Vi håper og tror det kommer 4-5

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Ny ordlyd på rapportene i avdelingen og nye rutiner for registrering av skyteaktiviteter For nye brukere: Du må først være registrert med en e-postadresse.
Advertisements

Trim.no AS Trening Slanking Kosthold Kosttilskudd Belastningsskader
SAVNER du en AVIS som når LOKALT NÆRINGSLIV DIREKTE? Hva med en egen næringslivsavis på rosa papir - med lokalt næringsliv i fokus - med lokalt næringsliv.
Logg inn med ditt brukernavn og passord. Glemt passord?
VM Fotballen.eu har foran VM i fotball 2010 fått på plass et VM-studio utenom det vanlige. Det du ikke finner om VM her er ikke verdt.
Sponsordugnad Sandar IL – mars Våre utfordringer •Vanskelige økonomiske situasjon •Dugnadsbasert klubb fra 2009 •Cupene krever mye ressurser •Forventer.
Ny bane på Fart •Plassering •Type dekke •Kostnader •Finansiering Klikk når du vil gå videre!
KITING SOM EN DEL AV NSF. BÅT OG SAMFUNN: NSF arbeider mot myndighetene for å sikre områder/vannspeil å seile i. På lik linje vil vi kunne jobbe for områdene.
Klikk deg gjennom bildene. Så får du kanskje lyst å melde på laget....
Sammen med vålerenga.
Oppgaver frem mot neste samling OppgaveKommentarFrist Gjennomføre møte med mentor Gjennomgå visjon, mål, prosjektplan og evt. oppdatert prosjektidè med.
PowerPoint laget av Bendik S. Søvegjarto Konsept, tekst og regler av Skage Hansen.
Les meilleures photos de L'année 2005 D'après NBC Livet fortjener virkelig en kjærlig omtale, slik at vi strekker oss mot himmelen, ser hvor godt vi har.
Utvikling av Idrettsforeningen ØTI – Meningsfull fritid for alle
Velkommen til Ungdomstinget i Oslo Bispedømme
Fotanalyse ved hjelp av TOG GaitScan
ISHOCKEYTUR TIL UNGARN OG BUDAPEST! VM Ishockey 14. – 20. april Norges Ishockyforbund arrangerer i samarbeid med Event Travel tur til Ungarn i april.
Tips til profilbilder Bruk et unikt bilde til å representere bedriften. Eksperimenter med forskjellige bilder for å se på responsen Endre toppbildet/bannerbildet.
Årsmøte RBK 28.februar 2005 Hva har skjedd de siste årene ? Regnskap 2004 – konsern og datterselskaper Fremtidige utfordringer.
Sponsorpresentasjon Fleksible og individuelle løsninger for sponsorer som vil bidra langsiktig. Mulighet for individuell særavtale og tilpasninger ….
Sponsorpresentasjon Fleksible og individuelle løsninger for sponsorer som vil bidra langsiktig. Mulighet for individuell særavtale og tilpasninger ….
Aktivitetsdagen for ditt nærområde
Fotballen.eu Her følger en detaljert oversikt over muligheter for annonsering på fotballen.eu Du får også oversikt over statistikk samt historikk.
Velg sjøveien - medieomtale og annonsering Informasjonssjef Anne Kristin Hjukse Oslo Havn KF.
Kongsberg Orienteringslag Presentasjon for Kongsberg Kommunes kulturavdeling 13. Februar 2004.
VM runde langbane Forus 2012
Foreløpige resultater
VMs VISJON Hundekjøring rekrutterer, inkluderer, begeistrer og inspirerer!
A-LAGET 2008.
 Fair Play Emblem. Hva gjør Emblem I.L  Foreldrevett regler deles ut på alle hjemmekamper.  Fair Play hilsen før og etter kamp.  Mot Klubb fra Våren.
Agenda Utvidet yrkesskadedekning Gruppelivsdekninger
Hvordan spille Yukigassen snøballkamp
NM SPONSOR 2007 Alvøen Rideklubb har i 2007 fått tildelt Norgesmester skapet i dressur ridning. BLI MED PÅ LAGET OG HJELP OSS MED Å LAGE TIDENES MESTERSKAP!!
Fotball for ungdommen Høyreklikk for “full screen”. Bruk entertasten for å komme videre.
Enkel forklaring av hvordan bygge nettverk i euroSMART!
Sponsorpresentasjon for Fossum Langrenn/ Skiskyting
Vår andre mulighet til å forandre historien Jodmangelrelaterte sykdommer (IDD) •I 1994, Kiwanis startet et partnerskap med UNICEF og samlet inn nesten.
Slåstad Vannskiklubb Stiftet i 1969
Sponsorer og klubbklær
Sentrale markedselementer
Store Bergan Fotball - en Fair Play klubb -.
Svar på gruppearbeid Gruppe E Spørsmål 1 Trenden for de fleste er at antall medlemmer går nedover. Men aktiviteten blir ikke nødvendigvis skadelidende!
Sponsor og Annonser.
NFA nytt april 2006 Hei på dere! Da er vi i det nye styret i gang for fullt. Vi har nå gjennomført 2 styremøter etter at flere av de mest erfarne medlemmene.
Presentasjon av sporten.  Sandbryting ble lansert av FILA (International Federation of Associated WrestlingStyles) som en gren av brytingen for å øke.
SOSIALE MEDIA OG WEB Norges bryteforbund Inger Wold.
SESONGEN MÅL FOR KLUBBEN HBBKs hovedmål for sesongen og for årene fremover, er rekruttering. Vi ønsker at enda flere unge skal oppdage gleden.
Kvalitetsklubb – NFF regi
Grovplanlegging Evaluering av inneværende sesong:
Mulighet for Sponsorer -Klubben med Miljø- Reistad IL trenger inntekter for å ha et best mulig tilbud til dine barn. Hallreklame reduserer behovet for.
Stavanger Turnforening Hvorfor samarbeide med STF i merkevarebyggingen? Stavangers desidert største idrettslag –Pr. dato medlemmer. Disponerer.
HK Trøgstad 97 Strategiplan.
Misjon Isave skal tilby en “do-it-your-self” løsning til markedsførere for å etablere automatisert dialog mot markedet.
Presseskrivet. presseskrivet Til hvem Når sende Innhold Oppfølging.
NTF medlemsmøte 12. september 2007 Status i Seriekomiteens arbeid Forslag / Tilbakespill.
Litt om oss Vi er en gjeng som brenner for å gi ungdommene våre et variert og utfordrende fritidstilbud. Noen av oss er selv foreldre å noen av oss bruker.
Løvenstad Fotballklubb. Hvem er vi? Sted: Sandbekkbanen Startet: 1972 Leder: Terje Rustad Antall medlemmer: ca. 500 Løvenstad Fotballklubb -Lagånd -Fotballglede.
Infomøte foreldre/spillere Akerhallen søndag
Tips til gjennomføring av «Temakveld: Ungdomsidrett»
Bli samarbeidspartner med Charlottenlund sportsklubb Junior
Ros håndball Dommer satsning.
Evaluering Midt-Norsk Mesterskap 2007
Snarøya Telenor Vinter Cup 2017 Praktisk informasjon
Hvilke plattformer bruker dere?
Obs. Denne presentasjonen er ikke ment å vises til barna
Bli samarbeidspartner med Charlottenlund sportsklubb Junior
Innspill til presentasjonen
Kari Løken, distriktstrener og leder av kommunikasjonskomiteen i D2305
Hovedside Om fotballen.eu Statistikk for siden annonsetyper/størrelser
Tips til gjennomføring av «Temakveld: Ungdomsidrett»
Utskrift av presentasjonen:

