En multimedia presentasjon For Helle Dagsberg F2B I musikk i forbindelse med operaprosjektet.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
I.
Advertisements

Fra tegning til fortelling

HVORFOR VELGER ELEVEN Å DELTA NÅ?
Music: Nightengale Serenade
En reise i tid og rom Klikk deg frem .
PROSJEKTET OM KOKO OG FLYPLASSEN SOLSTRÅLEN
Hjemmeoppgave 1: Å høre etter NAVN: ……………………………….. DATO: ……………………….
Lilandspeiderne Informasjon.
Året var 1987, i en liten by med navn Sussex, ble et lite hus totalt til intetgjort. Alt ble kastet ut, inkludert en liten brun bamse... Den ble liggende.
I dette shoppingcenteret hadde kvinner en unik mulighet til å velge seg ut en passende make blant forskjellige menn.....
Etter jobb på fredag var jeg ganske trøtt…
Rita Lucia Endresen. Medlem NFU´s Landsstyre Den første person med utviklingshemming som er medlem i Landsstyret i egen organisasjon.
Sett inn riktig tid/form av verbet
Godt verktøy er halve jobben
Påsan Påsan var fisker. Hver dag rodde han ut på sjøen og tok opp garnet sitt. Det hadde stått i vannet hele natten. Garn står like over bunnen. Garn står.
VANN LOKALT OG GLOBALT.
Tolkning og analyse Sigrun Eckhoff rev jan 2009.
HISTORIEN OM DE 4 LYSENE.
En måte å lese Bibelen på
PRESENTASJON. IFØLGE DISSE MÅLINGENE BRUKTE JEG MEST DATA OG TV, MEN DE BLE IKKE ELT NØYAKTIGE OG HELGEN VAR IKKE HELT VANLIG SIDEN JEG HADDE BURSDAG,
"Ting er ikke altid slik, de synes å være."
Musikk En multimediepresentasjon
Å vokse i erkjennelse og erfaring
Geitekillingen som kunne telle til ti av Alf Prøysen.
Oppgave 1 ”Mannen som skulle stelle hjemme”
De viktige ting i livet Kilde: Ukjent.
Lesing av fagtekster Nordre Modum ungdomsskole
Formings oppgave i forbindelse med operaprosjektet:
Geometriske figurer… Beregnet på småskoletrinnet, 1. eller 2. klasse
ONSDAG  1.økt fra  Vi var i klasserommet og sang sanger med bevegelse og rytmer. Konsentrerte oss veldig om puls-slag. Pulsen i.
Line Nybakk Akerholt Astrofysisk bibliotek Erfaringer med kvalitative intervjuer.
PRONOMEN.
23. MAI GRATULERER MED DAGEN, ULF!.
O PPGAVE 20 Side Å KJENNE ( SEG ) IGJEN 1. Tror du de vil kjenne meg igjen etter at jeg har farget håret? 2. Han hadde gått seg vill. Han kjente.
K APITTEL 2, OPPGAVE F. O PPGAVE 26 Ingen ville ha trodd at Mohammed og jeg skulle gifte oss i kirka. Men det skulle vi. Utrolig mange mennesker kom for.
”Fra utsiden og inn, og innenfra og ut”
Hvis du dør i natt, tror du at du kommer til Himmelen?
JULEVERKSTED Skjærebrett: Barna fikk i oppgave å skjære et rektangel av en stor hobbyplate. Som mal brukte de en boks som de tegnet etter. Antall, rom.
1 Å tjene skaperen eller skapelsen  Givertjeneste handler om penger ”Gi, så skal det bli gitt dere! Et godt mål, stappet, ristet og overfylt, skal bli.
PRESENASJON Lage en komposisjon til en av overgangene mellom aktene i barneoperaen vår. Overgangen fra den teknologiske.
En multimedia presentasjon
OPERAPROSJEKTET.
Musikk En multimediepresentasjon Komposisjon –Tekstskaping Delt i grupper Tema 30 ferdiglagde ord –Refleksjon: hva, hvordan, hvorfor.
De 100 mest brukte ordene i bøker i klasse..
Din nærhet til det du ser
 Dersom jeg ikke får se naglemerkene i hendene hans eller får legge fingeren i dem og stikke hånden i siden hans, kan jeg ikke tro.
UNG som skyggeredaksjon. Anne Lene Blystad. Jeg er koordinator for UNG-reporter redaksjonen i Hamar Arbeiderblad. Jeg er 22 år, nyutdannet journalist.
VURDERING Musikk trinn.
 Kunnskapsmål: stille spørsmål, samtale og filosofere rundt naturopplevelser og menneskets plass i naturen  Vi ønsker å gjøre elevene bevisste på hva.
Jesu Kristi Gud Ef 1,17 Jeg ber om at vår Herre Jesu Kristi Gud, herlighetens Far, må la dere få den Ånd som gir visdom og åpenbaring, så dere lærer Gud.
Vær meg nådig, Gud. Vær meg nådig
100 lure ord å lære.
Er uglen smart? Vi har forsket litt og her er svarene.
Hvordan bruker ulike aldersgrupper sosiale medier?
Og.
Kapittel 2 oppgave c Preteritum eller perfektum?
De 222 mest brukte ordene i det norske språket..
ONSDAG  1.økt fra  Vi var i klasserommet og sang sanger med bevegelse og rytmer. Konsentrerte oss veldig om puls-slag. Pulsen i.
Sammensatte tekster ?.
Blåbærtua MÅNEDSRAPPORT FOR FEBRUAR HVA HAR VI GJORT I FEBRUAR? Telefon: Mobil: Den store begivenheten i februar var vel.
Felles Blåbukk Da er den første måneden i 2015 ferdig alt. Vi har opplevd mye moro med barna deres, kong vinter kom på besøk, hvilket gjorde at vi fikk.
Shanti - Er det sider ved ditt religiøse liv du synes er for privat til å snakke om? -...[tenker lenge] jeg synes det med menstruasjonen. I India er det.
Kapittel 6 Kveldsmat hos familien Dalilah.
Kapittel 2 oppgave i Kjenner disse personene ansvarsfølelse?
LYRIKK Ordet lyrikk kommer opprinnelig fra det greske ordet lyra – ”dikt sunget til lyrespill” Utarbeidet av Sissel Vestre.
Han sier: Jeg kaller dere ikke lenger tjenere, men venner.
Kapittel 6 Kveldsmat hos familien Dalilah.
Om et øyeblikk kommer du inn i en magisk verden...
Navnet på gruppe/artist Bilde av gruppe/artist. Biografi Fortelle mer utfyllende om artisten Hvor er de fra Alder Instrument de spiller Flere ting du.
Utskrift av presentasjonen:

