Sette opp Gmail i Outlook

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Blogg En blogg kan sammenlignes med en nettbasert dagbok. Her kan du publisere tekst, bilder, videoer. Leserne kan kommentere det du har skrevet i din.
Advertisements

Nedlasting av apper på Apple
Nedlasting av Adobe Reader Adobe Reader brukes bl.a. for å åpne vedlegg i en E-post. Åpne Internett og skriv, adobe.no i adressefeltet, klikk Enter. Rull.
Dette er en PowerPoint-presentasjon
GoOnline XP publisering Hvordan komme i gang med GoOnline XP. Denne presentasjonen tar deg steg for steg gjennom oppsett av nettsted med bruk av GoOnline.
HVA ER ?.
Hvordan lager du en konto (blir en Facebookbruker) ?
YouTube Amerikansk nettside Gratis Video og musikk
Registrering 1.åpne din Galaxy. 2.trykk på Programmer som du finner oppe til høyre på skjermen. 3.trykk på ikonet Samsung App. 4.når du kommer inn på siden.
Hvordan etablere nettbutikk med GoOnline Commerce
GoOnline publisering Hvordan komme i gang med GoOnline. Denne presentasjonen tar deg steg for steg gjennom oppsett av nettsted med bruk av GoOnline Proffesional.
BraWeb Bestilling.
Brukerveiledning for gruppeledere
Nedlasting av Adobe Flash Player Adobe Flash Player brukes for å se video på Internett, YouTube, nett-TV osv. Åpne Internett og skriv, adobe.no i adressefeltet,
Kontoinnstillinger Slik kommer du til «Kontoinnstillinger»:
EVurdering Et webbasert system for elektronisk vurdering av søknader om forskningsmidler Kort presentasjon av elektronisk system for vurdering av forskningssøknader.
Kontoinnstillinger Slik kommer du til «Kontoinnstillinger»:
Hvordan lager du en konto?
Slik kommer du til «Personverninnstillinger»: Logg inn på Facebook.
Bruke Gmail 3a Gmail er et e-postprogram.
HVORDAN SLETTER DU DIN FACEBOOKKONTO ?
Nedlasting av Java Java bruker du til bl.a. å logge deg inn i nettbanken. Åpne Internett og skriv, java.com i adressefeltet, klikk Enter. Klikk på Free.
Larvik Og Omegn MS Foreningen sin PC opplæring høsten 2005 Dette undervisningsmaterielle er laget av Ole Andreas Hvatum oktober 2005.
Last ned apper fra Google Play (Android) Åpne Internett på din enhet og søk deg inn på siden trykk på Play, som du finner på menylinjen.
HVA ER ?.
Opprette Gmail-konto Lærer/ledsager 3i Opprette Gmail-konto
For å åpne Internett trykker du på i startskjermbildet. Når du klikker i adressefeltet, blir det en blå bakgrunn på den nettadressen som står der, og det.
Mandag 1. November Bare få uker til ADVENT IE og OUTLOOK.
Kontakter i Gmail •De første e-postadresser som elevene skal bruke på kurset, bør legges inn i kontaktlisten i Gmail før kurset starter. •Da slipper eleven.
Oppdatering for Windows Update Windows Update er viktige oppdateringer for din PC. Disse skal i utgangspunktet komme første tirsdag i hver måned, men de.
Elektroniske verktøy Diakonhjemmet nov Verktøyene Disse verktøyene blir brukt på Diakonhjemmet •E-post •PPS •NEL •Studentweb •Its learning.
Arkivere e-post i mapper E-post som dreier seg om det samme, kan samles ett sted. Det kan være praktisk. Du kan gjøre det ved å lage mapper. Så kan du.
Surfing sosiale medier - kjendiser Om du lurer på om sosiale medier er noe for deg kan du titte på en del av inneholdet før du bestemmer deg. Vi skal se.
Søknad om utstyrsmidler for grupper. Finn ”verktøykassa til gruppa Klikk på ”søknad om midler” Du får opp bilde for innlegging av brukernavn og passord.
Gerica på ny plattform Oppdatert
Mars 2008 Ole Husby Nettlesere. Nettlesere finnes På Windows-PC-er på Mac’er på Linux på mobiltelefoner og forskjellige andre steder også.
Byggesak Trinn for trinn.
Arena Helse – Prosjekt St.Olav PC hjelp. 2 Starte Microsoft Outlook første gang Når du starter Outlook første gang får du opp et skjermbilde som vist.
Opplæring: PC-er DMF DatoVersjonForfatterGodkjent avEndringer utført André S. MathiesenTore Jo NilsenOpprettet Jan Inge S. OhrenOppdatert.
Hva er ?. Facebook er et av de mest kjente sosiale medier eller nettsamfunn. Det er en gruppe mennesker som ved hjelp av data (internett) kommuniserer.
Hvordan lager du en konto?
Bruk av iPad. Bruk av berøringsskjerm Det anbefales å bruke fingrene eller en digital penn, IKKE bruk skarpe gjenstander da det kan ødelegge skjermen.
Oppgavelinjen. Gjelder for Windows 7 og Windows Vista
Blogging med Google Blogger
Opprette Gmail-konto Lage iGoogle-side
Bilderedigering i forskjellige programmer På kurset gjennomgår vi bilderedigering i Microsoft Picture Manager. Det fins mange programmer man kan bruke.
1 Brukerveiledning for Klubben onlines medlemsarkiv – en enkel innføring.
Publisering på verdensveven Kursdag 2 VÅFF, våren 2002.
Lag din egen blogg - en enkel oppskrift. Gå på blogger.comblogger.com Klikk på pila og følg anvisningene.
Hvordan kan foreldre bruke de vangligste funksjonene i Itslearning.com
eSøknad - Et webbasert system for elektronisk innlevering av søknader om forskningsmidler. Kort presentasjon av endinger i forbindelse med søknad.
ESøknad - Et webbasert system for elektronisk innlevering av søknader om forskningsmidler Kort presentasjon av systemet beregnet på prosjektledere/forskere.
Hvordan bli medlem av vår WIKI En bruksanvisning.
eDialog24 Operator Nyheter og endringer i versjon
Funksjoner og Innstillinger i
123 Data - Førstehjelp Krokelvdalen Skole. Hva skal vi lære Slå på/av datamaskinen Hva som må til for å komme på internett Hvilke typer kommunikasjonsformer.
Harald Kaasa Hammer: Manual til redigering av nettstedet Først forklares hva de ulike elementene på nettsidene betyr. Så ser vi på mappene.
Komme i gang med Windows Store-appen Lync Lync 2013.
​Spam 4. trinn ​Kommunikasjon Interaktiv presentasjon - spam.
Innstillinger for Cerum Web Save i Windows Vista.
Lions hjemmeside Slik legger du som hjemmeside- redaktør ut en enkel artikkel Medlemsregistret.
Hvordan skrive ut og hente utskrifter med kortløsning
Starte systemet Bruker får tilgang til innlogging i systemet ved å klikke på applikasjonens ikon under startmeny, eller ved å klikke på en applikasjon.
ESøknad - Et webbasert system for elektronisk innlevering av søknader om forskningsmidler Kort presentasjon av systemet beregnet på prosjektledere/forskere.
Hva gjør du nå? Interaktiv presentasjon
ESøknad - Et webbasert system for elektronisk innlevering av søknader om forskningsmidler Kort presentasjon av systemet beregnet på prosjektledere/forskere.
Interaktiv presentasjon - spam
ESøknad - Et webbasert system for elektronisk innlevering av søknader om forskningsmidler Kort presentasjon av systemet beregnet på prosjektledere/forskere.
ESøknad - Et webbasert system for elektronisk innlevering av søknader om forskningsmidler Kort presentasjon av systemet beregnet på prosjektledere/forskere.
Lynguide - mobilapplikasjon
Utskrift av presentasjonen:

