VÅRT ARBEID – 23 prosjekter i 9 land. BISTANDARBEIDET •Da Adopsjonsforum ble grunnlagt i 1970 ble det etter kort tid startet opp bistandsarbeid. •Opprettelsen.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Impulssenteret Et dynamisk veiledningssenter i Vaskerelven, Bergen.
Advertisements

Markedsføring, rekruttering og lojalitet
Vi støtter nå 28 prosjekt i 6 land.  Colombia 11 prosjekt  Kongo 6 prosjekt  Sentral Asia 3 prosjekt  Kina 3 prosjekt  Polen 3 prosjekt  Romania.
I.
Samiskopplæring i Nordland
THAILAND.
Hva er migrasjon og hva gjør Røde Kors Ungdom?
…..…. Youth For Understanding Elevutveksling år Youth For Understanding - siden 1951 Infomøte.
SMITTVERNSHÅNDTERING 2010/11
Den kulturelle skolesekken i Oslo kommune
Husk Statoilkoppen med 2011-lokk
Røde Kors Ungdom Tekst osv.
Industrialisering og internasjonal handel (Del 2)
Sammen mot menneskehandel
Betaling i alle kanaler: kundecase Elkjøp Nordic
Krabbe sesongen høsten 2011 Havbris jr
Pårørendetilbud ved lett traumatisk hjerneskade
7. Fysisk arbeidsmiljø Jeg er fornøyd med den ergonomiske utformingen av arbeidsplassen min Jeg er fornøyd med inneklimaet på arbeidsplassen.
Mongolia NLM startet arbeidet i Mongolia i 1994 og har nå prosjekter innen evangelisering og bistand.
Odd Fellow OrdeneN Storembedsmannsmøte
TV-AKSJONEN NRK FLYKTNINGHJELPEN 2010 På flukt fra krig.
Bosetting Nina Gran.
Velkommen Presentasjonsrunde:
Kjært barn har mange navn IKS v/ Ronald Nolet.
Fylkesmannen i Nordland
Likeverdig behandling ved tildeling av offentlige tilskudd til IKBH § 7: Opplysningsplikt.
Likeverdig behandling ved tildeling av offentlige tilskudd til IKBH KS og PBL: Felles veileder og modell + = SANT! Nettadresse:
Forventninger til oss som skole:
Registrering av kjemikalier i Kromatografigruppa, Fürst Medisinsk laboratorium. Database laget med bruk av teknologiene PHP, MySQL og Apache Prosjektoppgave.
Informasjonsarbeid i NFF Introduksjon til EZ publish Ved informasjonsleder Harald Nyquist IT-ansvarlig Kaare Øystein Trædal og avdelingsleder Oslo, Henrietta.
1 Fysioterapiårsverksutvikling Hentet fra KOSTRA KOSTRA TALL PR JULI 2011.
Malmø mars Likheter Drammen – Malmø Befolkning og integrering: Høy befolkningsvekst Økende antall personer med innvandrerbakgrunn Konsentrasjon.
DÅP - hvem? - hva? - hvorfor?.
Nanna Maries hjem har vært et senter for foreldre og barn i regi av Kirkens Bymisjon i 27 år. Vårt arbeid består i å støtte foreldre slik at de kan ta.
Idrett for funksjonshemmede
Disposisjon Litt om meg Norsk utvandring Begreper Verdens flyktninger
Krasnogorodsk internatskole og barnehjem ligger i Pskov fylke i vest-Russland. Der bor 200 barn/unge i alderen 7-18 år. Alle barna har et handikap. De.
Misjonsavtaler i menighetene ALLE KAN GI - ALLE KAN FÅ.
Brukerorientering Et praktisk eksempel: Barnehagene i Lunner.
 Dersom jeg ikke får se naglemerkene i hendene hans eller får legge fingeren i dem og stikke hånden i siden hans, kan jeg ikke tro.
Etiopia Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM) startet arbeidet i Etiopia i 1948 og har fremdeles mange prosjekter i landet.
Peru NLM startet arbeidet i Peru i 1977.
Bolivia NLM startet arbeidet i Bolivia i 1978 og er nå igang med prosjekter innen evangelisering og bistand.
Vest-Afrika NLM startet arbeid i Elfenbenkysten i 1984, og i 2005 ble arbeidet utvidet til også å omfatte områder i Mali. Arbeidet består av både evangelisering.
Sør-Amerika NLM startet arbeidet i Peru 1977 og Bolivia i 1978.
Sentral-Asia NLM har vært i Sentral-Asia siden 1998 og arbeider nå med prosjekter innen evangelisering og bistand. Sentral-Asia er et område hvor evangelisering.
Hvem er vi?. På hjemmebane … Vi er en menighetsbevegelse  Antall menigheter i Norge? 94  Antall medlemmer? (per ) Rotfestet Raus Relevant.
Kirke og tro i norsk bistand Trosdiplomati, person og system Foredrag på faglig-pedagogisk dag, 3. Januar 2007 Aud V. Tønnessen.
Velkommen til foreldremøte. SAMU og valg  Samarbeidsutvalget oppgaver er å holde juleverksted, felles tur og blir forelagt dokumenter som årsplan og.
Internasjonal Seksjon Ansvar og arbeidsoppgaver. Bemanning 18 ansatte Aktivitet: mangedoblet.
Kapittel 6 oppgave k Skriv om slik at setningene betyr omtrent det samme.
Barnehageloven §2 tredje ledd Barnehagen skal ta hensyn til barnas alder, funksjonsnivå, kjønn, sosiale, etniske og kulturelle bakgrunn, herunder samiske.
Og.
Økonomi og pengestrømmer i idretten
Alle skal med Frelsesarmeens jubileumsseminar Kjell Erik Øie Statssekretær
Vi er inne i vårt 6. år Skoleår Elever 2008/ /2010 4
FA Kvinners misjonsoffer 2015 Rent vann i Uganda.
Kvasarer Kvasarer sender ut mer energi pr sekund enn sola sender ut på 200 år – og de stråler med denne effekten i millioner av år! Kvasarer ble oppdaget.
Samiskopplæring i Nordland. Samiskopplæring har en lang historie i Nordland, organisert helt tilbake til 1718 Eneste fylke med alle tre samiske språk.
Ny Fronter-tjeneste: fronter.com/uio
Etiopia Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM) startet arbeidet i Etiopia i Prosjekter innen evangelisering og bistand. NLM samarbeider tett med den.
INTERNASJONALE ADOPSJONER I NORGE
Alle barn har rett til utdanning!. ”Hjelp skal ikke være gaver, men hjelp til selvhjelp mellom likeverdige, der alle bidrar etter evne ut fra en følelse.
VÅRT ARBEID – 16 prosjekter i 6 land. BISTANDARBEIDET Da Adopsjonsforum ble grunnlagt i 1970 ble det etter kort tid startet opp bistandsarbeid. Opprettelsen.
SOS-BARNEBYER BARN PÅ FLUKT. ET TRYGT HJEM 134 LAND.
NLM startet arbeidet i Peru 1977 og Bolivia i I 2013 ble arbeidet i Bolivia og Peru slått sammen til én region (i NLM-samanheng), Sør-Amerika. Tett.
I 1891 reiste de første misjonærene til Kina. Dette ble starten for Norsk Luthersk Misjonssamband (den gang Det norsk-lutherske kinamisjonsforbundet)
KRLE Familiefakta.
Lys til verden 2016/2017 Årets tema: Urfolk
Norsk Fosterhjemsforening <fylke>
Utskrift av presentasjonen:

