Intranett: Hvordan komme i gang

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Blogg En blogg kan sammenlignes med en nettbasert dagbok. Her kan du publisere tekst, bilder, videoer. Leserne kan kommentere det du har skrevet i din.
Advertisements

Norges Birøkterlag tilbyr • ”Min Side” som er et tilbud på internett til alle medlemmer • Du får brukernavn og passord tilsendt sammen med giro for innbetalingen.
Nedlasting av apper på Apple
Datakurs i heimesida Skei hotell 15.mai  Søk opp på internett  Last ned Google Chrome – gratis  Gå inn via Google Chrome når du skal inn på pensjonistforbundet.
Hvordan lager du en konto (blir en Facebookbruker) ?
Hvordan bruke Lions medlemsregister?
YouTube Amerikansk nettside Gratis Video og musikk
Bygg web på Opplæring Presentasjon Idium AS Bygg web på Opplæring.
Antalis-HQ BRUKERVEILEDNING FOR BESTILLINGER. Antalis, Europas ledende distributør av papir, emballasjeløsninger og dekor & display produkter, presenterer.
Registrering 1.åpne din Galaxy. 2.trykk på Programmer som du finner oppe til høyre på skjermen. 3.trykk på ikonet Samsung App. 4.når du kommer inn på siden.
Hvordan etablere nettbutikk med GoOnline Commerce
GoOnline publisering Hvordan komme i gang med GoOnline. Denne presentasjonen tar deg steg for steg gjennom oppsett av nettsted med bruk av GoOnline Proffesional.
Opprett avansert nyhetsbrev Oppgave: Opprette et nyhetsbrev med flere underliggende sider. Underliggende sider vil vises med tittel, ingress og ingressbilde.
BraWeb Bestilling.
Brukerveiledning for gruppeledere
Opprett enkelt nyhetsbrev Oppgave: Opprette et enkelt selvstendig nyhetsbrev uten link til undersider. All tekst som skal presenteres skal ligge på samme.
Kontoinnstillinger Slik kommer du til «Kontoinnstillinger»:
Kontoinnstillinger Slik kommer du til «Kontoinnstillinger»:
Hvordan lager du en konto?
Slik kommer du til «Personverninnstillinger»: Logg inn på Facebook.
Brukermanual for NROFs lokalavdelinger©
eDialog24 Operator Nyheter og endringer i versjon Sentinel eDialog24 AS Ingvald Ystgaards vei 3A 7047 Trondheim Telefon: Faks:
Bruke Gmail 3a Gmail er et e-postprogram.
Oppdatere innstillinger for profil og personvern Trykk deretter F5, eller klikk Lysbildefremvisning > Fra begynnelsen for å starte kurset. Klikk Aktiver.
Larvik Og Omegn MS Foreningen sin PC opplæring høsten 2005 Dette undervisningsmaterielle er laget av Ole Andreas Hvatum oktober 2005.
TIBE EDIT brukerveiledning Etter gjennomgang av denne presentasjonen skal du være i stand til å opprette nye sider, sette.
Brukerveiledning Basware
Lage e-post med bilde som vedlegg
Enkel brukerhåndbok for NFUs redaktører Versjon 1, 3. februar 2013.
Bilderedigering 6e Kopiere bilde
Slik kommer du til «Personverninnstillinger»: Logg inn på Facebook.
Last ned apper fra Google Play (Android) Åpne Internett på din enhet og søk deg inn på siden trykk på Play, som du finner på menylinjen.
HVA ER ?.
For å åpne Internett trykker du på i startskjermbildet. Når du klikker i adressefeltet, blir det en blå bakgrunn på den nettadressen som står der, og det.
