Husk å stenge ved avreise. Bruk kjøpevann på kaffetrakter og

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Festsalen Kurs- og konferanse
Advertisements

Hvordan kan vi lage salt av syrer og baser?
Trygghetskampanje – brann og el sikkerhet
Gjør deg kjent med fra.
Veiledning: Fylling av R-410A på luft-luft varmepumpe
Bruke blits Vi trenger blits når det er for lite lys. Med blits inne: Når du tar bilder inne, er det ofte lurt å bruke blits. Når det er mørkt i rommet,
Medlemsnettet Foreløpig må dere taste inn hele adressen. Direkte link kommer snart.
SO Kalenderview Bli integrert!. SO Kalenderview Bli integrert!
GoOnline publisering Hvordan komme i gang med GoOnline. Denne presentasjonen tar deg steg for steg gjennom oppsett av nettsted med bruk av GoOnline Proffesional.
Brukerveiledning for gruppeledere
VEDLIKEHOLD GROVFILTER OG ELEKTROSTATFILTER
Fjerning av livmoren med åpen operasjon / laparotomi
Gudstjeneste med Skattejakt.
Fyrhuset Kurs- og konferanse
Kreativ bruk av tankekart
Intranett: Hvordan komme i gang
Telefonrøret plugges via kabel til telefonens venstre side. Strømkabelen monteres / dyttes forsiktig på plass - den andre enden skal videre til strømkontakt.
Viftemotor-Bytte (RAS)
Slik kommer du til «Personverninnstillinger»: Logg inn på Facebook.
Au2Pc med kortleser TPpay. Hurtigbruksanvisning.
Første rapport: Den rapporten jeg har valg ut her er helt usymetrisk, men innenfor en ramme slik at den kan gjentas til et flatemønster. Her har jeg også.
Sett inn riktig tid/form av verbet
Kjelsås Håndball , Kioskinstruks 2013
Instruks kiosken! • Når du kommer: – Lås opp porten inn til banen! – Hente vann i klubbhuset (nede -garderoben) – Sett på pølsevann, og vaffeljern • Ikke.
Veiledning: Nedpumping av kuldemedium til utedelen.
MINE KJÆRE BARN SPARE STRØM = MER LOMMEPENGER. DERFOR….
TIPS FOR NATTFOTO Laget av Jon Petter Andersen Kolbotn Fotoklubb
SAMLING PÅ NORDSETER 25. – 27. NOVEMBER 2011 Gruppe 11-12år Trenere: Torbjørn, Trond, Kjetil og Mireilla Dessverre lite snø – men vi skal ha det moro likevel.
Lagledermøte NNM 2014 Lørdag 05.april. Agenda •Opprop •Værmelding •Gjennomgang av Stadion/arena •Gjennomgang av løyper og preparering. •Seeding, start.
Visma Enterprise introduksjonspresentasjon Hvordan bruke ny meny i Visma Enterprise HELHETLIG LØSNING FOR NORSKE VIRKSOMHETER Moderne og effektiv tjenesteproduksjon.
Skattejakt-samling på torsdag

