Hai ! Hai !.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Vi har kjøpt en liten hytte på fjellet, og lurte på om du ville ta med deg familien eller noen venner og komme en tur i julen for en liten julegløgg med.
Advertisements

Den vesle gutten og julenissetoget
For å sitte og ikke gjøre noen ting
Fader Thomas - -Og de gode hjelperne. Det vil si St. Paul skole. Dere hjelper fader Thomas med nødsarbeid i India.
I.
Profetene i Det gamle testamente

Hva slags spørsmål skal man stille på hvilke nivåer?
Min hund Min hund heter Kofi og er 4 år.
PROSJEKTET OM KOKO OG FLYPLASSEN SOLSTRÅLEN
Laget av Embret Lund 1BAA. Hovedlærer når vi lærte det praktiske av ‘’gamle metoder’’ og var flink i det han viste oss. Det syntes også godt at han hadde.
Hjemmeoppgave 1: Å høre etter NAVN: ……………………………….. DATO: ……………………….
På besøk hos endene på Nidarø «titt tei – er det noen der?» Nystua, aug 12.
Året var 1987, i en liten by med navn Sussex, ble et lite hus totalt til intetgjort. Alt ble kastet ut, inkludert en liten brun bamse... Den ble liggende.
(Konf+årstall)-QUIZ (dette er en mal som må tilpasses lokalt, la kreativiteten få fritt spillerom! Tilpass etter tema og opplevelser dere hadde i løpet.
Seilturen En sommerfortelling…...
Ett skritt foran 4 © Iréne Johansson 1 Kursmøte 5Verb Verb.
Påsan Påsan var fisker. Hver dag rodde han ut på sjøen og tok opp garnet sitt. Det hadde stått i vannet hele natten. Garn står like over bunnen. Garn står.
Kjøkkenet er et koselig sted, ikke sant?
Å skrive en god innledning
25 spørsmål. Du skal lese selv inni deg. Så skal du si svaret høyt ! Klar ?

