Kort introduksjon til Ressurssystemet. Hensikten med systemet Ressurssystemet skal gjøre det mulig for Røde Kors å samle alle ressurser i ett felles system.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Ny ordlyd på rapportene i avdelingen og nye rutiner for registrering av skyteaktiviteter For nye brukere: Du må først være registrert med en e-postadresse.
Advertisements

- Kompetanse Nettvett Hanne Svendsen- PVS kompetanse.
Markedsføring, rekruttering og lojalitet
Support, nye funksjoner og tjenester fra Uni Pluss
Demo av portalen LOG - Leverandørnett Olje og Gass.
Logg inn med ditt brukernavn og passord. Glemt passord?
“UNDER THE KNIFE” Et planleggingssystem for operasjonsavdelingen Fylkessykehuset i Molde Prototype for planlegging, logistikk, og kostnads estimering.
Veien mot arbeidslivet Jobbsøking
STUDIEARBEID Hva er en studieplan?
SiO-Læringsmiljøs Regnskapskurs for store foreninger 1 Regnskapsprogrammet - En presentasjon.
Fast advokat Ole Henrik Wille og HR-sjef Hanne Myhre
seniorrådgiver Jin Marte Øvreeide
Klikk Aktiver redigering i meldingsfeltet,
Introduksjon til Windows 2003 Server og oppgradering fra Windows NT4.
Introduksjon til objektorientert programmering i PHP
Styrevervregisteret FFF Bodø 26. mai 2010 Linda K. Storjord Formannskapssekretær.
Grunnkurs for kursholdere
Begrenset redigering “Klubbjournalister” For web ansvarlig klubb.
Velkommen til ledersamling i Akershus Røde Kors 23. september 2009
Hva skal et styre gjøre av arbeidsoppgaver?
Samarbeid skole næringsliv Valgfag
Step-by-step demonstrasjon av Refleks systemet!. - Kunder - Medlemmer - Ansatte - Abonnenter - Brukere - etc.. Refleks Løsning 1.Utvikle2.Respons 3.Gjennomføring4.Rapportering.
Aktuelle saker. Tariff forberedelser Vi ber de tillitsvalgte om å foreta oppryddingene på medlemslistene sine i god tid før lønnsforhandlingene.
Hvordan lykkes med et prosjekt?
Gå til ditt dokument som ligger under arbeid (dokumentet har da status R for reservert) og klikk på fanen Rettigheter. Velg deretter Ny rettighet.
Svar på gruppearbeid Gruppe E Spørsmål 1 Trenden for de fleste er at antall medlemmer går nedover. Men aktiviteten blir ikke nødvendigvis skadelidende!
”Tremånederskontroll” UNN, 27. og 28. sept Viktig problemstilling - slik handlingsplanen ser det Ventetiden er lang ved mange hørselssentraler.
Kvalitetssystemet EQS Introduksjon for tilsette
Rådgiversamling 9. januar 2012 Formidling til bedrift og vg3 i skole.
Karriereveiledning Strukturen i Finnmark. Fylkespartnerskapet for karriereveiledning Formålet er å etablere forpliktende partnerskap på regionalt nivå.
Oppdateringsseminar 5. – 6. februar 2011 Når ble funksjonen opprettet? Vi skal se litt på funksjonen OPL og ansvarsområder Fagfunksjonen Operativ Leder.
Markedsføring og pressearbeid
Studentliv - Kurs i PR og markedsføring - Modul 6
Referansegruppe TQM brukerforum Referansegruppens medlemmer Maks 15 medlemmer – Små og store virksomheter – Offentlig og privat – Medlemmer.
1 Brukerveiledning for Klubben onlines medlemsarkiv – en enkel innføring.
Effektivisering av ansettelsesprosessen
Nordmøre og Romsdal politidistrikt - Felles operativ enhet HMS-konferansen 2007 Redningstjeneste – innledning til beredskapsfilm.
Fylkeskommunen + VOFO = sant Hvorfor samarbeide med studieforbundene? Bidrar til å gi brukerne et bedre tilbud Fylkeskommunen er ikke best på alt Studieforbundene.
Innledning NJFF lang erfaring med utdanning av instruktører og kursledere Kursheftet utarbeidet for å gi deg informasjon og kunnskap om det å utøve veilederrollen.
Et samarbeidsprosjekt mellom: Norges Basketballforbund Norges Svømmeforbund Norges Rugbyforbund.
Endringer på Min Bedrift Endringer Listene: ”Nye oppdrag”, ”Besvarte oppdrag” og ”Vunnede oppdrag” legges direkte på forsiden til.
Gutter som lekeressurser HOSLE BARNEHAGE
Ny organisasjonsperm. Organisasjonsperm 2014 Ikke store endringer fra det som ble lagt frem i Fornyes etter behov. Forventer en del endringer i.
Norges Svømmeskole Lederkonferansen Rica Norge Kristiansand 13. september 2008.
IMDi Integrerings- og mangfoldsdirektoratet, Gjøvik
Forprosjekt – nytt skoleadministrativt system Vedlegg 5 - Prosessbeskrivelse Privatistopplæring.
Kunnskapsløftet – fra ord til handling Elevinfo - database for planlegging, gjennomføring og vurdering Elevinfo - database for planlegging, gjennomføring.
2.6 FIKS Ansvarlig: Steve og Ingunn FIKS står for Fotballens Informasjon og Kommunikasjons System og eies av Norges Fotballforbund  For at våre klubber.
| Formelle tekster.
Kort innføring i bruk av Stegaberg IL sin hjemmeside. - Denne passer for lagledere og trenere Innhold: * Knytte spillere til laget * Legge til nye spillere.
Geomatikk AS © 2006 Levende planarkiv Kurs for Nordhordaland 16.mai 2006.
Frivillige Fokusgruppemøte 9. mai Utfordringer Rekruttering medlemmer til å være frivillige, spesielt fra den «yngre garde» Møte sentrale krav som.
Rapport fra Verveutvalget Ledersamling – Tyrifjord Turisthotell 24. september 2015.
RIKTIG TEKNOLOGI VIL ALLTID LØNNE SEG KOS Kompetanse og OpplæringsSystem.
Medlemsnett, hjemmesider og e-post Norfos digitale tjenester.
Cittaslowrådet Hvordan arbeide for å få energi og effekt ut av Levanger som Cittaslow? Levanger er en flott plass å bo – utrolig vakker også,
Velkommen til kurs i Norfos digitale tjenester
Kommunikasjonsnettverk
Medlemsregister mm - en liten innføring
Visjoner , mål og tiltak for 2017
Opprette arrangementer Oslo
Barn og unge 0 – til 26 år Barn 6 – 13 år (1. – 7.kl)
ESøknad - Et webbasert system for elektronisk innlevering av søknader om forskningsmidler Kort presentasjon av systemet beregnet på prosjektledere/forskere.
Orientering til styret om AMUS mars 2017
ESøknad - Et webbasert system for elektronisk innlevering av søknader om forskningsmidler Kort presentasjon av systemet beregnet på prosjektledere/forskere.
NAVNET DITT Kontakt meg : Her skriver du selve søknaden på jobben.
Opplæringsplanen i Røde Kors Gratis til DEG
Norsk Fosterhjemsforening <fylke>
Opplæring av klubbsekretærer v/distriktssekretær Ludvig Kåre Øyen
Min side og Medlemsnett
Utskrift av presentasjonen:

