Kort om |.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Vår elektriske verden kap 5
Advertisements

Søknad om tildeling av vederlagsfrie kvoter
Produkter for en bedre hverdag…
1 NTNUs Multimediesenter 1.Integrasjon 2.Produksjon 3.Framtidsvisjon NTNUs Multimediesenter REN Medlemsmøte Trondheim 31. August 2005.
I.
10.FEBRUAR 2011 BYGGEAVFALLSKONFERANSEN 2011 Hvilke erfaringer har aktørene med byggavfall i Plan- og bygningsloven? ERFARINGER FRA EN RÅDGIVENDE INGENIØR.
PROSJEKTET OM KOKO OG FLYPLASSEN SOLSTRÅLEN
Hurum PPTs erfaringer med LP
Lykke til alle sammen og ha en kjempefin sommer
CE-merking av byggevarer
Månedsevaluering desember Spennende å telle ned til jul. Vi trakk et pepperkakehjerte hver dag og hang opp et rødt hjerte med datoen på, i vinduet. Antall,
Hvilken industri •Industriteknikk ingeniøren kan arbeid innen en rekke ulike områder. •Mulighetene for å velge arbeidssted er store. •Mange dører åpner.
Resultater 2012.
Teknologi i skolen-prosjekt
Rita Lucia Endresen. Medlem NFU´s Landsstyre Den første person med utviklingshemming som er medlem i Landsstyret i egen organisasjon.
Gruppe 4, Tre i bygg, bygg i tre Arnstein Stamnes, bygg
Å skrive en god innledning
Mikrotesting Laura Arlov, Brukskvalitet, Skatteetaten
MINE KJÆRE BARN SPARE STRØM = MER LOMMEPENGER. DERFOR….
Innovative offentlige anskaffelser
Begrenset redigering “Klubbjournalister” For web ansvarlig klubb.
SYKKELBEKLEDNING SKIPTVET IL 2011.
REKLAME.
Kapittel 9: Utdanning i Norge
Matteus 17,1-9 ”Forklarelsens berg”
Kompetente barn og unge
Forsøk ved vitensenteret
Gå til ditt dokument som ligger under arbeid (dokumentet har da status R for reservert) og klikk på fanen Rettigheter. Velg deretter Ny rettighet.
Resultatene av Spørreundersøkelsen i Langesund Rotaryklubb.
Utført av: Jeppe Flensted HiST Vår 2009
Forside/oversikt Fag / tema Sosial kompetanse, Norsk og KRL Trinn
Improving Products Gruppe Presenteres av : Hege-Kristin Johansen Herman Kolås Marianne Ates Marit Finden Jonas Lillevold André Johansen Tom.
PÅ SAMME LAG for å bedre læringsutbytte for alle
Kapittel 4 oppgave i Sett inn preposisjoner eller adverb som passer.
”Rettferdiggjørelse” Romerne 3,20-28
Overføring av avløp til Holmestrand Etter mindre enn 20 år, kan det siste av i alt 7 renseanlegg i Sande bli nedlagt.
En multimedia presentasjon
© Olympiatoppen1 Hvordan benyttet jeg kognitive teknikker i min karriere? Hovedløpsprosjektet 5. november 2011.
De 100 mest brukte ordene i bøker i klasse..
Sentral-Asia NLM har vært i Sentral-Asia siden 1998 og arbeider nå med prosjekter innen evangelisering og bistand. Sentral-Asia er et område hvor evangelisering.
ELEFANTKLUBBEN (De eldste barna)
Laget av: Tannlege Egil Lind
Kort om |. Ved å bruke spesielle substanser for innfarging som reflekterer spesifike bølgelengder av lys kan man påvirke yttertemperaturen på et materiale.
Å tenke på ved kjøp av MC utstyr
Kort om |. Denne teknologien er utviklet av NASA for å kunne balansere temperaturforskjellene som astronautene utsettes for i rommet. Teknologien baserer.