Presentasjon av ROS PP Trykk pil for neste bilde.
Bildebehandling i Paint
Astma og rhinokonjunktivitt Allergi og miljø
1 Brukerveiledning for Klubben onlines medlemsarkiv – en enkel innføring.
Høgskolen i Oslo Bli kjent med tekstbehandlingsverktøyet Eksempel: Word Fagenhet for IKT ved Avdeling for lærerutdanning 2005/2006 Grunnleggende tekstbehandling.
Høgskolen i Oslo Bli kjent med tekstbehandlingsverktøyet Word 2002 IT-seksjonen ved Avdeling for lærerutdanning 2003/2004 Grunnleggende tekstbehandling.
Bilder fra Hviterussland - den gamle og den nye tid møtes.
Visma Scenario/SuperOffice kontakt/kunde og prosjekt/anlegg integrasjon Denne presentasjonen vil vise noen skjermdumper og kort info om hvordan integrasjonen.
Regler for bruk av øvingsavdelingen REGLER FOR BRUK AV ØVINGSENHETEN VED RADIOGRAFUTDANNINGEN.
SAMLING PÅ BEITOSTØLEN 6. – 8. DESEMBER 2012 Gruppe år Trenere: Arne, Svein, Harald, Mia, og Thor Ingvar.
SAMLING PÅ GOMOBU 20. – 22. NOVEMBER 2008 Gruppe år: Det ser ut til å bli gode muligheter for skigåing. Ta med skøyteski og klassisk ski. Husk gode.
SAMLING PÅ NORDSETER 25. – 27. NOVEMBER 2011 Gruppe år Dessverre lite snø – men vi skal ha det moro likevel.
Kioskinstruks høst 2012 Nøkkel: Universalnøkkel benyttes også til sjalusi i kiosken. Kasse: Kasse til kiosk ligger i låsbart skap i vaktrommet. En kasse.
Instruks kiosken! Når du kommer: – Lås opp porten inn til banen! – Hente vann i klubbhuset (nede -garderoben) – Sett på pølsevann, og vaffeljern Ikke bruk.
Xcomfort gir deg komfortable løsninger:
Harald Kaasa Hammer: Manual til redigering av nettstedet Først forklares hva de ulike elementene på nettsidene betyr. Så ser vi på mappene.
Opplæring: Pålogging Prosedyre for logge på og av, låse og åpne PC’er DatoVersjonForfatterGodkjent avEndringer utført André S. MathiesenTore.
Sosialtjenesteloven kap. 4A
SAMLING PÅ BEITOSTØLEN DESEMBER 2014 Gruppe år Trenere: Henrik, Harald, Einar, Thor Ingvar, Tore og Espen.
Huawei E5776 Brukerveiledning
Slik lager du sjablonger med Gimp!
Han sier: Jeg kaller dere ikke lenger tjenere, men venner.
Kontaktpersoner sesongen OppmannsansvarligTorunn Eilertsen Sportslig koordinatorAnders Holand Pettersen Resultattavle og musikk.
23. Spillere For spillere i Postenligaen og 1.div.
Medlemsmøte Informasjon om hyttene Søkeprosess og kriterier for tildeling Innspill fra medlemmer.
Flest mulig - lengst mulig - best mulig Tema for presentasjon undertema.
BRANNVERNOPPLÆRING Grunnleggende branninformasjon til studenter og nytilsatte ved Høgskolen i Sør-Trøndelag.
1 LIFEPAK 20 Slå av og på apparatet med den grønne knappen. Brukes kun i manuelt modus, valg av joul. Brukes ved manuell defibrillering, elkonvertering.
MON PETIT MONDE LA MAISON. LES MEUBLES ET LES PREPOSITIONS -Forstå og bruke et ordforråd som dekker dagligdagse situasjoner – 1) la maison et les meubles.
Mon petit monde La maison. Les meubles et les prepositions
Budsjettrapport OF.
Fjerning av livmoren med åpen operasjon / laparotomi
For Sameie Hoffsveien 10 A-C Styre Oppdatert 23.02
Varmepumpen Forarbeid.
Inspera Eksamenssystem
Varmepumpen Forarbeid
Bjørndal Hufsen Duathlon
REDSKAPER OG VERKTØY DEL 4.
Utskrift av presentasjonen:

Husk å stenge ved avreise. Bruk kjøpevann på kaffetrakter og Vannet er skrudd av. Kran bak vaskemaskinen på badet og over kjøkkenbenken ( bak lampa ) Husk å stenge ved avreise. VANN Bruk kjøpevann på kaffetrakter og strykejern

Bruk kalktabletter en gang i blant når det vaskes klær. Oppvaskmaskin og vaskemaskin SKAL kun brukes når noen er tilstede i leiligheten eller i nærheten, for eksempel terrassen. Bruk kalktabletter en gang i blant når det vaskes klær. Tilsett også salt ved behov i oppvaskmaskinenKran til denne er den nederste av to i kjøkkenbenken. KJØLESKAP. Slå av og på med mynt som ligger på toppen av skapet. Ved avreise settes døra på gløtt. Ingen matrester må ligge igjen – MID gir normal temp

Det holder at dere bruker kun en Aircondition / varmepumpe har liten kjølekapasitet, så den bør kun brukes til oppvarming Det holder at dere bruker kun en fjernkontroll ( Lemon ) Sett strømmen på tv, velg kanal ved å trykke OK. Trykk exit for å fjerne teksten. IKKE TRYKK MENY TAXI Juan prater skandinavisk, ønsker å gifte seg med en rik skandinavisk jente på ca 30. 0034 647 551723

LÅSING LÅSING Når der forlater leiligheten må alle dører låses. Skrulåsene på verandadøren MÅ skrus igjen når ingen er tilstede, også når dere er på takterrassen og om natten. NB. Skoddene på verandaen må / bør låses om natten. Tyver finnes også her, så ikke legg verdisaker synlig. Ved hjemreise lukkes alt, safen skal stå åpen med nøkkelen i døra. Hovedsikring slås av 1 og 2. La det stå igjen litt kjøpevann og toalettpapir til nestemann. Telefon til Øyvind: 004790752540 – 004733385926. La info ligge fremme.