Prosedyre for å utarbeide oppfølgingsplan (innen 3 uker) på nav.no

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Arbeid Trygd Bistans Attføring Trygdekontorprogrammet
Advertisements

Blogg En blogg kan sammenlignes med en nettbasert dagbok. Her kan du publisere tekst, bilder, videoer. Leserne kan kommentere det du har skrevet i din.
Ny ordlyd på rapportene i avdelingen og nye rutiner for registrering av skyteaktiviteter For nye brukere: Du må først være registrert med en e-postadresse.
Norges Birøkterlag tilbyr • ”Min Side” som er et tilbud på internett til alle medlemmer • Du får brukernavn og passord tilsendt sammen med giro for innbetalingen.
Slik bruker du vår nettbutikk!
YouTube Amerikansk nettside Gratis Video og musikk
Internett for nybegynnere
Bygg web på Opplæring Presentasjon Idium AS Bygg web på Opplæring.
GoOnline publisering Hvordan komme i gang med GoOnline. Denne presentasjonen tar deg steg for steg gjennom oppsett av nettsted med bruk av GoOnline Proffesional.
Elektroniske verktøy Diakonhjemmet nov 2011.
Virkemidler fra NAV Dialogen som verktøy NAV som støttespiller
Nye krav til oppfølging av sykmeldte fra 1.mars 2007
LO Lovendring pr
Hvordan lager du en konto?
Kreativ bruk av tankekart
Brukermanual for NROFs lokalavdelinger©
 Arbeidsgiver skal sørge for at BHT bistår med planlegging og gjennomføring av fysiske og organisatoriske endringer i virksomheten, herunder etablering,
Elektroniske verktøy Diakonhjemmet nov Verktøyene Disse verktøyene blir brukt på Diakonhjemmet •Epost •PPS •Studentweb •Its learning.
Oppfølging av sykefravær
For å åpne Internett trykker du på i startskjermbildet. Når du klikker i adressefeltet, blir det en blå bakgrunn på den nettadressen som står der, og det.
IA-verktøy. inkluderende.no Etter IA-avtalen som ble signert i 2010, var partene forpliktet til å utarbeide nytt opplæringsmateriell for å øke kunnskap.
Legens rolle ved sykmelding
Kontakter i Gmail •De første e-postadresser som elevene skal bruke på kurset, bør legges inn i kontaktlisten i Gmail før kurset starter. •Da slipper eleven.
Forsiden til som du møter førstwww.pssi.no.
Surfing sosiale medier - kjendiser Om du lurer på om sosiale medier er noe for deg kan du titte på en del av inneholdet før du bestemmer deg. Vi skal se.
IA- avtalen
Hvordan jobbe godt med IA!
Søknad om utstyrsmidler for grupper. Finn ”verktøykassa til gruppa Klikk på ”søknad om midler” Du får opp bilde for innlegging av brukernavn og passord.
Arkivforum 14. juni juni 2012 | Arkivforum | Gry Ystebø, HR-prosjektet Oslo kommune.
Prosedyre for å utarbeide rapport (innen 9 uker sykmelding) på nav.no
Først søker du opp en arkivsak Så mearkerer du dokumentene (vedleggene i mailen) som du ønsker å arkivere Dra- og slipp over saken.
Elektroniske verktøy Diakonhjemmet nov 2008 (Klikk for å komme til neste side)
Elektroniske verktøy Diakonhjemmet nov Verktøyene Disse verktøyene blir brukt på Diakonhjemmet Epost PPS NEL Studentweb Its learning.
Elektroniske verktøy Diakonhjemmet august Verktøyene Disse verktøyene blir brukt på ditt studium Epost Studentweb Its learning.
Hvordan lager du en konto?
Bruk av iPad. Bruk av berøringsskjerm Det anbefales å bruke fingrene eller en digital penn, IKKE bruk skarpe gjenstander da det kan ødelegge skjermen.
Seatrans Trade and operators 12 Chemical tankers 1 TC 2 Seismic 3 Paper/Industry 2 RO-RO 4 TC 3 Newbuildings.
HÅNDTERING AV SYKEMELDTE
Lag din egen blogg - en enkel oppskrift. Gå på blogger.comblogger.com Klikk på pila og følg anvisningene.
NYHETSBREV nr. 3 FRA HMS-AVDELINGEN-BEDRIFTSHELSETJENESTEN JULI 2011 Til våre kunder i private barnehager. Innhold: Hera-kurs Dialogmøter Nærværsarbeid.
Hvordan kan foreldre bruke de vangligste funksjonene i Itslearning.com
August 14 1 Presentasjon av Inkluderende Arbeidsliv Personalforum ved UiB, 26.mai 2004 Ved rådgiver Ingvild Eikeland Trygdeetatens Arbeidslivssenter.
Rutiner ved skade elever
Harald Kaasa Hammer: Manual til redigering av nettstedet Først forklares hva de ulike elementene på nettsidene betyr. Så ser vi på mappene.
Online Påmelding via Dette er en påmeldingsløsning som kan brukes av enkeltpersoner som skal melde seg på renn.
Brukerveiledning for kloning i GIMP
- reduserer bedriftens sykefravær!
RAPPORT saklig og informativ
23. Spillere For spillere i Postenligaen og 1.div.
Kvalitetssystemet EQS Introduksjon for tilsette Av kvalitetsrådgiverne I fagavdelinga 2014.
Lions hjemmeside Slik legger du som hjemmeside- redaktør ut en enkel artikkel Medlemsregistret.
IA-avtalen IA, Side 2 Myndighetene Arbeidstakere Arbeidsgivere.
Kontaktpersoner: Fagansvarlig NAV Oppland, Jørn Olav Bekkelund M: Rådgivende overlege NAV Oppland, Håvard Olsen M:
Lær å logge inn til offentlige tjenester med MinID.
Hvordan sende post elektronisk til NAV  Oppfølgingsplan og rapporteringsskjema  Søknad om bht-refusjon og tilretteleggingstilskudd.
Frokostmøte Diverse info fra personal Mandal kommune.
MERKANTIL SAMLING
Lær å opprette den elektroniske ID-en MinID
Dette er forsiden som kommer frem når dere har logget dere på
Bruksanvisning for innsetting av logo
Nå er det like før… oktober 2017
Lær å logge inn til offentlige tjenester med MinID
Hvor går NAV i Hedmark? Satsinger i NAV, konsekvenser for forventninger til fastlegene 13.September 2017 Bjørn Lien, direktør NAV Hedmark.
Խելացի ժամանց Կառուցողական խաղեր Ուղեղի ունակությունների բացահայտում Զարգացում.
Slik setter du inn lysbildet i presentasjonen
Slik lager du dørskilt VELG MALTYPE SKRIV UT SKILTET MALTYPER
Brukerveiledning for timeregistrering med DFØ-appen
Utskrift av presentasjonen:

Prosedyre for å utarbeide oppfølgingsplan (innen 3 uker) på nav.no Oslo kommune Sykehjemsetaten Prosedyre for å utarbeide oppfølgingsplan (innen 3 uker) på nav.no Rutine for oppfølging av sykmeldte 28/6-2007 3 delmål Redusert sykefravær (9,5 % pr 31/12-11) Rekruttere/beholde personer m/red. arb.evne (5 +) Øke gjennomsnittlig avgangsalder (63,5) Færre AFP og MUP, flere på Gradert Pensjon

Hvordan utarbeide oppfølgingsplan? NB: Fristen er 3 uker sykmelding Leder skal sende oppfølgingsplan til lege/sykmelder innen 4 uker, og til nav lokalt innen 9 uker sammen med rapport Gå inn på www.nav.no Klikk på linken arbeidsgiverskjema på forsiden Klikk på oppfølging av sykmeldte Klikk på Velg oppfølgingsskjema og gå videre Klikk på Neste steg Velg Èn privatperson, Folkeregistrert og bor i Norge, legg inn den sykmeldtes postnummer og fødselsnummer og klikk på Neste steg Klikk på Førsteside til saken din og åpne denne. Skriv ut og underskriv. Gå tilbake til nettsiden igjen, og klikk på Oppfølgingsplan ved sykmelding under førstesiden, klikk på åpne, fyll ut og skriv ut skjemaet. Merk at både arbeidstaker og leder skal skrive under, og at det skal beholdes en kopi av den signerte oppfølgingsplanen på arbeidsplassen. Legg forsiden øverst sammen med oppfølgingsplanen når denne er klar og putt i vinduskonvolutt (pass på at adressen kommer frem i vinduet)