Månedsbrev fra Sjøsprøyt April 2011

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
M ÅNEDSBREV FRA B LÅSTEN SEPTEMBER 2010 Vi har nå klart alle 7 av turene på Barnas Turkort. Det har vært supre opplevelser for små og store, sterke og.
Advertisements

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Plan for Strålen 5
Månedsbrev fra Blåklokka
SIN BOK Barnehageåret Bilder av de som bor hjemme hos meg :
Månedsbrev fra Blåklokka
Vurdering av mai måned I mai måned har barna vært på mange små turer. Noen har fanget maur, de puttet vi i et glass med blå gele- som mauren spiste. Andre.
KARIUS OG BAKTUS PÅ PIRATEN
Velkommen til Aktivitetsskolen Rosenholm 2013
Vinter 2011 Januar uke 1-5 Rosenholm Aktivitetsskole Halvårsplan 2013
Aktivitetsskolen Ammerud periodeplan oktober-desember 2012
Månedsbrev Smørblomst
Månedsbrev Smørblomst
Månedsbrev fra Blåklokka
Månedsbrev fra Blåklokka
23. MAI GRATULERER MED DAGEN, ULF!.
M ÅNEDSEVALUERING MARS I mars har vi gjort mye spennende. Studenten Tonje har vært hos oss. Hun har hatt fokus på fysisk fostring og RLE. Hun har hatt.
Evaluering av november på Blå avdeling:
Vår spennende barnehagehverdag på Rød VI OPPLEVER FIN LEK, KOSER OSS VELDIG, OG DANNER STADIG NYE VENNSKAPSBÅND PÅ RØD AVDELING. HER ER SMÅ GLIMT FRA VÅR.
ELEFANTKLUBBEN (De eldste barna)
 Lovpålagt organ  Godkjenne årsplan  Gjennomgang av brukerundersøkelse  Høringer fra kommunaldirektøren  Status økonomi  Saker fra foresatte 
FJØSHAUGEN BARNEHAGE UTSIKTEN
FJØSHAUGEN BARNEHAGE UTSIKTEN
Månedsbrev for Froskene – Mars 2015
Felles Blåbukk Da er den første måneden i 2015 ferdig alt. Vi har opplevd mye moro med barna deres, kong vinter kom på besøk, hvilket gjorde at vi fikk.
Månedsbrev Februar Hovedtema: -Karneval Sentrale datoer: 07.02: Adrian 6 år 11.02: Tore Gustavo 5 år 13.02: KARNEVAL 25.02: Abdurrahman 6 år Nyttige opplysninger:
Avdeling: Gul Tema: Luft og påske.
Månedsplan for Froskene – Februar 2015
VELKOMMEN TIL MADLAMARK SF
Månedsplan for Froskene Mai 2015
Særlig fokus på vår avdeling Tilvenning og tilknytning – Trygghet, omsorg og nærhet Relasjoner – Mellom barn-voksne og barn-barn Lek, begynnende samspill/rollelek.
LitteraturNøkkelordRim og reglerSanger Skinnvotten Enkel versjon av juleevangeliet til adventsamlingene Mus Rev Villsvin/gris Hare Frosk Bjørn Ride, ride.
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS september 2015 Velkommen til nytt barnehageår! Dette månedsbrevet kommer seint, men som man sier: Bedre seint enn aldri Først av.
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS SEPTEMBER 2016 MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS SEPTEMBER 2016 Så har vi kommet noen uker inn i det nye barnehageåret, og nye barn og voksne.
Tiden som gikk: I april har vi vært mye ute og kjent på været. Vi har hatt dager hvor vårsolen har varmet godt, men også dager hvor vi har hatt typisk.
Månedsbrev fra Kløverhumlene Her kommer litt om det vi har gjort på i mars og hva vi skal gjøre i april.
Velkommen til nytt barnehageår! Det er tilvenningstid i barnehagen. Også hos oss på Nøtteliten. Vi har fokus på å bli kjent på en ny måte. Nå skal vi være.
Tiden som gikk: I april har vi vært mye ute og kjent på været. Vi har hatt dager hvor vårsolen har varmet godt, men også dager hvor vi har hatt typisk.
Månedsbrev Småtroll. Tilbake til Oktober.. Stor koss med Eventyr Rødhette og Ulven, turer, FN dag og mye mer Forming aktivitet Vennerskap Hver onsdag.
Månedsbrev fra Kløverhumlene Her kommer litt om det vi har gjort på i november og skal gjøre i desember.
Månedsbrev fra Kløverhumlene Her kommer litt om det vi har gjort på i september og skal gjøre i oktober Som dere ser på bildet var noe av det mest spennende.
Mainytt! Dinglebein Hva gjorde vi i April: Vistestølen barnehage
Mai på Pytten Da har vi alt kommet til mai- måned, og vi legger bak oss en tid med mye aktiviteter i barnehagen. Vi har feiret påske i barnehagen, med.
Mars på Dinglebein Tiden som gikk: Tidlig sett: Tiden som kommer:
Februarnytt for Titt i hålå 2017
Juninytt Da har vi sagt farvel til mai og ønsket juni velkommen! Mai har vært preget av mange gode fellesopplevelser, og mye kjekk lek inne og ute. Vi.
Juninytt HURRA!! Månedens jubilanter: Thomas blir 27 år 12.juni
Aprilnytt! Hva gjorde vi i Mars: Månedens Jubilanter:
Mars på Pytten Tiden som gikk: Tidlig sett: Tiden som kommer:
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS August 2017
Blåbærtua MÅNEDSRAPPORT FOR APRIL Hva har vi gjort i mai?
Månedsbrev Småtroll Januar.
Månedsbrev Småtroll Desember.
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS februar 2017
Novembernytt Pytten Nå er høsten her, og vi skriver alt november. Vi legger bak oss en spennende oktober måned, med mye latter, lek og læring. Vi hadde.
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS OKTOBER 2016
Periodeplan for Sommerly barnehage Uke : 17
Marsnytt Vi tar farvel med vinteren og ønsker våren velkommen!
Januar på Pytten Da var desember over, og vi skriver Vil benytte anledningen til å ønske dere alle et godt nytt år. Håper alle hadde en flott juletid.
Oktober Uke/ frukt Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag 40
Oppsummering av januar Spesielt denne måneden
SIN BOK Barnehageåret
Juni Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Uke/ frukt 4.
Periodeplan for desember 2018
Månedsbrev for januar og februar
Periodeplan for mai MANDAG (matboks) TIRSDAG ONSDAG
LEK d EVALUERING OG OPPSUMMERING AV APRIL Grønn hverdag:
Månedsbrev Småtroll November.
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS mai 2019
EVALUERING OG OPPSUMMERING AV
EVALUERING OG OPPSUMMERING AV APRIL PÅSKEFROKOST
Utskrift av presentasjonen:

Månedsbrev fra Sjøsprøyt April 2011 APRIL MÅNED: I april måned har vi koset oss ute i det begynnende vårværet. Det er glade barn som kjører rundt på små sykler, hopper og ruller i søledammene, måker kilovis med sand i sandkassene og ut av sandkassene . Vi har laget en del påskepynt, forde om det ikke ble sendt med hjem før etter påske. Håpe vi er tilgitt, og bedre lykke neste år. Ellers har vi daglige samlinger med sang og eventyr, og det er fremdeles like populært. Flere av barna kan nå gi uttrykk for hvilke sanger de vil synge, og det er veldig stas å få velge. Vi merker stadig at barna blir eldre og større, og mer selvstendige. Mange vil nå gjøre ting selv, så vi øver på å kle på, og skal begynne å smøre på maten selv etter hvert. Alle er veldig flinke til å rydde, og alle må delta. De lærer fort som fy. Det er 12 viljesterke barn, men heldigvis sitter latteren løst, og de er en herlig gjeng. I løpet av denne måneden har alle hatt foreldresamtaler. Det har vært koselige samtaler, med mange flotte tilbakemeldinger. Barna trives godt i lag med barn & voksne på avdelinga, og lærer mange sanger og eventyr. Det er flott at vi er mye ute, men det er også flott at vi ser an vær og vind. Både fordi barna er så små, men også for at vi da får tid til andre aktiviteter innendørs. MAI MÅNED: I mai måned skal vi ha formingsaktiviteter med tema 17.mai, og vi vil bruke fargene rød, hvit og blå. Vi skal bl.a fargelegge flagg og lage pynt. I forbindelse med nasjonaldagen skal vi også lære noen sanger. Sanger vi ellers vil synge er : ”Elvetun-ropet”, ”Tombay” ,”Ormen lange” ,”Med krøllete hale” & ”Vil du være med på loftet”. Vi satser på en herlig vårmåned, men om været ikke skulle vise seg fra sin beste side, er det viktig å ha med ekstra skiftetøy til barna, for de ELSKER å hoppe i vanndammer. Denne måneden skal vi leite etter vårtegn utendørs, og gå på turer i nærmiljøet. Vi vil dele barna inn i små grupper på tur.  I samlinga fortsetter vi å presentere barna for nye eventyr og sanger. Månedens eventyr er ”Rødhette og ulven”. Barna følger spent med på fortellinga, og får lov å leke/se på figurene og dukkene når vi er ferdige å fortelle. De er kjempetålmodige, og syns det er spennende. I uke 18 & 21 er Jeanette på skolen. Marthe Mathisen er da vikar. Barna kjenner henne godt, og hun er flink og godt likt. Med vennlig hilsen Mona, Ellen, Ingunn og Jeanette

Månedsplan fra Sjøsprøyt Mai 2011 MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG UKE 18 . GYMGØY 19 13.Mai Planleggingsdag, barnehagen er stengt 20 17.mai Norges Nasjonal-dag 21 22 På Breilia skolen for de eldste barna Vi forbereder oss til 17.mai. Aktiviteter der vi maler, klipper & limer, vi bruker fargene rød, hvit & blå. Sangene vi øver på er 17.mai-relaterte. Turer i nærmiljøet for å se etter vårtegn  Vi tar med kameraet, for å kunne se på bilder fra turene når vi er tilbake i barnehagen. Månedens sanger er : ”Elvetun-ropet”, ”Tombay” ,”Ormen lange” ,”Med krøllete hale” & ”Vil du være med på loftet”. Samlingene vil også være med månedens eventyr, vi bruker bøker, figurer & sang, og samlingsboksen vår. Vi skal plante solsikker