Kværner Oil & Gas a.s Hovedkontoret til KOG FD ligger på Lysaker rett utenfor Oslo. KOG FD har ansvaret i Kværner for alle olje/gassfeltutbygginger. De.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Ny ordlyd på rapportene i avdelingen og nye rutiner for registrering av skyteaktiviteter For nye brukere: Du må først være registrert med en e-postadresse.
Advertisements

Nedlasting av apper på Apple
Om et øyeblikk kommer du inn i en magisk verden...
PowerPoint laget av Bendik S. Søvegjarto Konsept, tekst og regler av Skage Hansen.
Kjøpte produkter - Rabatter - Budsjett 3 moduler som er integrert i SuperOffice Påfølgende bilder vil vise en enkel forklaring og noen skjermdumper om.
Hvordan lager du en konto (blir en Facebookbruker) ?
Hvordan bruke Lions medlemsregister?
Personlig pålogging – samme Bruker og Passord som på internett
YouTube Amerikansk nettside Gratis Video og musikk
Bygg web på Opplæring Presentasjon Idium AS Bygg web på Opplæring.
PowerPoint laget av Bendik S. Søvegjarto Konsept, tekst og regler av Skage Hansen.
Dette programmet beregner automatisk hvor mange feriedager som gjenstår. Klikk her Melding fra personalavdelingen!
Hvordan etablere nettbutikk med GoOnline Commerce
Programmet er laget for å ivareta alle rutiner
PowerPoint laget av Bendik S. Søvegjarto Konsept, tekst og regler av Skage Hansen.
Hvordan lager du en konto?
Skrevet av Elias Januar 2007 Klikk deg frem . -Bang, sa det da beskyttelsesskjoldet sprakk i to og for i hver sin retning ut i verdensrommet. -Så ble.
1. Dette portrettet er originalbildet som vi skal se hvordan vi kan forbedre ved å gå tettere på motivet, gjøre bildet skarpere og lysere. Deretter skal.
HVORDAN SLETTER DU DIN FACEBOOKKONTO ?
Intranett: Hvordan komme i gang
Brukerveiledning Basware
1 Foredragstittel Tittel på foredraget Navn på foredragsholder.
Hvordan lage spill i power point?
Elektroniske verktøy Diakonhjemmet nov Verktøyene Disse verktøyene blir brukt på Diakonhjemmet •Epost •PPS •Studentweb •Its learning.
Last ned apper fra Google Play (Android) Åpne Internett på din enhet og søk deg inn på siden trykk på Play, som du finner på menylinjen.
Manual for bruk av Storylineverktøykassa Laget av Åse Skiftun.
Klima Klimaendringene er farlige, urettferdige og allerede i gang
Produkteier vs virksomhetsarkitekt
Dokument med bilde, formatere i Word
Sende e-postmelding videre
Forsiden til som du møter førstwww.pssi.no.
Kapittel 5 oppgave g Sett inn å sette (seg,) å sitte, å legge (seg), å
Få Zotero i Word. Husk å sjekke at du har Firefox, Java og Zotero på maskina di og alltid nyeste versjon! Zotero kjører bare på nettleseren Firefox… Søk.
Surfing sosiale medier - kjendiser Om du lurer på om sosiale medier er noe for deg kan du titte på en del av inneholdet før du bestemmer deg. Vi skal se.
Idrett valg av programfag til Vg2. Du får tilsendt brukernavn og passord på epost Det er viktig at du forandrer passordet og at du husker hva du endret.
Musikk valg av programfag til Vg2. Du får tilsendt brukernavn og passord på epost Det er viktig at du forandrer passordet og at du husker hva du endret.
Musikk valg av programfag til Vg3. Du får tilsendt brukernavn og passord på epost Det er viktig at du forandrer passordet og at du husker hva du endret.
FORTSETT SETNINGENE. 1. Hun har et hus For fire måneder siden
Heuristisk evaluering Evaluering av gruppe 08s nettsted Gruppe01.
Java Server Faces (JSF) en introduksjon Frode Eika Sandnes.
Manual for skoleavis i 6. klasse
Side 1. Side 2 Agenda Begreper Norman ASA Mål og hensikt Teknologi Oversikt over systemet Demonstrasjon av systemet Tekniske løsninger Prosessen Konklusjon.
Elektroniske verktøy Diakonhjemmet nov 2008 (Klikk for å komme til neste side)
Elektroniske verktøy Diakonhjemmet august Verktøyene Disse verktøyene blir brukt på ditt studium Epost Studentweb Its learning.
En beskrivelse av IKT i skolen Sett fra en lærers ståsted
NEWS Et uvurdelig hjelpemiddel i hverdagen. Hva skal vi gjennom i dag Hva er news? Hva brukes news til? Programmer og grupper Noen ord og uttrykk Noen.
Wikipedia Wikipedia er leksikon på Internett. Wikipedia blir utgitt av den ideelle organisasjonen Wikimedia Foundation. Wikipedia har over 18 millioner.
Mandag 8. November Powerpoint..
Agenda Velkommen til nye medlemmer!
PowerPoint laget av Bendik S. Søvegjarto Konsept, tekst og regler av Skage Hansen.
PowerPoint laget av Bendik S. Søvegjarto Konsept, tekst og regler av Skage Hansen.
PowerPoint laget av Bendik S. Søvegjarto Konsept, tekst og regler av Skage Hansen.
PowerPoint laget av Bendik S. Søvegjarto Konsept, tekst og regler av Skage Hansen.
HØGSKOLEN I AGDER Agder University College © Bjørn Olav Hogstad, HiA, 2002 HØGSKOLEN I AGDER Agder University College Word - maler 1 DAT100 TEMA: Maler.
Komme i gang med BIBSYS På bibliotekets hjemmeside bruker vi denne linken til BIBSYS.
Skriveprosessen – …fra tanke i hodet til tekst i skriveboka…
Opprette håndballskole NB:I tillegg se komentarer fra “Billetter” ppt.
Skjema/Forms HTML II IT og læring 2/20 november 2001.
Om et øyeblikk kommer Du inn i en magisk verden!.
Oppgave 12 side 117 – 121 i arbeidsboken
Hovedprosjekt 10 E Språktreningsprogram i Java utført av Ingrid Bork.
Harald Kaasa Hammer: Manual til redigering av nettstedet Først forklares hva de ulike elementene på nettsidene betyr. Så ser vi på mappene.
Tittel på foredraget Navn på foredragsholder. 2 Sted og tid Heading Tekst og innhold skal stå her Første underpunkt Andre underpunkt Med mulighet for.
Høgskolen i Oslo Bli kjent med de grunnleggende funksjonene i regnearkprogrammet Excel IT-seksjonen ved Avdeling for lærerutdanning 2006/2007 Praktisk.
Slik lager du sjablonger med Gimp!
Instruksjon På de neste sidene vil du se noen rammer der overskriften er ulike argumenter for å undervise biologi Du vil også se en liste over enkelt-argumenter.
Om et øyeblikk kommer du inn i en magisk verden...
Lions hjemmeside Slik legger du som hjemmeside- redaktør ut en enkel artikkel Medlemsregistret.
Kort innføring i Trio Web
FN- Forente nasjoner Bilder og tekst hentet fra
Utskrift av presentasjonen:

