Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Tips til profilbilder Bruk et unikt bilde til å representere bedriften. Eksperimenter med forskjellige bilder for å se på responsen Endre toppbildet/bannerbildet.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Tips til profilbilder Bruk et unikt bilde til å representere bedriften. Eksperimenter med forskjellige bilder for å se på responsen Endre toppbildet/bannerbildet."— Utskrift av presentasjonen:

1

2

3

4 Tips til profilbilder Bruk et unikt bilde til å representere bedriften. Eksperimenter med forskjellige bilder for å se på responsen Endre toppbildet/bannerbildet for å markere spesielle hendelser/sesong etc. Ikke oppfordre folk til å laste opp toppbildet til deres personlige tidslinje. Ikke dekk mer enn maximum 20% av toppbildet med tekst.

5 Bilder

6

7 Når? Når det er folk på facebook….. Når er det da? Tidlig om morningen? Lunsj? Etter middag? Før sengetid? Se an demografien! Prøv og feil! lås dere ikke til ett tidspunkt.

8

9 Bilder, tekst eller lenke?
Førstevalg: Bilde med tekst og link Andrevalg: Kun link Tredjevalg: Kun tekst – bør unngås!

10 Fremhev og løft innlegg for å gjøre siden mer spennende!
Fest viktige innlegg på toppen og fremhev gode bilder

11 Lik sider som «siden din»
Og de vil komme opp i listen med sider du liker på høyre side i profilen – en måte å markedsføre andre bedrifter i området på. «normal høflighet» er da å «like» tilbake.

12 Hvordan få flere likere?
Inviter venner og bekjente via facebooksiden Del facebooksiden på din private side Skap spennende innhold Betal for en «likerannonse»

13 Annonsering Flere typer annonser «Likerannonse» Fremming av innlegg
«rubrikkannonse»

14 Pris pr dag eller totalbudsjett
Velg opptil 6 bilder Målgruppe: Start og slutt dato Egen tekst Alder Jeg hjelper dere! Kjønn Pris pr dag eller totalbudsjett Bosted Interesser

15 Backoffice og i nyhetsfeeden slik den ser ut for mottaker

16

17 Noe dyrere Får færre likere Bedre til - Produktpromotering - Arrangement - Produktlansering - Brosjyrelansering - Del på utgiftene!

18 TILBUD PÅ ANNONSERING:
Del på utgiftene med Visit Innherred! Sammen skaper vi trafikk til Visit Innherred med ditt produkt – vi deler kostnaden 50/50!


Laste ned ppt "Tips til profilbilder Bruk et unikt bilde til å representere bedriften. Eksperimenter med forskjellige bilder for å se på responsen Endre toppbildet/bannerbildet."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google