Vest-Afrika NLM startet arbeid i Elfenbenkysten i 1984, og i 2005 ble arbeidet utvidet til også å omfatte områder i Mali. Arbeidet består av både evangelisering.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Vi støtter nå 28 prosjekt i 6 land.  Colombia 11 prosjekt  Kongo 6 prosjekt  Sentral Asia 3 prosjekt  Kina 3 prosjekt  Polen 3 prosjekt  Romania.
Advertisements

THAILAND.
*BEST Consulting Group
Kanskje Gud vil at vi skal treffe noen mennesker som er feil for oss før vi treffer den ”rette”, så vi er bevisst på hvor takknemlig vi skal.
Midtøsten, Iran, Afghanistan
Globalisering: Mat, mennesker og sykdommer. Men mest om HIV
PROSJEKTET OM KOKO OG FLYPLASSEN SOLSTRÅLEN
Året var 1987, i en liten by med navn Sussex, ble et lite hus totalt til intetgjort. Alt ble kastet ut, inkludert en liten brun bamse... Den ble liggende.
Frikirkens arbeid med kirkens verdensvide oppdrag i 2014
VÅRT ARBEID – 23 prosjekter i 9 land. BISTANDARBEIDET •Da Adopsjonsforum ble grunnlagt i 1970 ble det etter kort tid startet opp bistandsarbeid. •Opprettelsen.
Fra ord til liv mai 2009 “Tjen hvernadre, hver og en med den nådegave han har fått, som gode forvaltere av Guds mangfoldige nåde.” (1. PT. 4,10)
MBS OmsorgsSkolen - Vennesla
Karitativt fokus 2013 Snit Ghebriel.
1.
Mongolia NLM startet arbeidet i Mongolia i 1994 og har nå prosjekter innen evangelisering og bistand.
Sokoni Noen tanker til møtetorg i Strindheim kirke 22 februar 2006 Ved Erik Dahl Hvordan leve som en disippel i dag? Hva kan vi lære av afrikanerne?
Smittende tro Det kommende året vil vi fokusere på: Hvordan…
Kast ditt brød på vannet…
Etiopia Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM) startet arbeidet i Etiopia i 1948 og jobber i samarbeid med den lokale Mekane Yesus-kirken for å nå de minst.
Sør-Afrika KFUM Tensing
Ressurssenter for misjon
HVEM ER GUD, EGENTLIG? Salem
Den store bibelske fortellingen
Fortellinger fra India. Mursan i Uttar Pradesh, Nord- India. Mursan i Uttar Pradesh, Nord- India.
HIV og AIDS Den moderne pesten.
Indonesia NLM har vært i Indonesia siden 1975 og arbeider nå med prosjekter innen evangelisering og bistand.
Kinaregionen/ Kristent fagpersonell Kina I 1892 reiste de første misjonærene til Kina. Dette ble starten for Norsk Luthersk Misjonssamband (den gang Det.
Sentral-Asia 2012.
Kinaregionen/ Kristent fagpersonell Kina I 1891 reiste de første misjonærene til Kina. Dette ble starten for Norsk Luthersk Misjonssamband (den gang Det.
Øst-Afrika NLM startet arbeidet i Tanzania i 1950 og Kenya i 1971.
Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM). Fri og selvstendig misjon- og bistandsorganisasjon. Jobber under visjonen Verden for Kristus Driver et omfattende.
Etiopia Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM) startet arbeidet i Etiopia i 1948 og har fremdeles mange prosjekter i landet.
Peru NLM startet arbeidet i Peru i 1977.
Japan NLM startet arbeidet i Japan i 1949.
Bolivia NLM startet arbeidet i Bolivia i 1978 og er nå igang med prosjekter innen evangelisering og bistand.
Kenya NLM startet arbeid i Kenya i Mye av NLMs arbeid er integrert i den lutherske kirke i Kenya. De nasjonale kirkene har selv ansvar for arbeidet.
Tanzania NLM startet arbeidet i Tanzania i Mye av NLMs arbeid er integrert i den lutherske kirke i landet, og de nasjonale kirkene har ansvaret selv.
Sør-Amerika NLM startet arbeidet i Peru 1977 og Bolivia i 1978.
Sentral-Asia NLM har vært i Sentral-Asia siden 1998 og arbeider nå med prosjekter innen evangelisering og bistand. Sentral-Asia er et område hvor evangelisering.
DET NORSKE MISJONSFORBUNDS YTREMISJON
Frikirkens misjonsarbeid i 2012
Problemet og løsningen:
Drama og teater ved Høgskolen I Vestfold
HIV/AIDS Merk: Flere svar kan være riktige - En quiz om hiv og aids
Det flerkulturelle samfunnet
Etiopia Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM) startet arbeidet i Etiopia i Prosjekter innen evangelisering og bistand. NLM samarbeider tett med den.
Normisjo n La Mission Protestante Norvègienne Vi jobber i Mali.
Sosial innsats på Antsirabe - Madagaskar SANDEFJORD MENIGHET MISJONSPROSJEKT Ved å gi til dette prosjektet bidrar du til at de aller fattigste får en bedre.
Misjonstime Velkommen til dd.mm åååå
Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM). Fri og selvstendig misjon- og bistandsorganisasjon. Jobber under visjonen Verden for Kristus Driver et omfattende.
NLM startet arbeid i Elfenbenkysten i 1984, og i 2005 ble arbeidet utvidet til også å omfatte områder i Mali. Områdene har vært og er fortsatt preget.
Alle barn har rett til utdanning!. ”Hjelp skal ikke være gaver, men hjelp til selvhjelp mellom likeverdige, der alle bidrar etter evne ut fra en følelse.
SOS-BARNEBYER BARN PÅ FLUKT. ET TRYGT HJEM 134 LAND.
Mongolia NLM startet arbeidet i Mongolia i Prosjekter innen evangelisering og bistand. Tett samarbeid med mongolske myndigheter.
NLM startet arbeidet i Peru 1977 og Bolivia i I 2013 ble arbeidet i Bolivia og Peru slått sammen til én region (i NLM-samanheng), Sør-Amerika. Tett.
Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM) startet arbeidet i Etiopia i Prosjekter innen evangelisering og bistand. NLM samarbeider tett med den lokale.
I 2000 år har kirken vært til stede i Syria. Nå trues kirkens eksistens av borgerkrig, vold og forfølgelse.
NLM har vært i Sentral-Asia siden Prosjekter innen evangelisering og bistand. Sentral-Asia er et område hvor evangelisering er forbudt og hvor kristne.
Bibler til Egypt Bibeldagen 2015 Foto: Tor Tjeransen, Hans J. Sagrusten og Bibelselskapet i Egypt.
I 1891 reiste de første misjonærene til Kina. Dette ble starten for Norsk Luthersk Misjonssamband (den gang Det norsk-lutherske kinamisjonsforbundet)
Sahel: Klima, konflikt og flyktninger
Temasamling – 2016 Hvordan møte muslimer?.
sos-barnebyer barn på flukt
BARN PÅ FLUKT Veldig mange mennesker er på flukt i verden. Og veldig mange av disse er barn, omtrent 14 millioner. Vi skal lære litt om barns rettigheter,
Metodistkirkens Misjonsselskap
I deler av Nord-Afrika er det svært krevende å være kristen.
NLM startet arbeidet i Tanzania i 1950 og Kenya i 1971.
NLM startet arbeid i Elfenbenkysten i 1984, og i 2005 ble arbeidet utvidet til også å omfatte områder i Mali. Områdene har vært og er fortsatt preget av.
Hvordan du ser på mennesket, både deg selv og andre.
BARN PÅ FLUKT Veldig mange mennesker er på flukt i verden. Og veldig mange av disse er barn, omtrent 14 millioner. Vi skal lære litt om barns rettigheter,
Utskrift av presentasjonen:

