Velkommen til Aktivitetsskolen Rosenholm 2013

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Kurs for kulturvertene
Advertisements

EN LITEN JULE HILSEN FRA LAR-NETT NORGE
Dagsrytme og rutiner ved Skjold SFO
Foreldremøte om videregående skole
Rammeplan for Aktivitetsskolen (AKS)
Vi møter sommeren med respekt og undring… med utgangspunkt i eget ståsted er vi nysgjerrig i møte med * ulike årstider – nye erfaringer *små og store dyr.
Velkommen til Minde skole
Kapittel 30 Fag og rutiner på skolen.
for foreldre til nye 1. klassinger.
SIN BOK Barnehageåret Bilder av de som bor hjemme hos meg :
Kapittel 48 Elina møter en mann på fjellet.
Aktivitetsskolen Rosenholm Infohefte 2013
VELKOMMEN TIL STØVER SKOLE
Ergoterapeutstudenter har et fagforbund OG en INTERESSEORGANISASJON  Presentasjon laget av: Ann-Heidi Adriansen, kull 07. Ergoterapeututdanningen ved.
NATUR, KOMPETANSE OG EN STADIG SØKEN. Ungdomsprosjektet.
KARIUS OG BAKTUS PÅ PIRATEN
Synger du sammen med meg
VELKOMMEN TIL VIK SKOLE
Velkommen til foreldremøte på Aktivitetsskolen Ekeberg
Velkommen til foreldremøte på Aktivitetsskolen Ekeberg
Vinter 2011 Januar uke 1-5 Rosenholm Aktivitetsskole Halvårsplan 2013
UkeSatsningsområdeArenaAktivitetMål 31Trivsel og tradisjonerFast oppstartsdag 1.august. - Bli kjent med Aktivitetsskolens område og regler. - Elevene får.
UkeSatsningsområdeArenaAktivitetMål 31Trivsel og tradisjonerFast oppstartsdag 1.august. - Bli kjent med Aktivitetsskolens område og regler. - Elevene får.
AKS Foreldreinformasjon
Månedsbrev Smørblomst
Månedsbrev Smørblomst
Månedsbrev fra Sjøsprøyt April 2011
Månedsbrev fra Blåklokka
Kapittel 10 På treningssenteret.
ÅRSHJUL FOR OVERGANGER
ÅRSHJUL FOR OVERGANGER
VI INVITERER deg/ditt firma til Søve som UTSTILLER PÅ MINIDYRSKU’N Sted: SØVE VIDEREGÅENDE SKOLE ULEFOSS Lørdag 1. juni 2013 Søve kan feire 120 år som.
O F S kole ritids rdningen Vikingen Vikingen Hårek Gyda.
Når du er registrert som ny bruker, må passord alltid benyttes - så husk dette ! Første gangs innlogging.
Augustbrev for FROSKENE 2104 Viktig info for dere som er tilbake fra ferie VELKOMMEN TILBAKE -VI GLEDER OSS TIL SNART ET NYTT BARNEHAGEÅR Månedsbrev blir.
- Ungdomsskolegutter inn som en ressurs i barnehagen.
Besøk på Beracah barnehjem som ligger i Kerala i India
Lyshovden Oppveksttun!
FORELDREMØTE 1. KLASSE 23. SEPTEMBER 2014.
Velkommen til foreldremøte på SFO
Landevei 2015 Soon CK Agenda  Velkommen til møte  Klubbinfo  Son BikeDays  Landevei 2015 men Soon CK og treninger  Enebakk Rundt.
Førskoledag 15. juni Hordvik skole
Velkommen til første foreldremøte på 1. trinn
UKEPLAN FOR 3. KLASSE UKE 2 – januar 2015
VELKOMMEN TIL MADLAMARK SF
Utarbeidet av Sissel Vestre
Velkommen til foreldremøte 1. rød. Informasjon om 2. klasse  Klassene fortsetter slik de er nå.  Jeg fortsetter som kontaktlærer.  Anbjørg fortsetter.
Fra Gås/And til Kråke/Svane/Spurv En plan for overgangen ----
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS september 2015 Velkommen til nytt barnehageår! Dette månedsbrevet kommer seint, men som man sier: Bedre seint enn aldri Først av.
Foreldremøte SFO høsten 2015 Onsdag den 2.september 2015.
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS SEPTEMBER 2016 MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS SEPTEMBER 2016 Så har vi kommet noen uker inn i det nye barnehageåret, og nye barn og voksne.
Hva er SFO Tilrettelagt omsorgs og fritidstilbud for barn fra 1-4 kl. Gi barna trygghet og et gode aktivitetstilbud med vekt på lek. SFO er en viktig arena.
Velkommen til nytt barnehageår! Det er tilvenningstid i barnehagen. 3 nye barn har begynt hos oss. Jonas, Victoria og Mathilda.. Vi ser allerede at alle.
Velkommen til nytt barnehageår! Det er tilvenningstid i barnehagen. Også hos oss på Nøtteliten. Vi har fokus på å bli kjent på en ny måte. Nå skal vi være.
September fløy forbi og vi skriver oktober. Dagene så langt har vært preget av mye lek, både inne og ute. Barna koser seg med biler, dyr, bøker, sykler,
Februarnytt for Titt i hålå 2017
Septembernytt 2017 Velkommen til nytt barnehageår!
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS August 2017
HVA HAR VI GJORT I AUGUST?
Aktivitetsskolen Skøyen
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS OKTOBER 2016
Velkommen til Foreldremøte 7. trinn
Overgang mellom barnehage og skole/SFO på Søm.
Velkommen til Osloskolen og Trosterud skole
Aktivitetsskolen Skøyen
Velkommen til Madlamark sfo
LEK d EVALUERING OG OPPSUMMERING AV APRIL Grønn hverdag:
Velkommen til SFO Høvik Verk skole
Foreldremøte SFO høsten 2019
EVALUERING OG OPPSUMMERING AV AUGUST SEPTEMBER
Utskrift av presentasjonen:

