Frikirkens arbeid med kirkens verdensvide oppdrag i 2014

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Vi støtter nå 28 prosjekt i 6 land.  Colombia 11 prosjekt  Kongo 6 prosjekt  Sentral Asia 3 prosjekt  Kina 3 prosjekt  Polen 3 prosjekt  Romania.
Advertisements

Menigheten; omsorg, forventninger og kvalitet
Profetene i Det gamle testamente
THAILAND.
”Sammen bygger vi kirke i verden” Anne Birgitta Langmoen Kvelland
Bønnetjenesten for Kina.
MUV i Asker menighet Årsmøtet 28. april MUV I Asker menighet • 4. september 2012 besluttet Asker menighetsråd at vi skulle delta i prosjektet Menighetsutvikling.
Menighetsutvikling – hva og hvordan?
Religionskritikk Forbanna religion!!!!!.
Bibelskolen Bildøy Bergen
Mongolia NLM startet arbeidet i Mongolia i 1994 og har nå prosjekter innen evangelisering og bistand.
Martin Luther Martin Luther ble født i Tyskland i 1483.
Kast ditt brød på vannet…
Etiopia Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM) startet arbeidet i Etiopia i 1948 og jobber i samarbeid med den lokale Mekane Yesus-kirken for å nå de minst.
Bønnetjenesten for Kina Kina trenger Guds ord du kan også være med i bønnetjeneste og offer.
Ressurssenter for misjon
Lys til verden 2008/09 6 misjonsorganisasjoner sammen om felles prosjekt i Nidaros I den mørke årstid, la oss tenne lys og være med og gjøre Jesus kjent.
”Høsten er stor, men arbeiderne få!”
Kristiansand Frikirkes visjonsdokument Vedtatt av menigheten 28. september 2011, redigert sept
Den store bibelske fortellingen
Kinaregionen/ Kristent fagpersonell Kina I 1892 reiste de første misjonærene til Kina. Dette ble starten for Norsk Luthersk Misjonssamband (den gang Det.
Kinaregionen/ Kristent fagpersonell Kina I 1891 reiste de første misjonærene til Kina. Dette ble starten for Norsk Luthersk Misjonssamband (den gang Det.
Øst-Afrika NLM startet arbeidet i Tanzania i 1950 og Kenya i 1971.
Etiopia Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM) startet arbeidet i Etiopia i 1948 og har fremdeles mange prosjekter i landet.
Japan NLM startet arbeidet i Japan i 1949.
Bolivia NLM startet arbeidet i Bolivia i 1978 og er nå igang med prosjekter innen evangelisering og bistand.
Kenya NLM startet arbeid i Kenya i Mye av NLMs arbeid er integrert i den lutherske kirke i Kenya. De nasjonale kirkene har selv ansvar for arbeidet.
Tanzania NLM startet arbeidet i Tanzania i Mye av NLMs arbeid er integrert i den lutherske kirke i landet, og de nasjonale kirkene har ansvaret selv.
Vest-Afrika NLM startet arbeid i Elfenbenkysten i 1984, og i 2005 ble arbeidet utvidet til også å omfatte områder i Mali. Arbeidet består av både evangelisering.
DET NORSKE MISJONSFORBUNDS YTREMISJON
Frikirkens misjonsarbeid i 2012
Lys til verden 2014/2015 Årets tema: Misjon og demokrati  7 misjonsorganisasjoner sammen om felles prosjekt i Nidaros  Vi har feiret grunnlovsjubileet.
Etiopia Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM) startet arbeidet i Etiopia i Prosjekter innen evangelisering og bistand. NLM samarbeider tett med den.
Normisjo n La Mission Protestante Norvègienne Vi jobber i Mali.
Misjonstime Velkommen til dd.mm åååå
Harvest Information System
NLM startet arbeid i Elfenbenkysten i 1984, og i 2005 ble arbeidet utvidet til også å omfatte områder i Mali. Områdene har vært og er fortsatt preget.
Runar J. Liodden – prest i Modum Kristine Aksøy – seksjonsleder Kirkerådet Svend Klemmetsby – prost i Nordre Sunnmøre prosti.
 Konflikten mellom Israel og Palestina.  CA 6 Mill. Jøder blir drept under 2. VK  Stor sympati for jødene etter 2. VK  Enighet om at jødene skulle.
Kairos - Et sannhetens øyeblikk. Kairos = gr.: sannhetens øyeblikk.
Nådegavene i funksjon Hvordan du skal forholde deg til nådegaver.
Lys til verden 2015/2016 Årets tema: Disse mine minste …  7 misjonsorganisasjoner sammen om felles prosjekt i Nidaros  Barn er veivisere for oss til.
Med Guds hjelp kan vi gjøre det. Sammen bygger vi Jesu kirke.
Mongolia NLM startet arbeidet i Mongolia i Prosjekter innen evangelisering og bistand. Tett samarbeid med mongolske myndigheter.
Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM) startet arbeidet i Etiopia i Prosjekter innen evangelisering og bistand. NLM samarbeider tett med den lokale.
NLM har vært i Sentral-Asia siden Prosjekter innen evangelisering og bistand. Sentral-Asia er et område hvor evangelisering er forbudt og hvor kristne.
Søndag for forfulgte kristne Folketall: 175 millioner Føderal republikk med 36 delstater Hovedreligioner: Kristendom og islam Antall kristne: Ca.
Studietur til Midtøsten. Søppelbyen i Kairo Barnehage i søppelbyen i Kairo.
Bibler til Egypt Bibeldagen 2015 Foto: Tor Tjeransen, Hans J. Sagrusten og Bibelselskapet i Egypt.
I 1891 reiste de første misjonærene til Kina. Dette ble starten for Norsk Luthersk Misjonssamband (den gang Det norsk-lutherske kinamisjonsforbundet)
-en stor familie av nasjonale kirker
MALI.
Harvest Information System
Bibler til Sentral-Asia «Vi kan i det minste vise dem hendene våre.»
THAILAND.
Det er 7,4 milliarder mennesker i verden
ETIOPIA.
Lys til verden 2016/2017 Årets tema: Urfolk
Det er 7,4 milliarder mennesker i verden
Bibler til Kina Bibeldagen 2011
Slovakia.
Ulike kristne skoletradisjoner
NLM startet arbeidet i Tanzania i 1950 og Kenya i 1971.
NLM startet arbeid i Elfenbenkysten i 1984, og i 2005 ble arbeidet utvidet til også å omfatte områder i Mali. Områdene har vært og er fortsatt preget av.
Bibeldagen 2012 Etiopia Bibler til skoleungdom og studenter
Eksempel fra Randaberg menighet
THAILAND.
Madagaskarkveld tirsdag 10. april.
MIDTØSTEN.
Det er 7,4 milliarder mennesker i verden
Utskrift av presentasjonen:

