Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Klikk deg gjennom bildene. Så får du kanskje lyst å melde på laget....

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Klikk deg gjennom bildene. Så får du kanskje lyst å melde på laget...."— Utskrift av presentasjonen:

1 Klikk deg gjennom bildene. Så får du kanskje lyst å melde på laget....
Invitasjon til 7-er cup i bandy. På Norges flotteste is-anlegg Marienlyst Kunstis i Drammen. Lørdag 13 November 2010 For jenter og gutter født 1998, -99, -00, -01, -02 og -03 3 kamper a 20 min. Ikke sluttspill. Seriespill for andre års klassene. Velkommen store og små. Påmelding innen Og ellers alt om cupen finner du på: KLIKK for neste bilde..

2 Marienlyst Kunstis i Drammen...
Marienlyst Kunstis i Drammen, ligger rett ved Drammenshallen og Drammensbadet. Begrep som de fleste kjenner, og altså nå den ”nye” flotte kunstis-stadion som vi skal benytte. Perfekte isforhold ”alltid”. Og så er dessuten fasilitetene rundt isen slik at det gir muligheter for et kompakt og godt arrangement i frisk luft. Skioldhuset med god utsikt til banene, ligger i tribunebygget og med parkeringsmulighet i kjelleren, og med heis opp i bygget. Tribuner, varmestue, kiosker og garderober i umiddelbar nærhet til ute områdene ved isen. Det er gøy å være på cup der. MELD PÅ DITT LAG Påmelding innen Og ellers alt om cupen finner du på: KLIKK HER for neste bilde..

3 Kampene i Skiold Bandy Cup..
Samtlige kamper går på en stor kunstis-bane, inndelt i 3-4 mindre 7’erbaner, denne dagen. Minimum spilletid pr. kamp er 20 minutter. Vi har en intensjon om at ditt lag gjør unna sine kamper på kortest mulig tid, men med fornuftig hvile mellom hver kamp. ”4 -5 timer, og ferdig…..” Ikke sluttspill år. Kun seriespill for de andre årsgruppene, og med lik premiering til samtlige deltakere. Samtlige baners kamper starter og avsluttes, synkront på tid, så vær kampklare 5 min FØR. Min.3 kamper a 20 min Påmelding innen Og ellers alt om cupen finner du på: KLIKK HER for neste bilde..

4 Hvorfor Skiold Bandy Cup..?
Som en fortsettelse og naturlig utvikling av en vellykket bandyskole gjennom flere sesonger, ønsker vi å fortsette og har etablert et godt cup-tilbud på en perfekt is-stadion. Det skal være særdeles hyggelig for store og små å være deltaker på Marienlyst hvor vi holder til. Skiold og Drammen Bandy gleder seg til å se Dere og ungene Deres på isen. MELD PÅ DITT LAG Påmelding innen Og ellers alt om cupen finner du på: KLIKK HER for neste bilde..

5 KLIKK HER for neste bilde..
Rene Årsklasser... et mål... Vår intensjon er rene årsklasser i -98, -99, -00, -01, som fødselsår. Vi oppfordrer spesielt jenter til å delta. Vi forbeholder oss retten til å sette opp eventuelle rene jentelag og kanskje i puljer sammen med gutte-lagene. Alt avhengig av antall påmeldte lag. Mix-lag jenter/gutter er hjertelig velkommen. Disp. fra årsklasse for inntil 2 spillere etter skriftlig søknad 2 dager før cup-start, og kun for å fylle opp lagene. Vår intensjon er: Bandy-aktivitet og glede på isen. Jentene er spesielt velkommen Påmelding innen Og ellers alt om cupen finner du på: KLIKK HER for neste bilde..

6 KLIKK HER for neste bilde..
Påmelding gjøres på Påmelding innen Deltakeravgift pr lag er Kr ,- Påmeldingsavgiften betales til konto nr innen 31. oktober. Og det er jo antall påmeldte lag, som bestemmer puljer og kamp-oppsett. Kr ,- pr lag Dommere i cupen er unge og eldre bandyentusiaster, og alle har gjennomgått dommerkurs, og vi ønsker selvsagt også disse hjertelig velkommen. Vær hyggelig med de og fortell de det, når de gjør noe fint. Jury fra deltakende lag og arrangør. Vi benytter NBF’s regelverk for 7’er bandy. Regler og sånn..... Påmelding innen Og ellers alt om cupen finner du på: KLIKK HER for neste bilde..

