Sentral-Asia 2012.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Vi støtter nå 28 prosjekt i 6 land.  Colombia 11 prosjekt  Kongo 6 prosjekt  Sentral Asia 3 prosjekt  Kina 3 prosjekt  Polen 3 prosjekt  Romania.
Advertisements

Organ- isasjo- nen Wycliffe Bibeloversettere har som mål at alle folkeslag skal få Guds Ord på sitt eget språk. Bible Translators OBS: Man må trykke to.
Eldsterådets visjonstenkning for Kristiansand Frikirke
Kandidater til styret i UNG
Bli med på fakkeltog i solidaritet med forfulgte kristne.
FAMILIENS HUS Hvor: Hoff Terrasse 20 (Senter for familiebarnehager)
Mongolia NLM startet arbeidet i Mongolia i 1994 og har nå prosjekter innen evangelisering og bistand.
Brasil bilde 1 Presentasjon:
Musokwe 15 år fra Zambia Familiens forsørger i 3 år
Starten på en suksesshistorie om tilrettelegging for innvandrerbefolkningen Nina Skille, forbundsleder Bjørnar Allgot, generalsekretær.
Vi ønsker å sikre Barn et trygt hjem
Kast ditt brød på vannet…
Etiopia Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM) startet arbeidet i Etiopia i 1948 og jobber i samarbeid med den lokale Mekane Yesus-kirken for å nå de minst.
Sør-Afrika KFUM Tensing
Bildepresentasjon av SOS-barnebyen mars Fakta om SOS-barnebyen Ligger i Olsvik/Laksevåg i Bergen 8 individuelle familiehus Plass til opptil 32 barn.
Bildepresentasjon av SOS-barnebyen mars 2011
GNIST og Ungdomstrinns-satsingen VFL-samling Susanne Lavik
Kurs om Mukulamesse for barn og familier i Voie kirke torsdag 13
Fellesskap handler ikke om at den enkelte skal vise seg frem.
Helse – Midt 6. mars 2012 Erik Torjussen A-larmBrukermedvirker.
Ved et veiskille? Landskonferansen 2003 Studieforbundet natur og miljø.
Indonesia NLM har vært i Indonesia siden 1975 og arbeider nå med prosjekter innen evangelisering og bistand.
Kinaregionen/ Kristent fagpersonell Kina I 1892 reiste de første misjonærene til Kina. Dette ble starten for Norsk Luthersk Misjonssamband (den gang Det.
Kinaregionen/ Kristent fagpersonell Kina I 1891 reiste de første misjonærene til Kina. Dette ble starten for Norsk Luthersk Misjonssamband (den gang Det.
Øst-Afrika NLM startet arbeidet i Tanzania i 1950 og Kenya i 1971.
Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM). Fri og selvstendig misjon- og bistandsorganisasjon. Jobber under visjonen Verden for Kristus Driver et omfattende.
Etiopia Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM) startet arbeidet i Etiopia i 1948 og har fremdeles mange prosjekter i landet.
Peru NLM startet arbeidet i Peru i 1977.
Japan NLM startet arbeidet i Japan i 1949.
Bolivia NLM startet arbeidet i Bolivia i 1978 og er nå igang med prosjekter innen evangelisering og bistand.
Kenya NLM startet arbeid i Kenya i Mye av NLMs arbeid er integrert i den lutherske kirke i Kenya. De nasjonale kirkene har selv ansvar for arbeidet.
Tanzania NLM startet arbeidet i Tanzania i Mye av NLMs arbeid er integrert i den lutherske kirke i landet, og de nasjonale kirkene har ansvaret selv.
Vest-Afrika NLM startet arbeid i Elfenbenkysten i 1984, og i 2005 ble arbeidet utvidet til også å omfatte områder i Mali. Arbeidet består av både evangelisering.
Sør-Amerika NLM startet arbeidet i Peru 1977 og Bolivia i 1978.
Sentral-Asia NLM har vært i Sentral-Asia siden 1998 og arbeider nå med prosjekter innen evangelisering og bistand. Sentral-Asia er et område hvor evangelisering.
DET NORSKE MISJONSFORBUNDS YTREMISJON
Tenk på din skaper mens du er ung Lyngen menighets trosopplæringsprosjekt.
Til tjeneste Lions Norge Gode venner som hjelper andre.
Lys til verden 2013/2014 Årets tema: Forfulgt tro  7 misjonsorganisasjoner sammen om felles prosjekt i Nidaros  Kristne blir forfulgt for sin tro i mer.
Kurs i Trosopplæringsplanen ARBEIDSBOK Torun Pedersen.
1 SKAL DU HJELPE KFUK-KFUM NÅR VI SLUTTER?. 2 VI FIKK SÅ MYE GLEDE I KFUK-KFUM I Y’S MEN FORTSATTE DET.
Missional menighet – missionale kristne Tiden – kallet - veien Hva kommer dette til uttrykk i vår kultur – her hos oss? Fotfeste kan svikte.. Vi kan.
Etiopia Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM) startet arbeidet i Etiopia i Prosjekter innen evangelisering og bistand. NLM samarbeider tett med den.
Evangelical Christian Church, ECC En inspirerende misjonsstasjon i jungelen i Bangladesh.
Kapittel 11 Dåp og konfirmasjon i Den norske kirke
Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM). Fri og selvstendig misjon- og bistandsorganisasjon. Jobber under visjonen Verden for Kristus Driver et omfattende.
NLM startet arbeid i Elfenbenkysten i 1984, og i 2005 ble arbeidet utvidet til også å omfatte områder i Mali. Områdene har vært og er fortsatt preget.
Kristine Aksøy Leder av seksjon for barn, unge og trosopplæring Kirkerådet.
Mongolia NLM startet arbeidet i Mongolia i Prosjekter innen evangelisering og bistand. Tett samarbeid med mongolske myndigheter.
NLM startet arbeidet i Peru 1977 og Bolivia i I 2013 ble arbeidet i Bolivia og Peru slått sammen til én region (i NLM-samanheng), Sør-Amerika. Tett.
Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM) startet arbeidet i Etiopia i Prosjekter innen evangelisering og bistand. NLM samarbeider tett med den lokale.
I 2000 år har kirken vært til stede i Syria. Nå trues kirkens eksistens av borgerkrig, vold og forfølgelse.
NLM har vært i Sentral-Asia siden Prosjekter innen evangelisering og bistand. Sentral-Asia er et område hvor evangelisering er forbudt og hvor kristne.
I 1891 reiste de første misjonærene til Kina. Dette ble starten for Norsk Luthersk Misjonssamband (den gang Det norsk-lutherske kinamisjonsforbundet)
MALI.
Bibler til Sentral-Asia «Vi kan i det minste vise dem hendene våre.»
THAILAND.
MIDTØSTEN.
ETIOPIA.
Bapp gruppe Bapp gruppe er et forebyggende kurs for barn år(barn) og for ungdommer 13– 17 år(ungdom) som lever nært mennesker med psykiske vansker.
Det er 7,4 milliarder mennesker i verden
Bibler til Kina Bibeldagen 2011
I deler av Nord-Afrika er det svært krevende å være kristen.
NLM startet arbeidet i Tanzania i 1950 og Kenya i 1971.
Bibeldagen 2012 Etiopia Bibler til skoleungdom og studenter
THAILAND.
GUTTOGJENTE.NO Veiledning om kropp og følelser, sex og samliv ut fra et kristent livssyn guttogjente.no.
MIDTØSTEN.
Det er 7,4 milliarder mennesker i verden
MIDTØSTEN.
Utskrift av presentasjonen:

Sentral-Asia 2012

Sentral-Asia er stengt for misjon og det foregår stor forfølgelse av kristne. NLM støtter en bibelskole og har en utsending som er med i et bibeloversettelsesprosjekt. NLM støtter utsendinger med høyere utdannelse innen helse, business, næringsutvikling og bistand. Det har vært utsendinger fra NLM i Sentral-Asia fra 1998.

Kazakhstan, Kyrgyzstan, Tajikistan, Uzbekistan and Turkmenistan hørte tidligere til gamle Sovjetunionen, men har vært uavhengig siden oppløsningen av Sovjetunionen i 1991. Vi ønsker å nå disse landene i Sentral-Asia.

Prosjektene i Sentral-Asia

Gi våre kristne søsken bibelen på eget språk! Vi jobber med å gi en muslimsk folkegruppe bibelen på deres eget språk. Denne folkegruppen har få kristne og ingen åpne kirker. Lokale medarbeidere blir utdannet til oversettere og gjennomfører oversettelsesarbeidet. I samarbeid med Wycliffe og andre organisasjoner.

Bekjempelse av hiv/aids Hiv/aids-prosjektet jobber for å redusere hiv/aids i Sentral- Asia. Prosjektet drives av en lokal frivillig organisasjon. Hovedfokuset er kurs for ungdommer og universitetsstudenter om hiv/aids. Kursene formidler kunnskap om hiv/aids og verdier til ungdommene.

Kristent fagpersonell NLM støtter kristent fagpersonell som gjennom sitt arbeid ønsker å være vitner i land der det ikke er mulig å drive tradisjonell misjonsvirksomhet. Fagpersonellet er ansatt i selskap, institusjoner eller ved universiteter og de arbeider innen fagfelt hvor de etterspør stor ekspertise.

Bibelskole i det skjulte Situasjonen for de tyrkisktalende kristne i Sentral-Asia er vanskelig. Likevel ser vi at flere blir kristne og at det er et stort behov for opplæring. NLM støtter en bibelskole som drives i det skjulte for tyrkisktalende kristne.

Undersøkelse om nytt helseprosjekt Fra høsten 2012 vil det flytte ut en familie som skal undersøke mulighetene for et nytt helseprosjekt. Dette er spennende, nytt og trenger mye forbønn.

Bli Sentral-Asia- fadder! Les mer om arbeidet på nlm.no Kontakt oss på giver@nlm.no eller ring 22 00 72 00