Bolivia NLM startet arbeidet i Bolivia i 1978 og er nå igang med prosjekter innen evangelisering og bistand.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Vi støtter nå 28 prosjekt i 6 land.  Colombia 11 prosjekt  Kongo 6 prosjekt  Sentral Asia 3 prosjekt  Kina 3 prosjekt  Polen 3 prosjekt  Romania.
Advertisements

THAILAND.
Eldsterådets visjonstenkning for Kristiansand Frikirke
Bønnetjenesten for Kina.
Velkommen til Ungdomstinget i Oslo Bispedømme
Frikirkens arbeid med kirkens verdensvide oppdrag i 2014
VÅRT ARBEID – 23 prosjekter i 9 land. BISTANDARBEIDET •Da Adopsjonsforum ble grunnlagt i 1970 ble det etter kort tid startet opp bistandsarbeid. •Opprettelsen.
Kandidater til styret i UNG
Mongolia NLM startet arbeidet i Mongolia i 1994 og har nå prosjekter innen evangelisering og bistand.
En tjenende kirke Guds kjærlighet til alle mennesker og alt det skapte, virkeliggjort gjennom liv og tjeneste Visjonen for Den norske kirkes diakonale.
Ansvar og prosesser i skolen
Lederhelgen mars Fjell-Ly Barne- og ungdomsavdelingen i Midthordland Indremisjon arrangerer:
Etiopia Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM) startet arbeidet i Etiopia i 1948 og jobber i samarbeid med den lokale Mekane Yesus-kirken for å nå de minst.
Styrket fellesskap Første samling 20. oktober 2009 Melhus bedehus 19:30 Kaffe 20:00 Vi starter presis 22:00 Takk for i kveld.
Bønnetjenesten for Kina Kina trenger Guds ord du kan også være med i bønnetjeneste og offer.
Lys til verden 2009/2010  6 misjonsorganisasjoner sammen om felles prosjekt i Nidaros  I den mørke årstid, la oss tenne lys og være med og gjøre Jesus.
8.mars 09 Barnegudstjeneste Velkommen til
Nattverden.
”Høsten er stor, men arbeiderne få!”
Kristiansand Frikirkes visjonsdokument Vedtatt av menigheten 28. september 2011, redigert sept
Kunnskapsløftet Innføring : Trinn og Vg. 1
Indonesia NLM har vært i Indonesia siden 1975 og arbeider nå med prosjekter innen evangelisering og bistand.
Kinaregionen/ Kristent fagpersonell Kina I 1892 reiste de første misjonærene til Kina. Dette ble starten for Norsk Luthersk Misjonssamband (den gang Det.
Sentral-Asia 2012.
Kinaregionen/ Kristent fagpersonell Kina I 1891 reiste de første misjonærene til Kina. Dette ble starten for Norsk Luthersk Misjonssamband (den gang Det.
Øst-Afrika NLM startet arbeidet i Tanzania i 1950 og Kenya i 1971.
Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM). Fri og selvstendig misjon- og bistandsorganisasjon. Jobber under visjonen Verden for Kristus Driver et omfattende.
Etiopia Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM) startet arbeidet i Etiopia i 1948 og har fremdeles mange prosjekter i landet.
Peru NLM startet arbeidet i Peru i 1977.
Japan NLM startet arbeidet i Japan i 1949.
Kenya NLM startet arbeid i Kenya i Mye av NLMs arbeid er integrert i den lutherske kirke i Kenya. De nasjonale kirkene har selv ansvar for arbeidet.
Tanzania NLM startet arbeidet i Tanzania i Mye av NLMs arbeid er integrert i den lutherske kirke i landet, og de nasjonale kirkene har ansvaret selv.
Vest-Afrika NLM startet arbeid i Elfenbenkysten i 1984, og i 2005 ble arbeidet utvidet til også å omfatte områder i Mali. Arbeidet består av både evangelisering.
Sør-Amerika NLM startet arbeidet i Peru 1977 og Bolivia i 1978.
Sentral-Asia NLM har vært i Sentral-Asia siden 1998 og arbeider nå med prosjekter innen evangelisering og bistand. Sentral-Asia er et område hvor evangelisering.
Barnets fjortende leveår Trinn 15. Tema for trinnet Arbeidsvaner etablert? Foreldre er teite!.. Eller? Trenger KODAungdom hverandre? Når barnet ditt får.
Hvem er vi?. På hjemmebane … Vi er en menighetsbevegelse  Antall menigheter i Norge? 94  Antall medlemmer? (per ) Rotfestet Raus Relevant.
DET NORSKE MISJONSFORBUNDS YTREMISJON
Frikirkens misjonsarbeid i 2012
18. aug – 9. sept Hvorfor? Stortingsvalget 2013 blir et verdivalg. Jesus sier at hans kirke er verdens lys og jordens salt. Derfor er det ingen.