Kort om | vedlikehold. Hvorfor trenger man å vaske produktene? Skitt drar til seg fuktighet, noe som minsker komforten. Lukt kan ha en…negativ påvirkning.
Kort om | skinn. Skinn er et levende materiale og hver hud har sine merker og karakter. Strukturen kan variere. Det er vanlig at man trykker et nytt mønster,
Kort om | sømmer.
HI-ART ® High Abrasion Resistent Textile Kort om |
Kort om | Funksjonsmembran
Kort om | Beskyttelse. Beskytternes oppgave er å minimere effekten på den anslagsenergien som kan oppstå ved en velt. Dvs. absorbere så mye energi som.
Kort om | Tekstilmaterial til MC. Tekstilmaterialer for MC-bruk er i hovedsak Polyamid (Nylon) eller Polyester. Minste bestanden er filamentet som spinnes.
100 lure ord å lære.
Fagdag på DH: Stilhistorie – vg1
Samarbeide for å overleve? Mulighetene er der…og MÅ tas 5 September 2014 Grafisk bransjeforenings landsmøte 2014.
Litterære virkemidler
Oppgave 12 side 117 – 121 i arbeidsboken
Og.
Forhåndsoppgaver.
انتہائی کشش اور حوصلہ افزائی تعلیمی پروگرام Undervisningsopplegg for 4. klasse Årstid :Høst Hva : samfunnsfag Tid: ca 5 timer Tema: avfall og avfallsbehandling.
Gutter som lekeressurser HOSLE BARNEHAGE
Åpne læringsmiljøer- kunnskapskonstruksjon mellom verktøy, elever og lærere. Resultater fra LAVA Læring Ingvill Rasmussen, InterMedia, UiO.
1 Arbeidet og skaden  Arbeid på fasade.  Oppvarming ved bruk av åpen flamme (propan) i forbindelse med flislegging på vegg.  Oppvarming nødvendig på.
Miljøfyrtårn i Troms fylkeskommune Kjetil Kleveland, 30.oktober 2014.
Presentasjon av erfaringer fra Fellesprosjekt Gruppe nn:,
”Rettferdiggjørelse” Romerne 3, Romerne 3,20-28 For ikke noe menneske blir rettferdig for Gud på grunn av gjerninger som loven krever. Ved loven.
Er det nokke da? Brit Steinnes Krøvel
Den røde regndressen Likestilling i barnehagen. Sandefjord
A 4 / 5 / 6 B 8 / 10 / 13 C 9 / 12 / 16 D 7 / 8 / 9 E 5 / 6 / 8 Når vi skal beregne et PERT-nettverk tar vi utgangspunkt i forventet varighet for alle.
Håndhygiene og hanskebruk for renholdspersonell i helseinstitusjoner
Utskrift av presentasjonen:

Kort om |

Fram til nå har et av problemene ved produksjon av vanntette hansker, med membran, vært å feste membranet og foret i hansken. Jofama er en av få Europeiska produsenter som har rettigheten til å benytte seg av en nyutviklet teknologi som sikrer at membran og for sitter fast i hansken. Teknologien kan også brukes på hansker uten membran og fordelen blir en smidigere hanske der foret festes i yttermaterialet.

Tidligere ble membranet festet i foret ved at toppene på membranet ble sydd fast i foret. Foret og membranet vrenges. Samme prosedyre gjentas da for+ membran sys fast i yttermaterialet.

Med blir et lim applisert mellom for og membran, dette aktiviseres ved bruk av varme. Foret og membranet settes sammen. For + membran blir applisert til yttermaterialet med samme teknikk som over.

Resultatet blir en hanske der foret, membranet og yttermaterialet er festet sammen til en del, noe som resulterer i et smidig produkt. Teknologien kan med fordel brukes på hansker med varmefor.

Maximum Comfort

Takk for at du har brukt 10 min på å lese om Jofamas produkter og vårt syn på mc-Fit-teknologin!