Vi håper og tror det kommer 4-5 Vi håper og tror det kommer 4-5.000 mennesker til banen til sammen de 2 ukene Junior-VM og NM-finalene går. Marienlyst Kunstis-stadion er blitt en fantastisk lekeplass for bandy- og skøyte-aktiviteter, midt i sentrum av byen, og med en enorm tilstrømning av folk på skøyter, både store og små, og både tidlig og sent. Drammen Bandy er en klubb som nå samler bandy-spillere og ledere fra hele byen, og som har 173 medlemmer med stor aktivitet og bandyinteresse. Nå venter det større arrangementer hvor vi trenger hjelp til gjennomføringen. ENDELIG ER NM-FINALENE OG ET VM TILBAKE I BYEN VÅR. Vi vil gjerne ha med Deres logo på putene som skal ramme inn banen under mesterskapene. Til sammen 4-5000 mennesker kommer til anlegget, og Dere blir garantert synliggjort. 1 x 2,5 meter er putenes mål. 5.000,- er prisen for reklameplassen på èn pute. 8.000,- er prisen for plassen over 2 puter. 15.000,- koster det om Dere vil benytte 4 puters lengde. Så kan Dere da også vise budskapet Deres over 10 løpe-meter. Vær snill og bli med oss å jobbe for ungdommen der hvor de utvikles og trives. Vi lover deg positiv synlighet mot 4-5.000 mennesker, tilbake for pengene.

