SO Kalenderview Bli integrert!. SO Kalenderview Bli integrert!

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Blogg En blogg kan sammenlignes med en nettbasert dagbok. Her kan du publisere tekst, bilder, videoer. Leserne kan kommentere det du har skrevet i din.
Advertisements

Ny ordlyd på rapportene i avdelingen og nye rutiner for registrering av skyteaktiviteter For nye brukere: Du må først være registrert med en e-postadresse.
GoOnline XP publisering Hvordan komme i gang med GoOnline XP. Denne presentasjonen tar deg steg for steg gjennom oppsett av nettsted med bruk av GoOnline.
Visma Contracting/SuperOffice kontakt/kunde og prosjekt/anlegg integrasjon Denne presentasjonen vil vise noen skjermdumper og kort info om hvordan integrasjonen.
Kjøpte produkter - Rabatter - Budsjett 3 moduler som er integrert i SuperOffice Påfølgende bilder vil vise en enkel forklaring og noen skjermdumper om.
Hvordan bruke Lions medlemsregister?
Personlig pålogging – samme Bruker og Passord som på internett
YouTube Amerikansk nettside Gratis Video og musikk
Ebus Management Center En liten bruksanvisning for de enkleste funksjonene.
SuperOffice - Visma Global ERP link - Tilbud/Ordre SuperOffice - Visma Global integrasjonen består av 3 produkter. ERP link SuperOffice - Visma Global.
Hvordan etablere nettbutikk med GoOnline Commerce
GoOnline publisering Hvordan komme i gang med GoOnline. Denne presentasjonen tar deg steg for steg gjennom oppsett av nettsted med bruk av GoOnline Proffesional.
Brukerveiledning for gruppeledere
Visma Contracting/SuperOffice kontakt/kunde og prosjekt/anlegg integrasjon Denne presentasjonen vil vise noen skjermdumper og kort info om hvordan integrasjonen.
Rapport Senter ERP – CRM - HRM. Bruker: Hvilken bruker er pålogget. Hvilken tilgangsrettigheter har bruker. Hvilken rapporter har bruker tilgang til.
EVurdering Et webbasert system for elektronisk vurdering av søknader om forskningsmidler Kort presentasjon av elektronisk system for vurdering av forskningssøknader.
1 Brukerveiledning for løpssøknad på internett. 2 Hvem skal søke via elektronisk løpssøknadsskjema ? Alle o-grupper som skal arrangere kretsløp, skal.
Forståelse og praktisk bruk av GPS GPS kurs II Norsk Folkehjelp 2008 Del II.
Brukermanual for NROFs lokalavdelinger©
eDialog24 Operator Nyheter og endringer i versjon Sentinel eDialog24 AS Ingvald Ystgaards vei 3A 7047 Trondheim Telefon: Faks:
Intranett: Hvordan komme i gang
Ekstern skolevurdering Skolens navn •Sett inn bilde av skolen her (Tips: høyreklikk på bildet og sorter det bak teksten)
Last ned apper fra Google Play (Android) Åpne Internett på din enhet og søk deg inn på siden trykk på Play, som du finner på menylinjen.
HVA ER ?.
For å åpne Internett trykker du på i startskjermbildet. Når du klikker i adressefeltet, blir det en blå bakgrunn på den nettadressen som står der, og det.
Mandag 1. November Bare få uker til ADVENT IE og OUTLOOK.
Online Påmelding via ”Klubben Online” Dette er en påmeldingsløsning som kun kan brukes av administratorer av ”Klubben Online” som skal melde på utøvere.
KSYS-KURS MØTEPLASSEN 2013
Demo Transport Invoice Verification(TIV) TakeCargo v.3.5.
Intelle Service Kontrakt
Begrenset redigering “Klubbjournalister” For web ansvarlig klubb.
Tabeller En rask gjennomgang. Meny valg sett inn • Velg tabell.
Forsiden til som du møter førstwww.pssi.no.
Få Zotero i Word. Husk å sjekke at du har Firefox, Java og Zotero på maskina di og alltid nyeste versjon! Zotero kjører bare på nettleseren Firefox… Søk.
Søknad om utstyrsmidler for grupper. Finn ”verktøykassa til gruppa Klikk på ”søknad om midler” Du får opp bilde for innlegging av brukernavn og passord.
Idrett valg av programfag til Vg2. Du får tilsendt brukernavn og passord på epost Det er viktig at du forandrer passordet og at du husker hva du endret.
Musikk valg av programfag til Vg2. Du får tilsendt brukernavn og passord på epost Det er viktig at du forandrer passordet og at du husker hva du endret.
Gerica på ny plattform Oppdatert
Lag og foreninger Dynamisk nettløsning og kalendermodul for foreninger i Steinkjer Kommune, utviklet med PHP og MySQL. Hovedprosjekt HiST våren av.
Wikipedia Wikipedia er leksikon på Internett. Wikipedia blir utgitt av den ideelle organisasjonen Wikimedia Foundation. Wikipedia har over 18 millioner.
Bruk av iPad. Bruk av berøringsskjerm Det anbefales å bruke fingrene eller en digital penn, IKKE bruk skarpe gjenstander da det kan ødelegge skjermen.
Presentasjon av ROS PP Trykk pil for neste bilde.
Word Repetisjon Mandag Første søndag i advent rett rundt hjørnet.
HØGSKOLEN I AGDER Agder University College © Bjørn Olav Hogstad, HiA, 2002 HØGSKOLEN I AGDER Agder University College Word - maler 1 DAT100 TEMA: Maler.
1 Brukerveiledning for Klubben onlines medlemsarkiv – en enkel innføring.
Nytt kursadministrasjonsverktøy. Internettsidene for potensiell deltager.
Sluttspill generator Veldig enkel brukerveiledning.
CLASS FRONTER En begynnerinnføring.
Intelle Rapportering SuperOffice
Tilbud/Ordre Et tilbuds system som hjelper deg med salgs prosessen.
Visma Scenario/SuperOffice kontakt/kunde og prosjekt/anlegg integrasjon Denne presentasjonen vil vise noen skjermdumper og kort info om hvordan integrasjonen.
SO Kalenderview Bli integrert! Kalender på personer Bli integrert!
Andre funksjoner. Her kommer en beskrivelse av søkefunksjoner, knapper og annen funksjonalitet. 2.
PA-rapporter Nora-Lise Kristiansen, Kari Eidsheim 27. Mars 2009
SuperOffice CRM Visma Global
Sette opp Gmail i Outlook
CreateProduct En web basert løsning for vedlikehold av produkter, strukturer, memo og bilder i Visma Business eller Visma Global. Passer perfekt til henting.
SuperOffice CRM UniMicro
SuperOffice CRM MultiCase
Online løpssøknad via ”Klubben Online” For O-sesongen 2006 skal alle orienteringsgrupper søke om sine arrangementer via elektronisk søknadsskjema i ”Klubben.
Misjon Isave skal tilby en “do-it-your-self” løsning til markedsførere for å etablere automatisert dialog mot markedet.
Brukerveiledning for kloning i GIMP
Se hvordan jeg smart bruker Outlook 2010
Lions hjemmeside Slik legger du som hjemmeside- redaktør ut en enkel artikkel Medlemsregistret.
Registrering av testresultater fra mobiltelefon
Guide til CuraGuard De fire hovedmodulene: 1 – Profil 2 – Kalender
Oktober 2014 Hilde T Lauvset Rafaelsen
Gå til – Klikk på «lag konto».
G Tilpass dette banneret med din egen melding. Klikk bokstaven og legg til egen tekst. Bruk ett tegn per lysbilde.
Utskrift av presentasjonen:

SO Kalenderview Bli integrert!

Kalender på personer Bli integrert!

Ressurskalender Bli integrert!

Mulighetene i modulen Bli integrert! Du kan velge: Hvor bred ønsker man at cellene skal være. Antall tegn man ønsker å vise av kundenavnet (ved mouseover kan man se hele navnet). Antall tegn man ønsker å vise av avtaleteksten (ved mouseover kan man se hele navnet). Velge om man vil vise prosjektnr med mouseover for å vise prosjektnavn, eller vise deler eller hele prosjektnavnet. Hvor mange dager man ønsker som standard å se i kalenderen når den åpner, man kan også velge at den f.eks skal starte med å vise 5 dager bakover i tid. Man kan klikke på avtaleteksten for å komme inn på selve avtalen i SuperOffice. Man kan klikke på prosjektnr for å komme inn på dette prosjektet i SuperOffice. Man kan klikke på kundenavnet for å komme inn på kontakten i SuperOffice. Fargekoder på avtaler, likt som dagboken i SuperOffice. Bli integrert!

Mulighetene i modulen Bli integrert! 10. SOKalenderView støtter å vise Private avtaler som private, samt avtaler som har ”Synlig for” annet en Alle, vises kun som Avtale. 11. Teksten som skal vises når avtalen er Privat eller har annen valg en Alle på ”Synlig for” kan settes i oppsettet. I tillegg viser den også Avtale i samme farge som er brukt på avtale typen i SuperOffice. 12. Man kan i toppen velge imellom å se på ressurser, personer og grupper, samt periode fra - til og mulighet til å bla frem og tilbake. 13. Man kan slå av og på innlogging, dvs at hvis man ønsker at denne skal vises ute på internett, så kan man passord beskytte siden. 14. Auto refresh. I oppsettet kan man velge om kalender skal bruke auto refresh og hvor ofte. Bli integrert! NB: Dette er kun en visningsmodul. Man kan ikke registrere nye avtaler her i standard modulen. Vi kan tilby å dette ved en utvidet versjon.

+ kr. 4600 i installasjon og oppsett Pris Kr. 10.000 i lisens + kr. 4600 i installasjon og oppsett Bli integrert!