Frikirkens arbeid med kirkens verdensvide oppdrag i 2014 Sammen om oppdraget Frikirkens arbeid med kirkens verdensvide oppdrag i 2014

T-rkia – nært og unådd Fra september 2012 har Frikirken utsendinger i T-rkia, en nær og unådd folkegruppe. Bare ca 4.000 av 74 millioner innbyggere er evangeliske kristne. 99% er muslimer.

Israel – til Jesus kommer Frikirken vil fremme Guds rike i Israel. Vi samarbeider med Det Israelske bibelselskapet, Beit Eliahu-kirken i Haifa og ungdomsorganisa- sjonen Netivah. Tor Arne Grimstad er Frikirkens utsending fra september 2012.

De palestinske områdene Frikirken samarbeider nært med Det palestinske bibelselskapet (PBS). Fra 2003 har hatt vi utsendinger i Jerusalem. Ingjerd Grimstad Bandak er vår stedlige representant.

Kina – kirke i sterk vekst Frikirken har kontakt med kirken i Ankang der vi hadde utsendinger fra 1918 til 1949. Vi besøker også seminarer og bibelskoler og treffer kirkeledere rundt omkring i Kina.

Japan – med forventning Marianne Boklund Jakobsen er ny utsending fra sept 2013. Ingebjørg og Nathan Mikaelsen, Ruth Kari og Knut Ola Topland jobber med menighets- utvikling og evangelisering. Kinki

Mali – blant fattige nomader Frikirkens arbeid i Mali er blant fulaniene, et halvnomadisk folk, som er unådd for evangeliet. Utsendinger i Bamako er Anne Lise og Torstein Baltzersen.

Etiopia – Mekane Yesus Kirken i Etiopia har hatt stor vekst. Frikirken støtter evangelisering og menighetsplanting i Didessadalen og utdanning av prester og andre arbeidere i kirken.

Inkognito – blant muslimer Mange muslimer setter likhetstegn mellom “kristen” og “vestlig umoral”. De trenger å møte kristne som modellerer fram et annet bilde, i deres egen kultur. Derfor er Frikirken inkognito i et land i Midtøsten. Flere opplysninger gis muntlig.

Sammen om oppdraget