HVORDAN SLETTER DU DIN FACEBOOKKONTO ?

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Blogg En blogg kan sammenlignes med en nettbasert dagbok. Her kan du publisere tekst, bilder, videoer. Leserne kan kommentere det du har skrevet i din.
Advertisements

Nedlasting av apper på Apple
Dette er en PowerPoint-presentasjon
HVA ER ?.
Datakurs i heimesida Skei hotell 15.mai  Søk opp på internett  Last ned Google Chrome – gratis  Gå inn via Google Chrome når du skal inn på pensjonistforbundet.
Hvordan lager du en konto (blir en Facebookbruker) ?
YouTube Amerikansk nettside Gratis Video og musikk
Bygg web på Opplæring Presentasjon Idium AS Bygg web på Opplæring.
Antalis-HQ BRUKERVEILEDNING FOR BESTILLINGER. Antalis, Europas ledende distributør av papir, emballasjeløsninger og dekor & display produkter, presenterer.
Dette programmet beregner automatisk hvor mange feriedager som gjenstår. Klikk her Melding fra personalavdelingen!
BraWeb Bestilling.
Brukerveiledning for gruppeledere
Kontoinnstillinger Slik kommer du til «Kontoinnstillinger»:
Kontoinnstillinger Slik kommer du til «Kontoinnstillinger»:
Hvordan lager du en konto?
Slide 1 Web Portal – Godkjenn timer som kontaktperson 1.Når du har logget deg inn på Web portalen som en kontaktperson, klikk på Godkjenn timer i det venstre.
Slik kommer du til «Personverninnstillinger»: Logg inn på Facebook.
Brukermanual for NROFs lokalavdelinger©
Bruke Gmail 3a Gmail er et e-postprogram.
1. Dette portrettet er originalbildet som vi skal se hvordan vi kan forbedre ved å gå tettere på motivet, gjøre bildet skarpere og lysere. Deretter skal.
Nedlasting av Java Java bruker du til bl.a. å logge deg inn i nettbanken. Åpne Internett og skriv, java.com i adressefeltet, klikk Enter. Klikk på Free.
Intranett: Hvordan komme i gang
Brukerveiledning Basware
Slik kommer du til «Personverninnstillinger»: Logg inn på Facebook.
Veiledning for firmakunder
Au2Pc med kortleser TPpay. Hurtigbruksanvisning.
1 Slektsforum Et nettbasert forum hvor man kan få hjelp til slektsforsking.
Last ned apper fra Google Play (Android) Åpne Internett på din enhet og søk deg inn på siden trykk på Play, som du finner på menylinjen.
HVA ER ?.
Opprette Gmail-konto Lærer/ledsager 3i Opprette Gmail-konto
BraWeb Bestilling. Bravida tilbyr nå BraWeb Bestilling.Dette er et web-basert system for arbeidsbestilling. Systemet er interaktivt og dynamisk, og gir.
Legge beskjeder på nettsiden som trener eller tillitsvalgt En kort innføring Til nettsiden:
Kontakter i Gmail •De første e-postadresser som elevene skal bruke på kurset, bør legges inn i kontaktlisten i Gmail før kurset starter. •Da slipper eleven.
Sende e-postmelding videre
Foresattepålogging Du velger Foresatte Foreldremøte Adresse:
Forsiden til som du møter førstwww.pssi.no.
Idrett valg av programfag til Vg3. • • Du får tilsendt brukernavn og passord på epost • Det er viktig at du forandrer passordet og at du husker hva du.
Kommer ikke inn i Læringsportalen 
Søknad om utstyrsmidler for grupper. Finn ”verktøykassa til gruppa Klikk på ”søknad om midler” Du får opp bilde for innlegging av brukernavn og passord.
Idrett valg av programfag til Vg2. Du får tilsendt brukernavn og passord på epost Det er viktig at du forandrer passordet og at du husker hva du endret.
Musikk valg av programfag til Vg2. Du får tilsendt brukernavn og passord på epost Det er viktig at du forandrer passordet og at du husker hva du endret.
Musikk valg av programfag til Vg3. Du får tilsendt brukernavn og passord på epost Det er viktig at du forandrer passordet og at du husker hva du endret.
Hva er blogg? Blogg, eller weblogg (vevlogg), er en internettside der en eller flere personer legger ut informasjon som andre kan kommentere Ofte brukt.
Gå inn på denne internettadressen:
+ Wiki i klassen Tonje Hilde Giæver og Louise Mifsud TOS IKT1.
Opplæring: Skrivere Sikker utskrift BF2 DatoVersjonForfatterGodkjent avEndringer utført André S. MathiesenOpprettet Runar WalderhaugTilpasset.
HVORDAN SLETTER DU DIN FACEBOOKKONTO ?
Hvordan lager du en konto?
Bruk av iPad. Bruk av berøringsskjerm Det anbefales å bruke fingrene eller en digital penn, IKKE bruk skarpe gjenstander da det kan ødelegge skjermen.
Opprette Gmail-konto Lage iGoogle-side
Komme i gang med BIBSYS På bibliotekets hjemmeside bruker vi denne linken til BIBSYS.
Hvordan lage seg en wikispaces Gå til bestem deg for hvilket wikispaces du vil ha (public, protected, private).
Lag din egen blogg - en enkel oppskrift. Gå på blogger.comblogger.com Klikk på pila og følg anvisningene.
Hvordan kan foreldre bruke de vangligste funksjonene i Itslearning.com
Hvordan bli medlem av vår WIKI En bruksanvisning.
eDialog24 Operator Nyheter og endringer i versjon
Sette opp Gmail i Outlook
Logg deg inn på portalen som du pleier. Velg deretter Bibliotek i venstre kolonne.
Harald Kaasa Hammer: Manual til redigering av nettstedet Først forklares hva de ulike elementene på nettsidene betyr. Så ser vi på mappene.
1 Registrere deg med brukerkonto (engangsjobb) Skal du få tilgang til kurs, må du først etablere en brukerkonto. Klikk på ”Registrer deg”
Pålogging til Intrum Web uten java
KUNST & HÅNDVERKSBLOGG
​Spam 4. trinn ​Kommunikasjon Interaktiv presentasjon - spam.
Lions hjemmeside Slik legger du som hjemmeside- redaktør ut en enkel artikkel Medlemsregistret.
Hva gjør du nå? Interaktiv presentasjon
Interaktiv presentasjon - spam
Logg på med mottatt brukernavn/ passord
Hvordan logge inn på OneNote
Digital innsending av pass via nettbank
Utskrift av presentasjonen:

HVORDAN SLETTER DU DIN FACEBOOKKONTO ?

1) Logg deg inn på Facebook.com med ditt brukernavn og passord 2) Klikk så på denne lenken: http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account

Da kommer du til vinduet under. Hvis du vil slette din konto, trykk på Hvis du ikke vil slette kontoen din, trykk på «Avbryt»

Deretter kommer du til dette vinduet, der du først må skrive inn ditt facebookpassord Deretter, som sikkerhetskontroll, skriver du i «Tekst i boksen» begge ordene, adskilt av et mellomrom. Trykk til slutt «OK» (eller trykk «Avbryt»)

Følgende vindu dukker opp. Ikke ta på alvor det som står øverst Følgende vindu dukker opp. Ikke ta på alvor det som står øverst. Ingenting vil skje med mobilen din!! Dersom du trykker OK, vil din facebookkonto bli slettet innen 14 dager.

Dersom du har fullført slettingen, vil du få følgende e-post fra Facebook: Hei XXX, Vi har nylig mottatt en forespørsel om å slette kontoen din permanent. Din konto er blitt deaktivert fra denne siden og vil bli slettet permanent innen 14 dager. Om du ikke har bedt om å få slettet slettet din konto permanent, ber vi deg logge inn på Facebook for å kansellere denne forespørselen. http://www.facebook.com/login.php På forhånd takk, Facebookteamet

Det betyr at du fortsatt har mulighet til å kansellere slettingen av din facebookkonto dersom du innen 14 dager logger deg inn på din facebook Men etter 14 dager er hele facebookkontoen slettet