O PPGAVE 21 Side O PPGAVE 21 Da Mor (bli) ble sammen med Jan, (flytte) flyttet vi inn i det store huset hans nede ved sjøen. Jeg (få) fikk.
Oppdagelser Her får du vite om kjente vikingoppdagere og ferder.
• (så): • Han følte seg ensom, så han gikk på kino. • (derfor): • Han følte seg ensom. Derfor gikk han på kino. • (siden): • Siden han følte seg ensom,
Richard Dawkins ”Hvisker du en hemmelig bekjennelse til deg selv? Ville du ikke likt å bli klonet? Jeg har aldri innrømmet det før, men jeg tror jeg ville.
Å vokse i erkjennelse og erfaring
Vi dro til Sverige med store forhåpninger – ikke bare forhåpninger om det å få kunnskap om det vi skulle gjøre på skolen, men også det å få være litt.
Oppgave 1 ”Mannen som skulle stelle hjemme”
LEDDSETNINGER Vedlejší věty.
Hva er vitsen med å gifte seg?
Elizabeth I.
Lorax. Det var en gang et vakkert sted med fargerike planter og lekne dyr. Lorax passet på dette stedet og snakket for trærne, dyrene og andre som ikke.
826 – Han gikk den tunge veien
”Mannen som skulle stelle hjemme”
Side Oppgave Kondisjonalis jeg – kjøpe – den kjolen Jeg skulle ha kjøpt den kjolen, besøke – han – sin gamle mor Han skulle ha besøkt.
Side 162 Sett inn riktig preposisjon eller adverb
O PPGAVE 20 Side Å KJENNE ( SEG ) IGJEN 1. Tror du de vil kjenne meg igjen etter at jeg har farget håret? 2. Han hadde gått seg vill. Han kjente.
K APITTEL 2, OPPGAVE F. O PPGAVE 26 Ingen ville ha trodd at Mohammed og jeg skulle gifte oss i kirka. Men det skulle vi. Utrolig mange mennesker kom for.
Kapittel 37 Hectors ønske om arbeid i Norge.
Morten Hvor gammel er Morten ? Hva liker Morten å gjøre ?
Johannes 21,11-19.
Getsemane – Matteus 26,36-56.
Jesus, døperen Johannes og jul
”Fra utsiden og inn, og innenfra og ut”. Forandring fryder Ap.gj. 9,1-20 Saulus fnyste ennå av trusler og mord mot Herrens disipler. Han gikk til ypperstepresten.
Drikkevannsaken: en viktig test for myndighetene Hvordan vurderte Oslos innbyggere offentlige myndigheters håndtering av saken? Og, i etterkant av ”drikkevannsaken”:
Vannressurser i Norge og verden!
Mestring og forebygging av depresjon
De 100 mest brukte ordene i bøker i klasse..
VERDENSROMMET VI HAR NÅ JOBBET MED VERDENSROMMET I HELE NOVEMBER, OG DET HAR VÆRT KJEMPE VELLYKKET. DET HELE BEGYNTE MED AT TO GUTTER HADDE FUNNET BØKER.
Ser du feilen i denne setningen?
 Kunnskapsmål: stille spørsmål, samtale og filosofere rundt naturopplevelser og menneskets plass i naturen  Vi ønsker å gjøre elevene bevisste på hva.
Jesu Kristi Gud Ef 1,17 Jeg ber om at vår Herre Jesu Kristi Gud, herlighetens Far, må la dere få den Ånd som gir visdom og åpenbaring, så dere lærer Gud.
100 lure ord å lære.
Spørsmål og aktiviteter på ulike nivåer
MARKUS KG ► Markus KG har vært vennen min siden barnehagen. ► Vi lekte mye sammen hver dag. ► Etter barnehagen pleide jeg og være med han hjem og leke.
Grammatikk tirsdag 14. oktober Læringsmål: - Lære når du bruker og - Lære når du bruker å.
Og.
Kapittel 36 Reza forteller om sin arbeidserfaring.
Kapittel 2 oppgave c Preteritum eller perfektum?
Besøk på Beracah barnehjem som ligger i Kerala i India
Hva sa Jesus? Hva skjedde? Hva skjedde? Men hvorfor?
Kapittel 2 oppgave h Bind setningene riktig sammen og med logisk innhold.
Den røde regndressen Likestilling i barnehagen. Sandefjord
Napoleon Bonaparte.
Han sier: Jeg kaller dere ikke lenger tjenere, men venner.
O PPGAVE 40 Side 172 – 173 Sett inn riktig form av ordet i parentes.
Medfølelse Til dette temaet er noen av bildene ganske tøffe. Disse er samlet mot slutten. For de yngste elevene må en vurdere om det er lurt å hoppe over.
Denne presentasjonen er ment for ungdom
Vi beklager, men opptaket mangler for første del av talen
Utskrift av presentasjonen:

Hai ! Hai !

En dag var Ole nede på stranda en tur. Det var en varm sommerdag, og han lurte på om han skulle bade. Men han hadde nettopp vært syk, så han ville ikke bade enda.

Ole hadde med seg bamsen sin. Han likte å ha med den når han gikk tur. Den het ”Røde Klump”. Hvorfor den het det, visste ikke Ole.

Nede på stranda fikk Ole se en stor hai ! Han ble kjemperedd ! Han visste det kunne være hai i vannet, men han hadde aldri sett noen før. ”Håper ingen bader nå” tenkte Ole.

Men det var en gutt som gjorde det ! En gutt som akkurat nå stupte ut i vannet ! Ville haien ta ham ? Hva tror du ? På neste bilde ser du hva som hendte……

 Hvorfor badet ikke Ole ? Hvorfor het bamsen ”Røde klump” ? Hvorfor er det lurt å ha med en liten bamse ned på stranda ? 