VÅRT ARBEID – 23 prosjekter i 9 land

BISTANDARBEIDET •Da Adopsjonsforum ble grunnlagt i 1970 ble det etter kort tid startet opp bistandsarbeid. •Opprettelsen av bistandsprosjektene var en reaksjon fra adoptivforeldre som hadde hentet barn i deres opprinnelsesland, og som så behovene for de barna som ble igjen. •I løpet av siste halvdel av 1970–tallet var flere av dagens prosjekter allerede i gang i land som Bolivia, Colombia og Ecuador. •I dag krever eller forventer de fleste samarbeidslandene at Adopsjonsforum har bistandsprosjekter for at man skal få lov til å adoptere. •Bistand for barn i dag: 23 prosjekter i ni land •To Norad-prosjekter i Etiopia og Nepal •Frivillige projektledere og prosjekter ledet fra sekretariatet.

BISTANDARBEIDET •2.6 millioner overført til prosjekter i utlandet i 2011.

BISTANDARBEIDET •Budsjett for Bistand for barn i 2011 var på 2.5 millioner

FOTOPROSJEKT I COLOMBIA Samarbeid med Oslo Fotomaraton •Fotografi valgfag for en skoleklasse i Pasto •Barn av internt fordrevne flyktninger •27 kameraer og 200 timer undervisning •Parallell utstilling i Norge og Colombia

HIV-PROSJEKT I ETIOPIA Fosterfamilie for barn med hiv •Samarbeid med AC Børnehjelp og Vofad •Fosterhjem for 18 hiv- smittede barn som ikke kan adopteres •Familiene får rådgivning, gratis medisinsk oppfølging, mat og brensel.

NORAD-PROSJEKT I ETIOPIA Integrering av funksjonshemmede •Samarbeid med Handicap National •Ligger i Hawassa sør i landet •Holdningsarbeid og medisinsk hjelp. •Støttet av Norad

HVORDAN KAN DU BIDRA? •Kjøp en gave i nettbutikken vår «Gi en gave med mening» •Bli fast giver til et av våre 23 prosjekter •Gi en gave online på våre nettsider •Kjøp lodd i vårt bistandslotteri •Følg oss på

TAKK FOR MEG! Se våre hjemmesider for mer informasjon om vårt arbeid