Last ned apper fra Google Play (Android) Åpne Internett på din enhet og søk deg inn på siden www.google.no, trykk på Play, som du finner på menylinjen.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Blogg En blogg kan sammenlignes med en nettbasert dagbok. Her kan du publisere tekst, bilder, videoer. Leserne kan kommentere det du har skrevet i din.
Advertisements

Ny ordlyd på rapportene i avdelingen og nye rutiner for registrering av skyteaktiviteter For nye brukere: Du må først være registrert med en e-postadresse.
Nedlasting av apper på Apple
Nedlasting av Adobe Reader Adobe Reader brukes bl.a. for å åpne vedlegg i en E-post. Åpne Internett og skriv, adobe.no i adressefeltet, klikk Enter. Rull.
HVA ER ?.
Datakurs i heimesida Skei hotell 15.mai  Søk opp på internett  Last ned Google Chrome – gratis  Gå inn via Google Chrome når du skal inn på pensjonistforbundet.
Hvordan lager du en konto (blir en Facebookbruker) ?
Hvordan bruke Lions medlemsregister?
YouTube Amerikansk nettside Gratis Video og musikk
Bygg web på Opplæring Presentasjon Idium AS Bygg web på Opplæring.
Ebus Management Center En liten bruksanvisning for de enkleste funksjonene.
Registrering 1.åpne din Galaxy. 2.trykk på Programmer som du finner oppe til høyre på skjermen. 3.trykk på ikonet Samsung App. 4.når du kommer inn på siden.
GoOnline publisering Hvordan komme i gang med GoOnline. Denne presentasjonen tar deg steg for steg gjennom oppsett av nettsted med bruk av GoOnline Proffesional.
BraWeb Bestilling.
Brukerveiledning for gruppeledere
Nedlasting av Adobe Flash Player Adobe Flash Player brukes for å se video på Internett, YouTube, nett-TV osv. Åpne Internett og skriv, adobe.no i adressefeltet,
Oppdatering for Java. Java Update er viktig å laste ned på din PC. Når du bruker nettbank, logger du deg inn med JavaID. Når du får Java oppdateringer.
Elektroniske verktøy Diakonhjemmet nov 2011.
Kontoinnstillinger Slik kommer du til «Kontoinnstillinger»:
EVurdering Et webbasert system for elektronisk vurdering av søknader om forskningsmidler Kort presentasjon av elektronisk system for vurdering av forskningssøknader.
Kontoinnstillinger Slik kommer du til «Kontoinnstillinger»:
Hvordan melde seg på skyteaktiviteter 1.For å kunne melde deg på skyteaktiviteter må du være godkjent av avdelingen som aktiv skytter. Før dette må du.
Hvordan lager du en konto?
Bildet:
Slik kommer du til «Personverninnstillinger»: Logg inn på Facebook.
Brukermanual for NROFs lokalavdelinger©
Bruke Gmail 3a Gmail er et e-postprogram.
HVORDAN SLETTER DU DIN FACEBOOKKONTO ?
Nedlasting av Java Java bruker du til bl.a. å logge deg inn i nettbanken. Åpne Internett og skriv, java.com i adressefeltet, klikk Enter. Klikk på Free.
Intranett: Hvordan komme i gang
Slik kommer du til «Personverninnstillinger»: Logg inn på Facebook.
Elektroniske verktøy Diakonhjemmet nov Verktøyene Disse verktøyene blir brukt på Diakonhjemmet •Epost •PPS •Studentweb •Its learning.
HVA ER ?.
Opprette Gmail-konto Lærer/ledsager 3i Opprette Gmail-konto
For å åpne Internett trykker du på i startskjermbildet. Når du klikker i adressefeltet, blir det en blå bakgrunn på den nettadressen som står der, og det.
Mandag 1. November Bare få uker til ADVENT IE og OUTLOOK.
Foresattepålogging Du velger Foresatte Foreldremøte Adresse:
Forsiden til som du møter førstwww.pssi.no.
Oppdatering for Windows Update Windows Update er viktige oppdateringer for din PC. Disse skal i utgangspunktet komme første tirsdag i hver måned, men de.
Elektroniske verktøy Diakonhjemmet nov Verktøyene Disse verktøyene blir brukt på Diakonhjemmet •E-post •PPS •NEL •Studentweb •Its learning.
Musikk valg av programfag til Vg2. Du får tilsendt brukernavn og passord på epost Det er viktig at du forandrer passordet og at du husker hva du endret.
Musikk valg av programfag til Vg3. Du får tilsendt brukernavn og passord på epost Det er viktig at du forandrer passordet og at du husker hva du endret.
Unio Min side Oppdatering av e-post og mobil
Gå inn på denne internettadressen:
Elektroniske verktøy Diakonhjemmet nov 2008 (Klikk for å komme til neste side)
Elektroniske verktøy Diakonhjemmet nov Verktøyene Disse verktøyene blir brukt på Diakonhjemmet Epost PPS NEL Studentweb Its learning.
Elektroniske verktøy Diakonhjemmet august Verktøyene Disse verktøyene blir brukt på ditt studium Epost Studentweb Its learning.
Wikipedia Wikipedia er leksikon på Internett. Wikipedia blir utgitt av den ideelle organisasjonen Wikimedia Foundation. Wikipedia har over 18 millioner.
HVORDAN SLETTER DU DIN FACEBOOKKONTO ?
Hva er ?. Facebook er et av de mest kjente sosiale medier eller nettsamfunn. Det er en gruppe mennesker som ved hjelp av data (internett) kommuniserer.
Hvordan lager du en konto?
Bruk av iPad. Bruk av berøringsskjerm Det anbefales å bruke fingrene eller en digital penn, IKKE bruk skarpe gjenstander da det kan ødelegge skjermen.
Blogging med Google Blogger
Opprette Gmail-konto Lage iGoogle-side
Komme i gang med BIBSYS På bibliotekets hjemmeside bruker vi denne linken til BIBSYS.
Komme i gang med BIBSYS På bibliotekets hjemmeside bruker vi denne linken til BIBSYS.
CLASS FRONTER En begynnerinnføring.
Hvordan bli medlem av vår WIKI En bruksanvisning.
Funksjoner og Innstillinger i
Sette opp Gmail i Outlook
1 Registrere deg med brukerkonto (engangsjobb) Skal du få tilgang til kurs, må du først etablere en brukerkonto. Klikk på ”Registrer deg”
Hurtigreferanse for © 2012 Microsoft Corporation. Med enerett. Lync Web App Bli med i et Lync-møte med PC-lyd Hvis du ikke har Lync 2013, kan du bli med.
Pålogging til Intrum Web uten java
Mobilnummer Bypass-code applikasjon Loggin for første gang
KUNST & HÅNDVERKSBLOGG
Lions hjemmeside Slik legger du som hjemmeside- redaktør ut en enkel artikkel Medlemsregistret.
Registrering i Digipost steg for steg. Kort om Digipost  Digipost ble lansert i2011  Digipost er utviklet av Posten Norge som et sikkert digitalt alternativ.
Lær å opprette den elektroniske ID-en MinID
Lær å logge inn til offentlige tjenester med MinID
Utskrift av presentasjonen:

