Håndbok til Studweb LES DENNE! Du får en side-for-side veiledning med forklaringer og tips…

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Blogg En blogg kan sammenlignes med en nettbasert dagbok. Her kan du publisere tekst, bilder, videoer. Leserne kan kommentere det du har skrevet i din.
Advertisements

Ny ordlyd på rapportene i avdelingen og nye rutiner for registrering av skyteaktiviteter For nye brukere: Du må først være registrert med en e-postadresse.
Norges Birøkterlag tilbyr • ”Min Side” som er et tilbud på internett til alle medlemmer • Du får brukernavn og passord tilsendt sammen med giro for innbetalingen.
Slik bruker du vår nettbutikk!
Hvordan bruke Lions medlemsregister?
Personlig pålogging – samme Bruker og Passord som på internett
Internett for nybegynnere
Bygg web på Opplæring Presentasjon Idium AS Bygg web på Opplæring.
Hvordan bruke en videokanon
Ebus Management Center En liten bruksanvisning for de enkleste funksjonene.
Logg inn med ditt brukernavn og passord. Glemt passord?
Hvordan etablere nettbutikk med GoOnline Commerce
BraWeb Bestilling.
Brukerveiledning for gruppeledere
Lage og sende MMS 1b Lage MMS MMS er en type melding på mobiltelefon.
Hvordan melde seg på skyteaktiviteter 1.For å kunne melde deg på skyteaktiviteter må du være godkjent av avdelingen som aktiv skytter. Før dette må du.
Foreldremøte om videregående skole
Slik kommer du til «Personverninnstillinger»: Logg inn på Facebook.
Trådløs telefon 7921G (side 1 av 2)‏ Normalvisning Hvilestilling Normalvisning: •Telefonnummer til den som er logget på vises •Valget Fører til Tjenester/Menyvalg.
VEILEDNING FOR OPPMELDING TIL ORDINÆR EKSAMEN
Bruke Gmail 3a Gmail er et e-postprogram.
Lage e-post med bilde som vedlegg
Slik kommer du til «Personverninnstillinger»: Logg inn på Facebook.
Veiledning for firmakunder
Au2Pc med kortleser TPpay. Hurtigbruksanvisning.
For å åpne Internett trykker du på i startskjermbildet. Når du klikker i adressefeltet, blir det en blå bakgrunn på den nettadressen som står der, og det.
BraWeb Bestilling. Bravida tilbyr nå BraWeb Bestilling.Dette er et web-basert system for arbeidsbestilling. Systemet er interaktivt og dynamisk, og gir.
Kontakter i Gmail •De første e-postadresser som elevene skal bruke på kurset, bør legges inn i kontaktlisten i Gmail før kurset starter. •Da slipper eleven.
Begrenset redigering “Klubbjournalister” For web ansvarlig klubb.
Microsoft ® Lync ™ 2010 Delegate-opplæring. Mål I denne opplæringen lærer du hvordan du kan: •Konfigurere representanttilgang med Outlook •Konfigurere.
Åpne prinsippskissen for å se sammenhengen i avviksbehandlingen. Som fellesbruker har du kun mulighet til å registrere (ikke behandle) avviksmeldinger.
: Elektronisk post Hva er elektronisk post
Skriv ett eller flere søkeord:
Søknad om utstyrsmidler for grupper. Finn ”verktøykassa til gruppa Klikk på ”søknad om midler” Du får opp bilde for innlegging av brukernavn og passord.
Oppfølging av studenter: Kontroll av registrering og betaling Det er nødvendig å føre kontroll med registrering av studenter hvert semester. Vi har rapportering.
Unio Min side Oppdatering av e-post og mobil
Hva er Fronter.
Epost vha Outlook Grunnleggende om epost / Outlook-Exchange
Her skal elevene logge inn.
Wikipedia Wikipedia er leksikon på Internett. Wikipedia blir utgitt av den ideelle organisasjonen Wikimedia Foundation. Wikipedia har over 18 millioner.
? Hva er.
Bruk av iPad. Bruk av berøringsskjerm Det anbefales å bruke fingrene eller en digital penn, IKKE bruk skarpe gjenstander da det kan ødelegge skjermen.
Bibits kundesenter 1. november 2007 Øystein Reiersen.
Hvordan kan foreldre bruke de vangligste funksjonene i Itslearning.com
eSøknad - Et webbasert system for elektronisk innlevering av søknader om forskningsmidler. Kort presentasjon av endinger i forbindelse med søknad.
ESøknad - Et webbasert system for elektronisk innlevering av søknader om forskningsmidler Kort presentasjon av systemet beregnet på prosjektledere/forskere.
Finne og gå til et chatterom Bruk søk i Lync til å finne rom som du har tilgang til. 1.I hovedvinduet i Lync klikker du kategorien Chatterom. 2.I søkeboksen.
Hurtigreferanse for Lync 2013 KONFIDENSIELT. Distribusjon bare til partnere i henhold til avtalen om taushetsplikt. Microsoft gir ingen uttrykte eller.
Informasjonsmøte onsdag 24. november 04 Bachelorprogrammet i utviklingsstudier.
BasWare PM bestillingssystem - selvstudiemateriell:
IT – språk, logikk, psykologi Høst StudentWeb   StudentWeb brukes til utdannings-
Komme i gang med Windows Store-appen Lync Lync 2013.
Pålogging til Intrum Web uten java
Mobilnummer Bypass-code applikasjon Loggin for første gang
​Spam 4. trinn ​Kommunikasjon Interaktiv presentasjon - spam.
Lisa Utnem, Lektorprogrammets administrasjon Praktisk informasjon om uken.
Lions hjemmeside Slik legger du som hjemmeside- redaktør ut en enkel artikkel Medlemsregistret.
Med nettbank har du full kontroll! Nettbankkurs. Kundene våre sørger for en digital revolusjon dnb.no Facebook 12 mill på dnb.no pr månedChat – raskest.
Registrering av testresultater Trinnene i prosessen Logg deg inn på Admin-sidene Opprett en ny test Legg til testresultater Registrer.
Lær å opprette den elektroniske ID-en MinID
Lær å logge inn til offentlige tjenester med MinID
Lær å logge inn til offentlige tjenester med MinID
Lær å opprette den elektroniske ID-en MinID
Osloskolen lanserer Skolemelding
Finn fram på finn.no Søk på finn.no på internett
Brukermanual Min Idrett
Quiz gir deg fler kunder!
Utskrift av presentasjonen:

Håndbok til Studweb LES DENNE! Du får en side-for-side veiledning med forklaringer og tips…

Din PIN kode står på giroen du fikk – du kan også få den tilsendt ved å trykke på Send PIN. Du får beskjed hvilken e-post adresse den ble sendt til etter du har trykket på knappen. Klikker du på Hjelp, får du opp bilde-for-bilde veiledning som du kan ha åpen ved siden av studweb. ;-) OBS: Ikke bruk ”Enter”-tasten eller ”Tilbake” knappen på internett- menyen. Bruk kun knappene i selve bildene…!!

Menysiden deles i Oppdatere status og Innsyn. Førstnevnte gjennomgås i semesterregistreringsprosessen, mens det andre skal hjelpe deg å holde oversikt. F. eks. kan du se på dine fakturadetaljer, hva som er rapportert til Lånekassen og dine eksamensresultater. Du MÅ legge inn emner i utdanningsplanen!

Her finner du KID, kontonummer og beløp. KID-nummer er personlig, så ikke bruk andres nummer (ei heller den du ser på denne siden  )

Dette er ”kontraktdelen” av utdanningsplanen. Her skal du informere deg om de reglene som gjelder for deg og MF. Du kan alltids komme tilbake til denne siden ved å klikke på Innsynsmenyen i Studweb. Kryss av her!

Du skal fylle ut planen for inneværende og gjerne også det påfølgende semester. Klikk på ”Nytt emne” for å begynne utvalget.

Det blir gitt informasjon i emnehefte og i innføringstimen ang. dette – du må velge et alternativ fra hver kategori (bibelkurs og seminargruppe). Gjelder kun KRL111 studenter!

Du må vite ”koden” på emnet du skal melde deg opp i – skriv den inn (uten mellomrom!) og trykk på ”Ny eks.melding”. Er du usikker på koden, trykk på ”Finn emne…”. Emner som ligger i utdanningsplanen for inneværende semester, legges automatisk inn her – du bør dog dobbelsjekke at alt er med!

Er du blant de som skifter e-post adresse ofte, vennligst husk å oppdatere den her! Alternativt kan du uavhengig av din private adresse, men husk å sjekke den med jevne mellomrom!

Karakterutskrift over beståtte eksamen kan du få ved å henvende deg til studieresepsjonen. Gradsvitnemål utstedes bare én gang, ved oppnådd grad (bachelor, master eller cand.theol.), og det er dette vi spør etter her.

Du er først ferdig med registreringen når du har kommet til dette bildet. Kontrollér opplysningene og avslutt. Nå kan du hente semesterkvittering i studieresepsjonen!