En multimedia presentasjon For Helle Dagsberg F2B I musikk i forbindelse med operaprosjektet.

Hva er underlagsmusikk? Underlagsmusikk er musikk som skal ligge under den andre musikken som skal si noe om stemningen i stykket. Underlagsmusikk er musikk som skal ligge under den andre musikken som skal si noe om stemningen i stykket.

Hvordan laget vi underlagsmusikk? Vi var nå delt inn i forskjellige grupper, hvor jeg kom på musikkgruppen. Vi var nå delt inn i forskjellige grupper, hvor jeg kom på musikkgruppen. Etter litt arbeid i musikkgruppen hadde vi fått et lite innblikk i hva vi ville ha med av musikk. Etter litt arbeid i musikkgruppen hadde vi fått et lite innblikk i hva vi ville ha med av musikk. Vi ville lage underlagsmusikk til hele forestillingen. Vi ville lage underlagsmusikk til hele forestillingen. Cathrine D, Ann Christin og meg tok for oss den oppgaven. Cathrine D, Ann Christin og meg tok for oss den oppgaven. Vi diskuterte oss imellom hva slags type instrumenter vi ville bruke i de forskjellige scenene: Drømmeverden, natur, tecno, krig og forsoning. Vi diskuterte oss imellom hva slags type instrumenter vi ville bruke i de forskjellige scenene: Drømmeverden, natur, tecno, krig og forsoning.