Mange muligheter under mesterskapene: VM/NM Program og annonser Kr. 500 - 2.000 Program og annonser Både junior VM og ikke minst NM-finaleuka, får egne trykte programmer. Deles ut i bandymiljøene, på kampene og i nærområdene i byen. Presentasjon av lag, spillere og ledere. 1/4-side, 1/2-side og hel-sides annonseplasser….. Match-sponsor Kr. 2-10.000 avhengig av hvilken match Match-sponsor Alle kamper, 12 under VM og 12 under NM, ønsker vi oss en kampsponsor til, Vi annonserer DERES BUDSKAP over høyttaler 3-4 ganger under matchen, og vi annonserer Dere som matchens sponsor av premier til for eksempel pauseutlodning, aktivitet og bestemannspremie. Prisen avhengig av hvilken kamp. Dommer-reklame under NM-finalene Kr. 20.000 På alle dommernes drakter. NRK sier; ”Beste og oftest synlige reklameplass er på dommera…” Vår nettside - annonseplass Kr. 1 - 3.000 http://n3sport.no/bandy/drammen En av de mest leste nettbandy-sider i Norge med 300.000 treff til nå. Mye besøk og ofte sett. DIN LOGO med link til Dere. HELE TIDEN på nett.. Veggen på Marienlyst og Sportskafeen Kr. 10.000 Historie på veggen Vi har til oppgave å sette sammen en billed-vegg i midtrommet på nye Tribune Vest. En samling av bandy-historien i Drammen i tekst og bilder. 100-300 bilder med rammer og tekst. Vi trenger en sponsor som får sin logo på denne veggen..!! Permanent 3-10 år. Høyttaler-annonsering Kr. 300.- pr. gang Høyttaler-annonsering Vi regner ikke med tusenvis på våre kamper, men et bandymiljø som etter hvert nå vil øke interessen og tilstrømningen også av publikum. Vi får besøk av de beste lagene utenfra og Deres tilhengere. Vi annonserer gjerne DERES BUDSKAP over anlegget på Marienlyst. Har DERE GODE TILBUD, kan vi gjerne fortelle Marienlyst-folket om det….. Alle priser er ment eksklusiv kostnader til logomateriell og trykking.

Annonsegrunnlag Marienlyst Kunstis U19 VM og NM-finaler 2006 Ja takk. Vi vil gjerne bidra til bandyfest på Marienlyst; Firma: _______________________ Kontaktperson: _________________ Telefon: ______________________ har banner eller skilt selv: Kryss av i boksen om Dere..: vil ha hjelp til banner eller skilt: Kryss av i boksen om Dere... Skriv inn antall pute-plasser a 2,5 meter Dere ønsker: 1=2,5m 2=5m 3=7,5m 4=10meter….. Avtalt annonsepris ekskl. event. produksjonskostnader Firmasignatur: _________________ Drammen Bandy signatur: _________________