JO MERE VI ER SAMMEN Jo mere vi er sammen, ja sammen, ja sammen, jo mere vi er sammen, jo gladere vi blir! For mine venner er dine venner, og dine venner.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Music: Nightengale Serenade
Advertisements

Min hund Min hund heter Kofi og er 4 år.
Gudstjeneste med Skattejakt.
The Walker’s Haute Route Chamoni x TO ZERMA TT. •Sommerversjon av den berømte vinterturen (oftest på ski). •Hele turen tar 14 dager, kortversjon 12 dager.
Kapittel 30 Fag og rutiner på skolen.
Med sekken full av penger!
Skattejakt-samling på torsdag
Til Noas ark.
STILLETEN ETTERPÅ Av Rolf Jacobsen Stillheten etterpå av Rolf Jacobsen.
Stillheten - etterpå. For det er sent Alt for sent.
Kapittel 10 På treningssenteret.
Hvilken del av “vær stille” forstod du ikke??
Kapittel 13 I begravelse.
Plan for 1.klasse Uke – 16. oktober. MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredag 1Norsk UtedagNorsk Fellessamling 2Norsk UtedagNorsk 3GymMatteUtedagEngelskNorsk.
Friluftskortet. -Barna skal bli glad i å være ute -Barna skal kjenne mestring ved å ha erfaring og kunnskap om naturen -Barna skal bli i stand til å ta.
Foreldremøte SFO høsten 2015 Onsdag den 2.september 2015.
Hvilket ord skal ut? synge tegne malepensel. Hvilket ord skal ut? liten mus raskgrå.
Hva er SFO Tilrettelagt omsorgs og fritidstilbud for barn fra 1-4 kl. Gi barna trygghet og et gode aktivitetstilbud med vekt på lek. SFO er en viktig arena.
Observasjonstema: Glede av hverandre. Denne gangen har vi valgt å lage en power point presentasjon, vi håper dette gir dere enda bedre mulighet til å se.
KAPITTEL 50 Josephs julaften. a) Sett strek mellom ordene og forklaringene som betyr omtrent det samme desember 2. å gå 3. trist 4. nettopp 5.
VELKOMMEN TIL MUSIKKTIME. Nå er det musikk. Nå skal vi synge og spille. Og vi kan danse, og du kan si hvem du er Her kommer Han er en.
Plan for 1.klasse Uke 1 4. – 8. januar. MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredag 1 Norsk Samling 2 Norsk Gym 3 MatteEngelsk Samfunnsfag Norsk 4 MatteK&HMusikkMatte.
Månedsbrev fra Kløverhumlene Her kommer litt om det vi har gjort på i september og skal gjøre i oktober Som dere ser på bildet var noe av det mest spennende.
Lykkeforskning Av Knut, Petter og Erik
0 Psykologisk førstehjelp - å snakke vennlig til seg selv og andre Solfrid Raknes, psykologspesialist.
Mål for undervisinga NorskEg veit kva BO tyder. Matematikk Eg kan skrive tala i rekkefølgje. Engelsk Eg kan forstå og bruke desse engelske frasene om skule.
Velkommen til nytt barnehageår!. Program for kvelden Velkommen! Presentasjon av ansatte Overordnede føringer for hele barnehagen IST Hypernett Valg av.
Velkommen til nytt barnehageår!. Velkommen til foreldremøte på Roligheden gård barnehage Felles informasjon ved oppstart nytt barnehageår - Anne Hjemmesiden.
Sokrates.
”Gjenkjenne retoriske appellformer og måter å argumentere på”
Bønn - Forbønn Påske uken Johannes
Periodeplan for Sommerly Uke Høst, Skoguke og brannvern .
Periodeplan for Minsten Uke Sansing, fysisk aktivitet og karneval
Fristet, men fri! – Matteus 4,1-11
Marsnytt Vi tar farvel med vinteren og ønsker våren velkommen!
Periodeplan for Minsten Uke Sansing, fysisk aktivitet og karneval
Januarbrev Då var Januar over.
Det var en gang en liten skilpadde.
JULESANGER På låven sitter nissen Julenissens bjeller
Undervisningen begynner
Gang.
Fest på månetoppen.
Verb Presens – forteller om noe som skjer nå eller noe som pleier å skje Preteritum – Forteller om noe som skjedde i fortid.
LEDDSETNINGER 23/10.
Norsk som fremmedspråk Side 131
Medfølelse Til dette temaet er noen av bildene ganske tøffe. Disse er samlet mot slutten. For de yngste elevene må en vurdere om det er lurt å hoppe over.
En gang skal det bli min tur
Kapittel 25 Othilie i barnehagen
Kapittel 46 Utviklingssamtale.
I utsnitt fra Getsemane, Våle kirke, Re i Vestfold.
Misunnelse Har dere vært misunnelig på en ting noen andre hadde noen gang? Fortell om det Hvor i kroppen kjenner du misunnelse? Hvordan kjennes følelsen.
MAI MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG Juliusklubb klokken 09.30
Sinne Kraivalee Arnesveen.
Vennskap for 1. og 2. klasse.
Støvsug et rom som ikke er ditt. 11. desember:
Kapittel 12 Melissa og Petter gifter seg
Kapittel 16 På fotballtrening.
Kapittel 23 Årstidene.
Oppgave 22 Side 142 – 143 Utdrag fra en roman av Hanne Ørstadvik: Like sant som jeg er virkelig (1999). Kanskje du vil forsøke å lese romanen?
Sett inn visst på riktig plass.
Kapittel 7 Johanne har ingen klær.
Kapittel 2 oppgave b Sett inn adjektivene i riktg form
Blid å le
Lukas 9,57-62, Jesus krever alt
Sokrates.
LEK d EVALUERING OG OPPSUMMERING AV APRIL Grønn hverdag:
Vi beklager, men opptaket mangler for første del av talen
Eine og Andri på viktig oppdrag
«Å være sin egen bestevenn»
Utskrift av presentasjonen:

JO MERE VI ER SAMMEN Jo mere vi er sammen, ja sammen, ja sammen, jo mere vi er sammen, jo gladere vi blir! For mine venner er dine venner, og dine venner er mine venner. Jo mere vi er sammen, jo gladere vi blir!

NÅR DU SER EN VENN Når du ser en venn som trenger hjelp og trøst og gode ord, er det du som har fått sjansen til å være venn og bror. Når du ser en venn som gråter for at andre gikk sin vei, skal du rekke hånden frem og si: Men jeg er glad i deg HEVENU SHALOM Hevenu shalom aleichem, hevenu shalom aleichem, hevenu shalom aleichem, hevenu shalom, shalom shalom aleichem Jeg blir så glad når jeg ser deg Jeg blir så glad, så glad, så glad når jeg ser deg

SKAL VI VÆRE VENNER (Bjarte Leithaug) Skal vi være venner? Skal vi leke sammen, du og jeg? Det å gå alene, det er så kjedelig syns jeg. Vi kan være venner. Vi kan leke sammen, du og jeg. Kom og rekk meg hånden, så går vi sammen på vår vei. Å være venner, og holde hender, er sånn at du kjenner det gjør godt! Så, når høsten kommer: Leke gjemsel inne - jeg kan stå. Le når regnet flommer, danse rundt med gummistøvler på. Snøen daler stille, vi kan finne ski og akebrett. La en snøball trille, lage snømann, hopp og skistafett. Å være venner, og holde hender, er sånn at du kjenner det gjør godt! Våren smiler til oss. Snøen smelter, blomster titter frem. Vi kan klinke kuler, sykle sammen hele veien hjem. Men det aller beste er når sommervarmen kommer her: Spise is og bade, ro en liten tur til Måkeskjær. Å være venner, og holde hender, er sånn at du kjenner det gjør godt!