Classification: Internal Status: Draft Innstilling fra arbeidstakerrepresentantene i Snorre BU til behandling av dimensjonering og organisering 22.10.08.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Hvordan sikre nødvendig kontroll med legemiddelutgiftene dersom bruken av individuell refusjon reduseres? FFO-seminar 24. mai 2007 “Hvor står vi – hvor.
Advertisements

Classification: Internal Status: Draft Innstilling til vedtak i SN AMU
ambisjoner og realiteter
Veiledning i gevinstrealisering ved innføring av elektronisk handel
Entreprenørseminar 18. oktober 2011 Hilde-Karin Østnes
2008 omstilling og integrasjon Ny offshore og landanlegg organisasjon
Classification: Internal Status: Draft TV Konferanse SAFE Sokkel & Lederne Sokkel Gruppearbeid.
Møte med Petroleumstilsynet
9-k samarbeidet i Vestfold Harmo9, felles IKT struktur Oppstartsmøte 23. august 2005 
HTV- konferanse 5. – 6. desember 2011
Strategiarbeid i praksis
Høreapparatformidlingen – hvor står vi Fagnettverksmøte 17. september 2009.
Morgendagens kompetanse – til virksomhetens beste og til innbyggernes beste! Gudrun Haabeth Grindaker Direktør 19. mars 2012.
Classification: Internal Status: Draft Forslag til vedtak i GF AMU
Classification: Internal Status: Draft Prosjektforslag 6 Eksperter i Team - Gullfakslandsbyen 2008 Økt utvinning ved bruk av IO MÅL: Øke utvinningen med.
Gruppeundervisning / Innleveringer Obligatoriske innleveringer: –Leveres til gruppeleder. Innlevering 1: Uke 10 ( ) –Markedsanalyse.
Profesjonsetiske verdier i møte med virkeligheten
NY LOV OM HELSEPERSONELL
2. Lærerprofesjonens etiske plattform i et lederperspektiv
Lærerprofesjonens etiske plattform
Samkommunestyret – Økonomienheten v/Meir Hallan ØKONOMI- ISK Innherred samkommune.
NAVs rolle i attføringspolitikken Ingar Heum Arbeids- og velferdsdirektoratet.
Byggherreforskriften
Human Factors i boring og brønn
1) Saksbehandling knyttet til kvalifikasjonene til bemanning på Transocean Leader 25/ I elektronisk post fra Norsk Sjøoffisersforbund/DSO til Petroleumstilsynet.
Presseinformasjon fra Distriktenes energiforening1 Kontaktinformasjon: Distriktenes energiforening, defo. Postboks 1497 Vika 0116 Oslo Daglig.
Defo – Distriktenes energiforening, Knut Lockert1 Kontaktmøte OED 22. april 2010 Felles nasjonale tariffer? Knut Lockert, daglig leder Defo.
Prosjekt: Bedre individuell refusjon Fagdag i helseøkonomi 3. mars 2009.
Foreløpig oppsummering etter tilsyn med styring av vedlikehold
Semesteroppgave i pers. data Gruppearbeid Plannlegging av gruppearbeid Prosjektoppgaven.
Bakgrunn Kunnskapsdepartementet (KD) ba i brev av til universiteter og høyskoler om at det innen utgangen av 2009 var utviklet løsninger for,
1 Innledning UPN S AMU fattet et rådgivende vedtak om at UPN S AMU ikke kunne stille seg bak bedriftens forslag til ny organisasjon og dimensjonering.
Classification: Internal Status: Draft Innstilling fra arbeidstakerrepresentantene i GF BU til behandling av dimensjonering og organisering
Classification: Internal Status: Draft Integrasjonsprosessen i UPN Integrasjonsgruppens arbeid fra –
Classification: Internal Status: Draft Arbeidstakernes vurdering av risikoanalysearbeidet og knytning til regelverket Møte med Ptil
Classification: Internal Status: Draft Råd til enhetene ved behandlingene i BU/AMU Lokal BU/AMU behandling i tidsrommet –
M. Haanæs Slik kan det gjøres Eksempler og resultater fra ulike prosjekt i PRO tjenesten i Holtålen kommune.
OSA saker og utfordringer
1 Økonomi- og HMS -rapport 1. kv Oppsummering - hovedpunkt.  Finansforvaltningen - tap hedgefond samt redusert forventet avkastning i 2009 til.
Allmøte USIT 18. oktober Saksliste Internt handlingsrom (IHR) USIT 3.0.
Seminar Dagkirurgi i Norge 7 februar 2014: Finansieringsordninger som fremmer utvikling av dagkirurgi Tor Iversen.
Bernt Kristian Berntsen Personal- og organisasjonssjef
Prosjektleder Inger Svendsrud
Gjennomgang av miljørettet helsevern
Teknologiledelse 1 Økt sikkerhet og effektivitet i boring og produksjon Jostein Sveen Smartere Sammen Smartere Sammen ® En fire-faset prosess.
Planlegge og prioritere tiltak
Styremøte IHR – Forslag til vedtak. Roller og ansvar Forslag til vedtak Med bakgrunn i saksutredningen anbefaler universitetsdirektøren følgende.
1 Prosjekt ”DRIFTSAVDELINGEN - ORGANISERING 2009” Møte
Gruppeundervisning / Innleveringer Obligatoriske innleveringer: –Leveres til gruppeleder. Innlevering 1: Uke 10 ( ) –Markedsanalyse.
FORSLAG OMORGANISERING. Forslaget Hovedpoeng: Sagene IF omorganiseres til kun å ha et styre.
Objektorientert design In 140 Sommerville kap 12 – del 1.
– 1.1 Presentasjon av Undervisningsbygg Tilbudskonferanse vaktmestertjenester Runar Berget –
Fra uønsket deltid til heltidskultur Jostein Bø/HR-sjef i Asker kommune.
Ledelse av pasientsikkerhet Styreinvolvering. Sett et mål Del fakta og pasienthistorier Sett i gang og følg opp tiltak på systemnivå Forbedre pasientsikkerhetskulturen.
Arbeidstid – hvor utfordres Norsk Sykepleierforbund i 2011 Kan det gå på forsvarligheten løs?
Arne Bugge Amundsen Samhandling mellom de tre øverste styringsnivåene Fremlegg til styreseminar 20/
RIS-metoden for prosessforbedring
Nytt Intranett Trøndelag Fylkeskommune
AIM – reduksjon av uønsket variasjon - Kontormøte
Forutsetningsgruppen Møte 1:
Fra Kielland til Snorre Synspunkter fra DNV
6-timersdagen på TINE Heimdal.
Arbeidstilsynet syn på verneombudenes plass og rolle i virksomheten
Møte om livbåter
Prosjektforslag 6 Eksperter i Team - Gullfakslandsbyen 2008
Undervisning og barnehage
Attestasjon og anvisning
Utskrift av presentasjonen:

Classification: Internal Status: Draft Innstilling fra arbeidstakerrepresentantene i Snorre BU til behandling av dimensjonering og organisering

2 Viktige momenter ved detaljering av ny D&V modell Fordelingen av ressursene mellom D&V og PV vil etter vår mening svekke intensjonen om å øke fokus og evne til å ivareta sikkerhetskritisk vedlikehold Deler av oppgavesettet til vedlikehold er delt ut til OFS og FFO på tross av beslutningen som sier at enhetene skal være bemannet for å ivareta ”normalt” driftsansvar og vedlikehold Kranlag 2 på dag blir ikke bemannet med SH dekksoperatører Vaktmester oppgaver i logistikk er overført til mekanisk SNA Kommunikasjonsansvarlig er fjernet som stilling på SNA Resepsjonist oppgaver foreslått flyttet til land er i ny modell SNA Materialforvalter definert som stilling er uklar Driftsingeniør er fjernet som stilling SNA Produksjonsingeniør er fjernet offshore SNA Byggeleder er fjernet som stilling SNA

3 Bakgrunn for beslutningsforslag i Snorre BU Bedriftens forslag bygger på en modell for drift- og vedlikehold som vi mener fører til øket risikonivå og svekket regularitet. –Både faglig kompetanse og ikke minst anleggskompetanse svekkes når fagavdelingene splittes –Arbeidsformen er mindre effektiv WR0009 er ikke etterlevd. Her kreves det blant annet gjennomføring av konsekvensanalyse som også skal inneholde en samlet kost/nytte vurdering. Kravet til analyser i Ptil sitt regelverk er heller ikke etterlevd. Bedriftens forslag til reduksjon i bemanning er ikke forsvarlig –Metodikken med sammenligning mellom plattformens størrelse er ikke holdbar –Etterslep, overtid, sykefravær og aktivitetsnivå viser at dagens bemanning ikke er tilstrekkelig –Bedriften har lagt til grunn en modell for drift og vedlikehold som vi mener gir dårligere effektivitet

4 Råd til beslutning i Snorre BU 1. Snorre BU anbefaler bedriften å opprettholde en organisasjon som ivaretar drift og vedlikeholdsstyring i henhold til fagdimensjonen (helhetlige fagavdelinger). Dette medfører at fagledelse, kommunikasjonsansvarlig, resepsjonstjeneste, materialforvalter, vaktmester og ingeniørtjenester på plattformen(e) videreføres. 2. Snorre BU anbefaler bedriften å foreta nødvendig etterrekruttering ifm. 58+ og annen avgang, dersom det ikke kan dokumenteres en effektiviseringsgevinst eller oppgavebortfall. Dette innebærer at dagens faktiske bemanning opprettholdes inntil relevante gevinstområder er realiserte. Dette gjelder særlig for produksjon som ikke kan få tilført ressurser fra OFS på kort varsel. 3. Snorre BU anbefaler bedriften at logistikkoppgavene i sin helhet skal utføres med SH personell 4. Snorre BU anbefaler bedriften å utsette beslutningen om rotasjon av personell i påvente av arbeidsmiljøanalysen som det er krav til i slike prosesser (ref. styringsforskriftenes §17).Dersom en slik analyse konkluderer med at rotasjon av personell anbefales, vil vi revurdere vårt syn.