Dokument med bilde, formatere i Word
Legge beskjeder på nettsiden som trener eller tillitsvalgt En kort innføring Til nettsiden:
Versjon 16 Nye klienter. Fra 10 til 4 ALEPH modulsammenslåing.
Kontakter i Gmail •De første e-postadresser som elevene skal bruke på kurset, bør legges inn i kontaktlisten i Gmail før kurset starter. •Da slipper eleven.
Sende e-postmelding videre
Forsiden til som du møter førstwww.pssi.no.
Klikk Aktiver redigering i meldingsfeltet.
Arkivere e-post i mapper E-post som dreier seg om det samme, kan samles ett sted. Det kan være praktisk. Du kan gjøre det ved å lage mapper. Så kan du.
Søknad om utstyrsmidler for grupper. Finn ”verktøykassa til gruppa Klikk på ”søknad om midler” Du får opp bilde for innlegging av brukernavn og passord.
IcabMobile Ingvar Lygren.
Noen nyheter i Public360 etter ny Servicepack – SP5.
Hva er blogg? Blogg, eller weblogg (vevlogg), er en internettside der en eller flere personer legger ut informasjon som andre kan kommentere Ofte brukt.
Gå inn på denne internettadressen:
Elektroniske verktøy Diakonhjemmet august Verktøyene Disse verktøyene blir brukt på ditt studium Epost Studentweb Its learning.
Hvordan lager du en konto?
Bruk av iPad. Bruk av berøringsskjerm Det anbefales å bruke fingrene eller en digital penn, IKKE bruk skarpe gjenstander da det kan ødelegge skjermen.
Blogging med Google Blogger
Lagre vedlegg Noen e-postmeldinger har et vedlegg. Vedlegget kan være et dokument eller et bilde. Det kan man lagre på PCen. Da kan man finne det igjen.
Menyer Hovedmeny Sidemeny Finne frem gamle Klubblenker.
CLASS FRONTER En begynnerinnføring.
Hvordan kan foreldre bruke de vangligste funksjonene i Itslearning.com
Hvordan bli medlem av vår WIKI En bruksanvisning.
Funksjoner og Innstillinger i
1 Gruppeoppgaver - antirasistisk nettsted Visittkort / startside / indexside Lenkeside / Generell faglig ressurside (Side med generelle førskolelærerfaglig.
Hurtigreferanse for © 2013 Microsoft Corporation. Med enerett. Startskjermen i Lync Startskjermen i Lync inneholder fliser i huben til venstre, som du.
Harald Kaasa Hammer: Manual til redigering av nettstedet Først forklares hva de ulike elementene på nettsidene betyr. Så ser vi på mappene.
Hurtigreferanse for © 2012 Microsoft Corporation. Med enerett. Lync Web App Bli med i et Lync-møte med PC-lyd Hvis du ikke har Lync 2013, kan du bli med.
Vibeke IT-seksjonen LU - LUVIT brukere våren PUS Luvit undervisning våren 2002 Hvordan lære opp studentene i LUVIT?
Vibeke IT-seksjonen LU - LUVIT brukere våren PUS Luvit undervisning våren 2001 Hvordan lære opp studentene i LUVIT?
KUNST & HÅNDVERKSBLOGG
23. Spillere For spillere i Postenligaen og 1.div.
Klubbjournalister Haslum IL, Håndball. Hva kan du gjøre? Artikkler Du kan lage og publisere artikler på de områder du har tilgang til. Artiklene vil komme.
Lions hjemmeside Slik legger du som hjemmeside- redaktør ut en enkel artikkel Medlemsregistret.
Kongsbergidrettsforening.no WordPress.
Brukerhåndbok versj. 1, 3. februar 2013
Registrere økter Driftslogg SjåførApp
Utskrift av presentasjonen:

Intranett: Hvordan komme i gang

Innlogging og Min Side. Gå til uit.no/intranett og logg deg på med samme brukernavn og passord som til alt annet på UiT. «Min Side» noen standardmoduler som ikke kan velges bort, men kan tilpasses Noen moduler som er valgbar

Oppsett av «Min Side» Trykk på navnet ditt oppe i høyre hjørne Oppsett av forside gir en oversikt over alle valgbare moduler Kryss av for de du ønsker og trykk bruk. Lukk vinduet ved å trykke på krysset i høyre hjørne. Neste steg blir å tilpasse disse til å vise det du ønsker at de skal vise.

Innstillinger Du kan endre innstillingene på alle modulene med tannhjul Dette er per i dag Nyheter for meg, Tavla, Arrangementer og Aktivitetsstrømmen For alle, unntatt aktivitetsstrømmen, er endringen hvilke enheter på UiT du ønsker å følge Legg til enhet ved å enten Begynne å skrive inn navnet på enheten Bla i strukturen Trykk bruk Fjernes ved å trykke på krysset

Aktivitetsstrømmen Aktivitetsstrømmen er en personlig strøm som lar deg se hva de du har lagt til i din kontaktliste og dine nærmeste kollega (samme avdeling/seksjon) er opptatt av. Tannhjulet oppe til høyre i denne modulen viser hvilke valg du kan gjøre. Velg hvilke hendelser du vil se Lagre og lukk

Aktivitetsstrømmen, forts. Hvis du poster noe i aktivtetsstrømmen din så vil alle på din avdeling og de som har lagt deg til i «Mine Kontakter» se dette i sin «Aktivitetsstrøm». Du kan legge inn tekst, bilder og video i strømmen. Strømmen kan også brukes til å dele informasjon med andre medarbeidere. På intranettsider/dokumenter som kan deles finnes det en «Del med en kollega» boks oppe i høyre hjørne. Skriv inn navnet på den av dine kollega som du ønsker å dele dette med. «Lagre» og din kollega får denne opp i strømmen sin med et lite hengelås ikon oppe til høyre som symboliserer at dette innlegget er låst til toppen før mottaker låser det opp. En annen mulighet er at du kan følge et dokument eller en side. Dette gjør du ved å trykke på «Følg denne siden» oppe til høyre. For alle aktiviteter i Aktivitetsstrømmen kan de som ser disse postingene, like og eller kommentere på disse. Disse likes og kommentarer vil da vises hos den som har postet aktiviteten.

Mine verktøy Modulen «Mine Verktøy» lar deg legge inn snarveier til dine mest brukte systemer. Om disse støtter Single Sign On (SSO) så vil du komme rett inn på siden. Hvis du trykker på «Se alle» oppe i høyre hjørne kommer du til en side hvor du kan velge blant en antall forhåndsdefinerte systemer. Trykker du på stjernen til venstre for navnet. Gå tilbake ved å lukke vinduet.

Mine kontakter En snarvei til personkortet til ansatte ved UiT. Begynn å skriv et navn i feltet under «Legg til ny kontakt» og løsningen foreslår alternativer for deg. Velg så riktig person. Personen dukker opp under mine kontakter. Av plasshensyn vises bare et begrenset antall personer. Trykk på Vis alle så får du se hele kontaktlisten din. Trykker du på et navn/bilde så kommer du til personkortet.

Mine Bokmerker Viser intranettsider i gult og eksterne bokmerker i blått. Dra og slipp for å endre rekkefølgen på bokmerkene. For å legge til et bokmerke på en intranettside så åpner du det aktuelle dokumentet og trykker på bokmerkeikonet. Siden/dokumentet er nå bokmerket og vil dukke opp med en snarvei modulen «Mine Bokmerker» Legg til en ekstern side ved å trykke på lenka «Legge til denne selv», legg inn adresse og lenketekst og trykk lagre. For å slette bokmerker fører du bare musa over, så dukker det opp et kryss. Trykk på dette for å fjerne.

Legge til innhold I alle modulene hvor du har tilgang til å produsere innhold vil du oppe i høyre hjørne se et lite publiseringsikon. Trykk på dette og du vil komme til «publiseringsgrensesnittet» for den aktuelle modulen. Du vil ikke få lagret og publisert noe uten at alle viktige felt er fylt ut. Hvis noe mangler gis du beskjed om det. Nederst på disse sidene er det noen viktige valg som du må gjøre: Velg enhet som skal se innholdet Velg hvilken kanal nyheten skal publiseres i Om det skal åpnes for kommentarer til saken («like» / «kommentere) Velge om saken skal vises i aktivitetsstrømmen din. Grensesnittet for de andre modulene er relativt likt og bygd opp på samme måte

Min Side Består av mye av den samme informasjonen som personkortet ditt på UiT.no Endres ved å trykke på navnet ditt i høyre hjørne og velge «Min profil» Rediger ved å trykke på lenka ved siden av blyanten i høyrefeltet. Da får du opp felt der du kan redigere personkortet ditt.