Sette opp Gmail i Outlook Lærer/ledsager 3j Sette opp Gmail i Outlook Outlook er et e-post-program. Man kan lese og skrive e-post uten å være på internett. Outlook er et av MS Office-programmene. Har man Outlook, kan det finnes ved å trykke Windows-knappen og Alle programmer. Googles Gmail (og andre e-post-programmer) kan brukes gjennom Outlook. Her gis oppskriften for Outlook 2003. Nyere Outlook-versjoner har lignende oppsett-funksjonalitet. Veiledninger og hjelp finnes her: http://mail.google.com/support/ Åpne Outlook og gå til hovedfanen Verktøy, og velg E-postkontoer:

Sette opp Gmail i Outlook 3j Brukeridentitet I veiviseren som åpnes på skjermen, velg Legge til ny e-postkonto. Gå videre (Neste).

Sette opp Gmail i Outlook 3j Velg server Velg POP3. POP står for Post Office Protocol. Protokollen brukes for å hente e-post fra en e-posttjener til egen datamaskin via internett. POP3 brukes sammen med andre protokoller for å håndtere e-post. Disse er SMTP og IMAP.

Skriv inn konto- og brukerinformasjon Sette opp Gmail i Outlook 3j Skriv inn konto- og brukerinformasjon Fyll inn nødvendig informasjon som navn og e-postadresse. Skriv inn brukernavn (din e-postadresse) og passord. Sett Server for innkommende e-post (POP3) til pop.gmail.com Sett Server for utgående e-post (SMTP) til smtp.gmail.com Gå til Flere innstillinger.

Flere innstillinger (1) Sette opp Gmail i Outlook 3j Flere innstillinger (1) Velg arkfane Server for utgående e-post. Hak av Serveren for utgående e-post (SMTP) krever godkjenning. Velg Bruk samme innstillinger som serveren for innkommende e-post.

Flere innstillinger (2) Sette opp Gmail i Outlook 3j Flere innstillinger (2) Velg arkfane Avansert. Hak av for Denne serveren krever kryptert tilkobling (SSL) (begge steder). Velg Tidsavbrudd for server på skalaen for eksempel 2 minutter. I feltet Utgående e-post skriv inn 465. Klikk på OK, og du kommer tilbake til plansjen kontoinformasjon, passord og slikt. Klikk på Test kontoinnstillinger.

Sette opp Gmail i Outlook 3j Teste Klikk på Test kontoinnstillinger. En hel del tester gjennomføres, og de ”vrimler forbi” i testvinduet.

Sette opp Gmail i Outlook 3j Fullføre Når alle testene er fullført, velg Lukk for å fortsette. Klikk på Lukk. Klikk på Neste Klikk på Fullfør.