Av Åge Særnmo MALERKURS I MORA. KURSHOLDERE OG LÆRERNE FRA TRYVIS Kursholdere: Örjan Nilsson Hans Wikström Per Inge Peterson Lærere fra Tryvis: Einar.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Om å plage en rød fisk..
Advertisements

Den vesle gutten og julenissetoget
For å sitte og ikke gjøre noen ting
I.
Undervisnings ressurs i «Form og volum gjennom bretteteknikker i papir
Noen tema for samtaler om vennskap (Barnetrinnet)
«Strykebrettcover og stativ»
HVORFOR VELGER ELEVEN Å DELTA NÅ?
Fra geometriske former til abstrakt design.
PROSJEKTET OM KOKO OG FLYPLASSEN SOLSTRÅLEN
Historien er hentet fra lang tid tilbake, da en mann straffer sin 5 årige datter, fordi hun har mistet en verdifull gjenstand. Den gang de ikke hadde så.
Laget av Embret Lund 1BAA. Hovedlærer når vi lærte det praktiske av ‘’gamle metoder’’ og var flink i det han viste oss. Det syntes også godt at han hadde.
ADVERB.
På besøk hos endene på Nidarø «titt tei – er det noen der?» Nystua, aug 12.
FLYTÅRN Vi fikk ei stor eske inn på avdelinga, som Rainer foreslo
1. Dette portrettet er originalbildet som vi skal se hvordan vi kan forbedre ved å gå tettere på motivet, gjøre bildet skarpere og lysere. Deretter skal.
Seilturen En sommerfortelling…...
Sett inn riktig tid/form av verbet
Vi har om sammenhengen mellom røykedebut og sport
Spøken som gir deg lykke!
Kapittel 30 Fag og rutiner på skolen.

Vi var på et kurs i Sverige i hele klassen vår i uke 3, det var Mora videregående skole. Skolen var stor med mange elever, SVERIGE.
O PPGAVE 21 Side O PPGAVE 21 Da Mor (bli) ble sammen med Jan, (flytte) flyttet vi inn i det store huset hans nede ved sjøen. Jeg (få) fikk.
"Ting er ikke altid slik, de synes å være."
Prosess – arbeidskrav 3.. •Siden vi skal lage et undervisningsopplegg basert på de erfaringene vi gjør oss, velger jeg å ha en prosess og et produkt som.
PowerPoint laget av Bendik S. Søvegjarto Konsept, tekst og regler av Skage Hansen.
Gudstjeneste 1.søndag i advent 2008 i Gruben kirken Dra ut, dra ut gjennom portene og rydd en vei for folket! Bygg, ja, bygg en kongsvei og rens den vel.
Vi dro til Sverige med store forhåpninger – ikke bare forhåpninger om det å få kunnskap om det vi skulle gjøre på skolen, men også det å få være litt.
CAKE Session no. 2 Du kan delta i en ulykke – eller stoppe den.
Oppgave 1 ”Mannen som skulle stelle hjemme”
Min hobby. Basketball ble oppfunnet i 1891 av den kanadiske læreren James Naismith som bodde og jobbet i USA. Det begynte med at skolen der han jobbet.
Illustrasjoner: Ingrid Brennhagen
Sandefjord Sprint Open Torsdag 30. august 2012 Kart og løyper Løypeleggers kommentarer Løypeleggers kommentarer til observasjoner gjort under løpet.
Til Noas ark.
Lorax. Det var en gang et vakkert sted med fargerike planter og lekne dyr. Lorax passet på dette stedet og snakket for trærne, dyrene og andre som ikke.
Vikingenes Gravskikker.
Rett og galt Kapittel 8 – Horisonter 8.
God morgen.
Kapittel 47 Å gjøre lekser.
Kapittel 4 oppgave i Sett inn preposisjoner eller adverb som passer.
Side Oppgave Kondisjonalis jeg – kjøpe – den kjolen Jeg skulle ha kjøpt den kjolen, besøke – han – sin gamle mor Han skulle ha besøkt.
Sett inn nok på riktig plass.
Kapittel 5 oppgave b Sett inn riktig form av substantivene, med artikkel hvis nødvendig.
K APITTEL 2, OPPGAVE F. O PPGAVE 26 Ingen ville ha trodd at Mohammed og jeg skulle gifte oss i kirka. Men det skulle vi. Utrolig mange mennesker kom for.
Sett inn riktig form av det refleksive pronomenet eller eiendomspronomenet Kapittel 10 oppgave c.
O PPGAVE 19 Side 139. O PPGAVE 19 NYTTE ( M ) – NYTTE ( V ) – BENYTTE SEG AV – NYTTIG – NYTE ( V ) – GJØRE NYTTE AV – UTNYTTE ( V ) 1. Han liker å nyte.
Hai ! Hai !.
Matteus 2,1-12.
De 100 mest brukte ordene i bøker i klasse..
HVORFOR er jeg Rotarianer ? Distriktssamling 20. mars 2010
dekke opp innenfor egen 16-meter
VERDENSROMMET VI HAR NÅ JOBBET MED VERDENSROMMET I HELE NOVEMBER, OG DET HAR VÆRT KJEMPE VELLYKKET. DET HELE BEGYNTE MED AT TO GUTTER HADDE FUNNET BØKER.
100 lure ord å lære.
100 høyfrekvente ord Trykk F5 for å starte, deretter klikker du på ønsket hastighet 2 sekunder 1 sekund Blink Randi Orten og Thomas Melby, Stenbråten skole.
Er uglen smart? Vi har forsket litt og her er svarene.
PTF ved Møglestu vgs! Hovedvekt på Vg1 Service og samferdsel og
Oppgave 12 side 117 – 121 i arbeidsboken
Og.
Kapittel 36 Reza forteller om sin arbeidserfaring.
Kapittel 2 oppgave c Preteritum eller perfektum?
ONSDAG  1.økt fra  Vi var i klasserommet og sang sanger med bevegelse og rytmer. Konsentrerte oss veldig om puls-slag. Pulsen i.
Hva gjorde du… …i går? For eksempel: I går fikk jeg besøk.
Om å forstå ungdom.
Han sier: Jeg kaller dere ikke lenger tjenere, men venner.
”Amerikabrev” Sett inn et pronomen som passer. Kjære venner! Jeg vil ganske kort sende dere noen ord fordi jeg vet at flere landsmenn kunne tenke seg.
Månedsbrev Småtroll Desember.
Ord 1 - fremside Ord 2 - fremside Ord 3 - fremside Ord 4 - fremside
Kapittel 3 oppgave b Sett substantivene i riktig form.
Kapittel 7 oppgave a a. Sett inn riktig form av substantivene.
Utskrift av presentasjonen:

Av Åge Særnmo MALERKURS I MORA

KURSHOLDERE OG LÆRERNE FRA TRYVIS Kursholdere: Örjan Nilsson Hans Wikström Per Inge Peterson Lærere fra Tryvis: Einar Hyllvang Thor Andersen

Da vi kom dit på mandagen så skulle vi sparkle to vegger som vi også skulle sette tappet på. Og tirsdagen begynte vi og sette på tappet. På onsdagen gjorde vi ferdig tapetseringen. KURSET

SPARKLING For å få det beste resultatet når du sparkler, så må du først ta på ganske mye sparkel over det du skal sparkle. Og etter på klemmer mest på høyre siden og drar nedover. Deretter så må du klemme på venstre siden og dra nedover. Etter det så må du klemme midt på og dra ned. Så lar du det tørke en dag. Etter en dag så sliper du der du sparkle så det blir gjevt med veggen. Så legger du på et nytt lag med sparkel over der du sparklet dagen før og det legger du på samme måten som du gjorde.

Når du skal sette på tappet så er det viktig å skjære rett. Du bruker også en tapet kniv for og få skjert rett i toppen og bunden på tapetene. Det viktig å ha på godt med lim så tapetene sikkert sitter fast på veggen. Når du skjøter tapetene så skal du ha overlapp på 2-3mm. Hvis du har mønster så er det viktig å skjære det det står på baksiden av tapetene for at mønstret skal bli riktig. TAPETSERING

SILJAN Det var veldig spennende å få se hvordan man lager panel og golv. Det var veldig tøft å få se alle de maskinene som gjør så de kan produser så mye på kort tid.

Det var tøft å se hva det er svensken gjør og hvor mye ishockey betyr for de. Det var ganske mange på kampen. Det gikk ikke så bra for mora, siden de tapte 6-1. Men det var veldig gøy å vøre på ishockey kampen. ISHOCKEY KAMPEN

OPPSUMMERING Når jeg tenker tilbake på turen så hadde jeg en veldig morsom tur. Hotellet vi lå synes jeg var veldig bra, rommene var veldig bra og vi fikk buffe som var veldig god. Og de jeg møtte i Mora var veldig trivelige