Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Bapp gruppe Bapp gruppe er et forebyggende kurs for barn 8 -12 år(barn) og for ungdommer 13– 17 år(ungdom) som lever nært mennesker med psykiske vansker.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Bapp gruppe Bapp gruppe er et forebyggende kurs for barn 8 -12 år(barn) og for ungdommer 13– 17 år(ungdom) som lever nært mennesker med psykiske vansker."— Utskrift av presentasjonen:

1 Bapp gruppe Bapp gruppe er et forebyggende kurs for barn år(barn) og for ungdommer 13– 17 år(ungdom) som lever nært mennesker med psykiske vansker og/eller rusproblematikk.                 Kurset går over 8 ettermiddager. Ei gruppe på høsten og ei gruppe på våren. I tillegg deltar foresatte på 2 foreldremøter. Målet for gruppen er å styrke forståelse, fellesskap og mestring, for å gjøre hverdagen bedre og for å forebygge problemer i framtida. Tema: Hva er psykiske vansker, og hvordan opplever barna dette? Hvem kan gjøre hva når noen i familien trenger hjelp? Trene på selvhevdelse Arbeide med tanker og følelser Forstå mer av hva som foregår Læring skjer gjennom lek, aktivitet og samtaler. Kurset er gratis, og det skjer pr i dag etter skoletid. Kontakt Audhild Mølmen Familieteamet på Helsestasjonen


Laste ned ppt "Bapp gruppe Bapp gruppe er et forebyggende kurs for barn 8 -12 år(barn) og for ungdommer 13– 17 år(ungdom) som lever nært mennesker med psykiske vansker."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google