Last ned apper fra Google Play (Android) Åpne Internett på din enhet og søk deg inn på siden trykk på Play, som du finner på menylinjen (se bildet under). 1.Trykk på Logg inn, som du finner oppe til høyre på skjermen. 2.Trykk på Registrering for å registrere en konto (registreringsskjemaet ser du på neste side).

1.Navn: Skriv inn ditt fornavn og etternavn. 2.Velg deg et brukernavn: Her skal du skrive inn det du vil at det skal stå 3.Lag et passord: Her skriver du inn det du ønsker å ha som ditt passord (minst 8 tegn). 4.Bekreft passordet: Her skriver du inn passordet på nytt. 5.Fødselsdato: Skriv inn din fødselsdag, måned og år. 6.Kjønn: Trykk på rett kjønn. 7.Mobilnummer: Skriv inn ditt mobilnummer. 8.Gjeldende e-postadresse: Her skriver du inn din e-postadresse slik at du kan få tilsendt ditt passord om du har glemt dette. 9.Standard startside: Om du ikke ønsker google som din startside, trykker du på haken for å ta den bort. 10.Bevis at du ikke er en robot: Her skal du skrive inn de to ordene i feltet under. 11.Sted: Om det ikke står Norge, trykker du på landet som står der og trykker på Norge. Du må huke av for Jeg samtykker i Googles Vilkår for bruk og personvernreglene. Ved å trykke på de blå tekstene, kan du lese om dette. 12.Det er huket av for Google kan bruke kontoinformasjonen….Om personlig tilpasning. Les lenken i blått for å se innholdet. 13.Trykk på Neste trinn.

Laste ned apper Når du skal laste ned apper fra Google Play, trykker du på INSTALLER under den appen du vil ha, om appen koster penger står det for eksempel Kjøp for kr. 11,00. Når du skal kjøpe en app, må du ut med ditt bankkortnummer, din ccv-kode som er de 3 siste tegnene som står ut for din underskrift og utløpsdatoen på ditt bankkort.

Verktøyene i Google Play I feltet ut for Google Play, skriver du inn navnet på den appen du leter etter om du ikke ser denne på siden du er på. Du har også 4 faner. Topplister, her ser du de nyeste og mest brukte appene. Kategorier, ved å trykke her vil du få frem en oversikt over de forskjellige kategoriene på venstre side av din skjerm. Våre anbefalinger, er anbefalte apper. Våre anbefalinger for nettbrett viser apper til nettbrett.