Bønder støtter bønder Malawi-prosjektet – Sommer 2014.
Mange drømmer om: Flere unge familier som begynner å gå jevnlig til gudstjeneste? Barn som får opplæring i kristen tro som en forlengelse av dåpen? At.
Etiopia Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM) startet arbeidet i Etiopia i Prosjekter innen evangelisering og bistand. NLM samarbeider tett med den.
Normisjo n La Mission Protestante Norvègienne Vi jobber i Mali.
Sosial innsats på Antsirabe - Madagaskar SANDEFJORD MENIGHET MISJONSPROSJEKT Ved å gi til dette prosjektet bidrar du til at de aller fattigste får en bedre.
Kort om Kristne Friskolers Forbund KFF jobber med de kristne skolealternativene Skal ikke også kristne skoler kunne ha tilpassede tilbud slik menneskerettene.
Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM). Fri og selvstendig misjon- og bistandsorganisasjon. Jobber under visjonen Verden for Kristus Driver et omfattende.
NLM startet arbeid i Elfenbenkysten i 1984, og i 2005 ble arbeidet utvidet til også å omfatte områder i Mali. Områdene har vært og er fortsatt preget.
Nådegavene i funksjon Hvordan du skal forholde deg til nådegaver.
Lys til verden 2015/2016 Årets tema: Disse mine minste …  7 misjonsorganisasjoner sammen om felles prosjekt i Nidaros  Barn er veivisere for oss til.
Mongolia NLM startet arbeidet i Mongolia i Prosjekter innen evangelisering og bistand. Tett samarbeid med mongolske myndigheter.
Kristiansand Frikirkes visjonsdokument Vedtatt i sept. 2011, redigert sept Justert 2015/2016 av stab og eldsteråd.
NLM startet arbeidet i Peru 1977 og Bolivia i I 2013 ble arbeidet i Bolivia og Peru slått sammen til én region (i NLM-samanheng), Sør-Amerika. Tett.
Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM) startet arbeidet i Etiopia i Prosjekter innen evangelisering og bistand. NLM samarbeider tett med den lokale.
NLM har vært i Sentral-Asia siden Prosjekter innen evangelisering og bistand. Sentral-Asia er et område hvor evangelisering er forbudt og hvor kristne.
Ommund Rolfsen april Litt om Naturlig menighetsutvikling (NaMu) Les heftet ABC i Naturlig menighetsutvikling.
Foreldrenes betydning for elevenes læring Thomas Nordahl
I 1891 reiste de første misjonærene til Kina. Dette ble starten for Norsk Luthersk Misjonssamband (den gang Det norsk-lutherske kinamisjonsforbundet)
Din innsats betyr en forskjell i manges liv! Hva går pengene til?
ETIOPIA.
Lys til verden 2016/2017 Årets tema: Urfolk
I deler av Nord-Afrika er det svært krevende å være kristen.
1.-4.trinn Foreldremøte Eydehavn skole - august 2017.
NLM startet arbeidet i Tanzania i 1950 og Kenya i 1971.
NLM startet arbeid i Elfenbenkysten i 1984, og i 2005 ble arbeidet utvidet til også å omfatte områder i Mali. Områdene har vært og er fortsatt preget av.
Tallvenner 9.
Bygging av fødestuer - fire er ferdig, flere gjenstår
Alle skal med… Et 3 årig prosjekt i Hasvik kommune
Madagaskarkveld tirsdag 10. april.
Kirkens unge en strategisk plattform
Utskrift av presentasjonen:

Bolivia NLM startet arbeidet i Bolivia i 1978 og er nå igang med prosjekter innen evangelisering og bistand.

Misjonærene er involvert i bibelundervisning, ledertrening, menighetsbyggende arbeid og sosialt arbeid blant familier, barn og unge. Mye av arbeidet skjer i samarbeid med den evangeliske lutherske kirken, ICEL.

I Bolivia er NLM involvert i utdanning på flere nivå: Jesus Maestro er en grunnskole med over 900 elever og et godt pedagogisk opplegg. Opplegget blir nå videreført til flere andre skoler. Bibelskoler; hvor vi er med på å utruste og engasjere villige hender og føtter til å bringe evangeliet videre.

Sammen med kirken driver vi mye forskjellig arbeid i bygd og by bl.a. gudstjenester, bibelgrupper, stevner og leirer, ungdomsarbeid og mediearbeid. Et nytt familieprosjekt tar sikte på å få ned vold og rus i hjemmet.

Ønsker du å støtte arbeidet i Bolivia? Bli Bolivia-fadder eller gi en gave til , merket «Bolivia». Kontakt: eller Les mer om arbeidet på nlm.no

Takk for forbønn og gaver!