Kværner Oil & Gas a.s Hovedkontoret til KOG FD ligger på Lysaker rett utenfor Oslo. KOG FD har ansvaret i Kværner for alle olje/gassfeltutbygginger. De driver også med nyutvikling av forskjellige konsepter for olje/gass utvinning og satser i dag mye på flytende produksjonskip rundt omkring i verden. På grunn av forskjellige arbeidslokasjoner er det blitt besluttet å Webtilpasse Kværner’s ferdigstillelsesystem KEPCS. Kværner Oil & Gas Field Development Hovedprosjekt 006E

Kværner Oil & Gas a.s Her er det meningen at man skal ticke av i boken de felt man skal ha med seg i rapporten. Dersom man ha spesielle parametere kan man enten klikke på den blå teksten eller skirve kriterien rett inn i boksen. Programmet vi da generere SQL’en som heter informasjonen i databasen. Denne rapporten skal kunne gå rett inn i et prosjekts ukerapportering

Kværner Oil & Gas a.s Dette er et eksempel på en template som kommer opp når man trykker på den blå teksten. Her velger man riktig tagkode som blir returnert til riktig felt i hovedformen.Akkurat denne templaten er ikke brukt i noen av mine rapporter, men det er jeg som har laget den og skal brukes i en av rapportene som skal lages etterpå

Kværner Oil & Gas a.s Denne rapporten vil gi deg det mest nødvendige av informasjon om mangler/puncher på systemer ombord på innstallsjoner. Denne er tenkt å gjøre KEPCS operatørene uavhengig av programmerene på Lysaker ved at de selv kan produsere input til ledelsens ukerapporter på den måten ledelsen selv vil.

Kværner Oil & Gas a.s Dette er den samme rapporten men man ser også slutten.

Kværner Oil & Gas a.s Denne rapporten måler mangler på systemer som er overlevert til en annen organisasjonsenhet, f.eks et system overlevert fra Systemutprøvingsgruppen til Driftsorganisasjonen