7 P Skarpe skøyter er en forutsetning for bandy-glede...
Skiold og Drammen Bandy har mange med god slipekompetanse, og vi har utstyret. Dette rigges opp til cupen slik at alle har et reelt tilbud om de rette forutsetningene for å oppleve skikkelig skøyteglede. Ordinær sliping Kr.50,- Skarpe skøyter må vi ha.... P Mulighet for avgiftsbelagt parkering i kjelleren. Nedkjørsel fra ”oversiden” av anlegget, hvor også skiltet for Ledig/Fullt er plassert. Ikke høye biler ned her.... Parkering ellers i området ved Drammenshallen, ved Idrettens hus eller langs jernbanen ovenfor Marienlyst Påmelding innen Og ellers alt om cupen finner du på: KLIKK HER for neste bilde..

8 KLIKK HER for neste bilde..
Kiosk og kafeteria... På Skiolduset i 2. etg med utsyn rett ned på banene, kan lagene gjerne innta matpakka i samlet tropp. Der kan man også få kjøpt kaker, vafler, brus og noe varmt å drikke. Dessuten etableres det ute-kjøkken ved kiosklukene på tribunesiden av banen. Vanlig bandymeny, (vaffler, pølser, kakao, kaffe, burger….) men utvidet med litt godteri for barna Vi oppforder til å handle litt i kiosklukene våre. Kiosk må vi ha.... Det vil bli utstyrs-salg på Marienlyst under cupen, og det blir gode tilbud på bandy-utstyr. Vi vet av erfaring at det lønner seg å handle når leverandørene har tilbud under våre arrangementer. Vi minner om minimumskrav til utstyr for bandyspillere i disse årsklassene; Skøyter, hjelm med gitter, halsbeskytter, kølle og noe på hendene. I tillegg er det lurt med leggbeskyttere, albuebeskyttere og en bandybukse. Draktsett er en forutsetning. Målvaktene skal dessuten også ha keeper-skinn. Gode priser og kyndig hjelp får du under Skiold Bandy Cup. Påmelding innen Og ellers alt om cupen finner du på: KLIKK HER for neste bilde..

9 Ankomst Skiold Bandy Cup...
Lagleder melder seg i sekretæriatet i den blå Suzuki-bua, med FERDIG UTFYLT LAGSLISTE. Senest en halvtime FØR oppsatt kampstart. Dere skal vær kampklare ved spillebanen 5 min FØR oppsatt kamptid. Alle banene starter synkront på oppsatt kamptid. Vær snill å gjøre laglistene lesbare for vår speaker som ikke kjenner dine barn. Vær snill å si klart i fra om noen av dine har bursdag 13 november!! Så leser vi det opp..! Vi har selvsagt IKKE mulighet for å tildele garderobe til hvert lag, men vi oppfordrer til å benytte henvist inne-plass til skifte og oppbevaring. All oppbevaring på eget ansvar..!! Lagleders oppgaver.... Påmelding innen Og ellers alt om cupen finner du på: KLIKK HER for neste bilde..

10 Siste bildet nå... PREMIERING...
Premiesermoni: Samtlige lag i respektive drakter, skal oppropes, premieres og fotograferes. Også lagledere. (Viktig med alle, og riktige og tydelige navn på laglista…) Seremoni på asfaltområdet etter ferdigspilt i klassene. Noe vi kan hjelpe med..? Eller noe du lurer på…? Skioldhuset Tlf: eller e-post Marit Tune Mob: Ravi Sunder Mob: eller Lagleders oppgaver.... Påmelding innen Og ellers alt om cupen finner du på: KLIKK HER for neste bilde..


Laste ned ppt "Klikk deg gjennom bildene. Så får du kanskje lyst å melde på laget...."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google