Månedsevaluering desember Spennende å telle ned til jul. Vi trakk et pepperkakehjerte hver dag og hang opp et rødt hjerte med datoen på, i vinduet. Antall,

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
I.
Advertisements

EN LITEN JULE HILSEN FRA LAR-NETT NORGE
Evaluering av oktober på blå
Dio 15 juleavslutning, Ås, søndag 13.desember 2009 En kald flott vinterdag møtte nærmere 20 stk 2-beinte og enda flere hunder opp på : Smilende og godt.
FLYTÅRN Vi fikk ei stor eske inn på avdelinga, som Rainer foreslo
M ÅNEDSEVALUERING JUNI Da er sommerferien her. Håper dere har det fint! I juni har vi feiret Sakada 5 år, Simen 4 år og Sebastian 5 år. HURRA! Det var.
Månedsevaluering november 2011
Månedsevaluering april Denne måneden har vi feiret Leander 5 år, Eliart 4 år og Jon Leon 3 år. Ellers føler vi at denne måneden har gått veldig fort, med.
«Læringslystplan» (PDSA) for klasse……………. ved………………………………………..skole "Læringslystplan" (PDSA)
Språk, Tekst og Kommunikasjon
Mens vi venter… Julekalender til bruk i barneskolen – en PowerPointpresentasjon utarbeidet.
Turene i November har gått til:
M ÅNEDSEVALUERING MAI Sommeren er kommet! Håper den varer lenge! Vi nyter dagene ute med vannlek, leting etter insekter og lek og moro. I mai har vi vært.
Månedsbrev fra Blåklokka
MÅNEDSEVALUERING FEBRUAR
MÅNEDSEVALUERING NOVEMBER Vi har hatt fokus på helse og prata om at det er viktig med god håndhygiene. Vi vil ikke bli syke! Barna vasker hendene før måltid.
Ordentlig Julekort.
Adventsquiz Out-put!.
M ÅNEDSEVALUERING MARS I mars har vi gjort mye spennende. Studenten Tonje har vært hos oss. Hun har hatt fokus på fysisk fostring og RLE. Hun har hatt.
Månedsevaluering januar Denne måneden har vi feiret Edis 3 år, Emma 5 år og Evan 5år. Vi har også lekt masse ute i den etterlengta snøen. Ellers holder.
Evaluering av november på Blå avdeling:
Månedsevaluering november rød avd
JULEVERKSTED Skjærebrett: Barna fikk i oppgave å skjære et rektangel av en stor hobbyplate. Som mal brukte de en boks som de tegnet etter. Antall, rom.
Månedsevaluering Januar 2012 Barna utfolder seg i snøen, er kreative og skaper. (Kunst, kultur og kreativitet) Gjennom dramatisering av Eventyr ute tar.
Vi henter inspirasjon fra barnas livsglede og positive energi.
De 100 mest brukte ordene i bøker i klasse..
Bilder fra Hviterussland - den gamle og den nye tid møtes.
VERDENSROMMET VI HAR NÅ JOBBET MED VERDENSROMMET I HELE NOVEMBER, OG DET HAR VÆRT KJEMPE VELLYKKET. DET HELE BEGYNTE MED AT TO GUTTER HADDE FUNNET BØKER.
100 lure ord å lære.
FJØSHAUGEN BARNEHAGE UTSIKTEN
Og.
DE SYV FAGOMRÅDENE I RAMMEPLANEN
Månedsbrev for november/desember på
Tilbakeblikk fra desember på Rød. Natur, miljø og teknikk Barna har fått erfare hvordan teknikk kan brukes i leken.
Rammeplan for barnehagen. Nytt på nytt eller noko heilt anna? Loen mars 2006.
Barnehagene i vår tid Oppdrag En ”annen” barnehage og en annen tid? Horten Turid Thorsby Jansen.
Månedsplan for Froskene Mai 2015
Særlig fokus på vår avdeling Tilvenning og tilknytning – Trygghet, omsorg og nærhet Relasjoner – Mellom barn-voksne og barn-barn Lek, begynnende samspill/rollelek.