Kort introduksjon til Ressurssystemet

Hensikten med systemet Ressurssystemet skal gjøre det mulig for Røde Kors å samle alle ressurser i ett felles system.  Ressurssystemet gir Røde Kors mulighet til å håndtere:  Materiell og utstyr (registreres på ulike måter)  Eiendom  Sivil kompetanse (utdannelse, erfaring, språk og sertifikater)  Røde Kors-kompetanse (Kurs, verv, erfaring)  Tilgjengelige kurs og opplæringstiltak

BrukergruppeTillgang MEDL De fleste medlemmer skal ha rolle MEDL i Ressurssystemet. Denne rollen innebærer at man har mulighet å registrere sin egen kompetanse og skrive ut et Røde Kors-CV. Som MEDL kan man også søke i kurskatalog og melde seg på kurs. KOMP Rollen er tilpasset for personer som har spesielt ansvar for kurs og kompetanse. I tillegg til funksjonene som MEDL har tilgang til kan KOMP opprette nye kurs, administrere kurs samt redigere og kvalitetssikre kompetanse på andre i sin forening. KOMP har tilgang til å søke i rapporter over kompetanse på landsbasis. LOG Rollen er tilpasset for personer med spesielt ansvar for utstyr. I tillegg til funksjonene som MEDL og REG har så kan LOG søke etter materiell og utstyr på landsbasis. Rollen er passende for eksempelvis lokalforeningsledere. I Hjelpekorpset kan denne rollen passe bra for operative ledere eller depotledere. OPER Tilgang til funksjonene som MEDL, REG, KOMP og LOG har. OPER har en overordnet rolle og har tilgang til samtlige funksjoner som har med utstyr, eiendom og kurs- og kompetanse å gjøre. Rollen er passende for eksempelvis lokalforeningsledere, korpsledere, distriksansatte og operative ledere. ADMK Rolle for ansatte sentralt med spesialansvar for kurs- og kompetanse. ADML Rolle for ansatte sentralt med spesialansvar for utstyr- og materiell.