Velkommen til Aktivitetsskolen Rosenholm 2013 C

a Hei! Nå er det ikke så lenge til du begynner på skolen. På skolen finnes det også et sted som heter Aktivitetsskolen. Her kan du være tidlig på morgenen før skolen starter og etter skoletid mens de voksne fortsatt er på jobb eller ønsker at du skal ha noen å leke med. Førsteklassingene har sin egen avdeling som heter ”Rosetten”. Her er det et eget hus med 2 store rom og noen små rom. Her kan du kan tegne, male, perle, lese bøker og gjøre andre morsomme ting. Dere kan også bygge lego og brio eller leke med biler og dukker. Hver uke er vi i gymsalen og noen ganger lager vi mat. På Rosetten gjør vi litt lekser og trener på bokstaver. Det er veldig gøy å gjøre det sammen, for da blir vi så flinke. Vi besøker Søndre ås gård og der lærer vi om dyrene og hvordan vi skal ta vare på naturen. Vi blir hentet med hest og kjerre og spiser maten vår før vi steller dyrene. Sirkus akrobatikk, sang og dans kan du også være med på. Etter jul kan du også være med i svømmehallen å leke deg i vann. Kanskje lærer du å svømme eller kanskje du bare blir tryggere i vann! De voksne som jobber på Rosetten gleder seg til å bli kjent med deg! B c Og så litt informasjon til de voksne: Vi håper at dere melder oppstartsdag den 1. eller 12. august, med oppmøte kl. 10.00 på Rosetten. Da markerer vi første dag med litt ekstra feiring og har ett opplegg som gir barna en trygg og god start. Da får dere møte Geraldine og hennes kollegaer som gleder seg til å møte dere alle. Første skoledag er 19. august. I denne omgangen sender jeg med denne korte info-snutten. På førskoledagen vil jeg være tilstede, fortelle litt kort om Aktivitetsskolen og dele ut et informasjonshefte. Her vil dere finne informasjon om rutiner, aktiviteter, hvem som jobber hos oss og lignende. Det vil også stå litt om hvordan vi tar i mot de nye barna og hvilke aktiviteter vi legger opp til den første tiden. Forskrift for Aktivitetsskolen og søknadsskjema finner dere også på vår hjemmeside: www.rosenholm.gs.oslo.no/tilbud/. Siden oppdateres hver uke og inneholder i tillegg blant annet rammeplan, halvårsplan, ukeplaner, info om ansatte, nyheter, bilder fra Aktivitetsskole-hverdagen og kontaktinfo. Om det er noe dere lurer på tar jeg gjerne i mot henvendelser enten på telefon: 23 46 40 13 eller e-post: geraldine.grindrud@ude.oslo.kommune.no Det er hyggelig hvis dere kommer innom på et besøk for en liten prat Med vennlig hilsen Geraldine Grindrud Fungerende Avd-leder

Søknad Søknadsfrist 1. april. Alle som søker innen fristen får plass. Søknaden sendes den aktuelle skolen eller elektronisk via Oslo kommune sin hjemmeside. Åpningstid og oppholdstid Åpningstid fra 7:30 – 17:00. Heldagsplass betyr at barnet kan benytte tilbudet ubegrenset i åpningstiden. Halvdagsplass kan benyttes inntil 12 timer per uke. Vi gjør dere oppmerksom på at halv plass (12 timer) også gjelder i skolens ferier og plandager. Oppholdsbetaling Inntekt til og med Kr 164 244 Inntekt mellom Kr 164 245 - 300 000 Inntekt over 300 001 Heldag 557,- 1024,- 2611,- Halvdag 359,- 658,- 1765,- Oppstart Det er mulig for nye søkere å benytte plassen fra 1. august. Husk å skriv dato for oppstart på søknadsskjema. Driftsrammer og formål fremkommer av forskrift om Oslo kommunes skolefritidsordninger. Med vennlig hilsen Geraldine Grindrud Fungerende Avd-leder