Programmet som gjør det som må til for å finne ut hva DU er god på.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Den vesle gutten og julenissetoget
Advertisements

Velkommen til en sjekk av alkoholvanene dine!
Fader Thomas - -Og de gode hjelperne. Det vil si St. Paul skole. Dere hjelper fader Thomas med nødsarbeid i India.
I.
Fra tegning til fortelling
2 Leseferdigheter og lesevaner
Dagsrytme og rutiner ved Skjold SFO
Bli en bedre fisker ! Av Ulf Skauli
Min hund Min hund heter Kofi og er 4 år.
Historien er hentet fra lang tid tilbake, da en mann straffer sin 5 årige datter, fordi hun har mistet en verdifull gjenstand. Den gang de ikke hadde så.
Bokanmeldelser..
Les meilleures photos de L'année 2005 D'après NBC Livet fortjener virkelig en kjærlig omtale, slik at vi strekker oss mot himmelen, ser hvor godt vi har.
Året var 1987, i en liten by med navn Sussex, ble et lite hus totalt til intetgjort. Alt ble kastet ut, inkludert en liten brun bamse... Den ble liggende.
FRITIDSAKTIVITETER SPORT.
I dette shoppingcenteret hadde kvinner en unik mulighet til å velge seg ut en passende make blant forskjellige menn.....
FRITID.
Seilturen En sommerfortelling…...
Hva er aktivitet og deltakelse?
HISTORIEN OM DE 4 LYSENE.
Vi var på et kurs i Sverige i hele klassen vår i uke 3, det var Mora videregående skole. Skolen var stor med mange elever, SVERIGE.
NASJONAL KONFERANSE NAFO
Med sekken full av penger!
"Ting er ikke altid slik, de synes å være."
Vurdering av mai måned I mai måned har barna vært på mange små turer. Noen har fanget maur, de puttet vi i et glass med blå gele- som mauren spiste. Andre.
Min hobby. Basketball ble oppfunnet i 1891 av den kanadiske læreren James Naismith som bodde og jobbet i USA. Det begynte med at skolen der han jobbet.
Hva er vitsen med å gifte seg?
Kristine Johansen Hamar IL - svømmegruppa
Synger du sammen med meg
Velkommen til Aktivitetsskolen Rosenholm 2013
Min Problemløsningsbok Navn: ____________________________________ Slik ser jeg ut (tegn eller lim inn bilde):
Til Noas ark.
Velkommen til Barnas gudstjeneste!
ONSDAG  1.økt fra  Vi var i klasserommet og sang sanger med bevegelse og rytmer. Konsentrerte oss veldig om puls-slag. Pulsen i.
Månedsbrev fra Sjøsprøyt April 2011
GOD MORGEN.
23. MAI GRATULERER MED DAGEN, ULF!.
PÅ SAMME LAG for å bedre læringsutbytte for alle
Kapittel 10 På treningssenteret.
GRANSKOGEN SKOLE CLAVARIA KUNST-SØM-KOSTYME HALVÅRSPLAN FOR HØSTSEMESTERET 2007 Alternativ opplæring (forberedelse til videregående skole) Antall:2 10.
Hvis du dør i natt, tror du at du kommer til Himmelen?
Månedsevaluering april 2012 Fokus denne måneden er naturen om våren og fugleliv. Vi ser på fugler, Synger sanger om fugler og maler fugler.
De 100 mest brukte ordene i bøker i klasse..
I dag snakker vi om psykiske problem:
morild.org en interaktiv nettjeneste i ti år Mer enn 1000 spørsmål
Hobby Handball.
ELEFANTKLUBBEN (De eldste barna)
NÅ SKAL VI LÆRE OM LIKNINGER.
Smittende Tro Del Vær deg selv.. Pausebilde.
100 lure ord å lære.
Er uglen smart? Vi har forsket litt og her er svarene.
EN STOR, FIN SEI VI MÅTTE BRUKE HÅVEN, SÅ IKKE FISKEN SLET AV SNØRET. UNGENE FULGTE NØYE MED NÅR HANNA BLØGGET FISKEN.
Visste du at de som fremstår som virkelige sterke , i virkeligheten er de mest svake og følsomme? Visste du at de som bruker sin tid på at beskytte andre,
Og.
Kapittel 2 oppgave c Preteritum eller perfektum?
Lysekrone fra sykkelhjul til lysekrone
De 222 mest brukte ordene i det norske språket..
Besøk på Beracah barnehjem som ligger i Kerala i India
ONSDAG  1.økt fra  Vi var i klasserommet og sang sanger med bevegelse og rytmer. Konsentrerte oss veldig om puls-slag. Pulsen i.
Digitalt prosjektrom og samarbeidsteknologi Muligheter for meningsskaping og relevans i et «kombinert klasserom» Jorunn Thortveit og Hans Erik Bugge IGIS.
Agent for rettferdighet
Kapittel 15 På litteraturgruppe
Månedsplan for Froskene Mai 2015
Problemløsning.
Kapittel 13 I begravelse.
Kapittel 6 Kveldsmat hos familien Dalilah.
UKE – UKE – MÅL : Norsk: Lære sanger utenat Matte: Være best mulig forberedt til halvårsprøve Sosialt: Gjøre mitt til at.
Kapittel 2- Tid og tall I dette kapittelet skal du lære
Vi koser oss, har juleavslutning i kirka eller på skolen.
Begge deler eller begge to?
Base 1 sine kurs på Aks Uke og 46.
Utskrift av presentasjonen:

