Skrevet av Aleksander Januar 2007 Klikk deg frem 

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
SERIE: Bønn som forvandler Ikke tenk for smått om bønn. luk
Advertisements

Den vesle gutten og julenissetoget
I.
Skjønnlitterær fortelling
”Lopper i blodet” ble profilert som barnas nye jule-CD i fjor.
En reise i tid og rom Klikk deg frem .
FRIHET Galaterne 5,1 ”Til frihet har Kristus frigjort oss. Stå derfor fast, og la dere ikke igjen legge under trelldommens åk.”
HelligdommenHelligdommen. Joh 9:5 - Mens jeg er i verden, er jeg verdens lys. LysestakenLysestaken.
Hjemmeoppgave 1: Å høre etter NAVN: ……………………………….. DATO: ……………………….
Et Moderne Eventyr Froskekongen.
Skrevet av Elias Januar 2007 Klikk deg frem . -Bang, sa det da beskyttelsesskjoldet sprakk i to og for i hver sin retning ut i verdensrommet. -Så ble.
”Ærligere sammen” Anne Brigitta Langmoen Kvelland.
Sett inn riktig tid/form av verbet
Julemesse, Misjonssalen Sandnes 30. november 2013 Asbjørn Kvalbein
Skrevet av Mikkel Januar 2007 Klikk deg frem . Jeg har en ganske interessant jobb. I dag for eksempel, skal jeg reparere varmeskjoldet på en romstasjon.
Å skrive en god innledning
HISTORIEN OM DE 4 LYSENE.

