Oppgave 42 Finn feilene i setningene, og gi forslag til riktige setninger. Her finnes det selvsagt mange muligheter og ikke én fasit.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Velkommen til Barnas gudstjeneste!
Advertisements

Sprell levende 4.mai 08.
Demens - Test.
”Lopper i blodet” ble profilert som barnas nye jule-CD i fjor.
Noen tema for samtaler om vennskap (Barnetrinnet)
Harald Kaasa Hammer Knattholmen Guds kjærlighet og vår.
De dårige følelsene. Veiene ut..
Music: Nightengale Serenade
Ei dramatisering Mathias– fritt etter Johan Herman Wessel
Fra ord til liv August 2012.
Kapittel 14 På tur i skogen
Fra Ord til liv November 2009 “Det er lettere for en kamel å gå gjennom et nåløye enn for en rik å komme inn i Guds rike” (Mt 19,24).
Kapittel 5 Ekteparet Alfaro spiser meksikansk middag.
MBS OmsorgsSkolen - Vennesla
Kapittel 3 oppgave j. (På bildet: Asbjørnsen og Moe)
Julemesse, Misjonssalen Sandnes 30. november 2013 Asbjørn Kvalbein
Kapittel 30 Fag og rutiner på skolen.
Hvem er Jesus?.
Møre og Romsdal. 2 Ligger det et bedehus eller et kristelig forsamlingshus (ikke kirke) i nærheten av der du bor? (n=502) i prosent.
Kapittel 7 Johanne har ingen klær.
Kapittel 48 Elina møter en mann på fjellet.
44 Hector om skikk og bruk I Norge
Kapittel 5 oppgave g Sett inn å sette (seg,) å sitte, å legge (seg), å
Kapittel mai hos Reza og Heidi.
Å vokse i erkjennelse og erfaring
Kapittel 21 Transportsystemet i Oslo
Kjære Pappa. Rart å tenke på at du startet på bunnen en gang du også.
Priviligerte mennesker, lever livet uten grenser, graver og pumper opp
PÅ SAMME LAG for å bedre læringsutbytte for alle
Kapittel 39 Samlivsformer.
Kapittel 10 På treningssenteret.
Kapittel 4 oppgave j Skriv om slik at setningene betyr omtrent det samme.
Kapittel 4 oppgave i Sett inn preposisjoner eller adverb som passer.
Hypotetiske setninger. Lag setninger slik eksemplene viser. 
Sett inn synes eller tro.
Sett inn nok på riktig plass.
Kapittel 5 oppgave b Sett inn riktig form av substantivene, med artikkel hvis nødvendig.
Prøv å sette setningene riktig sammen. Du finner oppgaven på www
Kapittel 1, oppgave b) å kaste loss å seile uvær (n) kuling (m)
Kapittel 37 Hectors ønske om arbeid i Norge.
HVEM ER GUD, EGENTLIG? Salem
Pressekonferanse 6. mars 2009 Holdning til psykisk helsevern og tvangsbehandling Landsomfattende undersøkelse 5. – 16. februar 2009.
Fra ord til liv April 2010.
© Olympiatoppen1 Hvordan benyttet jeg kognitive teknikker i min karriere? Hovedløpsprosjektet 5. november 2011.
I dag snakker vi om psykiske problem:
ROTARYS OMDØMME MØTER MEDIA
Piano og Klarinett Ragnar Freyr Olsen.
Livets tog.
Jes 40,13 Hvem har målt Herrens Ånd, og hvor er mannen som kunne gi Ham råd og tilføre Ham kunnskap? Rom 11,34 For hvem har kjent Herrens sinn? Eller hvem.
Jesu Kristi Gud Ef 1,17 Jeg ber om at vår Herre Jesu Kristi Gud, herlighetens Far, må la dere få den Ånd som gir visdom og åpenbaring, så dere lærer Gud.
1.1 /// Klikk her for å høre Magnus 1.2 /// Klikk her for å høre Thea 1.2.
Å kjøre bil og å stå i bilkø
Sett inn preposisjoner eller adverb som passer
Kapittel 36 Reza forteller om sin arbeidserfaring.
Bokollektivet Målgruppe:
Berit Berg, Samfunnsdagen 23. august 2011
Side 156 – 158 Hvilke pronomen mangler?
Kapittel 1, oppgave i) Sett inn preposisjoner eller adverb som passer.
Kapittel 6 Kveldsmat hos familien Dalilah.
Kapittel 2 oppgave i Kjenner disse personene ansvarsfølelse?
Livsstilsending - uke 5 -
Kapittel 13 I begravelse.
Fattigdommen ingen ser
Kapittel 6 Kveldsmat hos familien Dalilah.
Kapittel 35 Hans forteller om jobben som sosionom Hans ønsker å hjelpe andre mennesker.
Roller og forventninger
Kapittel 1 oppgave a) Sett inn substantivene i riktig form
Oppgave 42 Finn feilene i setningene, og gi forslag til riktige setninger. Her finnes det selvsagt mange muligheter og ikke én fasit.
Kapittel 5 oppgave d Sett inn riktig ord i riktig form:
Kapittel 5 oppgave d Sett inn riktig ord i riktig form:
Utskrift av presentasjonen:

Oppgave 42 Finn feilene i setningene, og gi forslag til riktige setninger. Her finnes det selvsagt mange muligheter og ikke én fasit.