Programmet som gjør det som må til for å finne ut hva DU er god på. HVA ER DU GOD PÅ? Programmet som gjør det som må til for å finne ut hva DU er god på.

Vet alle vennene dine hva de er gode på, men ikke du? Er Malin så sykt flink til å tegne? Skal Thomas bli fotballproff? Er Line den flinkeste i klassen til å danse? Kommer de to morsomme tvillingene til å bli stand-up komikere?

VET DU IKKE HVA DU ER GOD PÅ?

TRENGER DU HJELP TIL Å FINNE DET UT? Vi hjelper deg. Koste hva det koste vil. Om vi så må gjøre 100 ulike tester. Vi garanterer at vi finner noe DU er GOD på.

P R O G R A M L E D E R E N: ”Da jeg var liten fikk jeg gitar, både kassegitar og elgitar. Jeg gikk på kurs men ble aldri noe god. Jeg gikk på ridning, spilte basket og håndball, og gikk på turning, ballet og karate. Jeg prøvde breakdance, svømming og kor. Alt dette uten å finne den ene tingen jeg var god på. Sløydlæreren mente det var best hvis jeg holdt meg unna sløydrommet og dramalæreren sa jeg kunne få rollen som en død fugl. Jeg var ellers ganske glemsk og ikke spesielt god med verken tall eller landsdeler. Heldigvis fant jeg etter hvert ut hva jeg var god til – men det tok utrolig lang tid. Lurer du på hva du er god på? Vil du helst slippe å vente til du runder 20 med å finne det ut? Da har jeg en god nyhet: VI KAN HJELPE DEG. Koste hva det koste vil. Vi blåser i hvor lang tid det tar eller hvor mange tester vi må igjennom – vi gir oss ikke før vi vet hva DU er god til!”

1 person per program Finner 2 ting personen er god på En liten ting, for eksempel: god til å juge (testet med løgndetektor/løgntest/ved å juge slik at mange personer tror på det) En stor/større ting, for eksempel: god til å synge.

Tester/aktiviteter Sykling Vasking Mattematikk Logikk Løpe fort Løpe langt Piano, gitar, fløyte Håndball, basketball, innebandy Trylling Forhandle Dressere hund Standup/Humor Hoppe med hoppetau Male, veve, sy, strikke Lese/skrive Argumentere/diskute re Vollyball Ridning Ballett Dans Fotball Synging Sjakk Tegning Baking Matlaging Quiz

Tester/aktiviteter Memorisere Vaske/rydde Velge fine klær/mote Lese bøker baklengs Finne gode gjemmesteder Pynte Lære ting utenat Velge de raskete køene Smiske/Sjarmere Lage kule hårfrisyrer Klippe hår Lage antrekk/klær/kostymer Finne på historier Dikte sanger/skrive dikt Spise raskt Kjemi Finne mennesker som passer sammen