En måte å lese Bibelen på
En kar fra St. Louis i USA kjørte til jobb en dag, da han plutselig hørte en lyd som sa 'pop'. Han syntes det hørtes ut som et punktert hjul, selv om bilen.
O PPGAVE 21 Side O PPGAVE 21 Da Mor (bli) ble sammen med Jan, (flytte) flyttet vi inn i det store huset hans nede ved sjøen. Jeg (få) fikk.
Kapittel 5 oppgave g Sett inn å sette (seg,) å sitte, å legge (seg), å
Sterkere: Normisjons diakonale mulighet v/ Arne Kristian Rokseth.
Richard Dawkins ”Hvisker du en hemmelig bekjennelse til deg selv? Ville du ikke likt å bli klonet? Jeg har aldri innrømmet det før, men jeg tror jeg ville.
Matteus 17,1-9 ”Forklarelsens berg”
Et Moderne Eventyr Froskekongen HappyC.
Geitekillingen som kunne telle til ti av Alf Prøysen.
Oppgave 1 ”Mannen som skulle stelle hjemme”
Tro - å komme til tro. Tro - å komme til tro Sakkeus og morbærtreet.
Hva er vitsen med å gifte seg?
FORTSETT SETNINGENE. 1. Hun har et hus For fire måneder siden
God morgen.
”Mannen som skulle stelle hjemme”
Kapittel 4 oppgave h Bind setningene riktig sammen og med logisk innhold.
Side Oppgave Kondisjonalis jeg – kjøpe – den kjolen Jeg skulle ha kjøpt den kjolen, besøke – han – sin gamle mor Han skulle ha besøkt.
d. Gjør om fra direkte til indirekte tale. Han sier … 
K APITTEL 2, OPPGAVE F. O PPGAVE 26 Ingen ville ha trodd at Mohammed og jeg skulle gifte oss i kirka. Men det skulle vi. Utrolig mange mennesker kom for.
”Fra utsiden og inn, og innenfra og ut”
Getsemane – Matteus 26,36-56.
Matteus 2,1-12.
Jesus, døperen Johannes og jul
Ett er nødvendig!.
”Fra utsiden og inn, og innenfra og ut”. Forandring fryder Ap.gj. 9,1-20 Saulus fnyste ennå av trusler og mord mot Herrens disipler. Han gikk til ypperstepresten.
Lukas 9,57-62, Jesus krever alt
1 Å tjene skaperen eller skapelsen  Givertjeneste handler om penger ”Gi, så skal det bli gitt dere! Et godt mål, stappet, ristet og overfylt, skal bli.
De 100 mest brukte ordene i bøker i klasse..
Skrevet av Magnus Januar 2007 Klikk deg frem . Jeg så det hele fra romstasjonen noen lysår borte : En komet kom farende mot satellitten som sendte alle.
Å komme til seg selv og til Gud. Den yngste sønnen solgte alt sitt og dro til et land langt bort. Der sløste han bort alle pengene i et vilt liv.
VERDENSROMMET VI HAR NÅ JOBBET MED VERDENSROMMET I HELE NOVEMBER, OG DET HAR VÆRT KJEMPE VELLYKKET. DET HELE BEGYNTE MED AT TO GUTTER HADDE FUNNET BØKER.
Levende vann Joh 4,10 Jesus svarte: "Om du hadde kjent Guds gave og visst hvem det er som ber deg om drikke, da hadde du bedt ham, og han hadde gitt deg.
Jes 40,13 Hvem har målt Herrens Ånd, og hvor er mannen som kunne gi Ham råd og tilføre Ham kunnskap? Rom 11,34 For hvem har kjent Herrens sinn? Eller hvem.
Joh 10,36 kan dere da si om Ham som Faderen helliget og sendte til verden: Du taler gudsbespottelig, fordi Jeg sa: Jeg er Guds Sønn? Joh 5,18 Derfor forsøkte.
Jesu Kristi Gud Ef 1,17 Jeg ber om at vår Herre Jesu Kristi Gud, herlighetens Far, må la dere få den Ånd som gir visdom og åpenbaring, så dere lærer Gud.
100 lure ord å lære.
100 høyfrekvente ord Trykk F5 for å starte, deretter klikker du på ønsket hastighet 2 sekunder 1 sekund Blink Randi Orten og Thomas Melby, Stenbråten skole.
Her er en test på SONY`s siste teknologi
1.1 /// Klikk her for å høre Magnus 1.2 /// Klikk her for å høre Thea 1.2.
Er uglen smart? Vi har forsket litt og her er svarene.
Bibeltime på Sørlandssommer 2014
Oppgave 12 side 117 – 121 i arbeidsboken
Sett inn preposisjoner eller adverb som passer
Og.
Prosjektsamarbeid eDialog24 og Telehuset. Telenor Telehuset AS 100% eid av Telenor i eget AS Mer enn 10 års erfaring i markedet Markedsleder på SMB og.
«Verden er grunnleggende urettferdig.»
“Disippel-høring”.
Hva gjorde du… …i går? For eksempel: I går fikk jeg besøk.
JESUS FRA ” LANDSBYGDA ” I M IDDELHAVS - SAMFUNNET Problemet med å beskrive Jesus Hvilke modeller bruker vi? Hvilke forutsetninger har vi mht menneske-
Han sier: Jeg kaller dere ikke lenger tjenere, men venner.
O PPGAVE 28 Side 151 – 152 Sett inn riktig form av det refleksive pronomenet eller eiendomspronomenet.
What’s the time? START ØVELSEN MED AT TRYKKE PÅ
Utskrift av presentasjonen:

Skrevet av Aleksander Januar 2007 Klikk deg frem 

Steven satt å studerte noen fjerne galakser i superteleskopet sitt. Da fikk han plutselig øye på noe han aldri hadde sett før !! Det så ut som en flyende potte. Den hadde blinkene lys. Den for i vill fart. Den liknet på den potta som jeg hadde under senga mi.

Dette måtte undersøkes. Jeg tok romferga mi ut av garasjen. Seven, six, five, four, three,two, one, go !!! Etter et døgn får ferga mi motorproblemer. Da må jeg skyte meg ut i en nødrakett. Bang!! Jeg hører smellet når ferga eksploderte i 1000 biter.

Nødraketten tok meg videre utover i universet. Jeg ville nødlande på planeten Potte som var i galaksen WC som ligger 25 milliarder lysår borte. Heldigvis gikk landinga fint. Det var et fantastisk landskap. Alt var rosa. Det så ut som størkna rosa bæsj. Jeg gikk ut av romskipet. Da fikk jeg en bløt bæsj i hue.

Da så jeg et romvesen som sto å kikket på meg. - Hvem er du? sa romvesenet. -Jeg er Aleksander. Jeg kommer fra planeten Jorden. Hvorfor har du bæsjet på hodet mitt? -Det er sånn vi hilser her på denne planeten, svarte romvesenet. Vil du bli med meg hjem til hulen min ? Klikk for å avslutte, eller trykk Esc