Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Sponsorpresentasjon for Fossum Langrenn/ Skiskyting

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Sponsorpresentasjon for Fossum Langrenn/ Skiskyting"— Utskrift av presentasjonen:

1 Sponsorpresentasjon for Fossum Langrenn/ Skiskyting
. Sponsorpresentasjon for Fossum Langrenn/ Skiskyting

2 Hvem er vi Fossum IF er et av Norges største idrettslag med ca medlemmer og med nedslagsfelt i østre del av Bærum og nord/vestre del av Oslo.

3 Hvem er vi Klubben er et breddeidrettslag med grupper innen fotball, alpint, hopp, all-idrett, orientering, trim, idrett for bevegelseshemmede, langrenn og skiskyting. Langrenn/Skiskytter gruppen er en av Norges største med ca. 450 medlemmer innen langrenn og ca. 120 medlemmer innen skiskyting.

4 Vår målsetning Fossum Langrenn/skiskyting skal ha et tilbud til alle, uansett ambisjonsnivå. På denne måten ønsker vi å være en viktig bidragsyter til at barn og unge i klubbens nærmiljø har en sunn og meningsfylt fritid i et sosialt og hyggelig miljø. Fra 13 års alderen vil vi gi et utvidet tilbud til de som vil satse på langrenn/skiskyting som hovedidrett (”Team Fossum”), uten at breddetilbudet svekkes. Med kombinasjonen av breddetilbud og satsning skal vi legge til rette for flest mulig løpere i klubben og utvikle løpere i Norges-toppen. Breddetilbud Satsningstilbud Plass til alle

5 Sportslig resultater Klubben har fostret gode langrennsløpere som Tore Bjonviken, Simen Østensen, Siri Halle og juniorløper Kathrine Harsem med gull i jr. NM 2009 og bronse U23 VM 2010. Klubbens mest kjente skiskytterprofil er Stian Eckhoff, mens lillesøster Tiril er på junior landslaget. Juniorløper Eirik Bratli tok både gull og bronse i jr NM i 2009 og Mats Røksund tok bronse i jr NM og gull i 2008.

6 Sportslige målsetninger
Målsetning langrenn: 2 blant de 15 beste i Ungdommens Holmenkollrenn (viktigste landsrenn for 13/14 åringer), samt 1 kretsmester 13/14 år 2 blant de 20 beste i Hovedlandsrennet (”NM” for /16 åringer), samt 1 krets mester 15/16 år 2 blant de 30 beste sammenlagt i Norges cup for juniorer 2 blant de 20 beste i jr NM Målsetning skiskyting: 4 blant de 10 beste i Kvalfossprinten (viktigste landsrenn for åringer), samt 1 kretsmester 13/14 år 2 blant de 10 beste i Hovedlandsrennet (”NM” for /16 åringer), samt 1 krets mester 15/16 år 2 blant de 10 beste sammenlagt i Norges cup for juniorer 3-4 blant de 10 beste i jr. NM 1-2 på et landslag i løpet av 5 år.

7 Sponsor alternativer Hovedsponsor langrenns satsningen (Team Fossum)
Profilering på trenings tøy for satsningsgruppen (ca 100 løpere 13 år ->) Logo på vår internettside med link til egen webside Profilering på Fossums langrennsarena (banner/ skilt) Stand med salg/ produktpresentasjon på utvalgte arrangementer Teknikk trening for ansatte, evt. bedriftsarrangement ved skiskytteranlegget (nærmere beskrevet under ”Generell sponsor”) Pris etter nærmere avtale Hovedsponsor langrenn/ skiskyting Profilering på trenings tøy (ca 300 løpere år) For øvrig samme tilbud som for hovedsponsor langrenns satsningen over

8 Sponsor alternativer Øvrige sponsor alternativer
”Langrenns-pakke” som inneholder: 3 teknikk treninger i klassisk teknikk samt forslag til trenings program for ansatte som skal delta i Birkebeinerrennet eller andre turrenn (pris gjelder for inntil 10 personer). 1 trening/ introduksjon rulleski klassisk teknikk Logoprofilering på vår web side med link til egen internettside Reklameskilt på Fossums langrennsarena eller ved skiskytterblink i ett år Stand med salg/ produktpresentasjon på utvalgte arrangementer Pris kr mva pr år ( i tillegg kommer kostnad trykking reklameskilt ca. kr mva) ”Skiskytter-pakke”: Som alternativ til teknikk treninger kan vi tilby bedriftsarrangement ved skiskytter anlegget i perioden mai - september, der man kan ta med kunder eller ansatte til en uformell konkurranse med skyting og evt. løping/ sykling. Dette kan evt. knyttes opp med et sosialt arrangement på Fossum klubbhus. For øvrig samme profilering som over. Et annet alternativ til teknikk trening eller skiskytter arrangement er trening for bedriftens ansatte som deltar i Holmenkollstafetten med 3 løps treninger og forslag til treningsplan.

9 Sponsor alternativer Annonse pakke
Annonse i 2 arrangements program med gj.sn løpere: programmet til Kvalfossprinten skiskytterrenn og fellesprogrammet til Fossumstafetten og Fossumsprinten. Logo på vår internettside og link til egen webside Pris: kr mva for 1/1 side i program (A5), kr mva for 1/2 side i program Alternativ pris for ett arrangementsprogram, kr mva for 1/1 side, kr mva for 1/2 side Skilt med firmalogo på skiskytterskiver Skilt på firmalogo på skiskytterskivene, som gir meget god synlighet fra hoved-utfartsveien på Fossum, både turveien som benyttes sommer og skiløypen om vinteren. Størrelse: 75cm høy, 200 cm bred Logo på vår internettside og link til egen web side Pris kr mva for ett år, kr mva for 2 år, kr mva for 5 år (i tillegg kommer engangs kostnader trykking av skilt ca kr mva) Skilt på langrennsarena Skilt på langrennsarenaen. Størrelse: 100cm høy, 200 cm bred Priser samme som for skiskytterblink Sponsor prosjekter og anlegg Firmalogo på anleggsprosjekter (eks. snøproduksjons anlegg) og trykksaker (eks parkeringsbilletter) Pris etter nærmere avtale

10 Hva kan vi tilby Din bedrift blir en viktig bidragsyter for et godt breddetilbud til barn og unge i klubbens nærmiljø, slik at de kan ha en sunn og meningsfylt fritid i et sosialt og hyggelig miljø Din bedrift blir en viktig bidragsyter for at klubben kan tilrettelegge for utvikling av fremtidige toppløpere innen langrenn og skiskyting Din bedrift får en god profilering mot en svært kjøpekraftig medlemsmasse

11 Kontaktinfo Fossum Idrettsforening, Ankervn 245, 1359 Eiksmarka
Sponsoransvarlig: Turid Williksen, tel , mail: Sportslig ledelse: Nils Lie (styreleder langrenn/skiskyting), tel , mail: Per Maltun (leder arbeidsutvalg skiskyting), tel , mail: Dagfinn Knoph Larsen (sportslig leder), tel , mail:


Laste ned ppt "Sponsorpresentasjon for Fossum Langrenn/ Skiskyting"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google