LitteraturNøkkelordRim og reglerSanger Skinnvotten Enkel versjon av juleevangeliet til adventsamlingene Mus Rev Villsvin/gris Hare Frosk Bjørn Ride, ride.
AKTIVITETSPLAN HÅBAFJELL IDRETTSBARNEHAGE 2015/16
Tiden som gikk: I april har vi vært mye ute og kjent på været. Vi har hatt dager hvor vårsolen har varmet godt, men også dager hvor vi har hatt typisk.
NÅ ER DET JUL IGJEN…. Festen startet kl. 11. Alle nissene hilste på hverandre, og fikk tid til å komme i stemning før det ble samling. Tilslutt takka.
FORELDREMØTE Fugleredet Sept. ‘13 i. Fugleprosjekt vår/sommer.
Tiden som gikk: I april har vi vært mye ute og kjent på været. Vi har hatt dager hvor vårsolen har varmet godt, men også dager hvor vi har hatt typisk.
HILLEVÅG BARNEHAGE ”ET STED DER ULIKHETER SKAPER MULIGHETER”
Månedsbrev fra Kløverhumlene Her kommer litt om det vi har gjort på i november og skal gjøre i desember.
Halvårsrapport for kløverhumlene Her kommer et sammendrag av det som vi har gjort her på kløverhumlene fra august til desember.
LitteraturNøkkelordRim og reglerSanger Skinnvotten Mus Rev Villsvin/gris Hare Frosk Bjørn Ride, ride ranke Bjørnen sover Små rumpetroll Med krøllet hale.
Velkommen til nytt barnehageår her på Titt i hålå! Velkommen til Mikkel, Tirill, Eva, Leah, Isak, Edvin, Othilie, Niclas og Sven. For en flott gjeng med.
 Advent er ventetiden før jul.  Derfor kalles de siste fire ukene før jul for advent.  Ordet advent betyr egentlig «Herren kommer».  I adventstiden.
Sluttevaluering De syv
Norsk jul.
Lag dere en rolig og stemningsfull adventstid!
Advents-pakkekalender på Smørblomst
Månedsbrev Småtroll Desember.
Advent og adventstid.
Kine, Astri, Liv, Ann Kathrin og Tone
Januarnytt Desember: Vi har lagt bak oss en måned preget av daglige adventsamlinger der Ebenezer Scrooge hjalp oss å telle ned dagene til jul. Barna trakk.
Månedsplan Desember Uke Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag 48
Advent og adventstid.
Desembernytt Månedens jubilanter
DESEMBER November Desember
Hva er viktig for oss i Sommerly når julen er her ?
Hva har vi gjort i november?
Advent og adventstid.
Periodeplan for desember 2018
Base 1 sine kurs på Aks Uke
Månedsbrev for januar og februar
Base 1 sine kurs på Aks Uke
Periodeplan for Januar 2019
Utskrift av presentasjonen:

Månedsevaluering desember Spennende å telle ned til jul. Vi trakk et pepperkakehjerte hver dag og hang opp et rødt hjerte med datoen på, i vinduet. Antall, rom og form Mange syns det var gøy å leke med julekrybba. De lekte med figurene og fortalte om da Jesus ble født. Etikk, religion og filosofi

Kjempekoselig at så mange hadde anledning til å feire Lucia sammen med oss. Barna har øvd på sangene siden slutten av november og var etter vårt syn kjempeflinke  Juleverksted er gøy! Alle var engasjert da vi skulle lage julegaver. Barna fikk prøve seg på ulike materiell og teknikker. Håper julegavene falt i smak hos dere hjemme  Kunst, kultur og kreativitet.

Nissen kom med gaver til fellesen. Mange nye leker falt i smak hos barna. Som takk for alle gavene sang de for nissen  Det smakte godt med nissegrøt. Kjempegøy å gå rundt juletreet og synge julesanger. En flott dag i barnehagen!

Gøy å lage snømann, gå på ski, ake, bygge snøborg og leke i snøen  Kropp, bevegelse, helse