I naturscenen Sto springen å rant Sto springen å rant Brukte trepinner til å slå pulsen med Brukte trepinner til å slå pulsen med En reinstav En reinstav Et mini klokkespill Et mini klokkespill Engledryss Engledryss Lydfil Lydfil

Hvorfor brukte vi de instrumentene? Vi ville at det skulle høres ut som vi var i naturen, men lyder som rennende vann og fuglelyder. Vi ville at det skulle høres ut som vi var i naturen, men lyder som rennende vann og fuglelyder. Springen står på hele tiden, trepinnene slo vi pulsen med, reinstaven ble snudd opp og ned (noe som sildrer), et miniklokkespill og engledryss. Springen står på hele tiden, trepinnene slo vi pulsen med, reinstaven ble snudd opp og ned (noe som sildrer), et miniklokkespill og engledryss.

I tecnoscenen En hermetikkboks med en mindre oppi der igjen. En hermetikkboks med en mindre oppi der igjen. Kulelager Kulelager Kubjelle Kubjelle Symbal Symbal Treangel Treangel lydfil lydfil

Hvorfor brukte vi disse instrumentene? Vi ville at lyden skulle være skarp og kraftig, og være mekanisk og teknisk. Det er disse tingene jeg forbinder med tecno. Vi ville at lyden skulle være skarp og kraftig, og være mekanisk og teknisk. Det er disse tingene jeg forbinder med tecno.

I drømmeverden Engledryss Engledryss Klokkespill Klokkespill Lydfiler Lydfiler

Hvorfor brukte vi disse instrumentene? Vi ville ha det litt magisk for å få en harmonisk stemning. Vi ville ha det litt magisk for å få en harmonisk stemning. Vi valgte å bruke engledryss som går gjevnt hele tiden, mens klokkespillet varierte vi med forskjellige toner og klang. Vi valgte å bruke engledryss som går gjevnt hele tiden, mens klokkespillet varierte vi med forskjellige toner og klang.

I krigsscenen Kulelager Kulelager Hermetikk boks mot radiatoren Hermetikk boks mot radiatoren Trepinner mot radiatoren Trepinner mot radiatoren Lydfiler Lydfiler

Hvorfor brukte vi disse instrumentene? I denne scenen ville vi skape en følelse av kaos av metalliske og naturlige lyder. I denne scenen ville vi skape en følelse av kaos av metalliske og naturlige lyder.

I forsoningsscenen Reinstav Reinstav Kubjelle Kubjelle Metalofon Metalofon Hermetikkboks inni en annen Hermetikkboks inni en annen Triangel og tromme med klirring i sidene Triangel og tromme med klirring i sidene Lydfiler Lydfiler

Hvorfor brukte vi disse instrumentene? Vi ville blande de metalliske og naturlige lydene, men bare på en mer harmonisk og glad måte. Vi ville blande de metalliske og naturlige lydene, men bare på en mer harmonisk og glad måte.

Hva underlagsmusikken brukt til? Vi tok opp alle komposisjonene på minidisk, med fem minutter på hver. Vi tok opp alle komposisjonene på minidisk, med fem minutter på hver. Vi brukte ikke selve det vi hadde tatt opp, men brukte mye av de sammen instrumentene når vi skulle lage de forskjellige stemningene i de forskjellige scenene. Vi brukte ikke selve det vi hadde tatt opp, men brukte mye av de sammen instrumentene når vi skulle lage de forskjellige stemningene i de forskjellige scenene.