Vest-Afrika NLM startet arbeid i Elfenbenkysten i 1984, og i 2005 ble arbeidet utvidet til også å omfatte områder i Mali. Arbeidet består av både evangelisering og bistand.

Utsendingene er blant annet involvert i menighetsbygging, undervisning, radioarbeid og helsearbeid.

Både Elfenbenkysten og Mali har vært og er preget av politiske uroligheter og konflikter. Mali ble i påsken 2012 kastet inn i en politisk situasjon som førte til at misjonærene måtte forlate landet. Nå driver NLM oppfølgingsarbeid i Mali fra nabolandet Elfenbenskysten.

I Elfenbenskysten driver NLM menighetsbyggende arbeid i to byer. Landet var i borgerkrig fra 2006, og mye arbeid stanset opp. Nå er misjonærene tilbake og ønsker å bygge opp menighetene igjen.

Radioarbeidet i Elfenbenskysten bruker Mahouenes (et folkeslag i Elfenbenskysten) egen kultur som inngangsport for evangeliet. Dette medfører at mange som ellers ikke ville hørt på kristne radioprogram får høre evangeliet.

NLM er med å drive helseprosjekter i Elfenbenskysten NLM er med å drive helseprosjekter i Elfenbenskysten. Det er stor skam knyttet til å være syk – spesielt med hiv/aids. NLM ønsker å være med å undervise om hvordan man kan leve et godt liv selv om man er syk. NLM støtter også arbeidet Hope for all, hvor man lærer vokse å lese og tilbyr «speed-school» for barn mellom ni og elleve år.

Ønsker du å støtte arbeidet i Vest-Afrika? Bli Vest-Afrika-fadder eller gi en gave til 8220.08.90131, merket ”Vest-Afrika”. Kontakt giver@nlm.no eller 22 00 72 00 Les mer om arbeidet på nlm.no.

Takk for forbønn og gaver!