aktivitet Du kan konfigurere emnefeeder for å varsle deg når nye meldinger blir publisert i chatterom du følger: 1.I chatteromvisningen i hovedvinduet i Lync, klikker du knappen Legg til et rom, og deretter klikker du Opprett en ny emnefeed. 2.Gi emnefeeden et navn. 3.Angi i Lync hvilke innlegg du vil følge, og angi nøkkelord for å finne diskusjonene du vil følge, og klikk deretter OK. Emnefeedene vises i chatterom visningen i hovedvinduet i Lync, sammen med rommene du er koblet til. Tallet ved siden av emnefeeden angir antall nye meldinger som inneholder nøkkelordene du tilordnet emnefeeden. Opprette et chatterom Hvis du har fått tillatelse av serveradministrator, kan du opprette og behandle dine egne chatterom. 1.Klikk knappen Legg til et rom i hovedvinduet i Lync, og klikk deretter Opprett et chatterom på rullegardinmenyen. 2.I dialogboksen Mine rom klikker du Opprett et nytt rom, og deretter skriver du inn navnet i feltet for romnavn. 3.Forklar formålet med chatterommet i beskrivelsesfeltet. 4.Velg mellom de tre personverninnstillinger for rommet (Åpent, Lukket, Hemmelig). 5.Hvis brukerstøtteteamet har gitt tilgang til nettapper, velger du én eller flere å legge til i rommet. 6.Skriv inn navnet på eventuelle personer du vil skal fungere som overordnet på samme nivå for rommet, og skriv inn navnene på dem du vil gjøre til medlemmer av rommet. (De blir varslet om medlemskapet av Lync.) 7.Klikk Opprett.

Følge et chatterom Følging av et chatterom innebærer at Lync automatisk varsler deg når det er aktivitet i et rom du vil følge med på. Det er en enkelt metode for å holde seg oppdatert om rommene dine uten konstant å måtte kontrollere om det er nye meldinger i dem. Du kan angi varslingstypen du mottar ved å endre innstillingene i vinduet Alternativer > Vedvarende chat. Slik følger du et rom 1.Klikk kategorien Chatterom i hovedvinduet i Lync. 2.Skriv inn et søkeord for å finne rommet du vil følge. 3.Høyreklikk oppføringen for rommet, og klikk deretter Følg dette rommet. Bruk egendefinert varslinger Du får som standard meldinger om chatterommene du følger, basert på innstillingene i vinduet for alternativer for vedvarende chat. Du kan også tilpasse varslingene for et bestemt rom. 1.Høyreklikk oppføringen for rommet, og klikk deretter Endre varslingsinnstillinger. 2.Velg Tilpass innstillinger i dialogboksen. 3.Velg varslingsalternativene du vil bruke, og klikk OK. Når du følger et chatterom, mottar du et varsel når det er et nytt innlegg i rommet. Se hvem som er i et chatterom Når du kommer inn i et chatterom, vil bildene øverst gi deg et glimt av deltakerne. Tilgjengelighetsstatusen for hver person vises også som en farget linje. Hold markøren over et bilde for å vise Lync-hurtigmenyen. Her kan du starte en samtale eller vise personens kontaktkort. Lese chatterommeldinger Slik blar du gjennom chatteloggen Åpne chatterommet, og les meldingene rett over området for innskriving av tekst. Dette er den nyeste meldingen. Rull opp for å lese tidligere meldinger. Slik finner du meldinger om et bestemt emne 1.Åpne et chatterom, og klikk søkeikonet 2.Klikk romnavn under Hvilke rom vil du søke i?. 3.Skriv inn ordet eller ordene du vil søke etter, i tekstboksen. 4.Hvis du søker etter flere enn ett ord, klikker du Alternativer og velger deretter om du vil søke etter det nøyaktige uttrykket. Publisere en melding i et chatterom Publisering av en melding i et chatterom fungerer på samme måte som å sende en direktemelding. Meldingen publiseres umiddelbart. I motsetning til en direktemelding, blir imidlertid chatterommeldinger en del av chatteloggen som gjeldende og fremtidige deltakere kan se. 1.Åpne chatterommet du vil publisere til. 2.Skriv inn meldingen i skriveområdet nederst i chatteromvinduet. 3.Trykk Enter på tastaturet for å sende meldingen.