Oppgave 42 Ikke helt riktig setning: Forslag til riktig setning 1. Jeg blir mer bekymret hva slags klær har dere på seg, kanskje dere blir kaldt. 2. Sikkert passer hun bra på dere. 3. Mine kjære barna jeg håper at dere forstår min vanskelig situasjonen. 1. Jeg blir bekymret over hva slags klær de har på seg, for det blir kanskje kaldt. 2. Hun passer sikkert godt på dere. 3. Mine kjære barn, jeg håper dere forstår min vanskelige situasjon.

Oppgave 42 Ikke helt riktig setning: Forslag til riktig setning: 4. Samboerforholdet er forhold hvor mann og kvinne bor sammen uten å bli giftet. 5. Jeg tror at samboerforhold bestod bestandig. 6. Samboerforhold er en god sjanse at mann bereder seg for ekteskap. 4. Samboerforhold er forhold hvor mann og kvinne bor sammen uten å være gift. 5. Jeg tror at samboerforhold alltid vil bestå. 6. Samboerforhold gir en god mulighet til å forberede seg til ekteskapet.

Oppgave 42 Ikke helt riktig setning: Forslag til riktig setning: 7. Også mange barn bor med bare mor eller far. 8. Også håper jeg at en dag skal jeg arbeide som lege og på den måten kunne være nyttig for samfunnet. 9. Hvis mennesker er lykkelig vil bli staten vellykket. 7. Det er/finnes også mange barn som bor bare med mor eller far. 8. Jeg håper også at jeg er dag skal arbeide som lege og på den måten være nyttig for samfunnet. 9. Hvis mennesket er lykkelig, vil staten bli/være vellykket.

Oppgave 42 Ikke helt riktig setning: Forslag til riktig setning: 10. Hver man må ofre mange ting i liv å greie og bli lykkelig. 11. Den sangen ” Ride Ranke ” er den veldig interessant sangen som er full av sannhet om hverdags liv. 12. Folket som bor alene er ofte triste, deprimerte, nervøse o.s.v. Så prøver de å finne en måte å kunne være nyttig for noen annen. 10. Hvert enkelt menneske må ofre mange ting i livet for å klare å bli lykkelig. 11. Sangen ”Ride Ranke” er en veldig interessant sang som er full av sannheter om hverdagslivet. 12. Folk som bor alene er ofte triste, deprimerte, nervøse, osv. Derfor prøver de å finne en måte å kunne være nyttig for andre på.

Oppgave 42 Ikke helt riktig setning: Forslag til riktig setning: 13. Det er en historie om hele liv fra barndommen til voksen periode og forhold mellom faren og sonen sin. 14. På den andre siden hvis man ikke har toleranse, vilje for samarbeid og hater andre mennesker det kan bli veldig stor problem som kan følge til kjempeproblematiske situasjonene. 13. Det er en historie som omhandler barndom til voksen alder, og forholdet mellom far og sønn. 14. På den andre siden er det slik at hvis man ikke har toleranse, vilje til samarbeid og hvis man hater andre mennesker, kan det føre til veldig store problemer og skape svært problematiske situasjoner.

Oppgave 42 Ikke helt riktig setning: Forslag til riktig setning: 15. Avslutningsvis håper jeg at mange land betrakter dette problemet på alvor og utvikler nye alternative energikilder. 16. Idet jeg sitter i stolen som minner meg på barndommen min, tenker jeg på dere mine kjære lille barn. 15. Avslutningsvis vil jeg si at jeg håper at mange land tar dette problemet på alvor og utvikler nye alternative energikilder. 16. Når jeg sitter i denne stolen som minner meg om barndommen min, tenker jeg på dere, mine kjære, små barn.

Oppgave 42 Ikke helt riktig setning: Forslag til riktig setning: 17. Nora prøver, men lyktes ikke. 18. Helmer oppfører seg som en dobbel moralsk person. 19. Kvinner bør ha den liten plass for seg selv, de bør ta ansvar over livet sin og finne sin egen plass i samfunnet. 17. Nora prøver, men lykkes ikke. 18. Helmer oppfører seg som en dobbeltmoralsk person. 19. Kvinner bør ha en liten plass for seg selv. De bør ta ansvar for sitt eget liv og finne seg sin egen plass i samfunnet.